Kalas och småbarn

Nu kom vi precis från kalaset, gud va söta ungar det va där. JV's nyfödda systerson, herreguuud va liten!! Fick hålla i honom, det var verkligen skillnad om jag jämför när jag brukar hålla i Melvin nu för tiden. Man glömmer som bort hur små och lätta de är i början. Sen var det en till liten tjej som kanske kan ha varit ett år, blont hår och huur söt som hellst.

Det är så roligt när man håller i nyfödda bebisar och de ligger och tittar på en. De ser som så förvånade ut och jag funderar alltid vad de tänker på. Man antar ju att de inte tänker på så mycket, de kan ju säkert inte ha samtal med sig själva i skallen som vi äldre kan. Haha, men vad roligt det hade varit om de tänkte typ: "Men sluta glo då tantjävel! Åååh, neeej, måste hon prata sådär konstigt, vad håller hon på med!?!? Jaja, om jag börjar gråta kanske någon räddar mig från den här psyktanten!"
Haha, jag skulle då verkligen vilja veta vad som snurrar i huvudet på dessa små! :)

Födelsedagar

Gårdagskvällen var trevlig och bestod mest av Guitarhero och prat. Jag fick min choklad som jag svullade i mig när jag kom hem, det finns dock lite kvar till idag (jag köpte massa choklad!). Men de hade inte nougatchokladen :(.

Jag och JV sitter nu och ser på CSI, jag är trött och skulle gärna sova lite mer. Men JV var pigg och vaknade, då känner jag mig ju så tråkig om jag ska ligga och fortsätta sova. Hehe. Senare blir det kanske att dra på barnkalas. JV var bjuden och jag kanske ska följa med. Det blir nog trevigt!
Borde dra på stan och köpa en födelsedagspresent till JV som fyller år imorrn dock, men får se om det hinns med. Tror inte att jag ska träffa honom imorrn ändå så hinner kanske köpa den senare i veckan.

Nu ska vi se mer CSI! Puss

Choklad!!!

Jag har inte tagit mig till duschen än.. men jag har iallafall diskat.
Om ungefär en timme kommer John och hämtar mig så ska vi till Lollo.. Jessi är redan där. Jag borde därför hoppa i duschen nu och göra mig någolunda fräsch iallfall. Känner mig sjukt sliskig. Har bara legat i sängen nu i en timme och läst.

Sen ska jag köpa choklad.. Massa choklad! Det är botemedlet mot allt! Är jättesugen på marabouchokladen med nougat i, kommer inte på vad den heter.

Jag hoppas Lollo har några värktabletter hemma. Jag måste verkligen köpa hem det! Har varit och snyltat av Jessi tidigare, inte bra.. måste ha hemma!

Ha en bra kväll!

24 timmar.. jag är för gammal!

Goddag! Jag sitter och äter frukost som består av en halv subway och kaffe, not bad ! :)

Jag och JV var uppe och såg CSI till klockan sju imorse, då hade jag varit vaken i 24 timmar. Gissa om jag var trött då? JV hade inte vaknat förren 15.30 samma dag så han hade ju en helt annan dygnsrymt. Men det var mysigt!

Jag borde ta och diska undan lite här och hoppa i duschen. Ta en värktablett måste jag göra för min mage börjar ge till känna vilken tid i månaden det är. Jävla skit. Jag har inga bra smärtstillande heller, tror jag har en alvedon.. den kommer ju hjälpa mycket?

Aja, har inte så mycket mer att säga just nu. Pöss

Barnvakt åt sjukling

Sitter på höjden nu och är barnvakt, lillen sover just nu. Stackarn var inte alls glad där ett tag precis efter att Jon och Jess hade åkt. Efter en stund värmde vi välling och medan han drack den somnade han i min famn.

Sitter och ser på hanbollen halvt som halvt, jag gillar att se på handboll. Det händer saker hela tiden och blir mycket mål, sådant gillar vi!

