Middag hos mammsen

Sittr hos mamma igen. Jag ville gå ut på en promenad tidigare och tänkte att jag skulle ta med mig hunden, så jag gick till mammsen och hämtade honom. Det var så fint väder så vi hade en riktig myspromenad i solskenet. Tog även några bilder på sötingen!

Ska käka middag snart med mammsen och syrran, sen ska jag väl bege mig hemmåt och mysa med boken och te. Kanske se en film med Älsklingen senare! =)


Recension: The truth about diamonds - Nicole Richie

"Chloe Parker adopterades som liten av den världskänd artist och hand fru. Som genom ett trollslag blev den fattiga flickan stormrik.
Men det är inte alltid lätt att växa upp i lyx: Chloes ungdom blev vild, fylld av kändisfester, bråk med pressen och besök på avvärjningskliniker. Och när hon själv hamnar mitt i rampljuset, samtidigt som hennes biol
ogiska pappa dyker upp från ingenstans och en av hennes bästa vänner förråder henne, då tappar hon kontrollen. Över sitt missbruk, sina vänner och sin integritet.
Genom karaktären Chloe Parker berättar Nicole Richie om Hollywoods nya elit. Det blir en resa mallen de viktigaste premiärerna, de mest exklusiva kändisfesterna, de trendigaste shoppingstråken och de hetaste klubbarna.
Chloe Parker kommer in överallt - och ser till att utnyttja det." 
- Baksidetext till boken.

Jag tyckte rätt bra om den här boken. Man fick en inblick i kändisarnas vardag även om jag tyckte att det stundtals kändes överdrivet. Men det bra är att, eftersom att jag inte har någon aning om hur det är att leva ett sådand där liv kan det säkert vara exakt som hon berättar. Det gör att jag ändå på något sätt övertygar mig om att det är precis sådär.
Jag tyckte att det var jättekul när andra små kändisar dök upp i olika sammanhang. Som på ett ställe dyker Britney Spears och Kevin Federline upp bara sådär, då fnittrade jag lite, enbart för att för i historien var det precis som om vem som hellst skulle ha gått förbi. Hon nämner också sin blivande make Joel Madden och hand bror Benji i ett sammanhang.
Det som dock förvänar mig är att Paris Hilton inte näms någonstans allt överhuvudtaget. Inte i hennes tack, (trodde hon skulle tacka sin bästa kompis), och inte heller i boken dyker hon upp någonstans. Paris kanska avböjde sig från att vara med i boken, vem vet.

Jag tyckte annars att detta var en läsvärd bok. Jag som verkligen älskar att läsa om kändisar och allt det senaste skvallret var ju helt lyrisk när jag skulle börja läsa denna. Jag tyckte dock att det var ganska dåligt skrivet ibland. Det kan ju dock bero på att jag läste den svenska översättningen och att det var svårt att översätta hennes stil / sätt att skriva. Jag önskade faktist under bokens gång att jag valt att läsa den engelska. Tror att den är mycket bättre!


 

Kontakt med J!:D

Halloj, frukost igen! Det känns som att det blivit lite av mig grej, jag vaknar och kliver upp, gör frukost och sen sätter jag mig här och käkar. Det är lugnt och skönt och Älsklingen sover nästan alltid, det gör att jag kan blogga och kolla runt på bloggar i lugn och ro utan att han ska kolla en massa på allt han har koll på på nätet.

Igår lästa jag ut Sanningen om diamanter så jag återkommer lite senare med en recension på den.
Jag fick lite smått ångest sen när jag läst klart. Jag insåg att jag inte har någonting att läsa idag (söndag). Böckerna jag väntar på lär komma i veckan någongång, biblan är stängd idag så jag kan inte låna någon ny. Jag har ioförsig två Danielle Steel böcker i bokhyllan men ingen av dem kändes lockande att läsa. Men abstinens som jag fick började jag tillslut med en av dem ändå, jah insåg att det kan dröja några dagar innan jag får mina nya böcker och jag behöver någonting att läsa under tiden.

Pratar med J på msn just nu!! :D Är jätteglad, inte pratat med han så mycket sen han flyttade, lite sms men nu får jag höra hur han har det. Man vet ju aldrig med skåningarna, hoppas att de är snälla med han!!

