Håll tummarna för mig imorrn!

Jag tycker det var rätt kille som åkte ut ur idol, eller egentligen brydde jag mig inte vem som åkte.. bara det inte var min favorit. Gissa vem det är? ;)

Nu ska jag hoppa i säng och lägga mig och läsa som vanligt. Ska upp tidigt imorrn, ställt klockan på 7.00. SJU!!! Jag som var stolt över att jag vaknade så tidigt som 10.15 imorse, haha.. undra hur det ska gå imorrn.

Sen ska jag som jag sa kolla på en lägenhet imorgon eftermiddag, håll tummarna för att det går bra!! Det var två andra som också skulle kolla på den.
Efter det ska jag åka och träffa Älsklingen, får se hur det går... Ska dit och hämta biljetterna tills på lördag men ska då försöka prata igenom allt med honom. Håll tummarna där också! Inte för att jag vet varför ni ska hålla tummarna, att jag överlever kanske?

Natiinatt!


Mat!! :D

Imorgon ska jag åka och titta på en lägenhet!! :D Gud vad kul! Ska inte ha förhöga förväntningar eller så och inte hoppas för mycket att jag får den, men jag hoppas litegrann iallfall! :P Skulle ju vara hur kul som hellst, och välbehövt!

Nu är jag hungrig! Väntar på att brorsan och Jess ska komma hem med skovmål åt mig! :D
Nu kommer dom!! :D

Puuuh!

Nu har jag kollat runt på olika jobbmöjligheter. Sökt två jobb och ringt runt om några till. De jag ringde gav mig inte så mycket faktist, de flesta svarade inte och en jag pratade med sökte inte anställning och sa även att när de sökte personal vände de sig till kommunen och att de är via dem man ska gå. Hon tipsade om nåt rekryteringsgrejs men det har jag inte fattat så mycket av. Gjorde dock en användare hos Lernia.

Ikväll ska jag leta en present till lillasyster, hon fyller 15 år på torsdag!

Jobb, jobb, jobb

Nu är jag vaken, tidigare än normalt iallafall! Hade tänkt kliva upp 9, :P, men man kan inte znoosa på min temporära mobil och eftersom att jag är van att znoosa så råkar jag alltid stänga av den och somna om.
Nu ska jag försöka ta mod till mig och ringa och söka jobb.

Ska till jobbet sen, jag orkar verkligen inte!!!!

Nu ska jag ta tag i saker.

Någonting måste hända, jag orkar inte annars

Hej bloggen...
Har precis lugnat ner mig efter en stor ångest attack, västa hittills. Grinade så jag trodde ögonen skulle rinna ut. Nu känns det lite bättre, ögonen är kvar och ångesten är lite lindrad. Allting känns fortfarande sjukt jobbigt. Ska hem till Älsklingen på onsdag, ska hämta biljetterna till föreställningen på lördag. Tänkte då försöka prata igenom allt med honom, höra var han står, var jag står och var VI står. Var vi ska fortsätta från och med nu, om vi ska fortsätta. Jag kan inte leva i denna ovisshet längre. Jag har nu väntat i TRE veckor på att någonting ska hända... tre veckor. Och allting är lika ovisst som det var när jag gick med på en paus. Jag orkar bara ha det såhär länge. Jag orkar bara inte.
Det jag vet är iallafall att jag så fort som möjligt ska hitta en egen lägenhet. Och ett jobb, iallfall ett extrajobb så att jag har råd att betala en lägenhet.

Just nu hatar jag allt och jag vill inte göra någonting. Se idol, det e nästan det enda som gör mig glad och som jag ser fram emot...

.. det är iallafall nåt!

Jag är inte snäll på morgonen

Godmorgon!
Här sitter jag med lite rethosta, är jättetrött. Någon ringde och väckte mig 8.00 imorse och bad mig om en tjänst trots att jag berättat att jag inte kan sova om nätterna och att jag oftast inte somnar förren på morgonkvisten. Varför ringer man då?
Jag sa att jag inte kunde hjälpa denna och då sa personen "då får jag ringa någon annan". Inte för att vara allt för taskig, men du skulle ha ringt någon annan från början. Hade det varit världens nödsituation, visst, klart att du ska ringa. Men nu lät det som en mindre viktig grej. Ja blev nästan tokig! Visst, jag överreagerade säkert där i all min trötthet, men snälla...ring mig inte 8.00 på morgonen?

Snart ska jag iväg till jobbet! Får väl se vad som händer där. Hoppas M kommer in idag! :)

Ska försöka komma ihåg att skriva ut kvittot på min mobil så att jag kan skicka in den och få den fixad!!

Freedom Writers

Kom precis tillbaka efter att ha sett film med Jessi! Vi såg verklighetsbaserade Freedom Writers. Den vad skitbra!


Handlade om en nyutbildad lärarinna som kommer till en skola i USA. Klassen som hon ska undervisa i Engenska är blandad med ungdomar från olika raser och grupperingar. Den råder krig mellan grupperna och varje dag för dem är en kamp om liv och död. De har ingen framtidstro, ingen av deras släktingar har gått på college så varför skulle de klara av det. Lyckas de överleva tills de fyller 18 är de nöjda.
Lärarinnan, Erin, gör allt hon kan för att nå ut till eleverna och för att få dem att vija lära sig. Hon använder sig av nya, kreativa idéer som inte uppskattas av de andra lärarna på skolan.
Men det ger resultat hos eleverna! =)

Jättebra film som sagt, Jessi grinade nästan hela filmen (trots att det var andra gången hon såg den :P).

Nu ska jag hoppa i säng och lägga mig med boken! Natti

Solsken!:D

Tog en riktigt skön promenad ute i det fina höstvädret för en stund sedan. Det var jättefint när solen lyste i de gula löven, det som saknades var en liten vovvsing att promenera med eller en karl att hålla i handen :P.

Jag har precis sett en dokumentär på tv om trillingar. Man gjorde test och expriment för att se hur lika de egentligen är. Både fysiskt, psykiskt och emetionellt. Det var riktigt intressant faktist, de var sjukt lika. De for till en fotograf, och fotografen trodde att de bara skulle fota en människa och sen när det var dags att byta kläder till nästa plåtning bytte de bara tvilling. Fotograferna misstänkte eller fattade ingenting, det var jättekul. Sen när de helt omedvetet hade fotat alla tre av trilligarna så kom alla fram och de fick se att det var tre av dem. Haha, skitkul! De blev helt chockade! :P

Nu ska jag se om jag kan hacka några grönsaker! Byye

Goddag!

Gud vad jag sover länge på dagarna! Inte bra, inte bra... Men det är ju så skönt. Idag låg jag även kvar en stund efter att jag vaknat och gosade in mig i täcket. Stor del av mig ville inte alls kliva upp och möta dagen, kändes aldeles för jobbigt. Men nu sitter jag här, har precis käkat frukost och ser på reprisen av idol från veckan. Läser lite bloggar också.

Vad dagen har att ge har jag ingen aning om än. Ska läsa en del hade jag tänkt. Ser även att solen är på väg fram om vi har tur så jag kanske tar mig en liten promenad om jag orkar.

Men men, ha en bra slappsöndag folk!

American Crime

Jag har precis sett klart filmen American crime. Urs alltså! Bra film men riktigt, riktigt hemsk.

Jag älskar verklighetsbaserade filmer, berättelserna sätter sig hos mig mycket mer och på nåt sätt blir det som om jag får ett verklighetsuppvaknande.


Den utspelar sig 195 i Indianapolis. Sylvia och hennes syster Jennie ska bo hos Gertrude och hennes barn under en tid, för 20 dollar i veckan, medan deras cirkusabetande föräldrar är iväg och jobbar. Vad de inte anar är den hemska tortyr som väntar Sylvia.
Den första misshandeln äger rum när Sylvia och Jennifers föräldrar inte har skickat checken i tid, de bestraffas genom att piskas med ett skärp. Efter en incident med Gertruds äldsta dotter Paula blir situationen och misshandeln värre och värre för Sylvia.
Det är nere i källaren den mesta av misshandeln äger rum och utförs av både Gertrude, hennes barn och barnens kompisar. Jag tror barnen inte förstår till en början vad de gör, de gör ju bara som mamma säger och hon säger att Sylvia ska straffas eftersom att hon har varit dum.
Sylvias syster vägar inte göra någonting eller säga något av rädsla för att själv bli utsatt för denna tortyr.

Filmen utspelar sig paralelt i två delar där ena delen handlar om rättegången efter allt och andra delen är där sylvia berättar och vi får se vad som hände.

Den är ritkigt bra och riktigt hemsk. Gripande film!



Nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig och läsa en stund.
Somnade tidigare ikväll och vaknade 00.15 kanske, så kan inte säga att jag är så trött nu :P, men får läsa till jag somnar!

Nattinatt!

Slappis!

Hallå hallå!
Skön slappardag hittills. Har ont i halsen så får försöka prata så mycket, vilket är svårt eftersom att jag gillar att prata! :P Vet inte vad som händer senare, ska sitta och läsa en stund, den blir det väl middag. Ska se om Jessi vill se film med mig när hon kommer hem från matchen ikväll.

Nää, nu ska jag slappa.. kanske koka te och lääääsa! :D Ha det!

A night out!

Tjohoo! Nu är jag hemma från krogen!
Vi började hos Jessi, det var en födelsedagsfest där för hennes rumskompis. Sen fick jag och J för oss att vi skulle dra ut, dock var det bara han och jag som ville ut och så blev det. Vi drog till Olles. Där träffade vi sedan några grabbar från högstadieklassen, och jag som hade världens bästa högstadieklass (älskar dessa grabbar) jag blev sååå glad! Har inte träfat en av dem på jääättelänge så det var skitkul! :D Vi dansade och snackade en del. När det stängde for vi på Donken och käkade och sen delade jag och V taxi hem, han bor på Liljansberget så det blev nära och bra.
Nu sitter jag här, är så hes efter kvällen att jag låter som en man när jag snackar (det tyckte grabbarna med), frågan är ju bata hur jag kommer låta imorgon, kommer säkert vara värre än nu. :P

Nu ska jag krypa ner under täcket, om jag orkar ska jag läsa en stund annars ska jag sväva in i drlmmarnas land. Tror inte att det kommer bli sp svårt inatt, jag är trööött. :)

Natti natt!

Vad händer imorgon?

Det ska bli en bra kväll!

Nu ska jag äta pizza! :D Är rätt hungrig!
Sen ska jag duscha och göra mig i ordning, sen klockan 19.00 ska jag till Jessi och festa. Jag hoppas det blir roligt. Sist jag drack fick jag massa ångest, blev som att alla de dåliga känslorna blev dubbelt så starka. Hoppas det inte blir så nu. Man vill ju inte vara bruden på festen som stortjuter och förstör för alla andra.
Nää, jag ska ha skitkul! :D Träffa en massa folk borde ju vara jättebra terapi, och nu är det en massa BRA folk och då borde det ju bli ännu bättre! =)

Nu ska jag käka min pizza! Ha dé!

På väg!

Det blev inget jobb idag och sen när jag väl vaknade kunde ag knappt prata.. haha, men nu går det lite bättre. Nu ska jag, Jessica och brorsonen gå och handla och sen ska jag försöka ta tag i mitt liv. Yeey.

Måste sen forska lite om hurvida kvällen ska utspela sig.

