Bränd

Jag har bränt mig i ansiktet, jag både känner och ser det! Är röd som en tomat (inte riktigt men nästan), det hettar i hela ansiktet pluss att jag flagnar! i hårbotten nära pannan. Jag älskar min pappa, men var jag tvungen att få de solkänsliga generna av honom!? Kunde jag inte fått mammas solälskade, sollapande bruna hy som min syster? Näää!! Livet e bra jävla orättvist!

Nu ska jag springa till affären en snabbis igen och köpa hårspray så jag kan fixa håret innan jag far.

Valborg!

Tjenare bloggen! Jag hade inte tid alls att blogga igår. Först jobbade jag hela dagen, sen åkte jag direkt in till stan och käkade middag med Malin. Efter det gick jag och Jessi på bio och såg 17 again. Sen kom pappa och hämtade mig och vi for till byn igen, vi kom hem 23.30... då stupade jag direkt i säng och slockande. Jag var helt slut efter dagen.
Jaha, nu va man 21 år då... gammtant, som sagt!

Om cirka två timmar ska pappa köra mig till Sillviken. Där ska jag fira valborg med Grabbarna Grus i Johans stuga. Det ska bli riktigt roligt! Vi ska grilla och dricka lite öl (cider :P).

Jag har jobbar idag, kom nyss hem. Jag hade öppningen på förskolan idag så jag började jobba 6.30. Första barnen kom 6.50 så jag hade tjugo minuter av tidningsläsning, så det var en väldigt lugn morgon. Vi grillade parisare ute och käkade ute idag med barnen också, det var riktigt härligt. Känner att det hettar litegrann i ansiktet, börjar få lite färg? UNDERBART väder!!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen!
Ha en toppenkväll!

Känns lite konstigt att vara så här trött den här tiden

Nu ska jag gå och lägga mig, är jävligt trött!  Råkade inte somna ikväll så tröttheter ger sig tillkänna, känns riktigt bra att vara trött när det är dags att gå och lägga sig för en gångs skull! :P
Imorrn ska jag inte försova mig, jag får bara inte. Så det blir en kort läsning i Breaking Dawn (måste läsa eftersom att jag skippade att läsa igår!).

Natti natt och sov så gott!

En tidig födelsedagspresent

Halloj! Nu är jag hemma, har iof varit det ett tag men jag jag har pluggat, och sen kom mamma förbi en snabbis för att lämna min födelsedagspresent! :D Fick den nu eftersom att vi inte kommer hinna ses nåt imorrn.

En av sakerna som slog mig när jag öppnade (mor ville att jag skulle öppna paketet nu) var att min mamma är synsk! haha! Detta fick jag av min käre mor:



Anledningen varför jag tänkte att hon var synsk är att när jag satt på bussen in till stan var jag så sjuuukt sugen på choklad, men eftersom att jag, som sagt, hade glömt mitt visakort kunde jag inte gå och köpa nåt. Detta gjorde mig lite ledsen då jag visste att jag hade en pluggkväll framför mig. Och så kommer mamma med ett paket med massa choklad! :D Underbart! (Plopp som är min nya drog också, lovely)

Tack tack, kära lilla mamma

Buss

Snart går bussen hem, ska bli skönt! Är jävligt trött så det blir nog till att fixa kaffe det första jag gör. Ska försöka plugga på bussen och när jag kommer hem. Får se hur det går med det på  bussen med tanke på hur trött jag känner mig nu...

Skriver när jag är hemma!
Puss

Dålig start på dagen

Vilken daaaaaag!!!!!!! Haha

Började med att jag försov mig, vaknade 07.45... bussen gick 07.55. Jag SPRANG! Kastade bara på mig kläderna och rusade, jag hann inte. Tur så gick nästa buss 08.20, så jag kom ungeför 20 minuter sent till jobbet. Men snacka om att jag varit sliten idag. Fick ju inte i mig kaffe förrens på lunchrasten, så förmiddagen var rätt seg.
När jag sprang till bussen insåg jag att jag tagit fel jacka - alltså jackan utan mitt visakort i. Tur som faaan så hade jag exakt 23 kronor (som bussen kostar) på mig så jag tog mig till jobbet. Nu är dock problemet att jag inte tar mig hem. Skulle ta bussen 17.30 hem och tänkte låna pengarna till bussen av pappa. Han brukar normalt vara hemma 17.00. Men JUST idag kom han på att göra ärenden och köpa in saker till båten. Och han har inget litet småpengsförråd liggandes heller... så jag är fast här tills bussen 20.20 går. Skit.
Om man ska se det positiva med detta så får jag ju lagad middag iallafall. Pluss att jag kanske får mer plugg gjort här än hemma, för hemma somnar jag ju nästan bara. Speciellt när jag pluggar efter middagen, det GÅR inte att hålla mig vaken.

Annars har dagen varit bra! Barnen gjorde fiskar av lera som de senare ska måla. Vissa gjorde även handavtryck! :)

Prestationsångest

Jag sitter nu och knåpar ihop ett brev på engelska. Jag fick ett långt mail av en kvinna som hade läst min aupair profil och var intresserad. Mailet var skitlångt och eftersom att hon är amerikanska så måste jag ju skriva mitt mail så grammatiskt rätt som möjligt. Jag känner en del press! :P

Om 15 minuter börjar Arkiv X! :D


Lurad

Jag pluggar på, har dock bara läst ca en fjärdedel av boken. Jag har gett mig fan på att jag ska ha läst halva innan Arkiv X börjar 01.05. Och JA, jag måste se det även fast jag ska upp tidigt och jobba imorrn, det finns inga undantag. Även fast jag har sett avsnittet förut. För nu när jag har fått igång TV'n och KAN se på det så bara måååste jag! Jag får läsa en kortare stund än normalt i Breaking dawn istället.

Jessika (min brors jessika) lurade mig med att det inte var nåt Arkiv X ikväll pga att de skulle sända någon live baseball match från USA och att det hade stått det hela kvällen på en remsa som rullade på rutan. Först trodde jag henne inte, men hon gav sig fan aldrig så tillslut gick jag ju in på TV4as hemsida i panik... haha, men hon lurades den busen!

Nu ska jag plugga igen, visst har jag ett spännande liv för tillfället? ;)

Hemma efter en lång dag

Hejsan blohgen! Nu är jag hemma och har nyss ätit middag. Fick jobba över idag, skulle egentligen sluta 15.00 men jag jobbade till 17. Det var rätt lugnt på förskolan idag trots allt och det var skönt. Vi var inte ute så mycket, en liten stund på förmiddagen i regnet. Då år vi frukt under tak. :)

Jag ska plugga nu och jag ska verkligen försöka att inte somna. Måste nog fixa mig lite kaffe om det ska gå. Klockan 20.00 ska jag se Inför ESC, missade ju förra veckan... men nu jävlar! :D

Gud vad jag är trött...

Tillbaka

Har fastnat i American Idol, inte så konstigt! Ofta jag trodde att jag bara skulle kunna se litegrann av det, sen slute och sova för att fortsätta imorrn? Haha, jag borde känna mig själv bättre än så.

Måste bara säga att min favorit Zac Efron sitter i publiken! :D AI-finalisterna hade varit på premiären för hans nya film 17 again och nu va han i idolstudion. De pratade lite med honom och sånt, vad glad jag blev då! :D

Nu ska jag se vem som åker ut!

Snart blir det natt för mig också

Imorgon börjar jag jobba 7.30 och bussen går 7.05. Jag måste alltså upp tidigt! Jag ska se lite American Idol nu och sen ska jag väl hoppa i säng. Orkar jag och ifall jag har samvete nog ska jag läsa litegrann. Antingen Breaking Dawn eller börja läsa kurslitteraturen vi ska läsa i veckan. Känner jag mig själv kommer det väl bli en sida i kurslitteraturen, bara för att känna mig lite duktig, och sen BD! :P

Jag får inte försova mig imorrn iallafall!

Wraps och kaffe

Halloj! Humöret är nu lite bättre och jag är inte lika rastlös längre! :) Det är finare i lägenheten, inge disk kvar och kylskåpet är påfyllt! Sov en liten stund också! :P Sitter nu och dricker kaffe och äter wraps fyllda med keso (med smak av oliver och fetaost), salami, paprika och oregano. De blev faktist riktigt goda. Tänkte ha lite lök i också men jag orkade inte hacka.

