Först och främst...

... måste jag säga att filmen igår, Låt den rätte komma in, inte alls var så bra som jag hade hoppats. Visst, jag försökte att inte ha några förhoppningar eftersom att det är en svensk film och jag gillar inte svensk film tyvär. Jag tycker oftast att skådespeleriet är värdelöst. Tyvär, fast det är de gamla rutinerade skådisarna så brukar det bli dåligt och krystat på nåt sätt.
Och eftersom att jag älskade den här boken så blir det ju att man jämför... och filmen var inte ens i nääärheten så bra som boken är. Så jo, jag blev besviken. Sen tyckte jag att killen som spelade huvudrollen var så jävla lik Johan Palm i Idol! :P

Nää, det var kul att se den enbart för att se hur de hade tolkat boken och för att se hur lik den va. Annars va det inte mycket att hänga i julgranen.

Sen på minde Jessi mig om ett inlägg jag skulle skynda mig hem i fredags för att skriva, när jag väl kom hem glömde jag heelt bort det.
Jag ska skriva det, men det får bli i ett annat inlägg. Ett helt eget inlägg som jag nog skriver senare ikväll!

Pusspuss

På bio

Snart ska jag på bio och se Låt den rätte komma in. Jag har läst boken och jag gillade den skarpt!! Den va skitbra! Jag hoppas att jag ska gilla filmen också. Det som är bra är att det var ganska länge sedan jag läste boken och jag kommer inte ihåg allt.. då jämför man inte lika mycket mellan boken och filmen och det går inte att irritera sig på om de tagit bort massa saker i filmen.

Jag är hur som hellst jättepeppad att se denna på bio. Jag tycker så mycket om att gå på bio så det ska bli rikitgt mys! :D
Hoppas ni får en bra lördagkväll!
Puss

Äntligen ska jag fixa och dona!

Snart ska jag in till stan och lägenheten, väntar på att pappa ska bli färdig med julbelysningen på balkongen. Klockan 14 idag ska jag även träffa min kära Magdie och fika! :D Ska bli så himla roligt, har inte träffat henne på huuur länge som hellst! Jag som är van att träffa henne nästan varje dag i vanliga fall. Jag har saknat henne!

Får se om jag hinner handla några julklappar idag, tvivlar på det.. har fullt upp. Annars får jag åka in någon dag i veckan. Jobbar bara torsdag, fredag som det ser ut nu så då kan jag passa på en dag mitt i veckan. Det är säkert mindra folk på stan då.

Min mobil är skickad nu så snart har jag min älskling här i min hand igen! Då ska jag fota, fota, fota och lägga upp här i bloggen. Inte för att jag har så mycket att fota.. men ni kommer säkert få se en massa onödiga bilder på allt och ingenting! ;)

Nu ska jag se om pappsen börjar bli klar för jag börjar då bli stressad!!! Puss

Äntligen!

Jessi hade lagat en underbart god middag till oss ikväll och jag tackar så mycket för både den och det goda sällskapet!
Lollo var med oss också och det gjorde allt ännu trevligare! :)
Jag är nu så sjukt nöjd att Johan åkte ut, ÄNTLIGEN! Men såg ni tjejen som blev helt jävla hysterisk och såg ut som om hon skulle svimma när Johan gick ner på knä framför henne när han sjöng? Och när hon sen fick komma upp på scenen både lät det som och såg ut som om hon fick en orgasm. Helt sjukt att man kan bli så!! Inte ens jag som är så jävla kändiskåt skulle fan bli så. Nu ska man väl aldrig säga aldrig, kanske skulle jag bli så om jag fick träffa Backstreet Boys... Men jag hoppas verkligen inte det! SÅ JÄVLA PINSAMT!

Imorrn blir det för mig att åka in till stan och köpa lite julklappar hade jag tänkt. Ska även till lägenheten och börja fixa! Hoppas jag hinner med en massa, skulle vara skönt.

Det var allt för mig just nu! Hejs!

Middag med Jessi ikväll!

Nu är jag hemma från fritids igen, sitter här och dricker kaffe. Jobbade ju bara en och en halv timme idag så det gick snabbt. Vi var ute hela tiden så barnen lekte själva. Jag gick mest runt och kollade så att det inte blev bråk någonstans och ingen gorde illa sig.

Jag ska till Jessi ikväll och käka middag och jag överväger nu om jag ska ta 16.20 bussen eller 17.30. Det lutar åt 17.30 bussen för då kan jag sitta och chilla en stund. Vi behöver ju inte stressa heller för vi ska bara se Idol och ta det lugnt. Jag tror att jag ska unna mig en godispåse ikväll också.. hehe! Får se hur sugen jag är sen.

Har även fått två dagar nästa vecka som jag ska jobba på förskolan! :D Mer jobb är underbart! Det är bara korta stunder, två - tre timmar de dagarna men det är ju mer än ingenting! Jag är supernöjd.

Nu tror jag att jag ska sätta mig och läsa en stund, puss!

Fredag 28/11

Godmorgon bloggen!
Jag sitter här nyvaken och nyduschad och äter frukost. Sov läänge idag, mycket längre än tänkt... men det va skönt! Snart ska jag iväg till fritids, jag jobbar bara i 1 1/2 timme så det kommer gå fort.

Ikväll ska jag till Jessi och se Idol och käka middag. De är inte många kvar i idol nu alltså... Spännande!! Jag hoppas verkligen att Johan åker ut nu, han MÅSTE! Robin får inte åka och inte Alice heller! Jag läste att Robin får en bil av sin pappa om han kommer bland de tre bästa, han måste vara nervös nu... Hans pappa med! :P

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar innan jobbet!
Ha en bra dag allesammans!

Nu är det bestämt

Jag måste läsa alla böcker av Nicholas Sparks

Jag bara måste, och jag ska köpa dem allihop!

God natt!

Han har skrivit de mest underbara kärlekshistorierna, gift dig med mig!?

Efter vi sett klart The Notebook igår så tittade jag igenom extramaterialet litegrann. Det var intervjuer med författaren till novellen som filmen är baserad på.
Det som kanske förvånade mig mest var att det är en man som skrivit novellen och han heter Nicholas Sparks. Varför jag blev förvånad är just därför att det är en sådan djup och fin kärlekshistoria, och detta kan nu låta fördomsfullt, men att en man kan se på kärlek på det sättet gör mig förvånad. Dock väldigt, väldigt glad!
När jag satt där och kollade på extramaterialt tog de upp andra noveller han skrivit... och då höll jag på att svimma.
Han har även skrivit novellen A walk to remember som filmen med samma namn är baserad på!
Alltså, mina två absoluta favoritkärlekshistorier i hela världen kommer från och är skrivna av samma man!
VILL DU GIFTA DIG MED MIG NICHOLAS?

Så nu är det ju ett måste för mig att läsa dessa böcker och även kolla upp de andra novellerna han skrivit. Jag bara måste.




The Notebook

Kom precis hem från jobbet. Det har varit en ganska lugn och mysig dag, skönt det. Den här veckan har känts otroligt lång så det är bra att det är fredag imorrn! Vad som händer i helgen vet jag inte, jag hade tänkt ta mig till lägenheten på lördag för att fixa och dona lite.. får se om det blir så.

Ikväll ska jag bara ligga hemma och ta det lugnt. Se tv och mysa.
Jag såg på Dagboken igår (för ca hundrande gången :P) och herregud vad jag lipa. Som vanligt. Den är uj så otroligt bra att jag knappt vet vart jag ska ta vägen när jag ser den. Underbar film, och underbara skådespelare! MmMmmMMmm!! :D Min favvis Ryan Gosling är ju fööör underbar i den här filmen! <3


Nu ska jag se om middagen är klar snart! Sen är det Dr Phil klockan 19.05, inte missa! ;)

Kör i 110 hela dagen

Hej hej, ett snabbt inlägg innan jag drar. Migränflimret försvann och jag fick ingen huvudvärk! :) Varit nästan kaos på dagiset idag, barnen har varit som gaaaalna! Tokungarna! :D Så jag är lite slut i skallen nu.
Imorrn skulle jag inte börja jobba förren 14.30, meeeen... jag börjar 8.30 istället! Hehe, så kan det va! :) Och jag skulle va på fritids imorrn, men det blir hela dagen på dagiset istället. (Dagis heter ju numera Förskola, fotnot bara:P).

Magdie, ska vi ta en fika på stan i helgen?

Men nu ska jag börja bege mig iväg snart! Skriver imorrn!
Ha en bra kväll! Nattinatt bloggen!

Ingen huvudvärk, tack!