Höres sen! Pöss

Varför kommer du krypande tillbaka!?

Ååh, denna jävla ångest som kommer och går, jag blir galen! Kan den inte bara försvinna!? Jag trodde att det var ganska lugnt, inte haft ångest på några dagar, sen idag på bussen från jobbet kändes allt bara så jävla meningslöst. Finns det någon människa här på jorden som är lycklig? Går det ens att bli det? Jag har alltid trott det men nu börjar jag fan tvivla! Så många runt om mig mår dåligt, vart jag än vänder mig ser jag inget hopp om att det går att vara lycklig. Jag som alltid har varit det (lycklig alltså), i stort sätt iallafall! Jag som alltid att sett ljuset i tunneln, alltid vetat att saker säkert löser sig, allid vetat vad jag vill. Nu känner jag fan inte så länge och jag vill ha tillbaka den känslan! Visst, man måste ta tag i saker själv och man styr sitt eget öde, men vart fan hittar jag styrkan till det? Och hur vet jag att jag gör rätt beslut?

Det är så mycket jag vill just nu!!
- Flytta / Inte flytta?
- Byta jobb / inte byta jobb?
- Plugga / inte plugga
- Ta mitt pick och pack och sticka till utlandet eller inte?
- Ligga kvar i sängen resten av livet / kliva upp!?

Fyfan, just nu är allt ett jäävla mörker.


Framtiden är läskig

Nu ikväll har jag haft ett givande samtal med min käre bror, nu ska jag ta tag i mitt liv! :D Imorgon ska jag ringa Bostaden och be dem hjälpa mig med att låsa upp mitt konto så att jag kan ställa mig i bostadskö. Sen ska jag även ringa runt och söka massa jobb, typ vikariat och kväll / helgsjobb.
Nu ska jag lyckas ta tag i mitt liv!

Sen ska jag även hitta en ny bok att börja läsa, men det är svårt. Antingen börja läsa någon av böckerna som finns här, och då kan jag börja läsa på en gång, eller vänta tills jag har tid att dra till biblan.

Måste också skicka in min mobil så jag får den lagad. Jag saknar den, saknar att kunna använda kameran på den!

Bam bam baaahh... VAD SKA JAG LÄSA?

Tjoo

Nu är jag på jobbet, jag missade bussen som jag hade tänkt ta, den åkte förbi mig precis när jag kommit ut till vägen.. typiskt! :P Men jag satte mig på hållplatsen och läste tills nästa kom, behövde bara vänta 20 minuter så jag kom ändå tidigare än vanligt till jobbet.

Just nu sitter jag och letar lägenheter. Skulle vara najs med en mysig liten etta som jag skulle kunna ha råd med. :)
Någon som ska flytta som har en till övers?

Bokmässan i Göteborg!

Goddag! Är fortfarand förkyld och har fortfarande inte råd att stanna hemma och vila. Jag måste till jobbet! Tänkte åka med bussen in nu 11.20 men det kommer jag aldrig hinna så jag får ta bussen som går 12.20 istället. Då är jag inne en timme tidigare än normalt så då kan jag fortfarande sluta lite tidigare än normalt. Ikväll ska jag fan inte missa halva Idol som igår!

Sitter och kollar på tv från bokmässan i Göteborg. JAG VILL VARA DÄR! Tänk att ha obegränsat med pengar och sen vandra runt där inne och bara kolla, smygläsa och sedan köpa hem allt man vill ha, gud ja! :D

Nu ska jag smått börja göra mig i ordning, sen om jag hinner kanske börja smygkolla på vilken bok jag ska börja läsa härnäst! :D

Recension: Vi måste prata om Kevin - Lionel Shriver

"Strax före sin sextonde födelsedag skjuter Kevin ihjäl sju skolkamrater och två av skolans anställda. Hans mamma, Eva, är den enda som inte är förvånad över det som hänt. Ända sedan Kevin var nyfödd har hon anat att något inte står rätt till med sonen, men ingen har lyssnat på hennes varningar.
Efter morden försöker Eva bygga upp sitt liv igen, och under tiden skriver hon brev till maken Franklin, som hon inte längre lever med. Äntligen ska hon få ge sin verson av hur hon upplevt Kevins uppväxt, och hon gör det med svart humor och en nykter blick."

Jag kan bara börja med att säga: oj, oj, oj vilken tung bok! Till en början visste jag inte hur jag skulle lyckas ta mig igenom den, men den fångade mig. Ju mer jag läste desto mer ville jag fortsätta läsa. Jag blev nyfiken på hur störd Kevin egentligen var och om det var någon annan än Eva som la märke till det.
Flera gånger under läsningen blir jag tvungen att sluta läsa av ren frustration och chock, och det är helt och hållet riktat till Kevins pappa Franklin. I början tycker jag att han är helt dum i huvet och jag undrar hur någon människa kan vara så blind, fattar han inte att han ÄLSKADE son är helt störd!? Men sedan känner jag lite sympati för honom också. Han har den amerikanska drömmen om den perfekta familjen, och han gör allt för att leva den.
Nog tror jag att han ser någonstans att allt kanske inte är som det ska, men han förtränger det, han vill inte se det helt enkelt. Han är blåögd och lite naiv, vilket gör att jag helt och fullt inte kan bli så förbannad på han som jag vill.. jag blir mer frustrerad.
Eva gör sitt bästa för att vara en bra mamma även fast hon hyser ett sådant stark agg mot sin son. Jag kan bara tänka mig hur svårt det måste vara, vilken inre kamp det måste vara. Det är klart att man ska tycka om sina barn.. eller?

Jag tyckte först att boken var skrivet på ett tungt sätt, jag hade svårt att hitta någon bra läsrytm som gjorde att jag snabbt kom in  den. Men när jag läst ett tag försvann allt det där och jag fastnade. Jag vill bara läsa mer och mer!

Så jaa, väldigt tung.. men väldigt bra!
Vill betygsätta den, men vet inte vad jag ska ge den så jag struntar nog i det.

Avbockat!

Nu har jag läst ut den tunga, tunga boken, så snart (troligtvis redan inatt) kommer jag med en recension. Sen är ju frågan vad jag ska läsa härnäst! :D

Sen borde jag sova! Tänkte börja jobba kanske, 12 imorgon så jag ka åka tidigare och hinna hem till idol. Hann i och för sig hem till idol idag också men det va för att Bossen sa att vi skulle dra.
Imorgon ska jag jobba lite hårdare och verkligen våga ringa. Ringde inte direkt flitigt idag, det kändes som jävligt konstigt på nåt sätt att sitta där och ringa om just det syftet. Kändes faktist inte alls bra. Jag som trodde att det skulle vara lätt, bra med lättförtjänta pengar tänkte jag. Men då var vi ju 5 stycken som skulle göra det där, nu har alla andra dragit sig ur och det är bara jag. Och det är alltid jobbgt att vara den enda krigaren, har som ingen som pushar på och visar att det är möjligt att sälja denna produkt. Men men, imorrn... då jävlar!

Jaja, det va väl allt för mig! Nattinatt!

Jag vill hem!

Det går inte alls bra för mig på jobbet, hittar ingen arbetsro. Är själv här nu och Bossen skulle troligtvis inte komma tillbaka. Jag har ont i öronen och är snorig. Inte så kul att ringa runt till folk när jag låter såhär, och inte kul att prata med folk när det skär i öronen.
Ska iallafall få skjuts hem ikväll, skönt! Slipper jag åka nån jävla buss. :P Längtar till idol!

Nää, nu SKA jag ringa! Jag ska!

Att det är så svårt?

Guud, nu ska jag börja ringa! Jag har inte sålt detta på så länge att det känns riktigt läskigt! Men jag måste, jag behöver pengarna!! Försöker intala mig att det värsta som kan hända är att de säger nej, och så är det ju! Får jag ett nej så lägger jag bara på. Visst, folk kan vara jääävligt otrevliga... men de ska rinna av mig som vatten.. ska inte ta åt mig!
Varför är det så svårt?
Jag har ju gjort detta såå många gåner förut!! nej, nu jävlar! Man ska KASTA sig ut i vattnet och ta sjöodjuret vid hornen! :P Önska mig lycka till!!!!

..... Nu ringde jag precis första samtalet... Han la på, det gick ju bra!
Haha, jag började skratta! :D

Psyko?

Goddag! Jag är nyvaken och sjuk och måsta nu pallra mig til jobbet! Får se hur länge jag måste och orkar vara där. Som jag låter kommer det inte va så roligt att ringa. jag låter som ett psyko! :P

Hinner inte skriva mer! Måste skynda mig!

Säng och bok!

Tjoo, min förkylning är inte alls bra nu. Har ont i halsen och jag är snooorig. Hoppas att jag har rösten kvar imorrn, för imorrn ska det tjänas pengar! Tur att jag inte börjar förren 13-14 någongång så jag får sova en stund! =)

Har inte mycket mer att berätta, ska lägga mig och läsa snart. Ta med en massa snytpapper och ett stort glad vatten och sen krypa ner i sängen.

Orkar inte skriva mer nu.. Nattinatt!

Inget blev som planerat

Det blev ingenting av med försäljningen idag, haha.. stackars Bossen. Han springer runt och är förbannad och skitstressad som vanligt (det är OVANLIGT att han är förbannad, men jävligt vanligt att han är stressad). Vi har jobbat på med den egna businessen idag istället och jobbar på med hemsidan just nu.
Känner mig jävligt sliten och trött just nu, förkylningen gör mig trött och halsen gör det jobbigt att prata. Jag vill hem och äta kyckling med Jessika, bror och sötbrorsonen nu. Sen ska jag lägga mig i sängen med halstabletter och boken.
Har inte så många sidor kvar på boken nu så jag kanske till och med läser ut den ikväll om jag inte är allt för sliten och trött.

Nu ska jag se om det finns någonting vettigt att göra här på stället sista 1 1/2 timmen innan jag drar hem!

Pöss

Nervös på jobbet

Tjo, nu sitter jag på jobbet och vi ska strax sätta igång med försäljningen. Jag är nervöös... har inte sålt lotter på hur länge som hellst, har egentligen inte sålt någonting alls på jättelänge, jag känner mig lite ringrostig. Men det ska förhoppningsvis gå bra, kommer säkert gå lite trögt i början innan man kommer in i allt ihop igen. Nog för att jag tyckte att det var rätt svårt att sälja vissa gånger när man var inne i det också, men det gick att sälja, absolut inte omöjligt så det är väl det jag ska intala mig hela dagen! :)
Sa fel i mitt tidigare inlägg, vi ska inte alls sälja detta en månad, utan det var bara en vecka vi ska hålla på.

Jag hoppas halsen håller sig idag. Gör den inte det får jag hoppas att folk köper av mig ändå av sympatiskäl för att jag sitter och jobbar fast jag är sjuk eller nåt! :P


Lotter idag!

Godmorgon! Jaa, jag är vaken såhär tidigt... ska in tidigt till jobbet idag, Bossen hämtar mig. Skönt att slippa åka buss, plågsamt att vara vaken SÅHÄR tidigt. Känner mig riktigt förkyld också, min hals gör jätteont så jag hoppas det går över litegrann så det inte blir jobbigt att sitta och ringa idag.
För det är därför jag ska in tidigt, ska ringa och sälja lotter idag, för att få in lite snabba cash! :) Eller, ska inte bara sälja idag, vi har tagit på oss en uppgift att sälja ett visst antal under en månad.Känns jättebra för det är ett ganska smidigt sätt att tjäna lute snabba pengar, och är det någonting jag behöver är det just pengar! :P Nu hoppas jag bara att jag får behålla min hals och min röst rsten av dagen också!