Nu ska jag sluta skriva för studen! Återkommer senare med recension som sagt!
Puss

Gå hem

Nu ska jag börja dra mig hemmåt till min Älskling. Har haft en skön kväll själv hos mammsen men nu vill jag hem. Får se om vi ser film då eller om jag lägger mig och läser. Har inte så många sidor kvar på Nicole Richies bok, gissar att jag läst ut den innan helgen är över.

Men men, ska klä på mig nåt varmare så at jag inte fryser ihjäl på väg hem. Höres kanske sen bloggen! Puss

Design hjälp?

Jag har inte uppdaterat så mycket idag, det är för att det inte har funnits så mycket att skriva om. Just nu är jag hos mamma en sväng. Har läst litegrann och sett på tv, just nu käkar jag chips och kollar runt på bloggar. Ska återgå till boken om en liten stund.

Jag skulle verkligen vilja ha en ny design till bloggen. Ingen som vill erbjuda sig att göra en åt mig? (A) Eller vet någon som brukar hjälpa folk med deras design och gör det åt dem? Skulle vara tacksam för hjälp för jag är VÄRDELÖS på det men jag vill ha en snygg design där man ser att det är en bokblogg! =)

Oj, glömde att jag höll på att blogga, fastnade i en annan bokblogg! Sorry! Skriver mer sen!

Sömn är bra!

Jag har sovit sjuukt mycket nu! Som jag skrev i förra inlägget sov jag heela kvällen igår, sen somnade jag igen vid ca 03.30 och sov fram till 12 - 12.30. Det är myyycket sömn!
Vad som händer idag har jag ingen aning om... Funderar på att dra till mamma och sitta där och mysa. Syrran skulle vara hemma med några kompisar tror jag, men får ringa och höra om jag kan komma förbi iallafall. Tänkte sitta hos mamma och mysa med boken. Är fortfarande sugen på att hitta på nåt, men folk nollas fortfarade.

Tror det regnar ute idag också, då blir man lagomt nere och vill mest sitta inne. Men det kan fortfarande vara väldigt mysigt, för då har man en anledning att sitta inne utan dåligt samvete! =)

Jaja, får se vad dagen har att erbjuda! Ha en bra dag! Puss

Sovit hela kvällen

Oj, jag har sovit heeela kvällen. Jag somnade efter att vi käkat middag vid kanske 19 - 19.30 och vaknade nu typ 23.30. Kommer jag kunna somna inatt? Nää, jag kommer nog vara vaken, men det gör inte så mycket.. Det är ju helg och jag är ledig heela kvällen, till och med på söndag om jag vill! :D

Nu sitter jag här, bloggar, äter klass och läser andra bloggar. Riktigt mys! Spanar runt efter lite böcker att fylla på i Boklistan. Bara att KOLLA efter nya böcker att läsa ger lika mycket njutning som att verkligen läsa dem tycker jag, då har man allt framför sig. Man läser om dem, recensioner om dem och känner att "den här måste jag läsa" och det ger en ett sådant glädjerus, ett pirr av spänning och förväntan. Jag tycker att det är skitkul! Men i och med att jag hela tiden kollar runt efter nys böcker blir ju listan längre och länge, snart kommer den ju fan vara evighetslång! :P Jag får börja läsa snabbare och lite oftare, det är lite svårt att hinna med att läsa så mycket som jag skulle vilja eftersom att jobbet tar upp en rätt stor tid av mitt liv, och i och med det nya projektet nu kommer det nog finnas ännu mindre tid.

Nu ska jag kolla runt litegrann. Höres säkert senare! Puss

Lagar mat

Jag lagar improviserad mat, det är jag bäst på! Bara slänga i det som finns hemma, och göra till en gryta, det lev det igår, men idag kära vänner blir det ingen gryta, utan det blir wraps. Mumma (förhoppningsvis :P). Men det blev jääävligt mycket mat, ser ut som om jag lagar till ett hela fotbollslag eller nåt, så nu har vi fan käka hela helgen! Det är ju ioförsig bra! Har inte så mycket pengar att röra mig med just nu så jag tänker rensa frysen på allt ätbart i några dagar nu. Kommer vara bra, för det första rensa ut frysen!! Vår är proppfull med en MASSA saker som man har använt till matlagning någongång, lagt i frysen och sen glömt bort. Så sen när man behöver det igen när man ska laga det igen så köper man en ny. Som Wook grönsaker tex. tror jag hittade fyra påsar med det! :P

Jaja, tillbaka till maten.. En bild in action!