När jag har avnjutit denna macka blir det till att plugga litegrann. Ska även hjälpa lillasyrran med lite skolarbete.

Malin tipsade mig om ett nytt kaffe. Jag tycker det är så svårt med alla kaffesorter, så jag har alltid bara kört på Gevalia. Men Malin sa att Zoega s skånerost var god så jag köpte den nu när jag var och handlade. Och ja, helt rätt hade hon! God va den! :D

Nobody knows where they might end up

Nu är jag rastlös, nåt så sjukt rastlös. Orkar inte gå ut heller, trots att det tydligen är fint väder ute. Min mage är fortfarande inte så snäll så jag har all anledning att stanna inne också utan dåligt samvete.
Jag har sett på några avsnitt av Grey's, käkat litegrann och betalat månadens räkningar. Ja, jag brukar normalt bara ha hyran att betala med denna månad hade jag tre stycken, det sved i plånboken.

Vad ska jag göra nu då? Borde plocka upp litegrann här... Borde diska lite till, allt är inte klart. Jag borde börja plugga... Jag borde en massa känns det som. Ska börja med att diska tror jag.

Vad gör alla andra för att fördriva tiden en söndag?

Mys-söndag

Goddagens! Har nyss vaknat, ätit frukost och diskat litegrann. Drack inte nå mycket alls igår så jag mår fin fint! Ja, förutom då att magen är helt fucked up, undrar om det beror på pizzan igår? Ska dricka en massa vatten och äta snälla saker och hoppas den lugnar sig litet.

Det jag ska göra nu är att jag ska krypa ner under täcket igen med Breaking Dawn och bara njuta! :D På tal om den, träffade Ylva igår på Berghemsfesten och vi pratade lite om boken (dom jämförde mig med en liten terrier btw, haha) och hon tycker boken är dålig! Hon kunde lika gärna ha pratat ett annat språk, så mycket förstod jag vad hon babbla om. Vaddå dålig!? Den är ju braaa!!!! Ja, nä... Vi tycker väldigt olika om några saker gällande böckerna... hehe! Men det e kul, roligt när inte ALLA är Edward-avgudare. :D

Nä, som sagt! Ner under täcket!

Inte så nöjd

Är hemma nu och har precis ätitg rullkebab! Jävligt gott!!

Kvällen sööög och nu ska jag sova! Det enda som gjorde kvällen kul var sällskapet, tack malin!

Natti

Party

Goddagens! Vad händer? Jag kom nyss hem, var på Bokia och köpte kurslitteraturen vi ska läsa i veckan, det sved. Skulle sedan på systemet men kom då på att det stänger ju 15.00 på lördagar så jag kom lite för sent. Jag har dock lite alkohol hos John som jag ska hämta senare.

Det är fest ikväll! :D Är inte riktigt peppad än men det kommer väl! Ska duscha och göra mig i ordning strax. Vi ska käka middag hos Malin, det blir väl jag, hon och en kompis till henne.

Jag är så himla glad!! Jag har fått igång min TV! Eller, Johannes fick igång min TV... haha, jag är inte så teknisk tyvär... :P Men nu funkar det och vet ni vad det innebär? Jo, jag kommer kunna se Arkiv X varje vardag klockan 01.05 samt att jag kan se "Inför melodifestivalen" på måndagar!

Nu ska jag börja fixa och dona! Frågan är ju dock: Vad ska jag ha på mig ikväll?

Rolig fredagkväll va?

Hej bloggen... Har legat i plågor hela kvällen så har inte haft ork att blogga. Inte haft så mycket att skriva om heller.
Det blev så att jag gick till Taromina och beställde ett skrovmål till middag. Gick även till Preem och hyrde Australa och köpte läsk och chips. När jag kom hem såg jag två Grey's avsnitt och sen la jag mig för att läsa en stund innan jag tänkte se på filmen... Då började helvetet. Vilken jääävla jääävla mensvärk jag har haft! Som jag har legat och vridit och vänt på mig, stönad och buffat. Jag lovar att skulle någon ha sett mig skulle det säkert sett ut som om jag hade värkar för fullt och snart skulle föda barn. Haha, gjorde typ andningsövningar och grejer, vankat av och an och buffat och stönat... men alltså satan vad jag har haft ont! Tog sedan två alvedon och slocknade tillslut. Är ganska nyvaken nu. Har inte lika ont längre, tack och lov, men det har långt ifrån gått över. Jävla satan vad jag hatar detta!
Jag brukar alltid tänka, de få gånger jag får såhär jävla jävla ont, att: "Om jag knappt klarar av detta, hur FAN ska jag klara av att föda barn!?!" För det lär ju vara jääävligt mycket värre!

Men men... livet är underbart! Eller? haha...

Ska läsa lite bloggar nu, återkommer kanske senare ifall jag inte kan sova!

Skräpmat idag ?

Jag överlevde eximinationsseminariet! Men jag tyckte inte att det gick så överdrivet bra för mig... Kändes ändå som jag jag skulle vara ganska så väl förberädd och visste vad jag skulle prata om, men när jag väl satt där kändes det mest som att jag svamlade. Men jag vet inte. Ska iallafall skriva om det i läsduglig form och skicka in på FC'n så de i min grupp kan läsa själva och kanske fatta någonting av vad jag svamlade på om idag... haha.

Börjar bli lite hungrig också, funderar på skräpmat idag. Jag orkar vekligen ingenting annat. Hamburgare känns faktist som riktigt gott. Blir nog att gå till... Taromina? Heter det då? Det är ju nära och bra.
Vad som händer annars ikväll har jag ingen aning om, är rätt trött och ska inte festa så det blir väl att ligga hemma och slöa! Se på Grey's och läsa Breaking Dawn!! :D

Skriver väl senare!

Plugg in i det sista

Nu är jag äntligen helt klar med att läsa allt som vi ska ha läst till idag klockan 13.00. Har försökt sitta och skriva min sammanfattning för hand, eftersom att jag inte har tillgång till någon skrivare och det inte finns tid att gå till mammas jobb. Får se hur det går idag. Vi ska även ha skrivit ner frågeställningar - vilket jag inte gjort, och notera vad vi tror är viktigt i olika områden för en pedagog att känna till samt vilka reflektioner vi gör. Blaj!! Har jag inte heller gjort men det kanske dyker upp frågeställningar och åsiketer i och med diskussionens gång, det brukar då vara så.

Jag ska iallafall hoppa i duschen nu, sen ser jag väl vad klockan är och när jag måste börja åka upp. Har jag då tid får jag väl skriva ner nå jävla frågeställningar eller nåt. Jag ids inte så jävla mycket, det e ju "bara" en gruppdiskussion och jag har ju iallafall läst det vi ska och tagit in texten. Det är väl viktigast.

So long

Jag jobbar på

Hej och hå! Fyra kapitel kvar...Sedan måste jag även skriva ned en bra sammanfattning av kapitel 8 eftersom vi delade upp delar av boken så man inte behövde läsa hela. Så i min grupp är det bara jag som läser kapitel 8. Därför måste jag göra en jävligt bra sammafattning som jag kan berätta om för min grupp så de får veta vad mitt kapitel handlade om. Kan ju säga att det är tur att jag inte börjar förren klockan 13.00 imorrn! :P

Ska ta en liten paus från läsandet och surfa runt en stund innan jag kastar mig in i det igen! Blääh, less... chokladen är god iallafall!

Det är mycket nu

Min mun brinner!! Nä, inte riktigt... men det känns så! Åt resterna från igår, en gryta och pasta jag slängde ihop. Den var lite stark redan igår, men den har lyckats bli ännu starkare nu när den har fått stå en stund. Men smarrigt var det!

Dagen på förskolan idag har varit braa! Vi var ute en massa för det var så himla fint väder! Vi åt mellis ute och bara njöööt! Nog för att det spildes ut en heel del mjölk, men det hade jag förväntat mig :P.

Nu ska jag sätta mig och plugga, fullt upp idag! Kom hem vid cirka 18.30, då dammsög jag och fixade middagen (behövde i och för sig bara värma den) och nu har jag nyss ätit klart.
Mitt kaffe är färdigt nu så det är dags för en stor kopp med det, choklad och boken Klinisk barnpsykologi. Utveckling och avvägar. Visst låter det kul? :D

En panikstart

Min morgon började inte så bra, jag vaknade i panik och kollade på klockan... FLÖG upp ur sängen när jag såg att den var ca mellan 8.15 och 9.30. Min första tanke var "När går nästa buss!?". Jag var helt övertygad om att jag försovit mig... Sen började min hjärna sakta men  säkert vakna till liv och jag inser att jag inte börjar förren 10.30 och min buss går ju 10.05, inte 7.10 som jag trodde när jag vaknade. :P
Så jag somnade om en stund till!