Ha en bra dag allesammans! Nu ska jag käka klart min frukost, läsa lite bloggar och göra mig iordning! =)

Snygga boys med Jess, vad tycker ni?

Halloj! Varit vääldigt dålig på att uppdatera idag, sorry för det! Har varit på jobbet sedan klockan 14 och när jag tog bussen hem vid 20 for jag direkt till Jess för att se på film. Vi började med att se High School musical 2 och sen såg vi den underbara filmen A walk to remember. Jag vet inte huuur många gåner jag har sett den filmen, men den är lika bra varje gång och jag gråter alltid lika mycket.
Den är ju så underbart fin och jag insåg ikväll att det är ju sådär man vill ha det. Det är DEN kärleken man vill ha! <3

Eftersom att vi såg filmerna direkt efter varandra satte det mig i en SVÅR sits. Såhär är det:
Jag har alltid avgudat Shane West och tyckt att han är jättefin och skitsnygg på alla sätt. Speciellt i A walk to remember, men nu när vi såg High School musical före, och eftersom att Zac Efron är bland det sötaste just nu så blev jag vääldigt kluven. Zac är jääävligt söt men kan även vara SJUKT HET i vissa vinklar och i vissa scener, medans Shane är jääävligt snygg ibland, men lite mindre snygg när han gör vissa miner.
Sen är det också det att det känns som om Zac är mycket yngre än mig, fast han är ett år ÄLDRE, och det gör att det blir svårt för mig att tycka att han är HET eftersom att jag ser honom som yngre.

Jobbiga dilemman va? Vad tycker mina kära läsare?
Zac? ... eller ... Shane?
 

Vad säger ni?? :D


Hösten är här! :D

Hej bloggen! Sitter på jobbet, tog mig hit iallafall och just nu känns det rätt okey att vara här. Ska försöka hinna dra lite tidigare så jag hinner träffa Jess och dricka lite vin ikväll!

Min jävla mobil är ju trasig, som jag har skrivit i ett tidigare inlägg, så jag kan inte alls ta några bilder och därför blir bloggen rätt tråkig. Inte för att jag brukar lägga ut sådär jättespännande motiv men det blir som alltid roligare med lite bild och färg. Jag ska försöka skicka in mobilen så fort jag kan så jag får tillbaka den hel och fin, min lilla älskling!

Vilket underbart väder det är idag! Skulle vara så härligt att ta en höstpromenad i solen bland alla löv, så grymt mysigt! Men, jag måste ju jobba så det blir inget av. :(

Nu ska jag surfa runt sen se vad jag ska göra för arbete idag! Ha en underbar dag allihopa och ta hand om er!

Inget särskillt

Har legat och läst en stund nu, känner mig trött men någonting i mig vill absolut inte sova. Jag vill inte att det ska bli imorgon och jag måste åka till jobbet, jag orkar bara inte.

Jag har faktist inte så mycket att skriva denna slö-söndag. Nu är jag mest bara kluven om jag ska se på tv eller om jag ska fortsätta läsa...? Får se, ska iallafall borsta tänderna.

Nattinatt bloggen!

Slö söndag!

Idag har jag inte rt någonting alls, det mest aktiva som gjorts är att jag gick till kiosken och köpte Dragsters. Efter det la jag mig för att läsa men orkade bara äsa några få sidor, sen somnade jag. Men det är ju söndag och söndagar får vara slappa och slöa dagar! Man får göra ingenting.

Har inte träffat Jess idag, men vi ska ses imorgon och dricka lite vin. Trevligt, trevligt! :)

Ska försöka få lite fler sidor lästa senare ikväll. Nu när jag har sovit större delen av dagen och sovit en stund på kvällen kanske det blir svårt att somna sedan, då kan jag underhålla mig med läsningen!

Puss

Ont!

Goddag! Jag vaknade för en halvtimme sedan och mår faktist rätt bra, har lite ont i kroppen (träningsvärk efter allt dansande) men annars är det prima!
Idag blir det en lugn dag, ska bara slappa och läsa en massa har jag tänkt. Först ska jag nog koka en kopp kaffe och kanske äta en macka också.

Träffade Älsklingen igår när jag skulle förbi och hämta mina Highheels, jag bröt ihop totalt.. så sjukt jobbigt det var. Men när vi skjildes åt kändes det iallafall rätt bra ändå. Saknar honom bara sjukt mycket.

Nu ska jag fräscha till mig och sen ska jag träffa Jess, hoppas de har High School musical 2 på kiosken här nere!

Ha en bra dag!

Jäävligt rolig kväll!

Guuud vad jag har ont i fötterna!! Har dansat större delen av kvällen på shlagerdansgolver... i högklackat. Trodde fan aldrig att jag skulle lyckas gå till dörren när jag kom hem, satan alltså!!
Men jag har haft sjukt roligt, tror aldrig att jag dansat så mycket i hela mitt liv någon gång när vi varit ute, bodde typ på dansgolvet, och jag som vanligtvis inte gillar att dansa. Men e det schlager kan INGET stoppa mig! :D Och det bästa var att de spelade jäääättemycket Linda Bengtzing! :D

Nu ska jag läsa massa bloggar, sen dricka massa vatten och sen ska jag soooova.. lääänge!! :D

Stress

Det blev inge shopping på stan, jag och bror åkte till Maxi istället så jag fick inhandlat min alkohol! :)
Nu har jag lite brottom, ska vara hos jess om tio minuter och jag har inte duschat än och inte heller bestämt vad jag ska ha på mig.. stressigt. Och ändå sitter jag här och bloggar! :P

Men men, ha en trevlig lördagkväll också höres vi sen! Puss

Home

Nu är jag hemma igen! Tack för en trevligt kväll M och O, ni e så bra och så goa båda två!! :)

Imorgon ska jag sova större delen av dagen, sen ska jag festa med Jess, Loll och AC (kanske någon fler?). Ska bli riktigt roligt faktist! Vi har alltid så sjukt roligt när vi väl ses så jag är peppad, sjunga singstar osv osv! :) Måste införskaffa mig lite alkohol först, och kanske någonting att ha på sig. Eftersom när jag "flydde hit" så tog jag bara med mig lite kläder, vardagskläder.. inga direkt partykläder... och jag vet inte om jag har nåt bra rent hemma i lägenheten så jag kanske ska dra mig ut på stan för att rent av shoppa någonting nytt? Skulle vara roligt. Men har inte allt för mycket pengar så det måste bli någonting billigt och snyggt.

Nu ska jag kolla runt lite till här, sen ska jag snart gå och lägga mig... är rätt trött faktist!
Natti

På väg till M!

Sitter nu och försöker få tag på M, skulle ju typ dit ikväll. Men hennes mobil är knäpp och jag kommer inte fram. Nu svarde hon dock på msn! :D
Jag ska dit ikväll och umgås, trevligt! :) Så nu ska jag bara kolla upp hur bussarna går och sen göra mig klar för att åka, bussen härifrån in till stan går om 40 minuter.

Ni får ha en trevlig fredagkväll allihop! Skriver nog när jag kommer hem igen! Pusspuss!

Min mobil!!! :(

Nu sitter jag på jobbet, ovanligt va? :)
Jag och lillen tog en promenad till mammas jobb och hälsade på där, sen gick vi vidare och vandrade en stund så att han skulle få sova. Sen fick jag skjuts hit av brorsan. M är inte här än men jag tror att hon sa att hon skulle titta förbi! :)

Min mobil har lagt av!!! Jävla skit! Min nya, fina mobil! Min älskling! Jag tog ut batteriet på den och nu ligger den och vilar upp sig, hoppas den blir på bättre humör tills senare. Men jag fick iallafall låna en mobil av min bror så det går att ringa och messa mig iallafall. :)

Men men, det va väl det för nu! Höres!
Vad gör alla en fredag som denna?

Fredag och sovmorgon!!

Godmorgon! Nu är jag och buspojken vaken, fick lite sovmorgon imorse. :) Nu ligger han och stökar och bökar i sitt babygym och jag väntar på att kaffet ska bli klart. Sen ska väl jag duscha, ge Melvin gröt och sen ska vi gå ut på en promenad hade jag tänkt. :)

Ska till jobbet en sväng efter detta, får se vad som händer där. Vi började smått ringa igår och det kändes bra när jag väl tagit första steget att ringa första samtalet... innan dess var det jobbigt! :P

Ïkvöll blir det kanske att dricka vin med M, najs najs! Nu måste jag gå! Puss

Nu är det allvar

Jag hann inte hem till Idol, men jag har sett ikapp på webben... tuur att det finns internet! :D
JAG ÄLSKAR IDOL! - Nu börjar allvaret!

Har inte så mycket att skriva om, vet att det är dåligt med recensioner just nu. Som jag sagt läser jag en tung bok och eftersom mitt humör är som det är just nu orkar jag inte riktigt alltid med att läsa tunga saker. Men såfort mitt sinne lättas upp litegrann försöker jag hinna med att läsa så gott det går (när jag inte myser och busar med brorsonen förståss... han går faktist före, sorry :P). Men just nu känns det mesta bra så ska nog försöka hinna läsa en del ikväll. Ska dock försöka somna i tid inatt, ska upp och vara barnvakt imorrn... eller barnvakt vill jag inte kalla det, jag ska mysa med lilleman!



Den här boken började jag läsa igår när jag ville ha nåt lättsamt. Haha, varför är jag inte förvånad att JAG väljer att läsa om Paris Hilton, kändiskåt som jag e! ;) Nejmen jag satt och fnittrade lite smått för mig själv inatt när jag läste den.. haha! Paris Hilton!!! :P

Trött efter en mysdag!

Tjoo!
Nu sitter jag på jobbet.. är jääättetrött! Jag och gullungen var ute och promenerade längs Nydalasjön jättelänge idag, det kändes i benen jag jag lova. Är ju grymt otränad så jag kommer garanterat ha träningsvärk i benen imorrn! :P Men summa sumarum har jag och brorsonen haft en riktigt mysig dag. Han har varit glad och mysig i stort sätt hela dagen, förutom en sväng när vi var ute och gick, men det var för att han var så trött... tillslut somnade han och när han sen vaknade och vi gick hem var han på strålande humör igen. :)

Hade tänkt hinna hem till Idol ikväll så får se hur länge jag jobbar. M kommer hit vid 17.00 och vi måste gå igenom lite saker. Vad vi ska säga osv när vi ska lägga fram säljidén.

Jobba, jobba, jooobbaaa!

Jag vill ha en egen liten knodd!!

Barnvakt

Godmorgon! Jag hittade Paris Hiltons bok som jag underhöll mig med ett tag och sen kunde jag tillslut somna inatt. Jag är lite halvtrött nu, jag är ju van att vakna vid sådär 11 - 12 på dagarna. Vad gör jag uppe nu då? Joo, jag passar min brorson. Vaknade för kanske 15 minuter sedan av att han låg och pratade med sina gosedjur i sängen, gullunge.
Nu ligger han och leker nöjt i sitt babygym och jag dricker kaffe och passar på att blogga snabbt.