Hitta på någonting?

Nu är mötet färdigt och jag har precis kastat i mig lunchen. Mötet kändes jättebra, känns som att vi kom till klarhet med en massa och det verkar verkligen möjligt att genomföra detta. Nu vill vi bara komma igång så fort som möjligt så att vi kan börja tjäna några pengar! =)

Vet fortfarande inte vad jag ska göra i helgen. Känner mig sugen på att hitta på någonting som sagt, är lite rastlös. Skulle kännas kul att göra någonting, jag som är på jobbet heela tiden nu känns det som och sen kommer jag hem och sover. Tror jag behöver hitta på någonting roligt! Messade precis en gammal klasskompis för att höra om han vill ses. E ville som sagt gå ut på krogen, men vet fortfarande inte om jag är så peppad på det.

Men nu måste jag ringa runt lite samtal så vi kommer igång med arbetet så fort som möjligt!

Puss

Jag vaknade!

Jag är uppe i tid! :D Jag är uppe i god tid nog för att blogga och äta frukost i lugn och ro, det trodde jag fan aldrig!
Idag klockan 10 har vi mötet, jag är lite nervös eftersom att det är jag som typ "har koll på allt"... Jag har fan inte koll på allt, jag har egentligen ingen aning om vad vi håller på med! Får hoppas det går bra iallafall!.. :S

Jag har vunnit två aktioner på tradera, två böcker väntar jag nu på att få hem! :D Tradera är att himla smidigt sätt att få böckerna lite billigare än i vanlig butik. Jag har inte så mycket pengar att röra mig med varje månad så jag brukar inte köpa böckerna, lånar oftast på biblan. Men det är ju roligt att ha böckerna!! Så det är klart att jag önskar att jag kunde köpa varena än och fylla min bohkhylla med en massa snygga omslag. Men i och med tradera kan man som sagt fynda litegrann och hinna få hem en del för väldigt bra pris! =)

Skönt med fredag idag! Har inga som hellst planer för i helgen. E ville att jag skulle med ut ikväll men jag vet inte om jag är så peppad på det. Flera av mina vänner ska börja plugga så deras nollningar börjar typ idag så de kommer ha fullt upp. Aja, får väl se om det dyker upp nåt spännande under dagens lopp.

Nu ska jag göra mig klar inför jobbet! Önska mig lycka till!

Måste ta mig upp imorgon!

Ikväll såg jag och Älsklingen en jättebra film The orphanage, Gud vad den berörde mig. Samtidigt som jag vissa stunder satt och var livrädd (det är en skräckfilm) så var den samtidigt mycket sorglig. Till och med Älsklingen sa när den va slut att han typ hade tårar i ögonen.

Sen satte jag mig med en kopp kamomillte och min kära bok! Hade det riktigt mys!
Men nu ska jag gå och lägga mig bredvid min karl så vi kan sova. Jag måste ta mig upp tidigt imorgon, har möte klockan 10... Jag som inte tagit mig upp innan klockan 11-12 på hela veckan, hur ska det gå? Önska mig lycka till!

Slänger in en stooor bild från kvällen!



Natti!

Inte haft mycket tid idag

Hej bloggen! Jag har haft lite tid till att uppdatera idag, har varit fullt upp. Vanligtvis sitter jag alltid vid datorn på jobbet så då är det lättare att uppdatera med jämna mellanrum, men idag har jag och M sprungit runt på stan i uppdrag från Bossen. Sen när jag kom hem lagade jag middag direkt, har käkat, diskat undan och nu äntligen sitter jag här och kan pusta ut lite.
Jag och Älsklingen ska se på en film snart så han sprang till kiosken för att köpa lite popcorn.