Nu däremot måste jag börja skynda mig lite! Borsta tänderna och gå till bussen!
Hadé!

En massa måsten

Nu ska jag lägga mig och läsa en sväng och sen ska jag soooova!!
Jag har sett American Idol ikväll, det blev inte lika mycket plugg som jag hade hoppats på... men men! Får ta igen det imorrn istället. Borde även försöka hinna städa imorgon, är jävligt skitigt här nu. Borde ta och ge toan en totalgenomgång - och även resten av lägenheten. Får se om jag hinner det. Eftersom jag inte pluggade så mycket idag måste jag göra desto mer imorrn.

Nog snackat om jobbiga saker man måste göra... Nu ska jag göra nåt som jag verkligen VILL och har längtat efter hela långa dagen, nämligen läsa Breaking Dawn!!! :D

Den här gången var det inte mitt fel....

Crap, jag skulle plugga... började läsa men somnade sedan med boken i handen... jävligt trött är jag. Nu är jag dock vaken och har sovit en stund så jag får väl försöka igen. Jag får även ta med den på bussen in till jobbet imorrn för på bussen fungerar det alltid att läsa för mig. Det är skitbra! Synd bara att bussresan till byn är ganska kort så jag hinner inte läsa så himla mycket.

Ska läsa lite bloggar nu iallafall...

... Skyller somnandet på Breaking dawn!! Jävla boken är så bra så jag får så lite sömn på nätterna! :P

Inte fint alls

De flesta vet väl säkert om att de bygger om ÖK, de breddar vägen tror jag att det är. De har hållt på hur länge som hellst ganska så högt upp på ÖK, och gissa vad? Jo, nu är de precis utanför mig och jobbar! Guud så roligt! De började riva vägen i veckan, och så här ser det ut utanför mig nu:


 
 

Visst ser det trevligt ut? ... suck! Tänk i sommar när det är varmt och soligt, kan ni fatta jur mycket allt detta kommer damma då? Med alla maskiner de måste ha där och allt. Blä! Och fint e det inte heller, de har kapat alla träd längst hela gatan! :(

Satans jävla kurslitteratur

Hallojsan! Nu är uppgifterna inlämnade så nu finns det inte mycket mer jag kan göra åt dem.. :P Det är bara att kasta sig rakt in i nästa moment, måste läsa en del nu ikväll.
Blir så satans leds på att kurslitteraturen är så svinigt dyr!! Det har varit jättedrygt att försöka fixa kopieringar hit och dit i förra momentet vi hade så jag tänkte att jag skulle gå till Åkerbloms idag och se om jag kunde köpa böckerna vi behöver nu. Det är två böcker jag skulle behöva så snart som möjligt och tillsammans båda dom skulle det gå på över 600 spänn. Jag måste kolla kontot och fundera på hur mycket användning jag kan ha av böckerna och se ifall det är värt alla dessa pengar. Hittade dock en liiten, liiten bok på biblan som vi ska läsa... den ska vi inte läsa förrens om flera veckor, men man måste fan vara ute månader innan verkar det ju som.

Håller på att laga middag för fullt, är jättehungrig! Det blir en lags wook-gryta med pasta. Skulle egentligen vilja ha ris till men hade det inte hemma.

Spisen kallar på mig!!

Stressad?

Godmorgon bloggen! Jag vaknade inte så pass tidigt imorse som jag hade hoppats på att jag skulle vakna. Men dock är jag inte förvånad... För det första gick et ju inte att sluta läsa Breaking dawn inatt! Så sjukt jävla spännande!! Sen för det andra, när jag väl hade tvingat mig själv att lägga ifrån mig boken var jag rätt mycket uppe i varv och blev helt plötsligt jättestressad. Jag blev då helt säker på att jag skrivit alla uppgifter fel och att jag inte skulle klara detta. Men så är ju förhoppningsvis inte fallet.. :P

Jag ska kolla igenom uppgifterna nu en sväng och sedan ska jag ta mig till mamma och skriva ut dem.

Solen skiner idag! :D Hoppas alla får en fin onsdag!

Nu är jag klar och jag hoppar i säng

Puuuh! Nu är jag ÄNTLIGEN klar med allt som ska lämnas in imorgon! Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv! :P Kahh börjar inte förrens klockan 13.00 imorgon och det känns jätteskönt! Ska förbi på mammas jobb först och se om jag kan skriva ut allting hos henne. Ska hoppa i säng nu och läsa... underbart!

Det var inte alls mitt broderi jag hade fått hem i paketet med posten, utan det var mina fotografier jag hade beställt! Blev glad för dem också men jag trodde verkligen att det var mitt broderi så jag blev liiite besviken! Nu gäller det bara att komma på någonting kreativt jag kan göra med fotografierna... Ska jag sätta upp massa foton i lägenheten eller ska jag göra något roligt kollage av dem? Det får jag försöka klura på! :)

Nattinatt!

Förvirrad_tjej_88

Jag är ganska slut efter dagen... meen vad kul det har varit! :D Dock var jag måttligt förvirrad imorse. När jag kom till förskolan hade jag ju fått veta innan att jag skulle vara på avdelningen "Snäckan", men jag går till "Krabban"... så jag blandade ihop namnen på avdelningarna. Sen när jag hade hamnat på rätt avdelningen ringde en förälder och skulle sjukanmäla sitt barn och frågade om hon hade hamnat på rätt avdelning. "Nää", svarar jag då och blandar ÅTERIGEN ihop namnen på avdelningarna och när hon frågar vilken anknytningesnummer avdelningen hon skulle till hade och jag frågade en av förskolelärarna svarar denna: "Men det här är ju "Snäckan". Haha, gissa om förvirrad tjej...

Sen jag kom hem har jag bara vilat och läst. Dock har jag inte läst skollitteraturen som jag egentligen borde ha gjort.. :P
Nu sitter jag och äter middag och ska snart ta tag i skolarbetet som ska vara klart imorrn. Det är inte så mycket kvar som tur är.

Ett annat språk?

Jag har egentligen inte tid att skriva så himla mycket, måste snart börja gå till bussen som ska ta mig in till byn. Ska bli så kul att jobba! :D Jobbar även bara till 13.30 så jag kommer ha ganska god tid på mig att skriva klart det sista arbetet som ska in imorrn också!

Jag har dock blivit tvungen att byta ut min buss-bok till skolmaterial... :( Haha, visst... det är ju också en bok, dock inte lika roligt kanske. Men det gäller att utnyttja dö-tiden på bussen och göra någonting effektivt av den, som att plugga! :P Höhö, är detta mina egna ord? Jag förstår dem nästan inte själv...

Ha en bra dag! Hej!

Jag f

Tjohoo! Blir nog för mig att hoppa i säng nu, ska upp och jobba imorgon! Ska till förskolan i byn... det va så jävla länge sen jag va där nu så jag längtar verkligen! Dock går min buss 07.10... är det en glad tid?? Så om jag ska orka upp borde jag sova nu. Eller iallafall lägga mig nu så jag hinner läsa lite.

Jag insåg ju att jag redan skrivit halva den där andra uppgiften så den hinner jag göra klart imorrn, så jag slipper sitta uppe hela natten som jag gjorde igår natt! Haha, jag måste börja planera min tid lite bättre så jag slipper dessa sista minuten, panik skriviningarna.

Har fått hem mitt broderi som jag beställde (vann på tradera). Så imorrn när jag är i byn ska jag hämta det så jag kan börja bli kreativ igen! Ska bli så kul! :D Jobbar ju lite på Jennies skol-broderi också, men det e inte lika kul som att börja från början på ett eget! :P

Sussa så sött!

En till

Nu har jag skrivit klart ena uppgiften!!! :D En kvar... Haha! Men jag har iallafall skrivit den mängd som skulle vara skriven på den första uppgiften så nu börjar jag på den andra som också ska vara inlämnad den 22a. Om jag skriver klart båda dessa ikväll så kan jag gå igenom dem imorrn, när man kanske har fått lite mer perspektiv på det man har skrivit. Det är lätt att man inte ser vad som är bra och vad som är dåligt i en text när man jobbat med den flera timmar i sträck, man blir lätt förblindad för det. Så jag bara skriver skiten nu så får jag gå igenom det imorrn!