Planer för dagen är väl att vi ska ut på en promenad senare, sen när brorsan kommer hem igen ska jag iväg till jobbet.
Nu ska jag gå och leka med lillen, se på lite barnprogram kanske och dricka kaffe!

Höres sen, ha en bra dag!

Denna jävla ångest!

Jag kan inte sova, jag har en jävla ångest.. näst intill panikångest för en stund sedan. Men fan heller, jag är inget offer som ligger och tycker synd om mig själv. Blir inte heller bättre av att ligga kvar i mörkret med tankarna snurrande, så jag klev upp och satte mig här istället. Tänkte först läsa, men tror jag är för trött för att läsa någon av de tyngre böckerna jag läser nu.
Som jag skrev i det tidigare inlägget ringde jag Älsklingen idag, tror att det är där min ångest kommer ifrån just ikväll. Genom att prata med honom saknar jag bara honom ännu mer och tomheten i sängen blir ännu större. Tur att jag har Bäbä att krama på, annar skulle det fan bli näst intill outhärdligt.

Jag vill bara krypa upp i dina armar och aldrig låta dig släppa taget!!

Nu ska jag försöka sova igen, kanske läsa en barnbok för att lätta upp sinnet lite grann! =)

Aldrig mer äta!.. Urk.

Jag är jäääättemätt. Urk. Åt skrovmål till middag och blev så mätt att jag knappt kan andas, och ja.. det sitter i sig fortfarande trots att jag käkade klart för cirka tre timmar sedan.

Imorgon ska jag vara barnvakt åt min älskade lilla brorson på förmiddagen. Vi ska väl mest bysa och mysa, men även hinna med en promenad om det är väder för det. =) Skulle vara bra för mig att röra lite på fläsket, idag har jag gått till pizzerian och tillbaka... och det är väl ungefär 200 meter dit, om ens det! :P


Jag ringde Älsklingen idag, ville så gärna höra hans röst.. har ju inte sett honom på en vecka nu. Jag saknar honom! Det va väl bra med honom, vad han sa iallafall. Han säger alltid att det är det, fast jag vet att han ljuger. Jag vet att allt inte är så bra. Och jag önskar såå att jag bara kunde trolla bort allt, göra allt normalt... Göra så att jag får flytta hem igen.

Borde göra mig i irdning för natten snart, lägga mig och läsa. Undrar dock om jag inte ska se ett csi först?
Joo, så blir det... CSI och sen sängen.

Kommer inte blogga nåt mer ikväll efter detta, skiver imorrn istället!
Nattinatt!


Snart Idol!

Snart är det Idol! :D Jag är peppad! Missade ju gårdagens avsnitt, men kom på att jag jag ju se det på nätet.Tittar på Dr Phil medans jag väntar, handlar om uppfostran av barn. Inte så spännande faktist.

Har inte så mycket mer att berätta just nu, skriver väl senare!

Se Idol nu allihop!!! :D


Hoohoo

Japp, det blev så att jag arbetar hemifrån idag. Har faktist jobbat utan att Jessika behövt tvinga mig! :P Skickade precis ett utkast till Bossen för att han skulle kunna få lämna lite åsikter om det. Om jag ska lägga till nåt, ta bort nåt eller vad som hellst.


Funderar på att ta en liten paus nu och sätta mig med en bok. Funderar också på när brorsan kommer hem, om jag ska börja laga någon mat och i så fall vaddå? Inte lätt, inte lätt! :)


Men men, får väl se när han dyker upp. Nu blir det slappande ett tag!

Hadé


Jobba hemifrån?

Godmorgon / Godag!
Ja, klockan är 13 och jag är nyvaken. Kom faktist i säng rätt tidigt igår, men låg och läste i cirka två timmar så det blev rätt sen ändå för min del. Jag had ställt klockan på 9.00 för att ta mig upp då, men så bra gick det inte.

Funderar på om jag ska jobba hemifrån idag, jag kanske får mer gjort då. Får be Jessika TVINGA mig att göra klart det som ska bli klart. För på jobbet blir ju ingenting gjort, det känns det som om jag har bevisat för mig själv nog antal gånger nu.

Nää, nu ska jag äta frukost klart och sen börja skriva.

Dagens låt

Nu har jag sett två avsnitt CSI, underbart! :) Ska lägga mig och läsa en stund nu hade jag tänkt.
Ska försöka ta mig upp någolunda i tid imorgon så hinner jag kanske jobba lite innan jag drar till jobbet eftersom att jag inte var så produktiv ikväll.

Avslutar dagen med en underbar låt!
Mandy Moore - Only hope

Är jag bara paranoid eller?

Sitter här och äter fruktsallad som Jessika har gjort, ska se CSI snart tror jag. Jag var inte alls aktiv på jobbet idag, dumma dumma mig. Bode ha jobbat mycket bättre än vad jag gjorde för vi är ju väldigt angelägna av att komma igång så fort som möjligt. För att komma igång måste allt material vara klart och det är upp till mig och M att det blir färdigt. Jobba, jobba. jobba!

Har berättat för pappa nu att jag är en flyktig och gömmer mig hos brorsan och Jessika. Höll på att börja lipa när jag berättade det för honom. Det tar som emot att förklara att "nää, jag bor inte där just nu" "vi har tagit en paus". Hur kul är det att förklara att man har tagt en paus liksom? Att allt inte är guld och gröna skogar...
Det är inte någonting jag vill berätta eller prata om till en massa folk, för det leder oftast bara till spekulationer och och gissningar till sånt som man egentligen inte har någon aning om. Eller jag kanske bara överreagerar och blir paranoid, vad vet jag. Vill iallfall inte prata om det så mycket och helltst inte förklara det heller.



Nää, nu blir det CSI för min del! Puss

Jaa, jag klagar

Ojoj, vi ska börja ringa idag... BÖRJA RINGA! M kom hiiiiit... I need you! Jag vet inte hur jag ska göra det här, vad jag ska säga, hur jag ska lägga upp det på ett bra sätt. Jag vet inte! Och jag vill inte heller. Jag vet, dålig inställnig är inte alls bra, men så känner jag just nu. Jag vill ingenting förutom att läsa känns det som. Äta skulle i och för sig också gå bra, har med mig korv och makaroner till middag. Intressant vetande, eller hur?

Ont i munnen har jag också, i tandköttet, tror att jag fått en infektion eller nåt. Gnäll, gnäll, gnäll. Mycket gnäll från min sida.
Jag är grinig, och känner väl att jag har lite rätt till det. Iallafall här i bloggen.

Började inte på någon tredje bok igår, kom på att det är nog lika bra att läsa klart de böcker jag läser nu. Iallafall en av dem innan jag börjar på en ny. Jag vill ju komma med en till bokrecension så fort som möjligt!

Nu ska jag fortsätta jobba.

En dag som alla andra

Godmorgon! Sitter här och dricker kaffe, det blev lite svagt idag tyvär.. men det gick att dricka ändå.
Jobbet snart, jag vill verkligen inte idag heller! Skulle såå önska att bara ligga och slöa idag, känns ändå inte som om vi gör så mycket produktivt där. Men i och för sig, Bossen sa igår att vi hade saker och göra... kommer dock inte ihåg vad det va. Jaja, det blir nog bra... kanske inte behöver vara där ända till 21.00.

Nu ska jag börja göra mig i ordning så jag slipper stressa.
Ha en bra dag allihopa! Pöss

Sista inlägget innan drömmarnas värld

Det blev att jag tittade på CSI tillslut, avsnittet var dock inte så bra tyvär... men vad gör det, det va ju iallfall CSI!

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, sen ska jag försöka sova. Hoppas ångesten håller sig borta inatt.
Nej, jag är inte alls van att sova ensam! Meeen, jag har ju Bäbä - tur det! =)

Natti!

Beslutsångest

Jag åkte lite tidigare från jobbet idag, det fanns ju ändå inte så mycket att göra. Sen har jag myst med bebisen, läst litegrann och nu funderar jag över om jag ska fortsätta läsa eller om jag ska se på någon serie. Det lutar faktist åt serietittande, men så är ju frågan: vilken serie ska jag se på? The L-Word eller CSI? Eller ska jag rent av kanske slå till med en film? Svåra beslut jag har framför mig, visst? :)

Jag funderar på om jag ska börja läsa en tredje bok, någon som inte är fullt så tungläst som Vi måste prata om Kevin är. För det är ingen bok man slöläser bara sådär, det krävs ett visst engagemang (iallafall från min sida) när jag läser den.




VS




Vad säger ni?

Middagsblogg

Sitter nu på jobbet och ska käka middag, är helt själv i hela byggnaden tror jag. Bossen for nyss och kommer nog inte tillbaka nåt mer ikväll, så får se hur länge jag orkar stanna kvar. Vi har fått klarhet i mycket idag.. det är bra!

Mitt humör är verligen upp och ner. Ena stunden kan jag tycka att livet nog är väldigt bra just nu trots omständigheterna, för att några minuter senare få värsta ångesten och bara vilja lägga mig ner och försvinna.
Mycket av mina ljusa stunder har jag och tacka min bror och Jessika för, ni står för mycket av det bra som händer just nu. Sen lyser även M upp min vardag rejält, tack tack tack! Och sen absolut inte att glömma... min lilla brorson, att någon så liten kan göra en så glad!? Helt galet! =)

Låten just nu!


Ibland måste man ju

Snart bär det iväg mot stan, måste på apoteket innan jag drar till jobbet. Sen jobbar jag till 21.00. Blöh!
Jag känner att jag egentligen inte har ork till någontng aktivt, vill ligga hemma, slöa framför tv'n, läsa.. inte ha några ansvar alls. Men tyvär funkar det inte så, man måste jobba.. måste försöka tjäna lite pengar för att överleva.

Ser på tv4, de verkar ha samlat de knasigaste människrona vi har i Sverige och bestämt att de ska debattera. Tomas DiLeva, Marc Levengood och två knasiga konstnnärer, jag har i och för sig inte sett hela programmet, men det är tokigt. Haha. Herregud!

Men men, nu måste jag göra mig i ordning så att jag inte missar bussen. Mycket att hinna med.

Nattblogg!

Jag borde gå och lägga mig så jag inte sover bort hela morgondagen. Jag börjar ju inte förren 14.00 men måste hinna på apoteket innan jobbet så jag måste åka in lite tidigare, hellst en bra stund innan så jag slipper stressa. Jag hoppas vi kan komma igång ordentligt på jobbet i veckan, det skulle vara jätteskönt att få börja jobba på allvar och tjäna nå pengar.

Natti!

Motion är aldrig fel

Snart ska vi iväg till en spelbutik och kolla på lite spel, sen tänkte jag gå hem så jag får röra lite på mig idag. Har bara suttit inne hela dagen så tror att jag kan behöva lite motion, har ju lite svårt att somna på nätterna så det kan nog hjälpa om jag har promenerat på kvällen.

Måste ringa M2 och höra hur det gick på hennes dejt som hon hade idag, har pratat lite snabbt med henne och hon verkade då omåttligt nöjd, men jag ska ringa för att höra lite mer utfört vad de gjorde och vad de pratade om.

Jag har även börjat på en ny bok ikväll så det kommer en uppdatering av Boklistan senare ikväll också.