Sen ska jag hem och JV ska komma till mig! :) Jag hoppas inte att de ringer imorrn och frågar om jag kan jobba.. haha! Men jag ska jobba måndag och tisdag nästa vecka, det ska bli kuul! :)


Där for den sovmorgonen

Jag som trodde jag skulle få sova ut idag.. haha, icket. De ringde från förskolan, jag ska få jobba idag (vilket jag självklart anser som betydligt bättre än att sova!). Men jag kan ärligt erkänna att när jag svarat och hörde vem och vad de ville var min första tanke: "Varför svarade jag!?" Haha, men nu när jag är uppe och dricker kaffe är ju allt mycket bättre och jag ser fram emot en dag till med barnen! Sedan i eftermiddag tar jag bussen tillbaka in till stan för att vara barnvakt åt lille Melvis!

Nu måste jag skynda mig lite - tid är pengar! :D

Kläder

Denna kväll har för mig varit en riktig slö-kväll. Jag har surfat runt och sen har jag sett CSI. Jag har hittat jääääättemycket kläder jag vill beställa hem!!! Men jag har inte råd just nu och det gör mig förbannad. Jag vill ha nya kläääder!!! Kollat runt på skor också, det ska man aldrig göra. Hittade även massa snygga underkläder jag vill ha, vad är det med tjejer och underkläder? Varför blir man så lycklig av att köpa snygga underkläder? För jag vet att jag inte bara talar för mig själv när jag säger det.

Klickbara bilder



Hittade dessa två söta JÄTTEBILLIGT på ellos.se. Jag vill bara ha hem dem! Sen hittade jag ju självklart en hel massa annat!
Nu ska jag ialla fall hoppa i säng och läsa en stund, är trött så förhoppningsvis somnar jag snart!
Nattinatt!

Jag lever! Även om det går lite segt

Jag överlevde den långa mördar-dagen, men jag var helt slut när jag kom hem. Det första jag gjorde när jag kommit innanför dörren var att fixa käk och sen sätta mig framför Roswell. Sen blev jag ännu tröttare och bestämde mig för att sova en halvtimme - det blev två timmar. Men gud så skönt det var, jag är fortfarande trött. Tur att jag inte ska upp till någonting särskillt imorrn. Ska vara barnvakt till Melvin, men det är vid 15.30 / 16 och innan dess ska jag väl ha pallrat mig upp ur sängen. :P

Vi satt och lekte fint idag jag och småbarnen, det var roligt. Såhär såg delar av det ut:
Vi har en ny jätteliten tjej på avdelningen där jag va idag - så sjukt söt!! Det är ganska många nya barn på hela förskolan nu. Alla har inskolning nu tror jag. De e ju så smååå!! :)

Djupa funderingar i nattmörkret

Nu ska jag upp om glada fyra timmar, och sömnen verkar vara på semester långt borta någonstans. Jag låg och läste långt och länge i boken, kände mig lite trött, la mig för att sova. POFF. Klarvaken och inte alls trött längre. Whyyy!? Eller ja, varför kan jag kanske räkna ut själv. Jag sov ju till 12.30 idag så jag får väl kanske skylla mig själv. Men det är så jobbigt när jag vet att jag ska upp snart, blir stressad av att veta att jag kommer vara så jävla trött imorgon... pluss att jag oroar mig så jävla mycket om att jag ska försova mig och missa bussen, vilket inte gör det lättare att somna. Som grädde på moset fick jag halsbränna mitt i allt.
Ska aldrig mer kränga chips precis innan jag går och lägger mig. Man ska va snäll med sin mage!

Så nu sitter jag här i en huvtröja med stor luva över huvudet och dricker samarin. Va länge sen jag drack det, det e ganska gott.

En sak som jag har märkt att jag gjort när jag skriver här (på tal om ingenting), är att jag blandar att skriva e och är. Det kan till exempel vara: "Nu är jag hemma från jobbet och jag e jättetrött". Det är jättestörande och jag vill egentligen bara använda "är". Men det blir som att när jag skriver snabbt utan att fokusera så mycket på fingrarna utan mer på tankarna då blir det som det blir. Det är iallafall jättestörande och jag ska nu a nstränga mig för att aldrig mer använda e istället för är.