Stress, stress! Sitter här och slänger i mig frukosten innan jag måste springa iväg till jobbet. Jag har migränflimmer framför ögonen vilket gör att jag knappt ser någonting, hoppas det försvinner!! Och hoppas jag slipper huvudvärken efteråt, ska ju jobba hela dagen!

Aja, en vanlig dag idag alltså. Ska iväg efter jobbet så jag får se om jag hinner blogga någonting. Annars får ni ha en superduper-dag allesammans!

PussHej

Årets första lussebulle!

Pappa har som sagt bakat lussebullar idag och nu sitter jag och mumsar på årets första, underbart! Nu känns det att det snart är jul. Funderar på om jag ska baka knäck i år? Jag är bäst på att göra knäck, så det vore synd om omgivningen inte får smaka på dessa godingar i år. :P
Har ni nåt bra tips på annat enkelt men gott julgodis som man kan göra?

När pappa har gått och lagt sig ska jag lägga mig och läsa. Har lite sovmorgon imorrn, börjar först 8.30! :) Sen efter jobbet ska jag iväg på roligheter!
Men nu ska jag se ett avsnitt Sjukhuset medans jag väntar på att soffan ska bli ledig!

Nattinatt

Honey, I'm home!

Idag har det varit måånga barn på dagis så det har varit livat och rörigt hela dagen. På eftermiddagen skulle ju jag och Jessi va själv med några barn, men alla dagisbarnen hade gått hem innan fritidsbarnen kom och när de kom var de bara tre stycken + att det var en till förskolelärare kvar. Så det var hur lugnt som hellst, vi satt bara i soffan och chillade. En lugn och skön avslutning på dagen alltså! :)

Kvällen ikväll kommer vara lugn, ska se Dr Phil och sen ska jag försöka med att se senaste Supernatural avsnittet. Förutom det har jag inget planerat. Just nu sitter jag och pappsen och väntar på att syster-yster ska komma hem så vi kan äta middag.

Pappa bakar lussebullar nu så ikväll blir det till att mumsa i sig massa sådanna!
Ibland är det inte så dumt att bo hos pappa ändå! ;)

Virrvarr av känslor och tankar

Även idag har jag varit snål med uppdateringarna, det har helt enkelt varit för fullt upp. Var på dagis hela dagen och sen när jag kom hem var det middag och diretkt efter vi ätit åkte vi till lägenheten sn snabbis och sen for jag till Erik och pratade ut en massa.
Det var klart jobbigt att prata om allt men det var välbehövt.. inatt har jag knappt sovit en blund på grund av alla tankar och funderingar. Känns ganska skönt nu såhär efteråt men.. ja, vad ska jag säga... det är ju två år av mitt liv jag ska lägga bakom mig och komma över. Det är inte så lätt alla gånger. Men jag vet ju att det inte finns någonting annat, finns ingenting att bygga på mellan oss och det är över. Men samtidigt har vi levt så tätt inpå varandra i ett och ett halvt år så det är klart att man kommer varandra nära... och sådant är inget man glömmer över en natt.

Men men...

Imorgon blir det en full dag på dagis igen, från 7.30 till 17. Tycker det ska bli jättekul för jag ska jobba med Jessi på eftermiddagen och vi ska stänga. Eller jessi ska stänga, de andra fröknarna skulle iväg på nåt så det blir bara vi två. Det skulle inte vara så många barn på eftermiddagen så det ska nog gå bra. :)
Längtar nästan till morgondagen, för som jag sa till Erik, barnen är som terapi för mig. De gör mig så glad och de är så fina. Barn är så bra på många sätt, de är så oskyldiga och är inte "nersmutsade" med massa fördomar och elakheter. Och när de kommer med roliga knasiga frågor om allt möjligt så får man oftast ett léende på läpparna när man ska fundera ut ett så bra svar som möjligt. Haha, gullungarna mina! (Jaa, ser dem som mina nu.. har varit där så pass länge att de är mina små barn!) :D. Hoppas det inte är snöstorm imorrn så det inte är så jobbigt att vara ute. Jag slapp gå ut idag, det va skönt.

Min lillasyster är med i en musiktävlig! Hon är grym på att sjunga, jag blir så stolt!! :D
Gå in på nextstar.se och lyssna på bidragen, hon är bidrag nummer 3. RÖSTA!
För att komma till låtarna klickar ni på "Spotlight"!

Jag får jobba! :)

De ringde redan ikväll från dagiset och jag ska jobba både måndag och tisdag så mina planer om att åka till lägenheten och fixa imorgon får jag lägga på hyllan. :P Men jag får ju träffa alla glada, söta barn så det gör absolut ingenting, pluss att jag tjänar mer pengar!

Pappa sitter och ser på nån film på tv, jag hoppas den är slut snart så jag kan gå och lägga mig (sover på soffan nu när syrran är hemma). Jag vill lägga mig och läsa! Jag funderar på att börja på en ny bok fast jag inte läst klart Blodsarv än. Inte för att jag ska sluta läsa den helt, men jag har inte helt uppslukats av den och känner att då kan jag ju läsa två böcker samtidigt.

Sen vill jag sova så att veckan kommer snabbare! :D

Det var länge sen jag sov såhär länge

Vilken sömntuta jag är! Jag har sovit fram tills nu och nu sitter jag och äter frukost. Fast de sista timmarna har jag vaknat och slumrat omvartannat, jag kände mig hur seg som hellst och jag ville verkligen inte kliva upp. Tillslut tvingade jag mig själv att dra mig upp ur sängen och nu sitter jag här, känner mig lite klarare i huvudet faktist.. Kaffet gjorde sitt! :)

Sen kommer syrran hit så jag måste ta och städa upp på hennes rum. I veckan jobbar jag bara en dag på dagis, torsdag, så jag funderar på att vara i stan och börja dona och fixa i lägenheten. Planera hur jag ska ha det osv osv.
Det kan ju dock hända att de ringer in mig någon dag till på dagiset, det hoppas jag, så jag ska nog sova i Täfte på kvällarna så det är nära till jobbet.

Kvällen blir för övrigt lugn, ska nog bara läsa och umgås med min syster. Undra om det kommer någon bra film på tv ikväll?

Musiktips

Jag är ute efter lite ny musik att spränga mina öron med så kom gärna med musiktips!
Det kan vara vad som hellst men gärna skön musik man kan lyssna på när man sitter hemma och tar det lugnt.

Tack på förhand!


Tjejkväll

Vi hade tjejkväll ikväll jag, Lollo och AC. Jessi kunde tyvär inte komma för hon åkte till Gävle igår.. :( Vi får ta igen det nån annan gång.
Vi pratade mest, drack lite vin och såg på Stjärnor på is. Jag gillar egentligen inte det programmet men Lollo ville gärna se det så vi gjorde det, var inte så hemskt som jag trott. AC's hund var också med, hon är hur söt som hellst.. Jättebusig!
Jag fick även en massa kläder av Lollo, jättefina kläder så jag är jätteglad!! Det var så snällt av henne, tack tack tack! Jag som var på stan idag och letade nåt någon snygg topp eller nåt och hittade ingenting... men nu har jag flera! :D
Fast jag hittade faktist ett par fina högklackade skor och en mysig tröja på stan, så jag gick ju inte hem tomhänt. Nu måste vi gå ut på krogen snart så jag kan inviga mina nya partyskor! Det är ganska hög klack på dem så det är inga skor jag vill klida runt med ute och se ut som Bambi på hal is.

Visade lägenheten för syrran idag och hon tyckte den var mysig! :) Hon har redan börjat smida planer om hur det ska se ut där och det är bra, kan behöva hjälp med inredningstips osv. Jag är inte så bra på sånt och tycker väl inte heller att det är så kul. Men hon älskar typ sånt så hon får mer än gärna hjälpa mig!

Nää, nu blir det natt för mig snart. Känner mig trött! Jobbade nästan 12 timmar i sträck igår så imorgon blir det bara att ta det lugnt, sova länge och sen inte göra någonting vettigt. Ska väl städa syrrans rum innan hon kommer hit, mer arbetssam än så kommer jag nog inte vara.