Nu måste jag klä på mig! Höres sen! Pöss

Recension: Jag går bara ut en stund - Isobel Hadley-Kamptz

"Du kan inte döda fler av mina barn nu. Jag orkar inte mer. Och om du ska döda det som lever i mig måste du göra det nu. Inte vänta, inte låta mig tro, inte låta mig älska som förra gången."

Vad gör man när döden och kärleken envisas med att finnas på exakt samma punkt i världen?
Hur övelever man efter att ha älskat en ofödd dotter mer än man trodde var möjligt, och ändå sedan ha dödat henne? Kan man ens ta sig vidare, som samma person, med samma relationer och samma inställning till livet och lyckan?
Isobel kan inte det. Den gamla kärleken, den gamla sällheten kväver henne, trots att det elvaåriga äktenskapet med Erik är det bästa hon har. Sorgen ligger som ett bylte mellan dem och hon orkar inte ens förska räcka sig över till andra sidan. I stället dövar hon sin kropp och sitt hjärta med andra män, med andra människor, med allting som i alla fall för ett ögonblick kan få henne att känna sig levande igen. Jag går bara ut en stund handlar om en kärlek som riskerar att drunkna och en kärlek som kan övervinna allt.

Detta var en ganska tung bok att läsa, min värsta mardröm är just det här - att inte kunna få några barn.
Så samtidigt som man blev förbannad på Isobel för hur hon beter sig mot sin man i sorgearbetet - att hon stänger honom ute, så förstår jag henne. Visst, jag kan inte direkt sätta mig in i hennes situation, men jag kan på något plan relatera till hennes sätt att avsky till sin man samtidigt som hon älskar honom över allt annat. Att hon känner att hon bara vill vara med honom i hela sitt liv, sin man som hon levt med och älskat i elva år, samtidigt som hon inte klarar av hans närhet - hans hud mot hennes.
Sedan Eriks kärlek till henne, den är så stark att det verkar som att ingenting hon gör skulle få honom att lämna henne. Han vet om att hon är ute och träffar andra män, han borde även förstå att hon ligger med dem, och trots det älskar han henne så innerligt. Han låter henne göra det och tar emot henne med öppna armar och kärlek när hon kommer hem morgonen efter en ute kväll.
Det imponerar på mig, att någon kärlek kan vara så stark.

Betyg:

***/*****
3/5

Detta blev en ganska flummit recension, hade svårt att få ner vad jag tyckte och tänkte om den. Hoppas ni fattade nåt av vad jag skrev iallafall! :P

I'm a house of cards in a hurricane

Ikväll har jag umgåtts med M2 och sett på en film som gick på tv. Vi slötittade på den och pratade om lite allt möjligt. Jag var väl tyvär inte den mest pratglada personen i världshistorien men jag hoppas M2 tyckte att det var ganska trevligt iallafall. Nu sitter jag här, pratar med folk på msn, dricker cider och äter choklad! Funderar på att spela lite CSI snart. Måste försöka lösa fallet jag fastnade på igår.

Ska försöka läsa ut boken ikväll eller imorgon så att jag kan komma med en recension snart!

Skriver säkert lite senare inatt! Pöss


Det är jobbigt vissa stunder

Jag saknar min Älskling. Jättemycket!
Det är jättejobbigt att inte veta vad han gör nu, hur han mår, om han tänker på mig eller saknar mig. Jag hoppas han gör det för jag tänker på honom.

Nu ska vi snart käka hemmagjord pizza! Mums!

Ikväll ska jag till M2 en stund, ska bli kul att göra nåt lite roligt. Prata lite allmänt och umgås.

Ciao!


Lite solljus tack

Hej bloggen. Sitter hör och dricker morgonkaffe, jag lyckades göra kaffe helt själv idag och det blev jättegott!

Känner mig jävligt seg och jävligt nere idag, orkar inte med någonting men samtidigt som det känns som om jag vill hitta på nåt. Vill egentligen bara krpa ner under täcket igen, men där kan jag ju inte ligga hela dagen.. det löser ju ingenting. Bästa sättet att inte gräva ner sig själv är att fortsätta som vanligt med det mesta. Och jag är fan ingen som gräver ner mig själv, jag är allmänt en ganska positiv person, försöker ofta ta fram det positiva som finns för tillfället för att inte allt det dåliga ska lyckas få övertaget.
Det positiva idag är att det är helg, jag dricker det godaste kaffet och att jag har världens bästa bror, Jessika och brorson. Vad skulle jag göra utan dem nu? TACK FÖR ALLT!

Jaja, nu ska jag inte fortsätta klaga, ska hämta boken och sätta mig med den och en till kopp kaffe.
Höres senare!

CSI dataspel

Har nu suttit och spelar CSI dataspelet ( ett av dem) i några timmar, Jessika har typ alla spel! :D Men jag fastnade och kommer verkligen inte vidare, suck, så nu ger jag upp och hoppar i säng. Ska läsa lite innan jag drar till drömmarnas land. Dock drygt att borsta tänderna.. ! Aja, sov gott!

Nattinatt!


Utvilad

Godkväll! Har inte gjort någonting alls ikväll, jätteskönt!
Fick jättegoda hamburgare till middag av min tillfälliga lilla familj sen hoppade jag direkt till sängen för att vila lite. Hade tänkt vakna för att se Dobidoo men så blev det inte. Som till 21 och nu känner jag mig mycket piggare. Har även tagit en värktablett så att magontet gick över så nu mår jag hur bra som hellst! =)

Nu har vi bestämt att vi ska köra vår grej på jobbet iallafall, så nu är det fan bara att sätta igång och tjäna en massa kosingar!! :D Jag hoppas så in i helvete att allt går bra!

Och sist vill jag bara säga till M att jag hoppas du vet att du ALLTID kan ringa, när som hellst och var som hellst om du behöver nåt. Vad som hellst! Bara prata eller om du behöver en kram. Är alltid här för dig gumman!

Händer i helgen?

Sitter nu på jobbet, som vanligt, har vari här i cirka tre timmar och vi har inte fått någonting gjort. M är inte här än, jag förstår henne, men hon är på väg nu iallafall! :D Men främst varför vi inte får någonting gjort är pga dessa jävla byggjobbare som lever om som satan och har sig. Det går ju fan inte ens att tänka här inne, än mindre prata och ha möte.

Har ingen aning om vad som händer i helgen, skulle dricka alkohol med min M och en skitstövel ikväll men just för att skitstöveln är en skitstövel blir det då ingenting av. Lika bra det!
Så nu får jag se vad som händer, känns som om jag borde hitta på någonting, men vet inte vad. Alla nollas väl eller har annat för sig? Har inte heller råd att göra någonting särskillt, men det skulle dock va mys att träffa gott folk och se en film eller nåt.
Ska dock vila en jävla massa, sova ikapp den förlorade sömnen från de senaste svå sömnlösa nätterna. Vila och läsa ska jag göra. Myspys!


Efter nattliga äventyr

Jag har börjat för en timme sedan, och jag har precit stigit upp. Inte alls bra! Kollat upp bussar och bussen går 10.50 så jag får skicka ett sms till Bossen, göra mig i ordning och ta den bussen. Som jag sagt förut, tur att vi har världens bästa chef!
Får se om M har tagit sig dit än eller när hon kommer.

Nu måste jag göra mig klar!

Skönt med fredag iallafall!

Ett hem utan böcker är som en kropp utan själ.

Jag tycker på något konstigt sätt att Idol inte alls är lika roligt längre som det varit tidigare år... och det känns skumt eftersom att jag är världens idol-nörd som äääälskar idol! Men jag tror att det beror på att de mest visar folk som är kassa nu, jag vill se bra människor. Så jag hoppas det blir bättre i och med nästa vecka när de kommer till Stockholm, då är det ju mest folk där med talang. Längtar tills man hittat några favoriter och har folk att heja på! :D

Imorgon ska jag till jobbet igen! Vi ska ha möte om hurvida vi ska gå vidare med projektet eller inte. Jag hoppas att marginalerna funkar så att vi kan köra igång, jag vill verkligen få det här att funka och att det ska vara roligt och framför allt att vi ska tjäna pengar! Man måste ju leva! :P

Nu ska jag lägga mig och läsa på den nya boken jag snappade upp här i bokhyllan. Har verkligen varit sugen på att läsa den ett bra tag nu så jag hoppas den är bra!




Jag saknar min älskling

Recension: Hanteringen av odöda - John Ajvide Lindqvist

Stockholm, 13 augusti 2002.
Efter en långvarig värmebölja svävar ett elektriskt fält över staden. Lampor kan inte släckas, maskiner kan inte stängas av. Utbrottet når sin
kulmen i en kollektiv huvudvärk och kaos hotar. Plötsligt är det över. Men något har hänt.

Den pensionerade journalisten Gustav Mahler får ett samtal från Danderyds sjukhus. De döda på bårhuset har vaknat. Hans eget barnbarn har nyligen lagts i jorden på Råcksta kyrkogård. Har även de begravda slagit upp sina ögon?
Elvy har vårdat sin senile make till hans död. Begravningen ska äga rum två dagar senare. Men mitt i natten krafsar det på dörren.
När Davids hustru dör i en bilolycka, ber han Gud att få henne tillbaka. Men återkomsten till livet ser inte ut som han hoppats.
De döda återvänder, och vad vill de?
Bara det som alla vill: komma hem.

Vissa stunder under läsningen av boken fick jag rysningar av obehag genom kroppen, ibland kände jag att "Nää, fyfan". De döda vaknar och vill komma hem, bara det är ju obehagligt, sedan beskrivningen om hur se förmultnande kropparna ser ut och hur se beter sig som zombisar tycker jag är lite äckligt.
Men ändå blir jag aldrig sådär rädd som jag skulle önska att bli, men jag vet inte.. det kanske är svårt att bli så rädd genom att läsa en bok? Jag kommer ihåg när jag var liten och läste Skräckens hus böckerna, då var jag så rädd att jag inte trodde att jag skulle våga läsa vidare. Det är den känslan jag letar efter hela boken igenom, den där underbara rädslan som fängslar en. Men tyvär kommer den aldrig. Jag vet inte om det beror på mig eller på boken. Kan vara att jag blivit för "vuxen" för det eller att jag helt enkelt är för härdad, kan vara en blandning av både delarna.

Som jag skrivit tidigare hade jag under bokens gång ingen som hellst aning om hur den skulle sluta. Jag försökte spekulera men upptäckte ganska snabbt att det inte var någon idé. Boken kunde för mig slutat hur som hellst tyckte jag under läsandets gång. Och för det får den ett stort + i kanten!

Jag tycker dock ändå att boken var väldigt bra och jag rekomenderar den till er där ute, om ni inte är allt för rädda för zombies det vill säga! ;)

Betyg
****/*****
4/5

Kaffesugen!

Det blev inget jobb för mig idag. Skickade ett sms till Bossen och han ringde sedan upp och sa åt mig att sova, vila och ta det lugnt så skulle vi ses imorgon istället. Det fanns inte så mycket vi kunde göra på jobbet iallafall. Sköönt.