Jo, uppgift två var det...

Jag kan, bara jag försöker

Jag överlevde skoldagen, den var ju inte alls så jobbig. Men jag förstod ju att det inte skulle vara så svårt som jag trodde att det skulle vara. Jag som tyckte att jag var oförberädd snackade typ hela tiden.. haha! Tur att jag kan snacka på iallafall! :P När jag kom hem kände jag mig motoverad och tänkte att "nu jävlar ska jag ta tag i allt skolarbete!", sen käkade jag middag och nu har jag paltkoma... haha, motivationen är som bortblåst! Men jag ska vara duktig ikväll ändå, jag måste helt enkelt!

Hej och hå!

Ibland förvånar jag mig själv

Morrn, morrn! Fem timmar senare - jag tog mig upp! I god tid också, inte illa! Sitter och äter frukost nu, inser att jag måste handla idag... Har ingen mjölk till kaffet och knappt nåt pålägg till mackorna.

Håll tummarna för mig idag!

Inte peppad

Jag borde verkligen sova, samtidigt som jag inte vill att morgondagen ska komma. Börjar skolan klockan 9 och slutar 16, en heldag. Vi ska sitta i tvärgrupper och redovisa böckerna vi har läst, jag har inte läst hela boken... dock det mesta av den. Jag ska kunna ge en kort sammanfattning av boken och sedan ska vi kunna diskutera utifrån de olika författarnas syn på fyra olika frågor vi har fått.
Det känns säkert bara värre än vad det kommer att vara. Sist vi skulle ha gruppdiskussion kände jag också mig sjukt oförberädd och vad himla nervös, men det gick hur bra som hellst. Tror att detta inte kommer vara lika svårt och jobbigt som jag föreställer mig det. Kan ju hoppas iallafall.
Eftersom att jag inte har någon skrivare kan jag inte skriva ut mitt arbete som vi ska ha med oss till gruppdiskussionen, så jag måste väl skriva stödord och hoppas att jag kommer ihåg det mesta av vad jag har läst. Blä blä... ser inte fram emot morgondagen säger jag bara!

Bläh

Hejsan! Jag har bara legat i sängen hela dagen och haft lite bakfylle-ångest. Vi var ute på corona igår, det var dock ganska kul trots att det var sjukt lite folk.

Jag har inte alls pluggat det jag borde ha pluggat idag, så jag sitter och gör det lite i panik nu för det ska vara klart till imorrn.

Har inte mycket mer att tillägga...

Då är man trött

Jag måste få fortsätta skrika (skriva) ut min lycka!!! Jag kan se American Idol!!!! :D Har nu sett tävlingsavsnittet men jag kommer inte orka se utröstningen ikväll, är för trött. Så det får bli någon annan dag! Spännande är det iallafall!

God natt på er!

Lyckliga dag!

Jag är världens lyckligaste just nu!!!! Jag kan se American Idol! Det är precis det jag ska göra NU! :D

Det är trevligt att fika!

Jag har varit och fikat med Malin ikväll, det var trevligt! Skönt att komma ut och göra någonting utan att man behöver göra det till ett projekt (som det oftast blir när man ska ut på krogen).
Städade och diskade litegrann när jag kom hem, det såg förjävligt ut! Allt känns så mycket bättre när det är rent. Inte för att det är jätterent här än, skulle behöva dammtorka och dammsuga men det får bli någon annan dag.

Frågan är ju vad jag ska hitta på nu då... Läsa? Se Grey's? Pilla naveln...? aaah... får se vad som händer!
Pusshej!

Min dag

Jag har varit trött idag, men jag får väl skylla mig själv. Satt ju uppe och såg Arkiv X inatt och det slutade 02.00, sen låg jag och läste. Sen blev jag väckt imorse av lille Melvin! Han blev typ helt förskräckt över hur jag såg ut på morgonen, han började då grina... haha, såg jag så hemsk ut? :P

Vi var sedan ute en stund i solen, vi prickade in att vara ute precis när det va som finast väder. För sedan när vi kom in blev det mulet!

 
De var så söta, först tittade de bara på varandra... Men när Melvin ville börja peta på Tyson, och Tyson såg lite ledsen ut, så gick vi därifrån ! :P

Nu blir det duschen för min del tror jag!

Det här med rubriker...

Hej hej! Sitter nu på Nydalahöjd, ska passa Melvin imorgonbitti så det var enklast ifall jag sov här så slipper dom hämta mig imorrn. Jag kan också se Arkiv X klockan 01.05! :) Det var det jag skulle se igår men jag fick inte tv'n att fungera. Det var inte så länge sedan jag såg första säsongen, som de visar nu på tv, så det gjorde inget att jag missade det. Kommer ihåg att det var ett ganska dåligt avsnitt det som visades igår. Ikväll ska jag dock se det iallafall, det är ju känsla! :D

Jag har umgåtts lite med Malin ikväll. Vi gick till ICA och handlade choklad! Sen såg vi "Hjälp, jag är med i en Japansk TV-show" eller vad den heter. Haha, lite roligt är det! Gud vad glad jag blev att Anna Book åkte ut, jag klarar verkligen inte av den kvinnan!!! Hon grinar ju JÄMT!!

En timme kvar nu! :)

Middag?

Jag lyckades hålla mitt avtal! :) Jag har precis läst i en timme och ska nu åter igen börja plugga. Men ska nog bara plugga en liten stund och sen ska jag laga middag. Får se vad det blir för nåt, blir troligtvis resterna från igår.

Jag vill verkligen gå ut i helgen! Jag MÅSTE hitta på nåt, kommer inte klara av att bara sitta här hemma och uggla som jag gjort hela veckan. Utgång!?

En deal

Goddag bloggen! Idag är det som tur är inte bra väder, så jag behöver inte ha dåligt samvete över att jag sitter inne och pluggar.
Jag ska försöka att återigen ge mig en deal: Pluggar jag nu en timme, tills klockan är 15.10, då får jag läsa en timme!

Så nu stänger jag ner internet för att helt och hållet fokucera på skrivandet i EN timme!
Håll tummarna! :P

Tattoo

Fan, nu har klockan blivit sådär galet mycket igen! Jag fastnade framför datorn när jag letade inspiration till en ny tatuering! Jaa, tro det eller ej så är jag jävligt peppad på en till! :D Och jag har fått lite inspiration! Dock svårt att hitta någonting som kan likna min alientatuering jag vill ha. Jag vet, inne i huvudet, EXAKT hur jag vill att den ska se ut... men jag vet inte hur jag ska lyckas få det ur mitt huvud till tatuerarens huvud! :P
Jag hittade dock nya små tatueringar jag skulle vilja vara sugen på att göra... Måste bara få ihop lite pengar så att jag har råd med det! :)

Min tatuering! Dålig bild, I know

Nu blir det sängen!
Nattinatt!

Fotografier

Halloj! Har nu beställt hem fotografier! Bilder jag hade på datorn som jag vill ha i fotografiform! Nu ska jag bara kreativ och göra kollage eller rama in! :)

Ska lägga mig och läsa en stund nu i väntan på att klockan ska bli 01.05!! :D bam bam baaa!

Lite duktig är jag!

Ser ni böckerna högst upp till höger? Aaah, det fixade jag alldeles själv! :D Fick dock inte med allt, ska vara text under också men det försvann av någon anledning . Bilderna är klickbara och då kan man själv gå in och läsa om böckerna.
Det där är alltså böckerna jag läser just nu! :)

Nu när jag slösat tid med att göra det där ska jag tvinga mig själv att plugga!

Matförrådet påfyllt!

Nu har jag varit och handlat lite smått och gott att fylla upp kylen och skafferiet med. Börjar bli hungrig så jag ska nog ta och laga middag snart. Det blir pasta carbonara, men innan ni tror att jag är duktig och kreativ så fuskar jag. Carbonaran är i stort sätt klar, det är fusk. Så allt jag behöver göra är att koka pastan och koka upp såsen, inte allt för svårt.