God natt

Personalfest så det heter duga

Personalfesten igår blev väldigt lyckad tycker jag, nog för att jag jobbade på den och inte deltog själv så hade jag riktigt kul. Det var maskerad med temat punk, så ni kan ju tänka er hur alla medelålders människor såg ut! ;)
Det började med att när vi kom dit fick jag och syrran korka upp vinet och ställa ut på borden och tända alla ljus och även fixa och dona med lite småsaker som skulle bli gjort. Sen efter middagen stod vi i baren och serverade, vi skötte även bortplocket från borden. Det var jävligt roligt att stå i baren, vi fick oss en hel del goa skratt där mot slutet av kvällen. Det jag funderar på är, mina arbetskamrater som jag jobbar med där när jag är där och vikarierar.. undra om de tycker att det är lite pinsamt nu såhär på lördagsmorgonen. Jag vet iallafall en i gänget som borde skämmas lite mer än de andra. :P

Sen måste jag bara säga att min syster är världsbäst på att sjunga. Efter middagen och under kaffet gick hon upp på scenen och sjöng en låt med komp från orkestern. Jag va så stolt, jättefint va det! :)

Nu ska jag och syrran snart iväg på stan och panta massa burkar som blev kvar från igår. Sen får jag se om jag hittar nåt att shoppa nu när jag är rik! :P
Sen ikväll blir det tjejkväll i Täfte med Lollo och AC. Det ska bli riktigt kul, va länge sen jag träffa dem!

Ha en bra dag allihopa!

Fullt upp denna fredagmorgon

Hej bloggen! Jag är lite stressad här så jag står och kastar i mig min frukost samtidigt som jag försöker blogga. Jag börjar jobba på dagis klockan 12, sen ska jag jobba där till 16.00. 16.20 går bussen in till stan som jag måste ta för då ska jag in och servera och stå i baren på en personalfest. Så innan jag går till dagiset nu måste jag ha packat allt jag ska ha med mig till stan: Skor, andra byxor, förkläde, sminket, ny tröja osv osv. Man vill ju inte ha så snygga kläder på sig på dagiset för den ena olyckan efter den andra kan ju hända :P, och när man serverar vill man ju se anständig och fin ut. Det blir alltså att ta med sig ombyte.
Såå, det är fullt upp denna morgon!

Det blir kanske bara det här inlägget idag, kanske skriver sent ikväll om jag har möjlighet! Annars så skriver jag självklart imorrn!
Puss

Dagen idag

Tiden på dagiset idag bara rusade iväg. Kvällen har dock varit väldigt lugn, gick på promenad med Burre först och efter det har jag bara legat i soffan och degat. Dr.Phil var väldigt intressant, handlade om en man som psykiskt misshandlade sin fru. Han var helt jävla störd.. ett nackskott skulle han haft! Dr.Phil va kung och sågade honom totalt, haha, I Love Phil! :D

Jag ska snart hoppa i säng och läsa en stund. Överväger dock ifall jag ska se ett avsnitt av Sjukhuset först!
Jag har faktist börjat komma in i boken nu äntligen, jag var ju ganska nära på att ge upp den där ett tag men den har tagit sig lite och nu är den faktist ganska bra. Hoppas det håller i sig!

Jag skulle vilja ändra designen på min blogg litegrann, någon som vill och har lust att hjälpa mig med det? Jag är ju värdelös på det och fattar noll i hur man gör.

Jaja, Sjukhuset sen sängen!

Torsdag 20/11 - 08

Inatt har jag sovit som ett litet barn, riktigt skönt faktist! Nu har jag precis ätit frukost / lunch och ska strax se på ett avsnitt av Sjukhuset innan jag börjar göra mig i ordning för att åka till jobbet. Jag börjar klockan 15. Egentligen ville de först att jag skulle jobba från 7.15 till 16 på fritids men det ändrades så jag fick jobba på dagis från 15 istället.

Jaa, annars händer det inte så mycket just nu. Därför ska jag nu sluta skriva och se Sjukhuset istället!
Puss

Sista för inatt

Nu har jag sett massa avsnitt sjukhuset och börjar känna mig ordentligt stel i axlarna här jag sitter. Så det blir nog för mig att borsta tänderna och hoppa i säng istället, ska nog lägga mig och läsa en stund.

Men hoppas ni sover gott allesammans där ute i era sängar så skrivs det mer imorgon!
Natti


Ibland är det bara så

Halloj! Jag har inte haft tid att uppdatera nåt idag, fullt upp har det varit! Jag har packat ihop en del av mina saker i kartonger och fick sedan hjälp av bror och jess att köra dem till lägenheten, tack så mycket! :) Så Cäm om du tittar förbi där och det är massa lådor så e det mina, bli inte rädd! ;)

Det var jätteskönt att få prata ut om saker med Erik idag också, kändes som om det va på tiden nu. Visst är det väl trist att det blivit som det blivit, men vad gör man? Livet är såhär ibland. Han är fortfarande den människa som vet nästan mest om mig av alla mina vänner och det är klart att jag värdesätter det. Han är en väldigt fin och bra kille men som livet är nu och där vi står i våra egna liv just nu så funkar det bara inte. Man utvecklas som människa hela tiden och saker förändras... så är det bara.

Nu ska jag sätta mig med min godispåse som jag förtjänade idag (tyckte jag iallafall) och se på Sjukhuset!
Puss

Stardust

Just nu sitter jag hemma hos bror och Jess och har precis sett filmen Stardust. Den var konstig men faktist ganska underhållande! :)

Jag jobbar inte imorrn och ska som sagt åka och städa ur mina saker ur eriks lägenhet. Kommer bli lite bökigt att åka med kartongerna på bussen, de är nämligen inte ihopvikbara, så det kan bli spännande.

Nu ska jag se ett avsnitt av Sjukhuset tror jag och sen ska jag gå och lägga mig! Nattinatt!

Jobba, jobba, jobba! :)

Dagen idag gick bra, vi var ute och sen när vi gick in var det inte så många barn kvar så jag kunde sitta och spela spel med en tjej. :) Fick även förfrågning idag om jag kan jobba hela dagen på torsdag, från 7.15 till 16, på förskolan/fritids sjäälvklart kan jag det! Ska bli riktigt kul att se lite hur det går till på "stora" förskolan när de typ räknar matte och har sång osv osv. Har inte varit med på det tidigare så det tycker jag ska bli riktigt kul! :) Sen sa även rektorn att det kanske skulle komma upp jobbmöjligheter för mig nu till jul när det säkert är många som vill ta ledigt och så. Han kunde inte lova nåt självklart men han ville kolla med mig om jag kunde ifall det skulle dyka upp nåt, så nu håller jag tummarna! :)

Snart ska jag packa ihop lite saker innan jag åker till bror och Jess. Vi ska åka härifrån täfte ca 19.30 så det är ingen panik. Jag ska komma ihåg att ta med böckerna jag läst ut och lämna tillbaka dem.

Aja, det va väl det för tillfället! :) Skriver nog ikväll!
Puss

Kartonger någon?

Godmorgon och goddag! Jag sov mycket längre idag än planerat.. för ovanlighetens skull :P. Jag börjar jobba om ca 1 1/2 timme så jag kan bara ta det lugnt ett tag. Vi skulle vara ute idag på fritids så det blir att klä på sig ordentligt så att man inte fryser.

Sen ikväll åker jag in till Nydalahöjd och sover hos Bror och Jess, blir smidigast att jag redan är i stan imorrn när jag ska till Erik och börja städa ur mina saker. Skönt att slippa ta buss från täfte osv osv. Måste försöka få tag i kartonger så jag har nåt att packa sakerna i, gick till affären här i byn igår och frågade.. men de hade inga just då. Får gå dit och tidda ikväll igen, annars får jag gå runt i stan och fråga imorrn.

Nu ska jag smått börja göra mig i ordning och sen sätta mig och läsa en stund hade jag tänkt!
Puss

Uggla som ser på Sjukhuset

Hej bloggen!
Här sitter jag i min ensamhet och nattugglar.. inte ens katterna är vakna! :P Jag har precis suttit och sett på massa avsnitt av Sjukhuset från tv 3's hemsida, jag gillar ju sådanna program och det var ändå ingenting av värde på tv.

Imorgon börjar jag jobba 15.00 och ska då vara på fritids, det ska bli kul! Vad jag ska göra hela dagen innan jag börjar jobba vet jag inte, man kan ju inte göra så mycket produktivt här i Täfte. Känner jag mig själv rätt kommer jag nog bara slöa och se på tv.

Ska till Erik på onsdag och börja städa ur mina saker, känns som att det säkert kommer vara jobbigt. Jag hoppas att det kommer gå smidigt, men det är ju ändå så att jag bott där över ett år nästan så det är klart det kommer bli lite känslosamt säkert. Vi kommer säkert prata igenom massa saker också, för det har vi ju inte gjort än... vi slutade bara ses.
Det kommer iallafall bli kul sen när jag kommer börja flytta in sakerna i min nya lya! :D Längtar verkligen till att få börja fixa och dona där, göra det hemtrevligt och mysigt!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund och sen sova. Jag har lite svårt att ta mig in i boken jag håller på med, har inte fastnat än och jag får nästan kämpa med att hålla koncentrationen. Jag är ju ingen som gillar att ge upp på böcker.. har jag börjat på en vill jag hellst läsa ut den, så jag ger den några chanser till och ser ifall jag fastnar snart!