Skulle precis koka kaffe i brorsans kaffebryggare, men jag fattar inte hur den funkar och hur fan jag ska måtta upp så att det blir rätt. Jag chansar och kaffe får jag tillslut, men helveete vad äckligt. Gick inte att dricka, alldeles för svagt och blaskigt. Jag som var såå sugen. Får vänta tills brorsan kommer hem så får han koka en kopp åt mig! :D

(skulle lägga upp en bild på en kopp kaffe här, men det funkar inte)

Nu ska jag läsa! Pöss

Dryg natten

Godmorogn! Jag är tröööött. har inte alls sovit bra inatt, har haft så sjukt ont i magen. Mår fortfarande inte bra pluss att jag har fått ont i halsen på allt det där. M ska inte komma in till jobbet idag så jag har ingen aning om vi ska göra. Igår gjorde vi ju ingenting alls, får höra med chefen om jag kan sjukskriva mig idag och mysa med brorsonen istället!

Får se hur jag gör, ska få i mig nå frukost och sen duscha lite.

KIM KÄLLSTRÖM!

Alltsåååå!! Hur länge har inte jag sagt, hur många ååår har inte jag velat att "In med KIM och ut med Anders Jävsla Svensson!!!"? Det har jag ansett jäävligt länge, och nu när han är skadad, då får Kim spela.. Och vad gör han..? Gör han första målet i dagens match!?!? JA!! Första jävla målet! KIM, KIM, KIM!!! :D

Fick datorn att sammarbeta med mig också, så nu har jag lagt in lite ny musik! :D

NU ska jag lägga mig och läsa! Godnatt!

Bråkdator!

Sitter här och försöker få över lite ny musik till mobilen, men datorn vägrar sammarbeta med mig så det är svårt. Jessika hade mycket musiktips och mycket bra musik på sin dator som jag vill lägga in, men hennes dator ville inte det. Så nu får jag vänta och se om den ändrar sig. Kommer inte heller in på msn, dumdator. Får fan snart ett nervöst sammanbrott om den inte slutar bråka! :P Får sätta mig och läsa istället.
Jag är väldigt nyfiken på hur Hanteringen av odöda ska sluta.Jag har funderat på det,och jag kan verkligen inte lista ut hur allt ska lösa sig. (KOM IN PÅ MSN :D ) Så det är bara för mig att läsa lite snabbare så att jag får svar på det!

Hände inte alls mycket på jobbet idag så jag åkte hem tidigare. Vi kom på domännamn till vår hemsida,det var det enda vi fick gjort. Vi är sjukt produktiva på mitt jobb! ;)

Nää, ska nog surfa runt en stund till, sen lägga mig och maratonläsa halva natten. Myspys! Ska pussa min brorson godnatt också!

Kanske ska testa?

Har länge funderat på om jag ska läsa Stieg Larssons böcker. De är ju väldigt populära och överallt läser man om honom. Jag har dock alltid kännt att böckerna inte är någonting för mig, varför har jag ingen aning om. Men nu funderar jag dock på om jag ska ta upp första boken i hans trilogi och testa, se om jag fastnar. Jag menar, tänk om jag går miste om värsta upplevelsen!? :)

Någon som läst?


Världens godaste kaffe!

Godmorgon! Sitter här ovh dricker asgott kaffe, det är inte varje dag man har lyxen att göra det, men dock en bra start på dagen! Senare bär det iväg till jobbet, jag hoppas att Sten är klar med produkterna idag för annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Som igår, jag tror inte att vi fick någonting vettigt gjort på hela dagen, då känns det väl lite meningslöst.. Förutom att träffa jobbarkompisarna då. Det är alltid bra att träffa dom, världens bästa terapi för mig.

Ikväll är det Idol! :D Hoppas programmet är bättre nu än de tidigare avsnitt som visats. Jag vill se fler folk som går vidare, nu visar de ju i stort sätt bara folk som är kassa och det tycker jag inte är lika kul. Visst, det är väl roligt till en viss gräns, men det känns ju som att det blir jävligt enformigt. Samma sak.. "Du suger", "Du är den sämsta hittills" osv osv.
Nää, jag vill se talanger!

Aja, ha en bra dag så skriver jag senare! Pöss

Vad mycket glädje en bäbis kan ge!!

Det blev inget hustittande ikväll, vi orkade inte det. Nu har jag precis myst med min underbara och glada brorson. Finns det någonting som får en på bättre humör än en glad bäbis? Tror fan inte det. Underbara unge alltså! :D


Har fått låna två till böcker också: En riktig våldtäcksman och Vi måste prata om Kevin. Så nu är jag sugen på att börja smygläsa i dem. Troligtvis kommer jag inte kunna hålla fingrarna borta, kommer någ börja tjuvläsa lite! :P





Sitter och tittar på dokumentären om ANna Lindh på 4an nu. Vilken fin människa hon verkade vara och vilket grymt slut hennes liv fick. Vad livet är oförutsägbart egentligen, man ska verkligen försöka ta vra på varje värdeful dag man får tillsammans med sina nära och kära.

Spionera på hus ikväll!

Följ min blogg med bloggkoll Sitter nu på jobbet, jag tror att jag har skrivit klart det som jag skulle ha skrivit. Vet faktist inte alls vad som ska göras nu? Känns som att vi inte kan göra så mycket mer förren vi fått produkterna.
Fick dock veta nyss att vår hemsida precis försvann och mallen för hemsidan också.. men tur så är det vår datateknikers problem! :P

Ska följa med min bror och hans familj och kolla på ett hus lite senare, vi ska köra förbi och titta på det. Har spanat in det här på nätet och guuud va snyggt det var inomhus. Jag vill att de ska köpa det! :D

Vad fint väder det är idag, underbart höstväder!! Jag älskar hösten har jag kommit på, det är mysigt och fint och inet alls för kallt. Man får klä sig i massa mysiga koftor och halsdukar. Myspys!

Har inte så mycket mer att säga för tillfället, ville bara titta in!

Ciao!

Trött!

Godmorgon! Jag är väldigt trött idag, låg och läste en stund innan jag somnade inatt och ska även försöka hinna läsa litegrann innan jag far till jobbet idag.

Fan, höll på att koka te (trodde jag), hade glömt bort det och tänkte, fan det måste ju ha kokat i evigheter nu. Går till spisen och då ser jag att jag satt på fel platta, smaaaaart, smaaart. Jävla idiot! :P

Ska hoppa i duschen snart också och sen sätta mig och skriva.
Ni får ha en bra dag så skriver jag lite senare!

Musik tips?

Halloj! Hoppas ni som är vakna har en trevlig natt. Själv sitter jag och letar efter lite ny musik att lyssna på, det är svårt.. kommer aldrig på nåt när jag väl ska hitta nåt nytt. Tips på nåt bra någon?

Har inte kommit mig för att läsa någonting än, har inte velat gå och lägga mig utan suttit framför datan istället. Men ska nog snart dra mig härifrån, borsta tänderna och läsa några sidor iallafall. Gillar ju boken och vill komma med en recension så fort som möjligt. Det är ju trots allt en bokblogg så jag borde ju spy ut böcker till er, men just nu känns det lite halvsegt på boksidan, men jag jobbar på det! Hoppas att det går bra att jag babblar om massa annat under tiden! :P

I wanna be with you, there's nothing more to say
- Mandy Moore <3

Amigo!

Nu är jag hemma hos mammsen, sprang till HK för en stund sedan och köpte den nya marabou chokladen jag pratat om i ett tidigare inlägg, var tvungen att testa den nu. Helt okey faktist men den klår dock inte min Marabou NonStop! :P

Är lite frusen efter promenaden, det börjar fan bli riktigt kallt ute nu, så jag funderar på att koka mig en kopp te.. Japp, det ska jag göra nu på en gång!

Nu ska jag dola runt på nätet lite sen läsa en liten stund i min spännande bok!! :D


Halvdann uppdatering

Jag och M sitter ensamma på jobbet nu, vi jobbar inte så mycket. Jag läser aftonbladet och M försöker få skrivaren att fungera, och det är lättare sagt än gjort för den verkar då leva ett helt eget liv.
Vi ska snart börja dra hemmåt, jag vill bara hem och mysa under en filt med te.

Jag har världens bästa chef, det är bara så!

Jag vill inte.

Sitter här och äter frukost, ska snart dra till mamma och skriva litegrann. Jag börjar jobba 14. Det känns sjukt tungt även fast jag har fått ha en långhelg, men det beror väl kanske mest på att vi har jättemycket att göra och att jag i dagsläget inte riktigt vet var vi står. Idag vill jag bara inte.

Har inte så mycket mer att skriva idag, vill hellst dra något gammalt över mig och bara försvinna.. men men. Lär uppdatera senare när jag har nåt att skriva, eller när bloggabstinensen blir för stor.

Ha dé!

Tille - Lille

Har precis läst ut Tille-Lille, fällde några tårar där i slutet. Måste bara säga hur starka han föräldrar var, att de orkade. I och för sig, vad gör man? Man måste orka, men att de tog sig igenom det så bra som de verkade göra.

Ska inte skriva så mycket mer om boken. Den berörde mig, det är allt jag vill säga.


Skriva är fan inte min grej

Jag har alltid vetat att jag inte gillat att skriva, läsa har alltid varit min grej. Alltid när jag har suttit mig ner för att skriva (uppsats, artikel, vad som hellst) har det alltid blivit helt tomt i skallen. Inte ett enda ord har jag fått ner på papperet. Sen är man ju dock tvungen.. Sitter man där med en uppsats som har en deadline så MÅSTE den ju bli klar. Men det har tagit mig många timmar innan det väl blivit något av skiten.
Nu har jag typ samma problem. Sakerna vi ska skriva till jobbet, det är helt black och jag har ingen aning hur jag ska formulera mig, vad jag än tänker på låter bajs. Det dryga är att jag redan sagt till Bossen att det är färdigt, att jag skrivit klart allt och det kan redovisas imorgon. Helvete. Så jag MÅSTE få det här klart ikväll.

Önska mig lycka till!

Mina godingar har kommit!

Nu har jag båda mina böcker hemma! De verkar vara i bra skick för att vara begagnade (köpte dem på tradera).


Måste sätta mig och skriva klart det sista till jobbet idag. Är sjukt sugen på pizza men det verkade inte som att Älsklingen ville ha det(!?), men får höra mer när han kommer hem. Han är ute och promenerar.

Hadé!

Man får ju skylla sig sälv

Guud va jag är seg idag! Jag hoppas så in i gudarna att vi inte måste in och jobba idag, jag orkar verkligen inte! Idag vill jag bara ligga och slöa under ett täcke men ett stort glas vatten och en bok, kanske sappa lite på tv'n också.
Bläääh för alkohol! Men jag hade faktist rätt revligt det måste jag medge.

Nä, orkar inte skriva så mycket mer just nu, ska slänga mig framför tv'n. Höres senare!

Piiggg och fräsch?

Halloj! Kom nyss hem från fetsen, är lite smått onykter. Hade rät t trevligt ikväll, men på nåt sätt kändes det konstigt. Vet inte varför, kanske för att dt var länge sedan jag var i byn, länge sedan jag träffade grabbarna, jag vet inte,  men på något sätt kändes det liiiite knepigt. men men.

Nu är jag lite sliten, sugen på skäpmat men vi har inget sånt här, pappsen hade godis men  jag vill ha MAT.
Ska nog lägga mig och sova snart.

Godnatt!

Fullt upp idag!

Jag känner mig lite stressad just nu, har mycket att hinna idag. Ska på födelsedagsfest ikväll för två kompisar så jag måste hinna på stan med Jess och köpa presenter, gå på systemet och packa lite saker och sen ta en byss hem till pappsen.