Plugget går sisådär, känns som om jag skriver och skriver men texten blir fan inte längre! Ska skriva 3 - 4 sidor och jag e snart uppe i EN sida. Jag har ju hur mycket som hellst kvar... blääh.
Jag vill hitta på någonting kul... Jag sitter ju bara här och ugglar hela dagarna. Börjar bli rejält rastlös!
Utgång i helgen!? :D

Recension: Eclipse - Stephenie Meyer

"Bella?

Edward's soft voice came from behind me.
He pulled me into his arms at once, and kissed me.
His kiss frightened me. There was too much tension,
too strong an edge to the way his lips crushed mine -
like he was afraid we had only so much time left to us.

As Seattle is ravanged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge, Bella once again finds herself surrounded by danger. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob - knowing that her decision has the potential to ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation approaching, Bella has one more decision to make:
life or death. But which is which?"

Detta är nu då den tredje boken i Twilightserien och jag kan ju säga att jag fortfarande är fast. Ibland kan sådanna här bokserier bli lite tradiga, men absolut inte denna. Meyer har lyckats så bra med att hålla både spänningen och passionen vid liv att man kan inte få nog.

Saker och ting fortsätter gå emot Bella, allt dåligt som kan hända verkar hända henne. Hela tiden.
Hon står nu mitt emellan de två som betyder mest för henne: Edward och Jacob. Hon vet att det är svårt för henne att ha dem båda i sitt liv samtidigt, men hon kan få det att funka... Eller?

Jag är jätteirriterad på Jacob hela den här boken. Jag tycker att han är dryg och vill bara att han ska försvinna, han förstör ju bara!! Jag läste en kommentar av någon som tyckte att han var den bästa karaktären eftersom att han inte var "överdrivet perfekt" som alla andra... Men jag gillar ju att de är perfekta! Det är det som är grejen med vampyrer!!
Det var mycket frustration jag kände när jag läste denna, men även mycket glädje! Jag tyckte Eclipse var bättre än den förra, New moon. Det kan bero på att Edward är med mer, att alla vampyrer är med mer än i den tidigare. Eclipse är inte heller fullt lika deprimerande även om den också innehåller en del tunga saker.

Jag irriterar mig även på Bella och alla hennes känslor hit och dit. Ta dig samman kvinna för satan! Haha, nä men... Sen förstår jag ju även varför, men det förstör lite min fina perfekta bild jag har av henne och Edward. Jag blir arg på Bella för att jag tycker att hon behandlar Edward som skit. Hon älskar honom ja, men hade jag varit Edward hade jag fan aldrig orkat med henne. Han är måste ju vara den största toffeln någonsin? Håller ni inte med? Men även där, Bella är ju hans allt. Han skulle göra allt för henne. Han har ju "väntat" på henne i några decennier, så även där kan jag förstå att han gör allt för henne. Det enda han vill är att hon ska vara lycklig.

Man kan knappt sluta läsa! En väldigt bra fortsättning på en väldigt bra bokserie! Nu blir det till att kasta mig in i den sista boken!

Solen och jag

Hej bloggen! Jag vet inte hur länge jag låg vaken inatt, det var inte så lätt att somna. Men när jag väl hade somnat sov jag som en stock, drömde om bebisar hit och dit... haha! Drömde att folk tyckte att det var jobbigt att umgås med mig för att jag bara pratade om mina brorsbarn hela tiden, berättade hur duktiga de va osv osv. Haha, jag hoppas att jag inte är fullt så tråkig att vara med. :P

Det är fint väder idag också... Kan det inte regna? För nu vill jag ta mig ut i solen men jag har inte tid egentligen... Måste, måste plugga! Men nä, man ska inte klaga. Jag är jätteglad över att värmen äntligen är här! Fortsätt lysa du solen! Hoppas bara att du fortfarande är kvar när jag är klar med den här uppgiften! ;)

Ut i solen ni som inte BEHÖVER sitta inne! UT!!

Ingen rubrik

Nu är jag klar... Nu har jag läst ut Eclipse. Känner mig sådär tom som jag oftast gör när jag har läst ut en bok, speciellt om jag har läst ut en bra bok. Tur att det finns en till... Men tyvär finns det bara en, sen är det slut.

Jag kommer inte kunna sova riktigt än. Eclipse snurrar fortfarande allt för tydligt i huvudet på mig så jag behöver låta det snurra klart innan jag ska sova.

Jag är inte arg längre iallafall

Oooj så spännande

Jag har nu lugnat ner mig lite... :P Jag fortsatte läsa och det är jäävligt spännande. Jag har 74 sidor kvar nu och trots att jag är ganska trött och lite illamående kommer jag ju läsa klart ikväll! jag bara måste!!! :)
Är himla godissugen också, trots illamåendet... skumt. Känns som om jag skulle må bra av en sockerkick! Tyvär har jag inget godis hemma.

Jag hittade en bra internetsida för oss bokälskade ikväll! Jag är mycket nöjd med fyndet, och behöver jag ens säga att jag redan är medlem? ;) Bok.nu heter sidan, kolla in den!

Frustrerad tjej

Alltså åååh, nu är jag banne mig förbannad!!!!
Jag läser Eclipse och jag måste bara få säga att Bella är fan den mest korkade och blåögda brud jag varit med om!! Och Jacob!!!!! Får jag snälla slå!? HÅRT! Jag blir såå frustrerad av att läsa!! Kan hon inte bara strunta i skitstöveln!? Visst visst, han är kär bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Men helvete, hon har ju den mest underbara pojkvän man kan tänka sig!!! Då går man fan inte och har dåligt samvete över det!! Han vet ju att de är tillsammans!!!
DUMMA DUMMA BELLA!

Min bokhylla

Ååh, jag är på bra humör nu! :D Jag har lagt in mina böcker i min nya bokhylla!! Så fint det blev, det blev såå mycket mysigare! Bokhyllan har stått tom ett tag eftersom att jag har varit osäker på hur stadig den är (den svajar litegrann när man tar i den :P), men jag gjorde en undersöking av den... drog å gungade den fram och tillbaka och kom fram till att den inte kommer tippa!



Den nedersta hyllan, det är kokboks-sektionen.

Nu ska jag bara införskaffa mig fler böcker att fylla hyllan med! :D

Nya tag

Halloj bloggen! Jag har verkligen försökt plugga nu på förmiddagen, fått litegrann gjort. Jag har sagt till mig själv nu att jag får inte läsa Eclipse förren jag har skivit klart detta. Jag ska alltså ha skrivit klart den mängd som ska vara skriven, men jag får bearbeta och ändra i texten senare om jag vill. Hoppas bara att jag klarar av att hålla detta nu.

Jag har precis duschat och funderar på att ta mig ut en sväng för att få lite frisk luft och för att få röra lite på mig. Jag blir som en zombie av att bara sitta här inne och uggla och jag tror inte det är bra för plugg-lusten att bara sitta här.
Så jag ska ut i solen en sväng och samla nya krafter och sen ska jag fan skriva klart detta!

Hej & hå!

Aupair

Oj, vad klockan har blivit mycket! Men jag har varit duktig! Okey, inte fått nåt mer plugg gjort... men jag har sökt in på universitetet igen till hösten och jag har blivit medlem på en aupair sida och letat familjer som kan passa mig. Nu tar jag tag i saker gott folk! :D Haha!

Nu blir det för mig att hoppa i säng och läsa lite till! Men först ska jag dricka påskmust! :P

Nattinatt

Inte bra

Jag önskar att jag vorde bättre på att plugga...

Funderar nu på att se Grey's och äta chips. Kommer inte göra mitt samvete mycket bättre men, det är ju Grey's... det är så svårt att låta bli!! :P Jag kan ju se ett Grey's... och plugga lite sen? Jag kommer ändå inte vara trött än på länge så jag har ju hela natten på mig ifall jag vill.

Anledningen varför det gått dåligt att plugga ikväll: Eclipse och sömn...

Stel som en pinne

Jag har inte fått så mycket plugg gjort om jag ska vara ärlig, men litegrann. Gissa vad som hände nyss när jag satt här och försökte plugga!? Joo, helt från ingenstans så händer det någonting med min nacke och jag får sjukt jävla ont... nu kan jag inte röra den längre. Jag har fått nackspärr. Jaha, kul! Det är riktigt plågsamt att sitta här på stolen.
Ska lägga mig en stund tills syrran kommer hit, för då ska vi plugga tillsammans.

Aj aj....