Godnatt!

Hoppas jag får tillbaka min älskling!

Jag var nyss och skickade iväg min mobil med posten, det stod på hemsidan att det kan ta ca 3 veckor innan man får tillbaka den, jag hoppas bara att jag FÅR tillbaka den överhuvudtaget och att den är hel och fin när den kommer tillbaka.

På dagiset gick allting bra idag, de var ute när jag kom dit så jag har lekt en massa. Fick dra skranor fram och tillbaka, fram och tillbaka... två skranor samtidigt med tre barn på varje skrana... vem behöver gymkort när man jobbar på dagis? ;) Jag var helt slut efteråt.. haha!

Snart ska jag se Dr Phil, jag undrar vad det handlar om idag.. Hoppas det är nåt spännande och intressant!

Törnrosa

Jag har sovit och jag har sovit!
Jag gick och la mig igår 19.30 bara för att vila en liten stund, tänkte att jag kunde ju sova ca en timme iallfall. När jag sedan vaknade på riktigt var klockan 02.00, trodde ju aldrig att jag skulle lyckas somna igen efter att jag då klivit upp och borstat tänderna. Eftersom att jag inte börjar jobba idag förren 15.00 så gjorde det ändå ingenting om jag inte somnade så fort. Låg kanske vaken i 2 timmar sen somnade jag igen och sov till 11. Så jag har sovit mycket och är riktigt utvilad för tillfället, redo för ett tvåtimmars-pass på jobbet! :P

Rektorn från skolan ringde idag, snubben som jag har vickat för på dagis kommer tillbaka imorrn så nu är mitt vick slut. :( Hoppas dock på att jag kommer få vicka en del iallfall, folk som är sjuka osv osv. De har redan ringt från fritids så jag jobbar mellan 15-17 imorrn där. :)

Får se om jag ska jobba någonting på onsdag, ska jag inte det kanske jag kan åka till Erik och börja packa ihop mina saker. Känns som att jag bara vill städa ur mina saker och mitt liv därifrån så fort som möjligt. Inte bara för min skull utan även för hans skull, måste ju vara lite drygt att ha alla mina saker där när jag inte bor där längre.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, på det sättet hinner jag kanske mysa i soffan med en bok innan jag går till jobbet.
Puss

Nyckeln till mitt nya hem!

Idag fick jag nyckeln till min nya lägenhet!! :D Satan vad jag längtar tills jag har kommit i ordning där och fått det riktigt mysigt och hemtrevligt, jag har så många planer i mitt huvud om hur det ska se ut.
Får väl smått börja ta dit lite saker och jag måste även hem till Erik och hämta alla mina saker därifrån. Tallrikarna och glasen osv, det är faktist jävligt skönt att veta att jag redan har allt det och slipper köpa. Så jag måste ta mig någon dag när jag åker dit och rensar allt som är mitt. Nästa helg kankse?

Nu ska jag sätta mig och läsa och bara ta det lugnt, jag är lite trött. Det blev ganska sent igår!
Myspys! :D

Julklappar till mig själv!

Hittade massa saker till mig själv på stan idag men inga julklappar! :P Ska dock erkänna att jag inte letade överdrivet mycket efter julklappar heller! ;)
Till mig själv hittade jag ett linne & en topp, en maskara, täckstift, örhängen och en BOK! :D Man får unna sig litegrann ibland! ;) Boken var dock på rea så den betelade jag endast 35 kronor för! Det var en typiskt Janna-bok, hehe, jag köpte: Hollywoodfruar av Jackie Collins.

Ikväll ska jag och J se på Mirrors, jag hoppas den är bra! Jag har länge velat se en skräckfilm som skrämmer livet ur mig, jag hoppas det blir så nu.

Imorgon ska jag kankse åka och titta på lägenheten!! :D Det skulle vara jättekul, se vad jag kan köpa för saker och hur jag ska ha det, osv osv! :)

Nu ska jag göra mig klar, nog för att jag i stort sätt är klar, men ska pudra näsan en sista gång.. höhö! :P

Shopping på G

Godmorgon!
Nu sitter jag här, dricker kaffe och äter frukost. Ska snart iväg på stan och shoppa loss litegrann! :D Inte för att jag har råd att shoppa nåt extermt dyrt eller extremt mycket men nåt litet ska man väl nog hitta. Skulle vilja hitta mig nåt snyggt linne eller nåt till ikväll! :)

Angående gårdagens Idol så är jag djupt chockad och nästan förbannad! Huuuur kunde Robin och Robin hänga löst!? Men främst, HUR kunde inte Johan åka ut!? WHYYYY!? Han måste ju ut nu innan någon fler av mina favoriter åker, jag pallar fan inte annar!!!!!

Nu ska jag höra med pappasen vilken tid vi ska åka in till stan och sen ska jag försöka få tag på JJ och höra vilken tid han skulle komma in, vi ska ta en fika! :)

Höres kanske sen om jag hinner blogga mer idag, fullt upp vettni! ;)

Recension: Flyga drake - Khaled Hosseini

"De oskiljbara vännerna Amir och Hassan växer upp i
ett fredligt Afghanistan.
De uppfostras sida vid sida men lever i helt skjila världar - Amir är rikemansson och Hassan är hans tjänare.
Men Amir sviker sin lojale vän Hassan, och när Sovjetunionens styrkor invaderar landet 1979 flyr Amirs familj till USA.
I Kalifornien anpassar sig Amir snabbt och lyckas skapa sig ett nytt liv. Först när talibanerna många år senare griper makten i Afghanistan inser han att minnena av Hassan och hemlandet aldrig har lämnat honom, och
att han nu måste agera.
Flyga drake är en gripande roman om vänskap, svek och lojalitet. Den handlar om banden mellan fäder och söner, om kärlek, uppoffringar och lögner. I bakrunden står Afghanistans fascinerande och tragiska historia."



Ååh, jag ville bara läsa, läsa, läsa och ha mer, mer, mer när jag läste den här boken. När jag var på jobbet om dagarna längtade jag efter att få komma hem och sätta mig i soffan bara för att få en stund tillsammans med boken.
Jag fortsattes förvånas hela tiden under bokens gång, jag kunde aldrig lista ut eller gissa vad som skulle hända eller vilka vändingar som skulle komma senare i boken. Jag blev alltid förvånad, chockad och överraskad. Flera gånger än en så började mitt hjärta rusa och bulta ordentligt när jag kom till ett spännande stycke. Många gånger var jag tvungen att läsa om stycket jag precis läst bara för att försäkra mig om att jag verkligen läst rätt, hade det där verkligen hänt.
Jag både skrattade, grät, kände medkänsla och avsky med och till karaktärerna i boken. Bilden jag får av det Afghanistan som beskrivs i början av boken är vacker och fridfull och jag skulle faktist vilja bo där. Och det känns lite konstigt när man blandar de känslorna med fördomarna och bilderna man har fått därifrån.
Den lojalitet Hassan visar till Amir är svår för mig att förstå, i min värld har jag så himla svårt att se att man kan vara så beskyddande och hängiven till någon annan människa. Jag vet inte om Hassan är det gentemot Amir för att han är hans tjänare eller om han är det för att Amir är hans bästa vän, om han är det av kärlek eller av plikt - att Amir har högre status än honom och då ska han kunna ta smällarna. Jag vill tro att det är av kärlek han gör det, men är det så... då gör vissa saker i boken ännu ondare i mig.

Khaled Hosseini har verkligen skrivit ett mästerverk, och jag vill bara ha mer!

Läs! Läs! Läs! 

Babysitter

Hallå, hallå!
Efter en ganska lång dag på jobbet sitter jag nu hemma hos bror och Jessika. Jag är barnvakt åt Melvin och just nu leker ha så fint på golvet. Jag funderar på att ringa till pizzerian och beställa nåt att äta och sedan klä på honom och gå dit i regnet.
Ska kanske till M senare ikväll, men det är inte säkert att jag hinner, det beror på när de kommer hem. Ska ringa M nu och gratta henne iallafall!

Ska försöka skriva en bokrecension i helgen också, läste ut boken igår! :)

Som jag väntat på denna fredag!