Kan bjuda på en bild denna ljuva natt också.

Bilden är klickbar

Kan påpeka att jag hade ingen aning att han stod bakom mig och jag undrade varför i helvete min lillasyster aldrig slutade skratta. Som ni ser gör jag ett försök att skratta med henne, vad hon nu skrattade åt. Men tillslut skrattade jag bara för att hon skrattade och var knäpp. Sen när jag fick se bilden fattade jag ju, vilket ledde till ännu mer skratt! :P

Sista inlägget för idag

Nu borde jag hoppa i säng, klockan kommer ringa klockan 6 imorrn och jag måste upp och duscha. Får INTE försova mig imorrn, för missar jag bussen e det kört. Det e en sak att försova sig när jag e i byn, då kan jag bara springa till jobbet.. men nu måste jag vänta på nästa buss vilket gör att jag kan komma väääldigt försent. Och det vill vi inte!

Ska lägga mig och läsa Danielle Steel - Villan. Vill läsa ut den nu. Boken är min bussbok, men jag är sugen på att läsa ut den och få en ny bussbok snart. Så det blir att läsa tills jag somnar.

Sen hoppas jag på att JV vill umgås med mig imorrn. Han börjar jobba 15 hela den här veckan och jag är ju ledig på torsdag! :) Han kommer dock hem typ 00.00. Aja, får höra med honom.

Natti natt!

Middag hos Jon och Jess

Idag har jag varit hos Jon och Jessika, fick middag där så det är jag tacksam för! :) Melvin var helt vild så vi fick jaga honom runt i lägenheten, kommer ha fullt upp på torsdag då jag ska vara barnvakt. Men jag längtar, alltid lika mysigt att va med lillgubben!

Efter att jag varit där kom Malin och hämtade mig och vi for för att handla lite mat. Malin skulle även baka ikväll. Sen satt vi hemma hos henne en stund och snakade om allt och ingenting, rätt trevligt.
Nu är jag dock hemma och har precis käkat lite glass! :)

Överväger nu om jag ska se ett Supernatural avsnitt eller CSI? Hmmhmm, lånade hem CSI av bror och jessika. Jag är faktist snäppet sugnare på CSI pluss att ser jag CSI kan jag ha text och behöver inte ha lika högt för att förstå vad de säger. Klockan börjar ju bli rätt mycket och det är lyhört här i huset så borde inte ha så hög volym.
American Idol avsnittet är inte klart så jag får ta och se det imorrn eller nåt! :)

Aja, det blir nog CSI nu!
Puss

Tisdag

God morgon! Jag vaknade egentligen runt 10-10.30 och läste en liten stund. Blev sedan trött och somnade om. Vaknade sedan av att det ringde från förskolan och frågade om jag kunde jobba där imorrn. Det ska bli kul för det va rätt länge sedan jag va på förskolan. Problemet e dock att jag börjar 7.30 och har ingen lust att sova i täfte inatt. Undra om det går någon buss så tidigt? Har för mig att det inte gör det.

Nu har jag kollat bussarna och det går en 07.10 som jag ska ta. Är det e en glaad tid? Måste be pappa ringa och väcka mig så att jag inte försover mig. Den risken är övervägande stor eftersom att jag har vänt litegrann på dygnet.

Löning idag!

Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen åka och hälsa på Jessika och Melvin! :)

Pöss

Once

Jag har nyss sett klart en film, Once. En riktigt mysig musikal, från 2007, som utspelar sig i Dublin. Man får följa en gatumusikant och en tjej han träffar där på gatan. De börjar skriva och göra musik ihop och har drömmen om att få spela in ett album.

En ganska skön film, det var roligt att det inte var en Hollywood film utan en budgetfilm. Filmen är inspelad med en "hemma"-videokamera. Det var också skönt att den inte var så lång, de flesta filmer nu förtiden är ju två timmar + långa.



Nu ska jag hoppa i säng och läsa en stund.