Köpte ett jättegulligt bokmärke med Nasse motiv idag inne på Bokia. Tyckte att jag behövde ett, för jag gillar inte att vika hundöron i böckerna och just nu har jag utrivet skrivpapper från ett block som markering, inte lika roligt. Men nu har jag ett jättesött!

Nu kom Älsklingen hem så vi ska se film, måste bara bestämma vilken vi ska se först.. Och jag lovar, det brukar ta åååår!
Puss

Snart får vi veta...

Nu sitter jag här och äter frukost igen, det har blivit lite av en rutin denna vecka. Jag vaknar, gör frukost, sätter mig vid datorn och bloggar. Det är som skönt! Jag kan göra det helt i lugn och ro eftersom att Älsklingen fortfarande sover.

Idag har vi mötet på jobbet angående om vi ska ta på oss uppdraget eller inte, om vi får siffrorna att stämma. Jag är spänd men det känns roligt! Skulle vara så spännande om det går igenom och om allt går som vi vill och vi tjänar en massa pengar, för det är ju det som  är tanken. :P

Jag har inte så mycket mer att berätta, ska gå och duscha, göra mig iordning och sen strutta till jobbet. Egentligen vill jag bara ligga hemma i sängen med Sanningen om diamanter , somna ibland för att sen vakna igen och läsa en stund till. Bara ligga där under täcket hela dagen, gud så skönt!
Men men, duschen va det!

Höres sen!

Recension: Flickan och skulden

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i min recension om Flickan och skulden. Den vad jobbig att läsa, man berörs verkligen av dessa tjejers historia och allt vad de tvingas utstå. Jag är både asförbannad och ledsen pga vad tjejerna tvingas utså i och med övergreppen och även de hemska rättegånarna, men även imponerad hur de överler. Hur de lyckas hitta styrkan att inte "hoppa" så att säga.
Jag tycker alla åklagare, poliser och ALLA som jobbar med sådanna här fall ska läsa den.  


Författare Katarina Wennstam

Som sagt, vet inte riktigt vad jag ska skriva om den så jag håller det kort. Jag har bara en sak att säga:
Läs!


Var är M?

Nu är jag återigen ensam på jobbet. Bossen for hem för att laga mat till barnen för en stund sedan och Kingen skulle hämta sina barn på dagis. Jag väntar på att M ska dyka upp, hoppas hon gör det idag. Hon skulle vara här vid 16 så jag börjar bli lite orolig att hon kanske inte kommer. Hon måååste, jag saknar henne!
Jag börjar bli hungrig också, har inte med mig någonting att äta så det blir väl att cykla till ICA och handla nåt, men idag blir det ingen choklad inte :P.

Jag har smått börjar läsa Nicole Richies roman The truth about diamonds (Sanningen om diamanter på svenska). Jag har inte kommit så långt, men en åsikt jag har hittills är att jag tycker översättningen är ganska dålig.
Fast bara omslaget på boken är ju så snygg!! Satt och bara tittade på det hur länge som hellst innan jag började läsa och det är alltid kul att ha snygga böcker i bokhyllan! :D

Som sagt, kommer med en recension senare!

Opepp på det mesta idag

Godmorgon! Nu sitter jag här i vanlig ordning och äter frukost, ska försöka åka in till jobbet tidigare idag och få en massa gjort som jag inte gjorde igår för att jag var världens dåligaste människa.
Idag vet jag att M kommer till jobbet, men hon kommer efter 16 så jag får klara förmiddagen själv.

Filmen vi såg igår, Beneath the planet of the apes var fan den sämsta film jag någonsin har sett!! Helveeete vad kass! Jag som faktist gillade ettan, men nä, denna var värdelös! Hur ska man efter den orka se resten av filmerna? För i en filmserie måste man ju se alla, man bara måste. Så nu blir det väl till att härda ut och se resterande filmer, tror att det är två till.

Jag känner mig inte alls peppad på dagen, men jag MÅSTE hitta peppen och orken.. För jag har så sjukt mycket att göra. Alltid när jag är såhär opepp eller lite "down" så har jag sjukt svårt att koncentrera mig och göra saker som borde göras.  Med en deadline till imorgon kommer inte denna opepp-period särskillt välkomnat. MÅSTE FÅ SAKER GJORT!