Godmorgon och äntligen fredag bloggen! :D Som jag har längtat efter helgen, och nu är den äntligen här!
Ska snart iväg och jobba och har precis ätit frukost, åt dock lite för snabbt tror jag för nu mår jag illa... urk. Idag slutar jag jobba 16.00 och ska vara på fritids på eftermiddagen, det ska bli kul! jag hoppas då att vi inte ska vara ute så mycket idag, varken på dagis eller fritids för det ser då ruggit kallt ut. Jag vet ju att vi går ut på dagis runt 9.30, men hoppas vi bara ät ute en kort stund. Jag måste ta med mig massa kläder, mitt största problem är att jag inte har några varma passade skor. Jag har gympaskorna och sen har jag mina snyyyygga stövlar jag köpte förra helgen. Men stövlarna kan jag ju inte använda.. haha! Så det blir gympaskor med tjpcksockar i. (Jag svamlar, I know).

Idag fyller min kära M 22 år! Grattis till dig gumman! :D Hon ska ha fika hemma hos sig ikväll och jag ska försöka komma dit. Det skulle vara så kul att träffa henne, det var verkligen länge sedan nu! :(

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar! Bye!

Imorrn är det lördag!

Två storheter har gått bort

Läste på Expressen att Lasse Sandberg, barnboksförfattaren till Lilla spöket Laban och Lilla Anna och Långa farbrorn avled natten till i onsdags.
Jag har väl aldrig varit ett sådant jättestort fan av varken Laban eller Anna när jag var liten, vad jag kan komma ihåg, men Lasse Sandberg var ändå en man som lämnade bra barnlitteratur efter sig och många barn har stor glädje av hans böcker. Lasse skapade dessa böcker tillsammans med sin hustru Inger Sandberg.


___________________________________________________________________

Sedan vill jag även ägna en tanke till författaren Michael Crichton, upphovsmakaren av Jurassic Park boken som senare blev en film av Steven Spielberg. Även han har avlidit, efter en lång kamp mot cancern.
Som barn var jag ett stort fan av Jurassic Park filmen, den första alltså. Jag vet inte huur många gånger jag sett den! Jag tycker fortfarande att det är en stor film och när den kom tyckte då iallfall jag att den var väldigt realistisk! :P Men även om man ser den idag tycker jag att den är väldigt välgjord och snygg!
Michael var även med och skapade tv-serien Cityakuten och har producerat många stora filmer.

 

Önska mig en målarbok i julklapp kanske?

Det gick bra och var roligt på fritids idag! Vi var inte ute nåt utan barnen hade fri-lek så jag va som bara där undertiden de pysslade på med vad de ville. Började dock färglägga en teckning som inte hann klart, en av småtjejerna där skulle spara den så att jag kan fortsätta med den nästa gång jag kommer dit! :P Jag gillar att färglägga, borde göra det på fritiden igen! Haha!

Imorgon jobbar jag hela dagen och kommer flänga runt som en vante nästan! :P Först ska jag vara på en av avdelningarna på förskolan, sen hoppa över till en annan... sen på eftermiddagen ska jag till fritids igen och vara där till klockan 16. Kommer säkert bli en rolig dag med en massa skoj, men jag kommer garanterat vara rätt slut i skallen när jag kommer hem igen. De ringde även från förskolan när jag kommit hem idag och frågade om jag kunde fortsätta jobba hos dem när jag slutat mitt pass där imorrn, men eftersom att jag ska till fritids går det ju inte.. kan tyvär inte dela mig på två! Men vad mycket pengar man hade kunnat tjäna ifall man hade kunnat göra det! :D

Ikväll ska jag sträckläsa och se Dr Phil. Phil var ju inställt igår pga fucking hockey, men nu är det tillbaka! :D

Höres senare! Puss

En snabbis

Är hemma på lunch en snabbis, har varit på dagis i en och en halv timme. rektorn ringde och frågade om jag kunde vara på fritids nu en stund, från att jag ätit lunch och till ca 14.30 - 15.00. Självklart! Jag hoppas bara inte att vi ska vara ute någonting under den tiden.. Vi var ute en timme på dagis och jag höll på att frysa ihjäl, så jag hoppas vi ska sitta inne och pyssla eller nåt. :)

Nu ska jag äta klart och sen gå tillbaka till skolan!
Puss

Back in the days




jag avslutar med denna lilla flashback och går och lägger mig!

Ny förskola, nya barn, nya rutiner... lite snurrigt!

Hej hopp i lådan!
Dagen idag har gått ganska snabbt tycker jag. Kändes lite konstigt att komma till en annan förskola idag, med ganska annorlunda regler och rutiner. Och nya barn som man inte alls kan namnet på! :P Men förhoppningsvis kanske jag får jobba där någon fler gång och det kommer kanske gå lättare när man kommer in i deras rutiner.

Så nu är jag hemma, jag och syrran var precis och handlade lite. Jag köpte halstabletter och vadderade kuvert så att jag äntligen kan skicka in min mobil på lagning!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta halstabletter och glass. Det jag planerat in är att jag ska se Sjukhuset klockan 19.30 och sen hade jag tänkt maratonläsa en stund. Jag är verkligen fast i Flyga drake och är verkligen spänd på hur den slutar!

Skriver senare ikväll! Puss

Ännu en heldag

Som jag skrev igår skulle jag ju ha en kort dag på jobbet idag och sedan åka in till stan för att titta på lägenheten. Men så blev det icket! :P De ringde från en annan förskola här i byn och frågade om jag kunde jobba hos dem efter att jag varit på den "vanliga" förskolan (där jag e hela tiden). Och jag är ju verkligen inte den som tackar nej till pengar och jobb nu för tiden så jag tackade ja, synd bara att jag inte kan åka till lägenheten... Jag va så peppad! :( Men får ta det en annan dag!

Jag har även känt mig lite halvt hänig nu i två dagar, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk! Jag varken vill eller har TID eller råd till det. Men det är ju den tiden nu och när man är runt barnen hela dagarna så är ju det en ganska stor smittorisk, sprids en himla massa bakterier och baciller på förskolor. De tuggar på allt, har fingrarna i munnen osv osv.

Nu ska jag borsta tänderna och gå till jobbet!
Puss

Man blir ju förbannad!

Hörde på nyheterna nu att på en förskola, någonstans i sverige har de höljt lunchpriserna för lärarna från 100:- i månaden till 300:-. Visst, det handlar kanske inte om så stora pengar allt som allt, men jag tycker ju att det e absurt!!
Som de tog upp i inslaget så sitter ju inte förskolelärare ner och äter i lugn och ro utan de äter ju med barnen. De jobbar fortfarande, har inte den där pausen som de flesta andra får under sin lunch. Det blir ju, som de sa, att man betalar för att jobba! Som de också tog upp så är ju lunchen kanske en av de viktigaste stunderna under dagen när det gäller lärande och pedagogik för barnen. Det är himla mycket lärande under lunchen! Det är ju så att man blir riktigt jävla flyförbannad! Pluss det att man kanske ofta får äta maten kall eftersom att man inte hinner med att äta när det är så mycket annat runt om.
Jävligt bra av lärarna på den förskolan att vägra äta sin lunch tillsammans med barnen, självklart satt de ju med när barnen åt, men de åt inte själva. Stå på er!

Nu ska jag gå och lägga mig!
En dag mindre tills helgen! :D

Inte längre än nödvändigt...

Hej bloggen! Jag har inte uppdaterat någonting idag, och det känns väldigt konstigt. Jag som egentligen MÄSTE uppdatera på morgonen efter jag vaknat. Imorse hann jag dock inte det, skulle duscha och göra mig klar och allt tog ca tio minuter längre tid än vad jag planerat att det skulle ta... så jag fick stressa lite. :P Men jag hann i tid!
Imorgon jobbar jag inte alls länge, jag börjar 9.30 och slutar 11.00. Ska bli ganska skönt att inte jobba 8.30 - 17 för en gångs skull. När jag slutat ska jag ta en buss till stan, där ska jag träffa Camme och vi ska till lägenheten så att hon kan visa mig lite saker som kan vara bra att veta! Guud va kul! Jag har ju varit där förut, men nu kommer jag se lägenheten med andra ögon, det är mitt blivande hem! :D

Jag längtar så jävla mycket efter att få flytta nu! Inget ont om min käre far, men jag vill hellst inte bo här längre än nödvändigt. Idag var det så jävla nära att jag bara stack härifrån, jag hade hunnit packa mina saker innan pappa övertalade mig att stanna. Det var världskrig ett tag. Men det lugnade sig och nu är väl alla tre på ganska bra humör.

Men jag vill ha eget!!

Favvis-Melvis (Rubriker är svåra)

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig! Jag måste fortsätta läsa lite till i boken innan jag somnar och jag börjar jobba 7.30. Jag jobbar heeela långa dagen fram till klockan 17, så jag borde vara utvilad hellst! :P Så ju snabbare jag går och lägger mig, ju tidigare kan jag somna.
Sen vill jag ju även att helgen ska komma snabbt, och jag sa ju åt mig själv att sova mycket för då går tiden snabbare.. Tönt jag! Men det är väl sant?... Haha.