Nattinatt

American Idol

Så har jag äntligen sett första avsnittet av årets American Idol!! Jag har höga förväntingar och känner peppen! Nu väntar jag på att få hem andra avsnittet, det går ju inte fort med det här internetet kan jag lova, men det e värt all väntan!

Satan vad varm datorn blir! Höll på att svettas ihjäl när jag satt och såg A-Idol, det var nästan så att det brändes på handen när jag tog på sidan av datorn.

Får se vad som händer nu, antingen ska jag läsa en sväng eller så ser jag en film. Har inte så mycket bra att titta på så det känns inte allt för peppande. Ska hoppa i duschen snart iallafall, känner mig lagom äcklig och sliskig!





It's done!!

Så var det gjort!! :D Jag lägger in en bild på det hela senare så ni får se, bam bam baa! :) Jag e supernöjd!

Snart ska jag käka middag, sallad från igår, mums mums! Ska börja se säsong tre av Roswell också! :D Riktigt spännande, nog för att jag har sett det en gång redan, men ändå.

Aja, nu är jag hungrig så nu e det dags för käk!
Puss

Ja, äntligen!

Nu är det dags!! Håll tummarna!!

Puss! :D

Gevalia

När man får oväntat besök! :D

Kalle och chokladfabriken

Det blev att se på Kalle och chokladfabriken för min del ikväll. Den var konstig men dock ganska underhållande! :) Det var skönt att se en lite oseriös film där man inte behöver hänga med till 100% hela tiden. På minussidan har vi dock att Johnny Depp inte är det minsta het i filmen. Han är otroligt ducktig dock, men inte alls särskillt attraktiv :P.


Sitter och funderar på vad jag ska göra härnäst... jag är väldigt sugen på glass så jag överväger att plocka fram chokladglassen jag har här hemma! :) Är dock inte alls hungrig, är ganska mätt egentligen. Så glass , inte glass?
Kanske ska vänta en stund och se om jag blir hungrig! :) Borde dock sova snart så att morgondagen kommer snabbare!!

Imorrn!!!

Vi hann inte till bror ikväll, men salladen blev god! :D Det var kul att käka middag med syster ikväll, trevligt att hon kom förbi. Annars hade jag suttit här själv och ätit havregrynsgröt till middag garanterat.. :P

Imorgon är det dagen jag har väntat på så länge!! Äntligen!!! oooh! :D Men jag är lite nervös..

Funderar på om jag ska se en film senare, Kalle och chokladfabriken kanske?

Smygstressad

Nu har jag fixat så att jag har VLC på datorn! :D Snart ska jag möta syrran på ICA så att vi kan handla inför middagen. Börjar känna mig lite stressad eftersom vi ska hälsa på bror och jessika också ikväll. Vi är ju i och för dig två stycken som kan hacka grönsaker (vi ska äta kycklingsallad) så då går det ju fortare.

Nu måste jag skynda mig!
Puss

Middag med lillsiz

Idag kommer lillsyrran hit och vi ska laga middag. Sen ska vi hem till brorsan en sväng.
Jag borde ta och plocka undan lite innan hon kommer också borde jag gå och handla, men jag vet inte riktgt vad hon har köpt och inte så jag borde prata med henne först.

Ska försöka fixa lite saker till min dator nu!
Puss

Natti natt

Heej, jag har varit ute på krogen ikväll, vi for på Rex. Vi var där typ halv 10 så det var INGEN kö och inge folk!:P Men vi slapp betala inträde så det var kung! Det kom massa folk eftersom. Jag åkte hem ganska tidigt för jag tyckte inte det var såå kul. Det var självklart trevligt att träffa folk och umgås, men när jag kände att jag mest satt och glodde kunde jag lika gärna åka hem. Annars hade jag bara köpt mig mer att dricka och blivit mer onykter och varit mer bakis imorrn.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och hoppa i säng, jag är trött!

Gonatt!


Jag har internet!!!!

Nu har jag fått internet i lägenheten!!! Aaaah vad glad jag är!!!! ÄNTLIGEN!!!!

Nu kommer jag att kunna blogga nääär jag vill, och läsa bloggar och göra massa annat strunt som man gör framför datorn, gud va bra!!