Nu ska jag göra mig iordning. Sen ska jag springa till biblan och lämna tillbaka Flickan och skulden. Jag kommer med en recension senare idag tror jag, om jag hinner.

Ciao!

Beneath the planet of the apes

Snart ska jag och Älsklingen se "Beneath The Planet Of The Apes", andra filmen i serien om Apornas planet. Vi såg första igår, jag var inte överdrivet peppad, men jag blev faktist positivt förvånad. Jag tyckte att den var rätt bra och det var till och med jag som föreslog att vi skulle se andra filkmen ikväll.

På jobbet gjorde jag ingenting, läs INGENTING. Jag är en dålig människa, jag vet ju att vi har en deadline till på torsdag när vi ska ha möte om vi ska genomföra affären eller inte.



Har snart läst ut Flickan och skulden, lär vara klar med den ikväll. Kommer väl med en recension imorrn.

Nu har Älsklingen gjort milkshake så nu ska vi se filmen! :D

Godnatt bloggen!

Tröstätning på jobbet

Nu är jag på jobbet... ENSAM. Ovanligt eller? M är inte här och jag har ingen aning om vart hon är. Kingen var här när jag kom men nu har även han åkt. Fick nu i skrivande stund ett sms från M där hon skrev att hon jobbar på sitt gamla ställe idag också. Fan, ensam igen! Nu måste jag ju helt lita på mina egna idéer och att de är bra närjag inte har någon att bolla allt med.
Är sjukt sugen på choklad (varit det sen igårkväll, nästan helt besatt och galet sugen) så jag funderar på att cykla till ICA och handla lite. Måste ändå ha någon middag att käka, och eftersom att jag är ensam borde jag få tröstäta lite :P. Det jag MÅSTE ha är MilkyWay, helt galet vilket begär jag har efter det.
Ser den intev bara helt underbart god ut!?
Nää, nu ska jag börja jobba. Men jag ska nog cykla och handla mat och choklad först.. aah, det ska jag! =) Höres sen bloggen!
Puss

God morgon!

... Om det nu är en god morgon?
Joodå!,  klart det är. Vaknat lite väääl sent än planerat, hade tänkt kliva upp 10 egentligen, men bortsätt från det så. Ska till jobbet om ca en timme. M ska jobba idag så då får jag ju iallafall träffa henne! =) Bossen är borta så vi måste försöka klara allt på egen hand, all planering osv. Men det ska vi nog klara, och nu när M är tillbaka så har jag någon att bolla lite idéer med så då kanske vi får en snilleblixt eller två!

Har precis käkat frukost / lunch och ska väl snart börja göra mig iordning, och försöka få liv i Älsklingen. Vi har verkligen vänt på dygnet, inte alls bra! Jag som hade tänkt hinna tvätta idag.. suck! Jaja.

Vi höres senare bloggen!

Mör i skallen

Nu ska jag snart hem till min Älskling! Jag har varit på jobbet hela långa dagen och börjar bli lagom mör i skallen, så nu ska jag hem, koka mig en kopp te och läsa litegrann tror jag. Hade tänkt se på "Singelmammor" eller var det heter som kommer på SVT men tror inte jag orkar sitta framför ÄNNU en skärm som jag nu gjort hela dagen. Känns mycket mer lockande att fortsätta läsa boken. Har redan plöjt igenom en tredjedel av boken.. Gud vad upprörd jag blir att saker och ting faktist får gå till sådär i vårt Svenska samhälle! Ska inte börja gå in på det nu för då kommer jag bli arg och skriva värsta långa inlägget och då kommer jag ju aldrig hem.

Hoppas älsklingen är på bra humör när jag kommer hem, tvivlar dock på det men man kan ju alltid hoppas!
Är Älsklingen glad är jag glad, är han inte det är jag ledsen. BLÄH.

Gnugga geniknölarna lite

Finns det någonting som är så jävla drygt som när man har suttit och knåpat ihop en sak som man tror är rätt, och när man suttit hur länge som hellst och nästan är klar så inser man att "Det här går ju inte, jag har ju glömt 100 andra komponenter som ska in". PRECIS DET har jag gjort nu!! HELVETES JÄVLA KUK! Jag som till och med tyckte att det blev snyggt och nu måste jag tänka om helt. Bajs. (Jag vet, väldigt omoget språk. FÖRLÅT.) Ont i huvudet får man av sånt här också.