Bror + familj va ju här tidigare ikväll... GALET vad stor favorit-älsklings-Melvin hade blivit!! Kan sätta sig upp själv och allt!! Rundare hade han blivit också sötnosen! Haha! ;) Lilltjockisen!
Sen var det ju även självklart kul att träffa Jon och Jess också! Ni är och förblir bäst!

Nu ska jag hoppa i säng!
Nattinatt!

What makes you different, makes you beautiful

Fars dag x2

Nu är jag trött! Det har varit en låång men dock trots det rolig dag!
Snart kommer bror, Melvis och Jessika hit för att fira pappa på farsdag. Det ska bli så kul att se lillen igen och se hur stor han blivit.. han har ju tydligen lärt sig sitta, kanske inte helt stadigt men ändå! :)

Förutom fika och umgås ikväll ska jag se Dr Phil, gå på promenad med syrran och bara ta det lugnt. Vänta på att få gå och lägga mig så att det är tisdag snart. Då är det inte mycket kvar av veckan! Höhö... man ska ju va optimistisk! Det är inte det att jag inte vill va på dagis, tvärt om.. men jag längtar ändå efter helgen och alla dess äventyr! :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag slänga mig i soffan!

Jag räknar ner dagarna - 21 dagar kvar!

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag!

Godmorgon! ... eller ja, stressig morgon kanske jag borde kalla det! Jag borde börja gå om fem minuter men här sitter jag och bloggar, äter frukost och dricker kaffe. Men äh, jag kommer hinna i tid, det är ju inte så långt!
Äntligen är det måndag, vilket betyder att jag kan börja räkna ner dagarna fram till helgen. :D Jag ska göra allt jag kan för att den här veckan ska gå fort - framför allt sova! Sover man går tiden i räcerfart pluss att det är skönt att sova!

Nää, nu hinner jag inte mycket mer än detta!
Puss

Inte för alla pengar i världen!

Godkväll bloggen!
Ikväll har vi firat pappsen litegrann, käkat kladdkaka, ätit kakor och druckit kaffe. Sen gick jag och lillsyrran på en liten promenad. Efter det har jag mest degat och sett på tv: Sanningens ögonblick. Aldrig i livet att jag skulle ställa upp i det programmet!! Inte för alla pengar i världen!!!

Just nu är jag verkligen sugen på att se alla High School musical filmerna igen, speciellt trean!! :P Tittar på mitt favoritklipp på youtube nu! Lagligt att se så bra ut!? ;)
I want him, I want him now and I want him naked!
(och han får gärna sjunga för mig!)

Nu ska jag hoppa i säng och läsa en stund innan jag somnar. Ska upp tidigt och jobba. Nattinatt!

Mina nya älsklingar

Här är mina skor jag köpte igår! Det är dock svårt att ge dem rättvisa på bild, men ungefär såhär ser de ut:

Stövlarna                            Finskorna


Nu ska jag koka te och pusta ut efter min hurtiga promenad jag haft genom byn!

Söndagsmys med kaffe + goding

Idag är det Fars dag och efter middagen kommer lillsyrran hit med en kladdkaka som hon bakat till lilla pappsen! Hon är så duktig på att baka kladdkakor så det kommer bli smarrigt.
Innan dess ska jag nog hinna mig ut på en promenad i dimman först och sedan ska jag krypa upp i fåtöljen med min nya goding till bok Flyga drake och bara mysa tillsammans med en kopp kaffe kanske.

Myspys på hög nivå här alltså! :)

Hyllning till Jessi och skogudarna!

Jag vill nu skriva ett litet hyllningsinlägg till min kära vän Jessi! :)
Inte nog med att hon alltid finns där, har bra musiksmak och filmsmak så är hon alltid där för mig. Men det jag egentligen ville punktera i detta inlägg är att hon är BÄST att shoppa med! :D Varje gång jag är på stan med henne hittar jag saker, farmförallt skor! Jag som ALDRIG hittar skor vanligtvis. Idag gick vi på stan och jag hade köpt en present till pappa, vi var inne på Gina och Jessi ville snabbt in på skoaffären mitt emot. Jag som skarpt ogill att gå in på skoaffärer följde med in ändå. Men vad händer där inne tror ni? Jag hittar TVÅ par underbart fina skor! Ett par söta lite elegantare skor som kommer passa utmärkt till klänningar och kjolar (jag har länge velat ha ett par sådanna skor) och de sitter som gjutet på mina fötter. Sen, inte nog med det, hittade jag att par skitfina stövlar med liten klack som jag kommer kunna ha nu i vinter!
Så gissa om jag är glad eller glad nu!? :D Svävade ut ur butiken på små rosa moln!
även Jessi hittade sig ett par riktigt snygga skor så vi var riktigt nöjda båda två!

Nu sitter jag hos mammsen och tar det lugnt. Ska ta en buss tillbaka till täfte senare men får se vilken buss jag tar. Det går en buss 18.20 sen en 19.20 och en 21.40. Så jag får se vilken det blir.
Ska sätta mig framför tv'n en stund och sappa litegrann!

Puss

Ja må hon leva!

Godmorgon! Snart ska vi iväg och gratta farmor. Jag ljög ju igår när jag sa att hon fyllde 99... hon fyller ju "bara" 94! :P
Sen ska jag på stan och fika med Jessi och försöka hitta en present åt gammfarsan.

Vad som händer ikväll vet jag inte, blir väl bara att ta det lugnt som igår.

Nu måste jag borsta tänderna! Byye!

Recension: Gökboet - Ken Kesey

"Den jättelike halvindianen Bromden har flytt in i sinnessjukdomen
för att slippa det moderna samhället.
Där han går omkring och svabbar i korridoerna på det stora mentalsjukhuset iakttar han hur Stora Syster förtrycker hela sin avdelning med iskall ondska. Tills en dag Randle P. McMurphy stormar in, en frustande simulant som på nolltid hinner öppna spelhåla, ordna nattliga orgier och göra avdelningen till ett riktigt trevligt ställe. Mellan Stora Syster och McMyrphy utbryter en kamp på liv och död."

Gökboet, jag kan ju börja med att säga såhär: boken utspelade sig inte alls på det sätt som jag hade föreställt mig att den skulle göra.
Berättarpersonen i boken är den stora indianen Bromden som har låtsas att han är dövstum under hela sin långa vistelse på sjukhuset. På så sätt har han haft tillgång till att kunna tjuvlyssna på de mest privata och hemliga samtalen mellan personalen på sjukhuset, eftersom att ingen låtsas om honom när han är i närheten. Han är nästan osynlig när han går omkring och svabbar golvet hela dagarna.
Stora Syster, den hemska kvinnan som har huvudansvaret för avdelningen är en riktig häxa, som de kallar henne, och hon styr alla patienter med en järnhand. Alla är livrädda för henne och för vad hon kan göra.
En dag dyker McMyrphy upp på avdelningen och allt vänds upp och ner. McMurphy är chockad över vilken makt Stora Syter har över patienterna där och gör allt för att gå killarna att göra uppror mot henne. Han pratar emot henne på ett sätt som ingan annan har vågat göra. Han är sarkastisk och överlägsen på alla stormöten de har. Han går emot allt Stora Syster säger och han får killarna med sig, vilket gör henne galen.

En sak jag tyckte var väldigt roligt med boken var att eftersom man hela tiden fick läsa händelserna ut Bromdens perspektiv, så när han fick elchocker och hans hjärna slutade funka som vanligt fick man följa med även där. Osammanhängande meningar och konstiga slutledningar hit och dit. Det var någonting nytt för mig i läsväg och jag gillade det.

Även detta var en bra bok!
Jag verkar ju bara hitta bra böcker, haha! :)

Bye bye Lars

Äntligen åkte Lars ut!!!! Äntligen tog svenska folket sitt förnuft till fånga och insåg vilken jävla tönt han egentligen är!

Jag sitter här och är på halvtaskigt humör, stackars pappa som måste stå ut med mina kommentarer hela tiden! :P Har världens jävla pms och har en förbannad mensvärk, det e fan inte kul! Men jag har iallafall ett Supernatural avsnitt som väntar på mig här på datorn som jag ska titta på sen inatt så det ser jag fram emot. :)

Eftersom att mitt humör e så kasst (finns bara en som kan göra mig glad) så har jag ingenting kul eller intressant att skriva nu så jag ger upp. Hej.

Vad ska man ge pappsen i farsdagspresent?