Idag ska jag vara duktig

Godmorgon! Ja, klockan är snart 13.00 och jag är nyvaken... blä! Jag ska klä på mig strax och gå ut en stund, ska gå till biblioteket och lämna tillbaka ljudboken. Sen måste jag hem direkt igen för att plugga. Idag ska jag fan i mig vara duktig och få en jävla massa jävla massa gjort!!

Ha en bra dag!

Jag och mig själv

Jag har varit så otroligt slö idag! Hela kvällen har jag bara legat framför datorn och sett serier, jag läste i och för sig en liten stund men jag har då inte varit särskillt aktiv! Det har dock varit ganska skönt att bara vara hemma själv efter helgen.

Imorgon ska jag ta mig upp och plugga större delen av dagen hade jag tänkt. Ska också försöka ta mig iväg till biblioteket och lämna tillbaka ljudboken jag lånade. Jag har insett nu att lyssna på ljudböcker inte är någonting för mig, jag somnar oftast! :P Tycker det är så svårt att hålla koncentrationen. Nä, jag vill läsa själv!

Nu blir det jag och vampyrerna en stund innan jag ska sova!


Nattinatt!

Mat och Grey's

Just nu har jag precis ätit varma mackor, druckit påskmust och sett på Grey's! :) Avsnittet är inte slut än heller. Vad och handlade glödlampor så nu ser jag någonting igen. Ska nog ta och brodera efter Grey's! :D

R.I.P Rasse

Mörkt

Har nu sovit väääldigt länge, det var välbehövt! Jag var jävligt trött.
Jag skulle behöva gå och handla, bröd och glödlampor... Nää, jag har fortfarande inte köpt glödlampor. Jag som hade tänkt brodera ikväll (hjälper syrran med hennes skolarbete) måste ju ha ljus om jag ska se vad jag gör! Jag kan även behöva lite frisk luft så att jag piggnar till.

Vad ska jag äta till middag idag? svårt, svårt...

Plugghästen

Goddagens! Det blev att jag sov på Höjden tillslut iallafall för jag missade sista bussen hem. Blev väckt av Melvin klockan sju imorse när han kom och puttade upp dörren till rummet där jag sov. Då tyckte han att det var dags att kliva upp! :P Och så blev det, jag klev upp. Sen busade vi på förmiddagen medan bror och Jessika var iväg med Klara för att göra lite koller på sjukhuset. Tillslut somnade han som en stock i min famn klockan 09 när han drack välling, då var han en sliten krigare!

Nu är jag hemma hos mig och försöker få lite plugg gjort. Vet väl inte riktigt hur bra det går, det var ju så jävla länge sedan jag skrev en uppgift som ska lämnas in. Inte kommer jag ihåg hur man gör! haha! Men det ska väl gå bra. Den ska ju inte direkt in imorgon så jag behöver ju inte skriva klart den idag som tur är.

Back to work

Underbara lilla Klara

Halloj! Sitter på Höjden nu och har fått se lilla Klara för första gången! Kan man bli sötare? Ooj så fin hon är!! Har suttiit och bara tittat på henne i flera timmar nu, stackars Jessika som suttit bredvid! :P Fick även mata och rapa henne... Jag vill ha en egen liten knodd!!!

Nästa buss härifrån går 01.05, jessika tyckte att jag skulle sova hät istället för att vandra hem mitt i natten. Så får se ifall det blir så!

Påskmiddag

Jag är inget stort fan av familjemiddagar, iallafall inte de som vår familj har. Allt jag har att säga är att min bror och min syster är de bästa i hela världen och jag vet inte vad jag gjort utan er! :) Aja, det blev väl rätt kul tillslut ändå.
Det blev singstar-tävling under kvällen, vi syskon på ett lag och gamlingarna på det andra, ni behöver knappast lång betänketid för att lista ut vilka som vann? ;)

Nu är jag hemma hos mig och ska vila upp mig lite inför kvällen. Vi ska ut och äta suschi (stavas det så?) ikväll. Jag har bara ätit det en gång när jag var i Paris och kommer inte riktigt ihåg vad jag tyckte om det, så det ska bli spännande!

Lilla Klara får förhoppningsvis komma hem från sjukhuset idag! :) vad skönt för Jessika att få komma hem och slippa sjukhuset. Kan gissa att hon är ganska less på att va där nu.

Nu ska jag vila litegrann! Puss

Låååååångfredag

Långfredag idag! Min moster sa igår att när det är långfredag får man sova lääänge, jag tog detta på fullt allvar och vaknade nu 15.00! :D Jag bode dock lägga på ett kol och städa en massa, för moster och hennes man vill se lägenheten... och jag svär, de kommer inte in hit när det ser ut såhär! Så jag måste städa, duscha och välja kläder och va hos mamma runt 17.00. Känner mig lite stressad! :P

Idag får vi förhoppningsvis träffa lilla Klara också! :D Lilla, fina Klara!

Terror on Elmstreet

Läste precis på Aftonbladet att man ska göra en nyinspelning av Terror på Elmstreet!!! Lyckliga jag!! :D Inspelningen börjar nu i maj! Jag kan knappt vänta tills den kommer på bio!!! Tyvär har Robert Englund, som spelat Freddy i alla Elmstreet filmerna, tackat nej till att göra fler. Han som nu ska spela Freddy i nyinspelningen heter Jackie Earle Haley, jag har aldrig hört om honom förut men jag hoppas han gör ett bra jobb! :)

Nu ska jag gå och lägga mig! Min sänglampa slocknade idag och jag har inga fler glödlampor.. :( Det gör det svårt för mig att läsa ikväll. Får se om jag kommer på någon lösning. Jag är himla sugen på att läsa!


Glad påsk

Tjenare! Har varit och hälsat på hos mamma under kvällen! Träffat moster och hennes man, mammas granne och pär. På vägen hem handlade jag lite gott som jag ska smaska i mig nu när jag ska se på Grey's! :D

Imorgon får vi förhoppningsvis träffa lilla Klara, bara de får komma hem! :) ååh vad jag hoppas de får komma hem! :D

Vilda, lilla Melvin

Tjenis bloggen!
Jag har inte haft tid alls att blogga idag! Väcktes av brorsan runt 11.00 och sen bar det direkt iväg till Höjden för att busa med Melvin. Bror är på sjukhuset och hälsar på resten av sin lilla familj! :)
Jag och Melvin har busat och ätit massa! Han har vägrat att sova utan han har varit helt vild istället... haha! Men efter att ha ätit mellis så fick jag honom tillslut att somna i min famn, nåågra timmar senare än han borde ha somnat! Så jag har slappnat av och läst en liten stund och nu passar jag på att blogga!

Annars händer dte inte mycket idag! Ska hem sen och städa litegrann så jag kan visa upp lägenheten för min moster. Hon ville komma och se den igår men jag stenvägrade, för jag måste verkligen städa först! :P

Nu ska jag läsa bloggar!

Besök från finland

Har varit hos mamma ikväll, min moster och hennes man är ju på besök. Blev bjuden på varma mackor vilket var väldigt gott! :) Försökte hjälpa syrran med en argumentation hon ska hålla imorgon, det kommer gå jättebra tror jag!

Vill även säga att min syster är så bra!! Hon e bäst och hon betyder väldigt mycket för mig!!!

Imorgon ska jag passa Melvin under dagen! :D Brorsan ska komma och hämta mig och sen ska han hälsa på Jessika och Klara, så jag får leka och mysa med Melvin!


Syster och jag i Turkiet!

Nu ska jag börja se andra säsongen av Grey's Anatomi! :D
Puss

Slö och lat dag

Hejsan bloggen!
Jag hade tänkt gå på stan idag men så blev det inte! :P Jag orkade inte pluss att jag sov mycket längre än vad jag hade tänkt.
Funderar på om jag ska påsk-baka någonting idag? Ska kolla igenom mina kokböcker och se om jag hittar någonting kul och sen ska jag ringa mamma och höra om jag får låna hennes kök! :)

Nu ska jag bläddra i kokböcker!

En bok om mobbning

Nu har jag precis beställt en bok som vi ska ha läst i skolan: Utstött - en bok om mobbning av Christina Thors. Den var inte sååå himla dyr som många andra av de böcker vi ska läsa, den gick på drygt 200 kronor. Och eftersom att vi inte ska va i skolan nå mer fram tills att vi ska ha läst boken ids jag inte dra dit för att kopiera (pluss att vi inte hittade den i Röda rummet idag). Så det var lika bra att beställa den!