Det är egentligen Bokcafé på biblan som jag vill på, men det finns inte en chans i världen att jag hinner gå på det, så man för prioritera bort lite. Som tur är ska de ha två bokcaféer i höst så förhoppningsvis kan jag gå på nästa.

Min BSB period har inte riktigt gått över än, får små perioder ibland när jag i stort sätt BARA vill lyssna på dem :P. Så nu sitter jag ocg lyssnar på låtar som jag inte har (!) och som inte går att hitta. Tur att det finns Youtube!!

Nu måste jag försöka få tag på Jess! Det kommer inte bli så mycket uppdatering idag eftersom att jag har fullt upp hela dagen och kvällen.

Ha en underbar Lördag allihop! Puss

Still in the apartment

Jag är kvar i lägenheten och har precis sett två avsnitt OC, trodde att jag skulle få en hjärtattack i ett av dem.. men tur så fick jag inte det! :P Helvete va spännande det va. Jag är nu på fjärde och sista säsongen och den är dock inte lika bra som de tidigare, men serien är fortfarande sjukt bra!

Nu sitter jag här och äter glass, börjar dock bli väldigt less! Jag provade en ny sort ikväll, tog först den jag egentligen ville ha: Browneybitar och jordgubbssås, men sen såg jag: Browney bitar och cheesecake bitar.. Jag som ÄLSKAR cheesecakeglass var ju bara tvungen att prova så jag bytte. Men ack, denna är inte alls lika god som den andra så jag blev lite besviken. Men, det är ju Ben & Jerry glass, mumsigt iallafall!



Detta + OC har varit min kväll, wonderful! Nu undrar jag bara när Älsklingen kommer hem, om jag ska orka vänta på honom eller om jag ska gå hem till mammsen. Ska skicka ett sms och höra om han ska vara borta länge till, i så fall orkar jag inte vänta.
Jag har inte läst en rad ur boken ikväll, jag som var riktigt sugen på en bok-mys kväll, men OC lockade dock liiite mer.. Haha! Och nu har jag ju min Hänt Bild tidning som ropar på mig, ajaj... Bok / HäntBild?

Ben & Jerry crawings

Sitter fortfarande hos mammsen och har det riktigt skönt, sett lite på Dr Phil men det handlade inte om så roliga saker så jag stängde av och satte mig här istället.
Funderar på att springa och köpa Ben&Jerry glass.. UNDERBART, och lite chips kanske. Sen sätta mig och mysa med bok-thrillern Hanteringen av odöda som jag skrev om tidigare idag. Låter riktigt lockande faktist.
Pratade med Älsklingen för en stund sedan och han skulle iväg för att träffa några kompisar så då vill jag samtidigt springa hem och passa på att se litegrann på OC när han är borta. (Han hatar serien och blir typ alltid irriterad när jag ser det :P) Svårt val, svårt val. Känns sjukt drygt att flänga fram och tillbaka, funderar ju på om jag ska sova här hos mamma nu när hon är bortrest. Komma bort från vår sunkiga lilla etta några dagar, imorgon ska jag sova hos pappa eftersom att det är fest i byn. :)

Det har ju kommit en ny Marabou-choklad, någon som smakat den och vet om den är god?
Marabou Amigo heter den tydligen.
Aja, måste hur som hellst hem för att hämta tandborste och grejer om jag ska sova här så då kan jag se ett OC avsnitt innan jag springer tillbaka.

Ny platta!? :D

Jag läste precis att Nick Carter ska släppa en ny soloplatta hösten 2008.. ALLTSÅ DENNA HÖST!!! Oh my god!!! Fast jag kan inte hitta något särskillt datum än så jag får hålla ögonen och öronen öppna! :) Ja, jag är en nörd.

Det går inte allt för bra för mig att jobba, funderar på att hoppa in i duschen. Skulle vara skönt med en varm dusch, egentligen skulle jag vilja ha ett bad.. men man kan ju inte få allt!
Funderar på vad jag ska käka till middag idag...? Jag är sugen på hamburgare, så det lutar åt det faktist.

Och  ja igen, jag är 20 år och lyssnar fortfarande på Backstreet boys, jaaa. Jag är en nörd! :P

Lägger in denna för att visa det ännu mer!


Böckerna just nu

Här är böckerna som jag läser just nu, började på Hanteringen av odöda imorse, den verkar läskig! :P Jag älskade John Ajvide Lindqvist's förra bok Låt den rätte komma in, så jag har stora förväntningar på denna.



Nu måste jag jobba, har gått hem till mamma för att få lite arbetsro eftersom att Älsklingen är hemma hos oss.
Ha en fortsatt bra dag!

(Vilket jävla regnoväder det blev när jag gick till mammsen, tur att jag hade paraply med mig annars tror jag att jag hade drunknat)

Jobba hemifrån, gud va skönt!

Godmorgon!
Precis pratat med M och Bossen och vi kan jobba hemifrån idag, guuud va skönt! Nu ska jag bara lyckas jobba hemma också och det kan ju vara lättare sagt än gjort, att inte skjuta upp det utan att verkligen GÖRA det som ska vara gjort.

Nu går ju tankarna om jag ska lägga mig en stund igen, det hade ju varit skönt men dock väldigt dumt nu när jag väl tagit mig upp ur sängen. Känner mig ju rätt pigg och det vore ju dumt att somna om, då kommer jag bara bli ännu mer seg senare. Ska kanske se ett OC avsnitt och äta lite frukost?
Lät som en bra idé! :D



Ha en bra morgon allihop, så höres vi sen!

Sömnlös igen

Jag kan inte sova, tankarna bara snurrar i huvudet... funderar på allt möjligt. Jag tror att jag är ganska stressad just nu, det är mycket nytt som händer på jobbet, mycket som ska planeras. Samtidigt är jobbet just nu ingen bra arbetsplats. Byggnaden vi är i renoveras, så det låter hela tiden och vi är inpackade allihop (chefen inräknat) i ett litet rum medans byggjobbarna arbetar på de andra rummen. Det blir en väldigt sterrad miljö med fullt av folk, kartonger upp till väggarna och en massa kontorsmöbler inpackat i ett rum. Jättesvårt att hitta arbetsro, och eftersom att vi har SJUKT mycket att göra så behövs det arbetsro. Vi har massor att planera och jag blir så stressad eftersom att jag inte kan koncentrera mig i allt detta stök.
Så funderar på att jobba hemifrån imorgon. Ska ringa och höra med M och Bossen imorgonbitti (idag) om det är någonting vi måste ses för att planera eller om jag kan skriva hemifrån, tror att jag skulle få så mycket mer gjort om jag kunde jobba hemma.

Har börjat läsa boken om Tille ikväll.

Nu ska jag försöka sova igen, natti!

Tyst stolthet - Danielle Steel

Nu har jag suttit och läst i två timmar och är äntligen klar med Danielle Steels Tyst stolthet. Det är inte det att boken är så dålig egentligen, men den är ju så sjukt klyschig. Hon kastar en massa överdrivet kärleksstrunt över en (visst önskar man väl att kärlekslivet skulle se ut så ibland) att man inte vet vart man ska ta vägen. Det känns väldigt amerikanskt även om hon försöker blandar in en hel del av den Japanska kulturen.

Masao Takashimaya, japansk universitetslärare, var en ovanlig man. Hans brinnande intresse för världen, för nya idéer och strömningar var lika stark som hans hustrus djupa bindning till de gamla japanska traditionerna. Ävndå var de lyckliga tillsammans och Masao hade stora planer för deras nyfödda dotter i början av 1920-talet.
Tjugo år senare sänder han den artonåriga Hiroko till Kalifornien för att läsa vid college. Hiroko är blyg och uppfostrad i sin mors gammeldags japanska anda, men hon förstår hur viktigt det är för hennes far att hon ser något annat än den inskränkta kvinnovärlden som Japan kan erbjuda och hon skulle aldrig drömma om att trotsa hans vilja.
När hon stiger iland i San Franciscos hamn i augusti 1941, blek och stum av hemlängtan, är det en total annorlunda värld som öppnar sig. Hon välkomnas av sin farbror Takeo, och hans familj.

Hennes kusiner i Kalifornien är mer amerikanska än japaner och har först svårt att förstå sig på den blyga, väluppfostrade Hiroko, som ser ut som en främmande exotisk fågel i sina vackra kimonor.
Det tar tid för Hiroko att anpassa sig till det nya livet och först när hon möter Peter Jenkins, hennes farbrors assistent på Stanforduniversitet, stillnar hennes värsta hemlängtan. Men kärleken som växer fram mellan en asiat och en amerikan är förbjudet i lag i Kalifornien vid denna tid.
När Hiroko börjar på den exlusiva internatskolan blir ingenting som hon hoppats - där möter hon bara fördomar, kyla och en spirande rasism som hon aldrig kunnat föreställa sig att hon skulle få uppleva.
Den 7 december 1941 bombas Pearl Harbor av japanerna. Inom några timmar är kriget mellan USA och Japan ett faktum och Hiroko blir plötsligt en fiende i ett främmande land. Några månader senare råder utegångsförbud på
kvällarna för japanerna, deras rörelsefrihet begränsas alltmer och trakasserier och hot hör till vardagen. Den stora katastrofen kommer när Hiroko och hennes släktingar evakueras till ett uppsamlingsläger, tvingade att sälja sitt hus, lämna sina arbeten och hela sin trygga tillvaro.

Den var väl en helt okey slöläsning, men det är en bok jag kommer glömma direkt. Den sätter inga spår hos mig tyvär.
En mysig kärleksbok som kan vara kul att läsa om man vill få läsa om oövervinnerlig kärlek, kanske få lite hopp om att den finns där ute.
Jag blev iallafall väldigt sugen på att köpa en snygg kimono! :D

Betyg
** / *****
2 / 5


Fler timmar till dygnet, tack.

Dygnet har för få timmar! Jag har alldeles för lite tid till det jag hellst av allt vill göra just nu = LÄSA!
Som jag sagt förut så har jag sjukt mycket att göra på jobbet och när jag väl kommer hem är det jättesent och jag är så slut i huvudet att ögonlocken bara faller igen när jag ska läsa.
Hur skönt hade det inte varit med en veckan ledighet? En vecka med massa sömn, mys och läsning.. Underbart skulle det vara. Men vem fan har tid och råd med semester? Man måste ju överleva.
Kommer dock komma hem liiite tidigare ikväll. Hade tänkt hinna hem till Idol, och det slutar 21.00. Då är ju inte klockan så mycket (brukar vanligtvis vara hemma runt 22.00)  så då hinner jag läsa i 2 timmar kanske och sedan klämma in lite mys med Älsklingen också.

Jag vill fan läsa ut den där Steel boken nu! Vill veta hur den slutar, så samtidigt som jag är rätt less kan jag inte lägga bort den trots att jag hellre vill läsa något annat, men jag har ändå inte mycket kvar på den som tur är.

Nu måååste jag verkligen jobba! Har varit här i två och en halv timme och gjort i stort sätt ingenting. Inte bra! Varför är det så svårt för mig att hitta motivationen?

När kommer du?