Jag måste skynda mig att hoppa i duschen, ska ta bussen till emma 18.50, tvivlar på att jag kommer hinna! :P Har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig heller, illa illa det här!

Puss hej!

Mandy Moore

Läste precis att Mandy Moore ska släppa ett nytt album snart, första singeln släpps nu i dagarna.

Vad glad jag blev! :D

Fredag 23 Januari 2008

Hallåå, sitter återigen hemma hos pappsen. Jag jobbar idag och jag börjar klockan 12. Ska vara på fritids idag. Jag trodde att jag skulle jobba till 16, men såg i kalendern att jag jobbar till 17.. spelar inre sådan stor roll faktiskt. Det är ju ganska varmt ute idag så det kommer nog inte bli så jobbigt att vara ute. Jobbade över en timme igår också.

Igår var jag med JV, vi käkade varmkorv med bröd till middag. Satan va gott det var.. haha, Bullens korv! :) Sendan såg vi på en film som jag varit sugen på att se, efter ett tag in i filmen insåg jag att jag redan hade sett dem. Men jag kom inte ihåg någonting av den så det var kul att se den iallafall. Angelina Jolie va med, Ryan Philippe och Gillian Anderson (Scully i X-files).

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska ta ner tvätt när jag kommer hem och har jag tid och ingenting har dykt upp ska jag slänga in en ny tvättomgång i maskinen, så jag blir av med den gigantiska hög av tvätt som jag har hemma.
Imorrn blir det iallafall utgång med lite tjejer, har inte varit så peppad på det under veckan men nu känns det ganska kul. Ska nog ta det ganska lugnt känns det som just nu. Kul iallafall att komma ut och träffa folk! :)

Nu ska jag fortsätta lägga över musik på mobilen, ha en bra dag!

3 dagar kvar!! :)

Måste sova!

Jag borde verkligen hoppa i säng nu, ska upp klockan 6. Sitter och lägger över ny musik på mobilen så jag kan föra över på min egna dator hemma. Jag har ju fortfarande inget internet.

Imorrn ska jag alltså jobba hela dagen och sen ta första bästa buss tillbaka till stan.

Sängen!

Handla

Nu ska jag snart bege mig hemmåt, ska handla innan jag går hem. Sen ska jag fixa mig någonting att äta, vad det blir vet jag inte än.

Skriver väl sen när jag är i byn igen!
Puss

Mys med Melvin

Filmen vi såg igår, Benjamin Buttons otroliga liv, var hur bra som hellst! Jag kan väl tycka att den var lite väl lång dock, men den var så fin. Den var mysig, bra gjord och sen skadade det ju inte att Brad Pitt fortfarande är snygg som få. Visst, när han hade massa rynkor var han väl inte såå het, men han var stilig trots allt... men senare.. ojoj. Het het! :)

Ojoj, nu i skrivande stund börjar Melrose Place på trean, lyckliga jag! :D Undra vilken säsong det är? Skulle gissa att det är säsong ett.. får se nu när det börjar. Såg säsong ett för inte allt för länge sedan så jag lär ju känna igen det i så fall.
(Det är första säsongen som visas)

Just nu är jag barnvakt till lilla Melvis. Han e så söt, var lite trött och gnällig så han somnade i min famn, gounge!

Imorgon jobbar jag på förskolan, börjar 07.15.. glatt? Så jag ska som sagt till byn ikväll för att sova där, skulle göra så mycket för att kunna sova hemma istället.. men vad gör man?

Biio

Tjoo, snart drar jag in till stan för att gå på bio! Vet inte vad vi ska se på än men det löser sig nog. Skulle vilja se både Benjamin Buttons otroliga liv och Australia... fast tror jag är mer sugen på att de Benjamin Buttons.
Det ska iallafall bli kul att gå på bio och skönt att sedan få sova i min egna säng inatt! :D Imorrn är jag ju dock tillbaka i byn igen eftersom att jag jobbar på torsdag morgon. Pluss att sover jag hemma kan jag passa på att se ett Roswell avsnitt, jag börjar få lite abstinens.. är ju van att iallafall se ett avsnitt varje dag! :P

Jag jobbar inte imorrn och det är otroligt skönt att ha en ledig dag mitt i veckan!! Ska passa Melvin på dagen så jag har någon att umgås med också! :D

Det blev Bejamin Button filmen! :)

Universitetet ringde!