Stolt faster till lilla Klara

Jag har blivit faster igen! :D Imorse runt 6 tiden kom lilla fina Klara till världen! Du anar inte hur efterlängtad du är lilltjejen!!

Så hela dagen idag har jag gått runt i ett lyckorus, trots en lång dag i skolan! :) Vi hade rollspel där vi skulle spela upp ett såkallat Kompissamtal. Jag skulle vara "Klassens ljus" och de andra i gruppen visste inte vad man hade för roll. Jag tyckte det va ganska svårt, speciellt eftersom att vi inte känner varandra så bra. Men det var ändå ganska kul och det blev ju en hel del skratt! :P

Buss

Jag är uppe och jag har inte missat föreläsningen än! :P Men jag kommer inte hinna promenera till skolan, det får bli en buss idag! ;)

Nu måste jag skynda mig lite!

Ha en bra dag!

Snaaaart! :D

Halloj! Har suttit och sett på Grey's fram till nu, jag börjar fastna! :P Jag har inte skrivit ner några stödord än så jag ska sätta mig och göra det strax, om jag kommer på någonting vill säga.

Borde hoppa i säng snart också så jag hinner läsa litegrann (inte skolböcker denna gång ;) ). Jag ska upp tiiidigt imorgon... hoppas jag tar mig upp i tid så att jag hinner gå till skolan , hoppas även att vädret tillåter att man kan gå i 40 minuter. Annars kan jag ju ta en buss, känner jag mig själv kommer jag nog ta en buss tillslut :P... men min grundtanke är att jag ska promenera! Skadar ju aldrig att promenera pluss att man hinner vakna till liv innan man ska sätta sig på en föreläsning i en och en halv timme.

Ska passa Melvin imorgon efter skolan! Nu händer det grejer alltså!!! :D

Duktiga jag

Nu känner jag mig riktigt duktig faktiskt, jag har läst klart det vi skulle ha löst till imorgon och jag känner att jag tagit in det jag läst och att jag därför kommer ha saker att säga under gruppdiskussionen imorrn. Det känns bra! :)
Har lång och händelserik dag imorgon. Börjar 8.30 och slutar 14.30. Vi har först en föreläsning och sedan ska vi sitta i grupperna och diskutera det vi har läst. Efter det har vi Bild, vad det innebär har jag INGEN aning om men jag ska erkänna att det skrämmer mig lite. Jag hoppas så innerligt att vi inte ska rita eller måla, haha... vad hemskt det skulle va.

Nu när jag har varit så duktig ska jag se ett Grey's Anatomi avsnitt och ska även försöka skriva ner lite stödord angående det jag läst idag.

Stephen King

Jag har alltid sett upp till Stephen King, utan att jag egentligen kan så mycket om det han har skrivit. Vilken då, när jag tänker efter, är lite konstigt. Han brukar kallas "Skräckmästaren", och kanske beror det på att jag har hört det. Jag har ända sedan barnsben varit väldigt förtjust och facinerad av skräckfilmer och övernaturliga fenomen (som jag såg på tv). Arkiv X var och är en av TV serierna som jag avgudar och jag älskar tanken på aliens.

Så varför har jag fortfarande aldrig läst en enda bok av King? Det kan man ju undra. I och för sig så var ljudboken jag lånade hem ett verk av King men jag har inte lyssnat klart på den. Jag har sett någon / några av hans verk i filmformat dock.
Måste nog ta och skriva upp någon av hans böcker på min Boklista! Någon som kan rekomendera en bra bok han har skrivit?

Sen har jag funderat lite över hur det är att leva med honom? Vågar man leva tillsammans med en man som har en sådan sjuk fantasi? :P Skulle man inte bli lite rädd? För jag menar, det han kan komma på, vilka normala människor kommer på sådanna sjuka saker som han gör? So till exempel:

- Carrie
- The shining
- IT = "Det" på svenska, (miniserien om psyko-clownen) , denna var en stor favorit till mig när jag var liten.
- The Hitchhiker (Liftaren)
- Djurkyrkogården
Finns ju mycket, mycket mer sjuka saker han gjort,

Sedan har han ju gjort ritkiga klassiker som aldrig kommer att försvinna:

- Stand by me
- The Shawshank Redemption
- The Green Mile
till  exempel

Alltså, jag ska läsa böcker av den legendarske KING!

Måndag 6/4 - 09

Nu är dom hemma igen och jag ska passa på att plugga litegrann här, tycker det är så lättare att koncentrera mig och få någonting gjort här än hemma. När jag är hemma är det lätt att bli distraherad!

SÅ nu blir det godispåsen och boken Kompissamtal.

Inte sova

Jag är på Höjden. Melvin har ett leker på och möblerar om sina leksaker. :-) Han verkade trött nyss och jag tyckte att han skulle sova, men han höll inte med mig! Sötunge!

Bokcitat 3

"You are... well, not exactly the love of my life,
because I expect to love you for mutch longer than that.
The love of my existence."


- Bella ur Eclipse - Stephenie Meyer

Klockan 04.04

Jag är vaken och uppe! Nu händer det saker !

Tack och lov för google

Jag har suttit och dregglat över min favoritvampyr ett tag nu (tack och lov för google! :P). Nu är jag ganska trött och eftersom att jag ska upp och vara duktig imorrn så måste jag nog lägga mig. Jag vill ju även hinna läsa om min favoritvampyr innan sömnen kommer krypande! :D



Vill du sova med mig? ;)

David Cook

Nu tjatar jag om American Idol igen, men jag kan inte låta bli... Det är ju såå bra! :D Jätte, jätte spännande! Även denna vecka har jag några som kan få åka ut, och jag hoppas att det blir någon av dom!
Förra årets vinnare, David Cook, ska gästa nästa avsnitt jag ska se och jag är jävligt förväntansfull!! Jag ÄLSKAR hans album!! Det är så bra och HAN är så bra! Rockig kille som har en jäävligt skön röst! Jag tycker att ALLA som läser detta borde kolla in honom och lyssna på han litegrann, jag kan nästan garantera att ni kommer fastna!


Jag garanterar er att han är grym!

Så nu ska jag luta mig tillbaka igen och njuta av David Cook och andra avsnittet av veckans American Idol!

Yes man

Nu är jag hemma igen. Johan hittade hit efter mycket irrande, jag råkade förklara lite knasigt så det var nog delvist mitt fel att han inte hittade hit direkt! :P Men tillslut hamnade han rätt och vi åkte till John och såg på film. Vi såg på Yes man med Jim Carrey, så himla rolig! :D



John är en ängel (med vissa undantag då) så han fixade American Idol åt mig! Gissa vad jag ska se på nu!? Juuust det: AMERICAN IDOL!!! Jag ska äta godis också... *tihi*

Så snällt!

Gullejohan kommer och hämtar mig så jag slipper gå till John!

Nu ska jag bara göra mig klar!

Film ikväll kanske?

Halloj! Har varit hemma ett tag nu. Ätit middag och sett på Grey's Anatomi! :) Åkte och handlade med bror på vägen hem och det gled ner en godispåse! :P

Ska plugga en stund nu och sen blir det kanske att dra till John och se på film! Jag hoppas på att Johan också ska dit så kan jag tigga skjuts av honom. Dit kan jag ju gå, men gå hem sen när det är mörkt, kallt och sent känns inte lika kul. Det går ju i och för sig bussar också... men man tackar ju aldrig nej till att få åka bil! ;)

Nu är det plugg som står på schemat!

Jag vill ha godis

Jag är himla sugen på godis! Jääääättesugen på godis. Så jag tänker såhär: Jag köpte ju inget godis igår, och då var det ändå lördag... Så därför borde det vara okey för mig att unna mig en godispåse idag istället! :P
Aaah, får se när jag åker hem härifrån ifall jag fortfarande är lika sugen. Då ska jag gå och handla!


Jag såg ju klart CSI igår... Vad ska jag nu börja titta på hemma?? Får långa CSI Miami, dock har jag fått uppfattningen av att det inte är så bra. Men jag behöver någonting att fördriva tiden med hemma i lägenheten. Det går inte att läsa heela tiden. Ser nu att de har en Greys Anatomi box, ska kolla om det e första säsongen. Oj, de hade både säsong ett och två! Jag hoppas att det är deras bara och att det går bra att jag lånar dem!