Vad gör man på jobbet egentligen?

Boken hade kommit till biblan, fick till och med ett mail där det stod att jag kunde komma och hämta den, lagom modernt! :D Men sen var jag tvungen att gå till jobbet så har jag inte hunnit börja läsa än tyvär, men känner jag mig själv rätt kommer jag nog läsa på lunchen. =)
Boken jag lånade ser ni i boklistan i inlägget innan Flickan och skulden. Jag har inte läst den tidigare och det är ju knappast någonting man läser enbart för "nöjes skull" så att säga, men jag tror att det är bra att ha läst den så man öppnar ögonen lite mer.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer på jobbet idag. M skulle ju komma hit, men som jag sa måste hon jobba på andra stället. Så det är bara jag och Bossen och honom har jag inte sett till än, har inte full koll på vad jag ska sätta igång med. Skulle börja spåna och skissa på en hemsida.. kanske ska börja göra det. Lalalaa.. glatt.
Kan ju alltid börja rita av det som vi skrev på whiteboarden igår.

Hejdå bloggen!

En ny dag, nya möjligheter!

Det är väl så man brukar säga? Mina planer för idag är iallafall nu att äta frukost och sen duscha. Efter det ska jag kanske träffa en kompis, men SEN mina vänner ska jag äntligen till biblan! :D Jag hoppas så att boken har kommit in, det skulle såå göra min dag för efter det ska jag till jobbet och tillbaka till all planering. Jag orkade inte sätta mig och skissa inatt så jag får göra det idag istället, inte för att jag har någon aning vad jag ska skissa på.. har så dålig fantasi och är inte alls kreativ ju. Men men, nu ska jag äta klart min frukost! Undra om Älsklinge blir jättesur om jag väcker honom med att se på OC? :P

Sömnlös

Jag kan inte sova... Har precis läst ut Arkiv X boken jag hade fast jag inte alls var peppad på att läsa den. Insåg att jag hade sett exakt samma sak som boken handlade om i ett av Arkiv X avsnitten. Det är väl ioförsig inte så konstigt, men lite halvtrist eftersom att jag då visste precis vad som skulle hända. Kom rätt långt med planeraingen på jobbet tillslut. Bossen kom tillbaka (fick en kexchoklad av han:D .. snällaste Bossen) och vi kunde då bolla ideér mellan varandra och då gick allt mycket smidigare och lättare. Känns som att vi har löst en massa lösa trådar nu. M skulle komma in till jobbet imorgon men fick veta ikväll att hon blivit inkallad och jobba på sitt andra ställe, så jag får försöka klara mig utan henne.. :( Nu ska jag försöka skissa på lite idéer till jobbet och sen ska jag försöka sova igen. Nattinatt bloggen!

Längtar tills imorrn!

Följ min blogg med bloggkoll Är fortfarande kvar på jobbet, kommer nog vara det ett antal timmar till. Jag har fastnat i min planering och jag vet inte riktigt hur jag tar mig vidare. Det är svårt också när jag inte har någon här att bolla idéer med, men men.
Får se när jag åker hem härifrån, har ändå ingenting att göra hemma så det är lika bra att vara kvar här så länge som möjligt och få en massa gjort. I vanliga fall hade jag velat hem och läsa men nu har jag ingenting, förutom en Arkiv X bok med värdelös översättning, så det känns inte allt för lockande. Men imorgon!! Då får jag hämta ut boken på biblan. Hoppas bara att den person som lånat den innan inte glömmer att lämna in den så att den blir försenda så att jag inte får den imorrn.. Helvete vad förbannad jag skulle bli då!!