Nu har jag slutat jobba (för en timme sedan egentligen). Det var ganska lugnt på förskolan idag, det kändes mycket bättre idag, har lärt mig namnen på de flesta och det kändes som att jag kom mer in i rutinerna och vad som händer. Vi tog en grupp barn och gick iväg till gympahallen för att ha gympa idag. Det var Bamsegympa! :D En skiva med olika bamsekaraktärer som säger åt en vad man ska göra. Till exempel hoppa på ett ben, gå runt i en ring, snurra runt, "plocka äpplen" osv osv.Det var ganska roligt, barnen hade kul iallafall! :)

Nu precis i skrivande stund ringde de från universitetet!!! Jag hade fått komma in som reserv på en av kurserna jag sökt, psykologikursen... men jag tackade nej. Jag har ju kommit in på en pedagogikurs som startar i mitten av terminen och de kommer ju i så fall överskrida varandra.. och det kändes lita pang på nu sådär.. haha. Så jag kände att jag blev tvungen att vänligt men bestämt tacka nej. Pluss att jag känner mig mer sugen på pedagogikursen och det känns som om jag kommer ha mer nytta av den senare om det nu blr så att jag läser till förskolelärare. OoOoo... läskigt. Det är ju faktist inte så länge kvar tills kursen jag ska gå börjar.. snart e jag student! :)

Sooooova!

Jag står här och äter en macka tillsammans med ett glas mjölk, lite småhungrig såhär på kvällskvisten. Så fort pappa har sett nyheterna och lämnat tv'n ska jag gå och lägga mig, är såå trött. Ska läsa en liten stund ifall jag orkar, men som det känns nu kommer jag inte klara av att hålla ögonen öppna särskillt länge till.

Sitter och väntar på de lokala nyheterna, min lillsyster ska kanske vara med där så vi väntar med spänning! :) Hon hade till och med pratat och grejer... kändisen.

Nää, jag har ingenting vettigt att skriva så jag avslutar detta inlägg nu.


God natt

Det gick rätt fort ändå!

Jag överlevde dagen! Den blev inte fullt så jobbig och dryg som jag hade trott att den skulle bli, skönt nog. Det var lite svårt på det "nya" dagiset, har bara varit där en gång tidigare och jag känner inte barnen och kan inte heller namnen på de flesta. Vilket gör det hela betydligt svårare självklart. Men det gick bra och de fyra timmarna jag var där gick ganska fort. På fritids hade de frilek hela tiden och efter mellis var vi bara ute. Det har inte varit så kallt idag så det var riktigt behagligt att vara ute faktiskt.

Kvällen kommer bli lugn och ska försöka ta mig i säng någolunda tidigt, för imorrn börjar jag jobba 7.15, är det en glad tid kanske!? :P
Ska se på Unga mödrar om fem minuter, sen lär jag väl sätta mig vid datorn igen och göra absolut ingenting av värde, det brukar vara så. Får passa på att strösurfa nu när jag har internet. Så fort jag får tid ska jag iallafall springa till Telia och be dem hjälpa mig så jag får igång mitt förbannande internet någongång!!

Skriver väl senare om jag har nått vettigt att säga.. eller, känner jag mig själv kommer jag skriva igen vare sig jag har någonting vettigt att säga eller inte! :P
Puss

Sleeeten

Jag är galet trött just nu, jag måste göra någonting åt mina sömnproblen, pallar fan inte.
Jag börjar jobba 8.30 och jobbar heeela dagen - till 16.00. Jag hoppas dagen går fort, för idag vill jag bara inte. Jag vill krypa ner under täcket och somna om igen just nu, sen vill jag bara ligga där hela dagen. Men man får ju inte alltid som man vill! :P

Nu måste jag borsta tänderna och lägga på ett kol eller två!