Ingen bok i bredvlådan idag heller!. Jag hoppas att posten är sen så att jag får den senare, jag vill haaa min bok!!
Kom hem med att antal böcker i väskan från min bror igår! :D En av dem fick jag för att de hade dubletter av dem, snällt snällt! Så nu har jag hur mycket som hellst att läsa i bokhyllan. Jag upptäckte igår att min bror har alla Kejsaren böcker skrivna av Conn Iggulden, han tycker at de är jättebra. Så då är det ju bara att låna dem av honom! :D
Boken jag fick var Lasermannen av Gellert Tamas, någon som vet om den är bra?
Lånade även boken om Dexter, boken som serien Dexter är baserad på. Tror att den kan vara intressant att läsa. Min brors sambo sa att hon inte läst ut den, mest för att hon hade andra böcker hon hellre ville läsa.



M är sjuk idag så jag kommer att vara själv på jobbet. Måste dit nu för att börja jobba, har försovit mig. Skulle egentligen vara där 11.00 hade jag tänkt. Jag vaknade då så det blev svårt. Andra idolavsnittet ikväll! :D

Ny design!

Min underbart snälla vän Camilla har fixat och donat med min design ikväll! Tack tack tack! Jag själv är ju, som jag skrivit om förut, värdelös på sånt. Jag blev grymt nöjd!!! :D

Jag är nu hos min bror och hans familj. Har gosat och lekt med min älskade brorson, men nu börjar han bli lite trött så nu gnäller han rätt mycket. :P

Jag tyckte första avsnittet av Idol var ganska dåligt. Man fick knappt se någon som gick vidare och de visade mest skrikande folkmassor i bild. Jag har dock förhoppningar på jurryn. De verkar bra och de har jobbat med Backstreet boys!! :D (Nöjd tjej)!!

Ska snart börja dra mig hemmåt. Uppdaterar kanske senare!

Tack igen Camilla!

Idol premiär!

Har precis haft möte, allt känns super nu! Vi har valt sortimentet och nu är vi redo att sätta igång! Weeei! :D

Ikväll ska jag på middag hos min bror och hans familj, träffa min älskade brorson! Skönt att komma bort en kväll. Jag blir bjuden på lax, inte illa det, jag som älskar lax! Sen börjar ju idol ikväll!!! Helvete vad taggad jag är! Idol är höjdpunkten på året, fast American idol är faktist bättre. Men sak samma, alltid lika kuuul! Är sjukt peppad!

Hoppas jag fått min bok när jag kommer hem!

Ska fortsätta arbeta, nu har vi mycket att göra!

Tunga ögonlock

Jag somnade till slut inatt, men det var inte lätt. Så nu är jag ganska trött och inte så peppad på att dra till jobbet. Men vi har fullt upp så jag måste in dit och göra mitt bästa. Har möte klockan 13.00.

Råkade bränna min macka i brödrosten så nu smakar den bara bränt, orkar inte fixa en ny. Inte alls gott.

Hade inte fått min bok när jag kollade i brevlådan än heller, den kanske kommer senare under dagen för det hade inte kommit någon post alls. Det hoppas jag! Jag vill ha den nu!!!

Nu borde jag göra mig i ordning så jag kommer till jobbet i tid. Ciao!

Nattångest

Jag kan inte sova, mår inte alls bra. Ligger vaken och tårarna bara rinner ner på kudden. Varför ska det vara såhär? Varför är livet så jävla svårt jämt? Jag gör mitt bästa för att få allting att gå ihop, att få allting att vara bra men ändå skiter det sig. Jag har kämpat så jävla länge nu att det blir svårare och svårare att stänna all ångest inne. Jag vet fan inte hur länge till jag orkar med det här. Någonting måste ske och jag vet inte om jag har orken att fixa det, men jag att om jag inte gör det så finns det ingen annan. Det är bara jag.

Jag vet att jag skriver krypterat, jag var bara tvungen att få detta ur mig. Har ingen jag kan prata med detta om och det är skönt att få det ur mig.

Fadde skriva en bok?

Jag vet att det är dåligt med uppdateringar om böcker just nu i bloggen. Jag har jättemycket att göra på jobbet och jag har rätt mycket att tänka på. Jag ska försöka ta mig mer tid till läsningen och uppdateringen av olika böcker.

Jag och M1 har inte fått lika mycket gjort ikväll som vi borde ha, typiskt oss. Vi har pratat om en massa saker istället (som vanligt). Men ikväll har vi jobbat på det vi egentligen ska göra imorgon, så vi ligger ändå lite före vår tidsplanering så det gör kanske inte så mycket. Bossen är ändå inte här! :P

Läste precis på Aftonbladet att Fadde har skrivit en bok om livet kring stureplan, den kommer ut i mitten av september och heter Faddes Story. Haha, känns som att jag mååste läsa den, kändiskåt som jag är så kan det vara roligt att läsa massa skit om kändisar och medie folk. Han säger dock att han ändrat namnen på människorna han skriver om, men att det inte kommer vara svårt att lista ut vem han egentligen menar. "Det finns nog en och annan som inte kommer gilla boken", säger han.

Nu ska jag gå hem från jobbet, skööönt!

Det går frammåt!

Vi börjar få lite struktur med arbetet här på jobbet äntligen. Vi har satt upp en tidsplan för när saker och ting ska vara gjort och det känns faktist riktit bra! Vi har valt ut vilka produkter vi ska ha och imorgon ska vi ha möte med vår leverantörman.
Så nu har vi rätt mycket att göra, papper att skriva och planering att tänka ut.

Hinner inte skriva så mycket alls! Skriver mer sen!

Väntar på mitt paket!

Jag vaknade imorse och Älsklingen gick iväg och kollade posten, han sa att det kommit ett paket och jag tjuter av glädje för jag tror att det är min andra bok jag beställt! men nää, det var till Älsklingen.. suck! Hoppas jag får min bok imorgon då! Fick ju andra boken igår så då måste ju den andra komma snart!

Idag börjar jag jobba 14.30 - 15.00 nångång. Då ska vi ha möte om hur vi ska lägga upp tidsplanen och hur vi ska lägga upp allt smidigast skulle jag gissa. Hoppas M1 har fått sakerna vi beställt idag.
Trodde att klockan var mindra än va den var så jag hade tänkt ta det lugnt duscha och sen ha tid att läsa en stund, men klockan är ju tio i ett, jag ska typ börja gå om en timme, så det blir lite tajt om tid tyvär! :/

Men men, vi höres sen bloggen!

Gone baby gone

Jag och Älsklingen har precis sett Gone baby gone, en film jag ville se (älsklingen var väl inte allt för peppad). Hade förväntningar om att den skulle vara gripande och djup och att jag skulle storgråta. Men icket. Blev faktist lite besviken, den var inte alls som jag hade föreställt mig den. Tyckte inte alls att Affleck (lillebror Affleck) gjode en bra eller övertygande roll, tyckte att han spelade dåligt vissa stunder.
Filmen kändes väldigt lång, när jag trodde att den var slut hade bara halva filmen gått, så den blev lite seg. Jag hade förhoppningarna uppe eftersom att den har fått hela 8.0 / 10 på IMDB och på trailer såg den lovande ut. Visst, de tar upp ett starkt ämne, flera starka ämnen, men den känns ändå taffatt på nåt sätt... jag vet inte riktigt vad det är jag tycker saknas.



Mysförsök med Älsklingen nu! Natti

Min goding har kommit!

Kom ganska nyligen hem från att ha varit och hälsat på M2 en liten stund. (Har två M, kallar dem M1 och M2 :P). Vi satt mest och såg på tv. Först såg vi Outsiders, det va äckligt. Handlade om folk som försökte slå olika sorters rekord. Ena kvinnan hade en grej som jag skulle kunna tänkas göra (om jag var stark nog), hon försökte slå rekord i att lyfta så många kändisar som möjligt. Så hon for till stockholm och sprang på Café Opera och frågade om hon fick lyfta kändisarna, skitkul tyckte jag :P.
Men en snubbe, fy fan va äckligt, han åt maskar, stoppade levande scorpinjoner (stavning!?) i munnen och det värsta, han krokade fast krokar i sin hud och lyftes typ 50 meter upp i luften, sittandes i skräddarställning. Helt galet vad vidrigt det såg ut!!

Pappsen ringde idag! Min ena bok jag beställt hade kommit idag!! :D Så nu måste jag bara ta mig tid att åka dit och hämta den! Weeiii! En bok att välkomna till min käre bokfamilj! (Som inte är så stor ännu eftersom jag vanligtvis brukar låna böckerna på biblan, men har nu insett att det e roligare att ÄGA böckerna.)

Nu är det dags för en kopp te och lite läsning! Känner att jag vill läsa ut Steel boken så fort som möjligt så den är avslutad när jag hämtar min nya goding!

Pissdag

Ingen bra dag alls hittills. Jag känner mig ful, äcklig och värdelös.. don't know why. Önskar att jag bara kunde ligga hemma och tycka synd om mig själv med en stor kopp te.
M är på väg hit iallafall, hoppas vi får en massa kreativt gjort på jobbet iallafall, skulle kännas så bra då.

Nu ska jag dricka kaffe och vänta på Bossen och M.
Hoppas er dag är bättre än min!

Still at home

Jag har inte tagit mig till jobbet ännu. Har fått tag på M nu iallafall, men jag blev inte nåt klokare om när vi skulle åka till jobbet och nu svarar hon inte. Hon säger att hon borde vara hemma vid 18.30, då borde vi åka in och jobba NU. Men jah förstår att det kan vara stressigt för henne. Jag föreslog att vi skulle börja jobba 13. Får väl se.. känns som om vi iallafall borde meddela chefen om när vi ska dyka upp.

Jaja, jag börjar väl promenera till jobbet nu så ser jag när M dyker upp där.
Ni får ha en bra dag idag!

Vem orkar äta en hel tårta?

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan, jag hade ställt klockan på 8.00 och planerat att vara på jobbet vid 11.00. Men sen kom jag på att jag vet ju inte när M planerar att komma dit. Har hon tänkt jobba 14.00 - 21.00 (som vi ofta har gjort) så är det ju ingen idé om jag åker in och jobbar 11.00 -18.00? Då får ju vi både jobba väldigt många timmar ensamma och vi borde verkligen sammarbeta och jobba tillsammans nu när vi är i början av projektet. Jag har försökt få tag på henne hela gårdagen och nu på morgonen, men det måste vara nåt fel på hennes mobil för jag kommer inte fram. Dryyyygt. När börjar jag?

Jag läser ju nu en Danielle Steel bok, Tyst Stolthet, som den heter. Den är rätt bra men som många andra Steel böcker blir den lätt lite för mycket. Sa till Älsklingen igår: - Hennes böcker är som tårtor nästan, en bit går ganska bra och kan vara riktigt gott, men äter man hela tårtan blir man illamående.
Och lite så är det, jag tror att det skulle vara, både fysiskt och psykist, omöjligt för mig att läsa två Steel böcker på rad just för att de ofta är väldigt för mycket. Svårt att förklara varför? Någon annan som läst henne som förstår vad jag menar? :)

Nu ska jag fortsätta forska i när jag börjar jobba! Höres sen bloggen! Pöss

Nattliga tankar

Hej! Nu ligger jag i sängen och kan inte sova, bloggar från mobilen. Ligger och tänker på böcker jag vill läsa och bokställ jag vill köpa. Ja, jag är en nörd, and I love it! God natt

RSS 2.0