Idag flyttar J... Hoppas allt går bra på resan för honom. Han skulle ta tåget ner och jag tycker att det där tåget är ganska smidigt. Men har för mig att han skulle byta tåg i Stockholm.. så jag hoppas att det inte blir nåt problem där nere. Eller att tåget härifrån är jätteförsenat så han missar det andra eller nåt annat drygt. Nej nej, hoppas allt går som det ska! Det tror jag det gör. :)

Men men, nu tror jag att jag ska gå och sno lite mer bullar i köket och fortsätta med planeringen.
Pöss

Planering på jobbet

Nu sitter jag på jobbet. Har precis gått igenom affärsidén med Bossen och har fått helt fria tyglar och huvudansvaret, det känns skitkul! =) Nu sitter jag och försöker lägga upp hur allt ska gå till. Skriver upp i vilken ordning allt ska hända och vilka problem vi kan stöta på. ALLT ska dokumenteras så att vi in i det längsta kan undvika problem.
Min hjärna känns inte helt med så det känns lite jobbigt att jag ska hinna gjort en jävla massa innan Bossen är tillbaka, men det löser sig nog. Har ju en jävla massa kaffe i automaten, så om någon kopp till eller två så är jag nog igång. Jag är ju ruggit peppad så det går nog bra. Måste bara intala mig att "jag kan, jag kan, jag kan". Bossen säger att han har fullt förtroende för att jag klarar av detta och då måste jag bevisa honom att han har rätt känns det som! JAG KAN!

Men men, ville bara slänga in ett snabbt inlägg.. Nu ska jag återgå till mina skisser.
Höres sen!
Ciao!

Hej då till J

Ikväll har jag inte gjort någonting alls. Efter att jag träffat J och vi käkat middag på Subway gick jag hem och la mig i sängen, låg där i flera timmar.. var vaken och sov om vart annat. Gick sedan en liten promenad till affären och köpte en tomat och en Hänt Bild tidning. Så resten av kvällen har jag legat och läst tidningen och har även läst ut Narnia: Min morbror trollkarlen, den första boken i bokserien.
Jag längtar till på måndag, för då får jag äntligen hämta boken jag har reserverat på biblan. Jag är sjukt sugen på att kasta mig in i en av böckerna på min Boklista. Narnia och Arkiv X böckerna jag har läst medans jag väntat på att den ska komma in är bara tidsfördriv.



Imorgon ska jag jobba, känns kul för vi ska börja på ett nytt projekt. Så jag har framför mig en massa planering och uträkning, och sedan på torsdag är det möte. Jag är ändå väldigt peppad på att börja på någonting nytt! =)

Nu ska jag se om Älsklingen är på myshumör! Ska även lägga upp boklistan i ett nytt inlägg.

Lördag

Nyvaken, och väldigt seg. Ska få i mig något att äta och se på OC. Annars har jag ingenting planerat idag, ska nog bara ta det lugnt, läsa litegrann och så träffa J en sista gång... Efter jag träffat han kommer jag nog inte vara så peppad på att umgås med någon, så då ska jag bara ligga hemma. Det är dock väldigt fint väder och det gör en ju glad iallafall!

Jaja, det är väl vad som händer nu, uppdaterar lite senare!
Puss

Treevlig utekväll!

Kom precis hem från krogen, jag har haft en jättetrevlig kväll med fina tjejer. Det var väldigt kul att träffa S igen, det var sjukt länge sedan sist.
Så kom jag hem till världens mest buttra Älskling.. Varför blir jag ens förvånad? Borde ju vara ständigt förberädd på att han ska vara såhär... men men. Jag orkar inte bry mig allt för hårt.

Imorgon ska jag träffa J en sista gång och krama han läänge innan han åker. Nu ska jag sova.

Godnatt!

Har knåpat

Nu har jag suttit och försökt ändra om i stilmallen på bloggen för att få den mer "min" så att säga. Men är det något jag är värdelös på så är det sådanna här saker, riktigt kass. Så nu ger jag upp för stunden. Får försöka hitta någon som vill göra det åt mig istället.

Ikväll blir det utgång med tjejerna, jag är inte mest peppad i världen men det blir nog kul iallafall. Kul att umgås med tjejerna lite! =)

Nya bloggen!

Nu har jag äntligen skaffat mig en bokblogg!
Här kommer jag skriva om böcker jag läser och böcker jag vill läsa, det kommer komma recensioner på böcker jag läst. Men det kommer också skrivas om mitt liv i allmänhet, vad jag gör och vad som händer för mig.

VÄLKOMNA!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0