Plugg på Höjden

Jag är fortfarande kvar på Höjden. Har suttit och läst ett bra tag nu och har hunnit igenom hälften av boken redan! Det känns väldigt bra! Insåg dock nu att vi ska läsa ett kapitel ur en bok också tills på tisdag, det kapitlet har jag inte så jag måste springa till skolan imorgon och se om boken finns i Röda rummet.

Får se när jag beger mig hemmåt här ifrån. Känner att jag har mycket lättare att hitta ro till att läsa här än jag har hemma, så jag ska passa på att läsa så mycket som möjligt.

Jag trodde att det var Måndag idag, vilket gav mig lite panik när jag tänkte på skolan. Men sen när jag insåg att det bara är söndag och att jag har två dagar på mig att läsa lugnade jag ner mig. Lätt som en pankaka ju! :P

Sjukhuset

Nu är dom hemma igen, jag har fördrivit lite tid med att titta på Sjukhuset. Nu blir det nog att hoppa i säng för min del. Ska lägga mig och läsa! :)

Imorgon är det söndag, ska se om jag får något plugg gjort. Beror på hur kreativ och duktig jag orkar vara! :P Borde dock börja läsa på boken vi ska ha läst tills på tisdag. Den är tur nog inte så lång så det ska nog inte vara några problem.

Sitter även nu och letar kurser till hösten ifall jag inte hittar någonting annat att göra, måste ju börja söka snart isf!

Tillbaka på Höjden

Nu är jag tillbaka på Nydalahöjd igen! :P Det innebär att jag visst kan läsa Eclipse ikväll, vilket är väääldigt bra! :D
Grannarna här verkar ha en väldig fest för det är då en himla massa hiphop som hörs från taket, om Melvin vaknar kan vi ju alltid gå upp och dansa lite! Haha, skämt och sido.

Jaa, får se om det blir någon bebis inatt eller inte. De trodde dock att de skulle få komma hem igen efter undersökningen, men man kan ju alltid hoppas att det blir en bebis inatt! Fast för bebisens skull hoppas vi ju att den stannar liiite till för det är lite tidigt att komma ut än tycker jag. Den ska ju egentligen inte komma förren 4 maj.

Nu ska jag se på tv! :)

Minnet sviker mig

Min bror meddelade precis mig att jag glömde ryggsäcken jag hade med till dom i bilen när han körde hem mig. I den ligger Eclipse... :( Jag är inte alls peppad på att läsa någonting annat heller... blä! Jag får se sista avsnittet på CSI som väntar på mig istället.

Söt Melvin är nyvaken och äter gröt


Lördag kväll

Herregud vad det är stökigt hemma hos mig just nu, jag måste verkligen städa!

Jag har lekt med Melvin idag, busungen där! :D När Jon och Jessica kom hem bjöd de på middag och sedan skjutsade bror hem mig igen. Middagen var riktigt god och jag är fortfarande mätt!

Funderar på att hoppa i duschen nu faktiskt och sedan lägga mig och läsa! :)

Hoppas ni har en bra kväll!

Äntligen får jag läsa det jag vill

Jag är trött!! Trots att jag sov cirka fyra timmar när jag kommit hem idag! :P Så nu blir det för mig att gå och lägga mig, ska äntligen läsa Eclipse för det var ett tag sedan jag hade tid till det.

Sen hoppas jag även att jag blir väckt inatt av att mobilen ringer! :D

Natti natt!

Riktigt gott

Nu är jag mätt och belåten! Vi åt på Gandhi, det var riktigt gott. Jag blev jättemätt.

Ska strax se på American Idol! Jag har även packat min "BB" väska och är berädd på att åka upp till Höjden när det är dags, jag hoppas det blir snaaaart!!! Är så spänd och förväntansfull!!

Puss

Äta ute

Ikväll ska jag ut och äta middag med Emma och Maria! Ska bli roligt att gå ut och äta för det gör man ju inte så ofta. Maria fick bestämma vart vi skulle gå så jag vet inte vart det blir än.

När jag kommer hem ska jag se vem som åkte ut ur American Idol! :D Har inte hunnit se det så jag är späng av förväntan och nervositet.

Jag har inte så mycket att komma med, som vanligt nu för tiden känns det som, så jag ska hitta på nåt annat. Kanske börja göra mig i ordning lite smått! :)

Ha en bra kväll!

Snart dags!

Hejsan hoppsan! Seminariet gick bra idag och vi var klara en timme tidigare än vad som stod på shemat. Nu är jag hemma och har precis ätit lunch. Jag funderade på om jag skulle gå på stan och leta en vårjacka idag när jag ändå var hemma så tidigt, men nja... det snöar och har sig så jag orkar inte det idag.

Jag behövde inte åka och va med Melvin idag, Jessica är hemma igen! Skönt för henne! :D Vi hoppas att bebisen håller sig inne i magen en stund till iallafall! :P Men måste de åka in igen är det bara att ringa så passar jag lillMelvis!

Nu ska jag bara mys och ta det lugnt. Läsa i Eclipse!!! har inte haft tid att läsa i några dagar nu.

Trött

Det har gått dåligt för mig att plugga ikväll. Blä! Måste gå och lägga mig snart för jag har litteraturseminarium imorrn klockan 9. Jag är verkligen jättetrött just nu, men jag måste jobba lite till på frågorna som vi ska svara på och ha med till seminariumet imorrn.

Så därför blir det ett kort inlägg så jag kan fortsätta plugga!
Bye

Hemma

Är hemma hos mig nu, Melvin for nyss till mamma och ska sova där inatt.

Min kväll kommer bli väldigt lugn. Ska läsa och skriva några frågor till imorgon och jag ska inte somna! :P Skönt att bara gå till 12 imorgon, jag har ju bara haft heldagar hittills i skolan.
Efter skolan imorrn ska jag gå till mamma så ska hon köra mig och Melvin hem till brorsan och då ska jag bo där och ta hand om lilltrollet! :D Kommer bli en myshelg känner jag på mig! Dagen idag har varit hur mysig och rolig som hellst trots att jag har varit ganska trött!

Ska snart laga någon middag och sen ska jag plugga!


Fotbollshelvete

Igår for jag och Malin O'learys för att titta på fotbollen. Malin ville hellre gå på NH men det kändes så långt bort och jag var jättetrött. Men när vi väl va på Olearys och när fotbollen gick åt helvete så bestämde vi oss för att dra på NH iallafall. Jag hade ganska roligt där.
Sen ringde brorsan och sa att de behövde barnvakt idag sp jag åkte dit efter NH och hatr nu sovit här. Jag och Melvin klev upp klockan 8 och åt frukost ch leke. Nu har han somnat och jag passar på att surfa lite! :)

Ikväll måste jag plugga, plugga, plugga! Men detgår nog bra! :)

Ska läsa bloggar nu!

EQ

Gissa vem som försov sig imorsen? Jaa, då.. JAG! Men jag hann i tid till skolan iallafall. Började klockan 9, vaknade 8. Tänkte ta bussen som går 8.22 och jag hade tänkt duscha. Så det blev jääävligt stressugt där! Så det blev att köpa en macka och kaffe i skolan för det fanns inte en chans på världskartan att jag skulle hinna äta frukost hemma.

Jag tyckte föreläsningen idag var bra. Den handlade om EQ, det sociala IQ't kan man nästan förklara det som. Även om det är en förenkling av begreppet i stort. Den var vääldigt lång eftersom den gick över hela dagen, men vi fick göra övningar och sånt också så det blev inte BARA att vi fick sitta på röven och lyssna.

Just nu lagar jag middag och ska väl avnjuta den framför ett avsnitt av CSI. Det är nu några dagar sedan jag såg det sist.
Men jag skriver senare!

Klockan är mycket, sängen kallar

Har sett American Idol nu!! Spännande, spännande! Jag skrev sist jag hade sett att jag inte kunde se någon som jag ville skulle åka.. men ja, efter kvällens framträdanden har jag någon som jag kan tänka mig kan få åka utan att min värld rasar samman. Jag varken hinner eller orkar se urtröstningsavsnittet nu för klockan är mycket och jag ska upp tidigt till skolan imorgon. Vet inte ens om jag kommer orka läsa om min favoritvampyr ikväll!

Morgondagens föreläsning kommer att handla om EQ. Tror att det kommer vara intressant så jag ser verkligen fram emot det!

Sov gott!

RSS 2.0