Nu är jag hemma igen, dagen har varit ganska stressigt.. speciellt i slutet när vi bara var två personal och JÄTTEMÅNGA barn. Men det gick bra för de lekte ganska bra på egen hand om de droppade av en efter en hela tiden.
Jag fick förlängt vikariat också! :) Rektorn kom och frågade mig idag om jag kunde tänka mig att jobba en vecka till och själklart kan jag det! Så grymt roligt!! Barnen är ju så fina och jobbarkompisarna är bra så jag trivs som fisken i vattnet. Jag är bara glad att jag fått en hel vecka till med alla godingar!

Ikväll ska jag bara slöa framför idol och sen med en bok under näsan. Bara ha det lugnt och skönt. Imorgon ska jag och pappsen hälsa på farmor som fyller 99 år tror jag det är och sen ska jag på stan och luncha med Jessi och köpa en farsdagspresent åt lilla pappsen. Frågan är ju bara vad jag ska hitta på åt honom... Funderar på att köpa en snygg tvålpump och en tandborsthållare. Just nu har han en gammal plastpump från en tvål han köpt för evigheter sedan som han bara fyller på och han har tandborstarna i en kopp, så det kanske han skulle behöva?

Jag är hungig som en varg och det luktar underbart från köket... Hoppas maten är klar snart!! :)

Drömmar om en tuppkam

Goddag bloggen!
Kan ju börja med att säga att det gick väldigt dåligt det där med att kliva upp klockan 9.00... :P Jag vaknade först 11.00 och har stressat runt sedan dess, jag är fortfarande inte färdig men tänkte att jag hinner nog blogga lite! :)

Inatt drömde ag en jättekonstig dröm!
Jag rakade av mig håret så att jag hade tuppkam också sen färgade jag den grön! Jag tyckte när jag gjorde det att det var en bra idé, men så fort det var klart ångrade jag mig som faaan! Sådär kunde jag ju inte visa mig ute, jag tyckte själv att jag såg hemsk ut!

Haha, men nu måste jag borsta tänderna och skynda mig iväg!
Ha en bra dag!

Vilken blir den nästa? Beslutsångest!

Imorgon är det äntligen fredag, den här veckan har varit olidligt lång! Redan i tisdags trodde jag att det var torsdag. Men imorrn är det äntligen fredag och jag har sovmorgon, börjar inte förren 12.00! Men jag ska försöka ta mig upp vid 9.00 iallafall så jag kommer igång på morgonen innan jag ska iväg. Lovade pappa att plocka ur diskmaskinen också ifall jag vaknade innan 11.30. :P

I helgen lovar jag att komma med en ny bokrecension också! :) Sen måste jag bestämma vilken bok jag ska läsa härnäst... det e svårt, för jag har så många att välja på:

1. En eskortflickas öden och äventyr - Belle de Jour
2. Bombyx - Anne Rambach
3. Flyga drake - Khaled Hosseini
4. Blodsarv - Denise Mina
5. House of evil - John Dean
6. Lasermannen - Gellert Tamas
7. Fem personer du möter i himlen - Mitch Albom
8. Dexters dunkla drömmar - Jeff Lindsay
9. Dansare - Colum McCann

Som ni ser har jag en hög böcker som bara ligger här bredvid mig och väntar och jag vet inte vilken av dem jag ska sätta tänderna i. Får se vilket humör jag är på när jag ska välja ut nästa bok, för det brukar väl vara det som avgör det hela.

Nu ska jag försöka komma in på bloggkoll.com en gång till och sen ska jag borsta tänderna och hoppa i säng.

God natt

Det händer inte så mycket på dagarna

Det visade sig att jag började 7.30 imorse iallafall, jag var ändå där 7.. var bara två barn där och vi var tre personal. :) Jag satt bara i soffan och kollade när barnen byggde legotorn.
Annars har det varit en lugn dag, det var lite barn där idag... många som var lediga eller sjuka.

Kvällen kommer bli lugn som vanligt för mig, ska se Dr Phil i vanlig ordning men förutom det har jag ingenting planerat. Nu ska jag iallfall sätta mig i soffan under täcket, läsa boken och äta choklad! :D

Puss

Snart är jag inte hemlös längre!

Åååhåå, min lycka är total! Inflytt 1 december troligtvis! KAN MAN BLI GLADARE!?
Tack, tack, tack camilla!!
När jag har flyttat in får alla hälsa på så bjuder jag på kaffe och kakor! ;) (hoppas på att pappa köper en kaffebryggare åt mig).. hehe.

Det blir att hoppa i säng tidigt för min del ikväll, jag är jättetrött! Får se vad mogondagen har att erbjuda. Nu kan jag inte minnas om jag börjar 7 eller 7.30..jobbigt läge. Äh, jag kan ju lika gärna gå så att jag är där 7, en halvtimme hit eller dit spelar då ingen roll.

Natti!

Stopp i kommunikationen

Hemma igen! Det gjorde inte så mycket att jag kom lite sent imorse som tur var. Jag skulle ju tydligen jobba HELA den här veckan, hur kan jag ha missat det? Nåt stopp i kommunikationen.. :P
Idag var vi på utflykt och sen har vi mest tagit det lugnt. Satt och ritade med barnen nu i slutet av dagen, ritade en teckning till min mamma.. haha, men våra katter, ett träd, moln och en glad sol på! Tror ni hon blir glad? ;)

Kvällen kommer bli lugn, slöa framför tv'n, läsa och äta nötter! Mumma!

Skulle jag jobba idag?

Goddag! Jag har precis ätit frukost och druckit kaffe, precis som igår morse. Jag som trodde att jag inte skulle jobba idag, men de ringde från dagiset för ca en halvtimme sedan och frågade vart jag var. Snacka om dålig kommunikation! Jag hade så inte hört att jag skulle jobba idag, vad jag visste var att jag skulle jobba tisdag och fredag. Men men, det har blivit nåt missförstånd och idag när jag går från jobbet ska jag verkligen fråga ALLA om och i så fall när jag jobbar imorrn.

Gick in på aftonbladet det första jag gjorde nu när jag starta datorn. YES, Obama vann! Nu får vi väl se med spänning vad framtiden har att ge och hur den utspelar sig.

Ska borsta tänderna och hoppa iväg till jobbet nu! Puss

Kastar in handduken

Nää, jag hoppar nog över valvakan och går till sängs istället, för jag är alldeles för sugen på att läsa. Är ganska trött också även fast jag har sovit större delen av kvällen, så om jag lyckas somna kommer jag nog vara ganska utvilad imorrn


Cuz everytime I close my eyes
I see your face and I wonder
When you close your eyes
Do you think about me?

GOD NATT

Pyssel-fröken som valvakar

Jag är helt slut efter en lång dag! Det löste sig med fritids iallafall.. jag skulle vara där mellan 12.00 - 15.00. När jag var där pysslade vi lite och jag fick känna mig kreativ. Jag tycker det var väldigt kul, intressant och lärorikt att vara med lite äldre barn. De är mycket mer vältaliga och man kan ha en helt annan diskussion med dem än de yngre barnen som går på förskolan.
När jag skulle gå tillbaka till förskolan sen fick jag jättefint beröm av en av lärarna på fritids och det värmde varmt i hjärtat. Hon sa att hon tyckte att jag var jätteduktig med barnen, att jag såg precis var jag behövdes och att jag var duktig på att ta diskussionen med dem och tillrättavisa dem på bra sätt. Vad glad jag blev! :D De ville även att jag skulle skriva upp namn och nummer hos dem så jag kommer säkert få jobba mer hos dem i framtiden!

Jag var som sagt helt slut när jag kom hem idag och efter maten tänkte jag ta en powernap innan Dr Phil började. Jag somnade 18.30, sen när jag vaknade till ordenligt var klockan nästan 22.00, haha, så får se när jag kan somna inatt. Har iallafall inget vik imorrn så jag kanske åker in till Teg och hälsar på där, och då börjar jag inte förrens 14.

Nu ska jag sätta mig med en skål nötter och ett glad saft och se på TV, det är ju valvakan inatt som man inte vill missa!

 

Vem vinner?

En dag med nya äventyr!

Godmorgon! jag är uppe med tuppen som ni kanske märker. Jag har precis ätit mackor och druckit kaffe och ska snart iväg till jobbet, jag börjar 7.30.
Jag har sovit som en liten prinsessa inatt, orkade inte alls läsa särskillt länge innan jag släckte och slocknade på momangen. Jag är så glad att sömnen är tillbaka och att jag slipper den där jävla ångesten! :)

Får se hur det går för mig idag att vara på fritids, håll tummarna! Har lite problem där, vet inte alls vilka tider jag ska vara på fritids. Jag hade uppfattat en tid, men kollegorna hade uppfattat en annan tid.. hmm. Försökte få tag på rektorn igår för att reda ut det hela, men han svarade inte. Men jag ska inte vara på fritids förren på eftermiddagen iallfall så får försöka få tag på han nu på morgonen. Men det stressar mig lite att inte veta när jag ska vara vart.

Nää, nu ska jag smörja in mina torra händer och sen ska jag börja klä på mig!
Ha en superbra dag! :D

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska läsa en stund innan jag somnar hade jag tänkt!
Jag börjar tidigt imorrn, 7.30. Sen mitt på dagen ska jag vara på fritids en stund, där är det ju lite äldre barn så det blir spännande att se hur det går. :)

Lägger in en låt för kvällen, jag har säkert lagt in den förut.. men den är så bra så jag gör det igen!
Jag mår så bra av den!

Backstreet Boys - Downpour



Skriva av mig lite

Jag känner att jag har så mycket tankar och känslor jag vill ha ur mig men jag har så svårt att få ner allt i ord. Jag känner att jag skulle vilja och behöva skriva av mig, men ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.

Jag vet att du är sur på mig och tycker allt är mitt fel. På samma sätt tycker jag inte att du är oskyldig i det här heller, jag känner mig också sviken. Jag känner inte att du har funnits där för mig som jag skulle behövt. Du tycker kanske det, att du har gjort allt för mig. Men i så fall har du antingen visat det för dåligt eller så är jag blind.
Jag vet att du har behövt mer av mig än jag kunnat ge dig, och det är jag ledsen för, men jag har inte kunnat ge mer än såhär senaste tiden, jag har inte orkat. Visst, man ska ta vara på sina vänner... men jag anser att man alltid ska ta hand om sin egen hälsa först. Man ansvarar för sitt eget liv, alla gör det, och därför ska man först ta hand om sig själv. Men självkart ska man in i det längsta försöka låta bli att såra någon på vägen.
Du säger alltid att du älskar att ta hand om folk och se till att ANDRA mår bra, jaa, det är jättebra.. men du själv då? Du tar ju inte hand om dig själv på det sätt du egentligen kanske borde göra? Man får vara självisk ibland. Det har jag varit senaste tiden. Jag kan erkänna att jag har varit självisk.. men som jag skrev, man har i första hand ansvar lver sig själv. Jag var tvungen att se till att JAG överlevde i första hand, för det kan ingen annan göra åt mig. Det är bara jag själv som styr mitt eget öde. Det är jag själv som väljer om jag ska klara av att gå vidare eller inte. Det är JAG som väljer om jag ska sörja i evigheter eller om jag ska gå vidare med mitt liv. Jag valde att leva! Jag gillar att leva, jag tycker det är kul! Och för att kunna göra det var jag tvungen att se till att jag gick vidare. Och visst, du ville att jag skulle prata med dig om allt. Men jag kunde inte det. Ville inte lägga mer på dig. Då säger du att jag borde förstått att jag kunde lägga det på dig, att det gör mer ont för dig om jag inte pratar med dig. Ja, men då i stunden ville jag inte lägga det på dig. Det kändes bara fel. Både för att du hade mycket själv och för att det tog emot. Jag vet inte varför, kanske för att jag kände mig lite sviken. Jag vet att du inte kan förstå varför jag kände mig sviken, jag vet att du tycker att du gett ditt allt till mig. Och det kanske du har.. jag har bara inte känt det.

Du har säkert gjort ditt bästa för att vara där för mig, på samma sätt som jag har gett det jag orkar för att vara där för dig under den här tiden. Tro det eller ej... Men jag har försökt.

Men jag älskar dig fortfarande Bigsiz och jag tror att det an va bra för oss att få lite distans.

Lägenhet kanske! :D

Halloj bloggen!
Har precis legat i soffan och slöat en stund, det var skönt och välbehövt... nu känner jag mig lite piggare! :) Jag som trodde att jag inte skulle jobba idag.. så fel jag hade! De ringde från dagiset 7.30 och frågade vart jag var, jag nyvaken och förvirrad sa att jag trodde att jag inte skulle jobba idag. Joodå, jag skulle ha börjat klockan 7.00. Det hade blivit nåt missförstånd, men tur så är det nära till jobbet så jag for dit så snabbt jag kunde och det gjorde nog inte så mycket att jag var sen tror jag. Så jag jobbade till 17 sen for jag hem och käkade pizzarester från igår.

Jag har förhoppningsvis fått tag i en lägenhet nu tack vare kära C! :D Hon skulle prata med tjejen som hon hyr av i andra hand och går hon med på det får jag ta över kontraktet och flytta in redan i december.. Fattar ni hur braa det är!? Så nu går jag mest omkring i ett lyckorus och hoppas för fulla muggar! Det skulle ju vara så jävla skönt att få någonting eget, pluss med ett sådant bra läge som den där lägenheten har! Tack C för att du tänkte på mig! :D

När jag skulle gå hem från jobbet idag fick jag en massa hejdå kramar och pussar från barnen, sötnosarna! Vad glad man kan bli av sådant! :)

Life goes on

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa. Har sett på ett avsnitt Supernatural nyss, det e så bra! :D

Som ni kan se nedan har jag äntligen kommit med en ny bokrecension, visst, kanske inte världensbästa. Men äntligen har jag läst ut en bok. Det tog ett tag, jag har varit inne i en liten boksvacka... inte hittat varken tid eller lust till att läsa. Men det känns som om lusten är på väg tillbaka och då ska jag bara lyckas fånga tiden med.

Kvällens låt:



God natt!

Recension: Sex and the city - Candance Bushnell

"De är snygga, framgångsrika... och ogifta.
På dagarna jobbar de med sånt

som de kan prata om på kllarna. De är filmproducenter, finanshajar, modeller eller bara väldigt, väldigt ekonomiskt oberoende. På nätterna tar allvaret vid: festerna, klubbarna, barerna, njutningarna... De är själva gräddan av New Yorks innekrets.
       Du har läst om dem i veckotidningar och kvällspress. Möt dem för första gången som de verkligen är. Följ deras hejdlöst roliga och helt meningslösa jakt på njutning, nöjen och status."

Ja, vad ska jag skriva om den här boken. Ganska underhållande men inte alls särskillt djup. Jag som alltid har varit lite skeptisk till tv serien Sex and the city var väl kanske inte mest positiv när jag började läsa. Jag hade den som "bussbok" som jag läste när jag åkte till jobbet. Men jag gillade den faktist, mina bussresor blev ganska underhållande.
Den är lättläst, lätt att komma in i och lätt att hänga med i. Det pratas om män, sex, kläder, skor och allt möjligt som kvinnor gillar.
Det är mycket lyx och glamor i boken och man dras in i en överklass värld, och det gillar jag. Eftersom att just den där lyxen och glamoren är så långt ifrån mitt eget liv så gillar jag att jag bara kan öppna boken och dras in i den världen för en liten stund.

En ganska bra Chicklitt bok! 

Till "biggie"

Nää, klart jag inte trodde.. men snälla, det är min BLOGG det här. Jag får skriva vad fan jag vill, när jag vill och hur fan jag vill! Jag använder min blogg som ventil, precis som du, så snälla... låt mig skriva vad jag vill utan att få sådanna där komentarer som den där. Jag skriver VAD jag vill i min egen blogg.

Skön söndag

Nu sitter jag hemma igen hos pappa, ikväll blir det då till att bara ta det lugnt och se på tv. Ska kolla upp om det går någon bra film senare ikväll.

JAG BLIR SÅ LESS! Orka tjata?

Utekvällen igår var riktigt lyckad! Vad lite besviken på schlagerdansgolvet, var inte fullt lika bra låtar igår som tidigare. Men dansa, det gjorde vi! :D
Det var även jättekul att se hur fint E hade fått det i sin salong och jag är så stolt över henne! :)

Det verkade tyvär inte vara några bra filmer på tv ikväll. Men jag ska iallafall sätta mig i soffan och sappa nu, nåt bra hittar jag väl att kolla på. Får ta med mig en bok så jag kan läsa emellanåt! :)

Dessa tvådagars blir dyra!

Hej bloggen!
Det kommer bli en tvådagars för mig i helgen, ska snart hoppa in i duschen och sen hoppas på att pappa kan och vill köra in mig till stan. Det går ju knappt några bussar idag eftersom att det e en röd dag.

Kvällen igår söög! :P Det var kallt och jävligt och vi stod utanför Rött och hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen eller vad vi skulle göra. Så vi tog en taxi hem istället!

Nu kom pappsen hem, han kunde köra mig! :D Snälla, snälla pappa!
Nu blir det duschen och sen bär det iväg!
Pöss

RSS 2.0