Jag ska upp snart

Jag kan inte sova. Jag ska upp om 4 timmar och jobba hela dagen. Ska vara med dagisbarn på förmiddagen så att vara pigg är ju då att önska. Som det ser ut nu kan jag ju glömma att vara pigg. Jag kan verkligen inte sova. Jävla skit rent ut sagt!

Recension: House of evil - John Dean

" In the heart of Indianapolis in the mid-1960s, through a twist of fate and fortune, a pretty young girl came to live whit a thirty-seven-year-old mother and her seven children. What began as a temporary childcare arrangement between Sylvia Liken's parents and Gertrude Baniszewski turned into a crime that would haunt cops, prosecutors, and a community för decades to come...

When police found Sylvia's emaciated body, whit a chilling message carved into her flesh, they knew that she had sufferd tremendously before her death. Soon they would learn how many others - including some of Baniszewski's own children - participated in Sylvia's murder, and just how much torture had been inflicted in one..."

Jag blev sugen på att läsa den här boken eftersom att jag har sett filmen om samma fall: An american crime.
Boken är skriven på engelska av journalisten John Dean. Jag har inte läst ut hela boken eftersom att jag tyckte att den var väldigt svårläst. Det var lätt att hänga med så länge han skrev om och berättade vad som hade hänt. När man fick beskrivet vilket helvete hon hade det under den tortyr som ledde till hennes död. När man sedan kommer till den rättsliga delen, när man får läsa om rättegången och han beskriver olika advokater och vad de har gjort tidigare och vilka de representerar och vad de gör under rättegången, där börjar jag tröttna. Självklart är jag nyfiken på hur allt gick till, men samtidigt vet jag ju hur rättegången slutar sedan innan.
Jag har svårt att hänga med i denna svåra engelska eftersom att jag inte förstår alla rättsliga och viktiga ord och jag orkar inte sitta med en ordbok och slå upp varje ord jag inte förstår. Så jag gav upp.
Hade jag dock haft en översättning av boken tror jag att jag hade läst den från pärm till pärm utan stopp, just för att jag ändå är så pass nyfiken. Jag hoppas att de som gjorde detta, iallafall Gertrude fick det straff de förtjänade och att de(hon) hade en helvetisk rättegång. Jag har dock lite svårt att skylla på barnen som var med. Jag anser att allt är Gertrude's fel och att hon hjärntvättade barnen, jag menar.. ena pojken var liksom bara tolv år. Hon var en sjuk kvinna och ett oskyldigt barn hamnade mitt i hennes herravälde. Fyfan!

Jag tycker att alla som känner sig ganska säkra på engelska eller har en bra ordbok till hands ska läsa denna iallafall. Eller se filmen!


Jag har snälla vänner!

Tjoo, nu är jag hos pappsen. Jag jobbar imorrn, jobbar flera dagar denna vecka faktist. Är dock ledig på onsdag och på fredag än så länge iallafall. :) Har många jobbtimmar så det känns bra, kosing till mig är inte fel... välbehövt!

Idag har jag varit på födelsedagsfika hos brorsan (han fyllde den åttonde men vi firade han idag). När jag kom hem städade jag lägenheten och efter det såg jag bara på Roswell och The L word innan jag tog bussen till byn.

Jaa, händer inte så mycket annars.. ska skriva en bokrecension nu hade jag tänkt! :)

Fick nya skor och en skjorta av en god vän till mig igår, det tackar jag och bockar djupt för! :D

Skratt i stora lass

Jag är trött idag. Har aldrig skrattat så som jag skrattade inatt!
Vi ska till John senare och se på film, men först måste vi försöka ta oss in till stan. Jag måste hen och duscha och byta om... BORSTA TÄNDERNA!
Sen när jag har borstat tänderna ska jag köpa mig en godispåse :P. Borde även ta av mig linserna.. har haft dem ett dygn nu.

Men men, ha en bra kväll! Puss

Drömmen

Jag vet att jag inte skriver så himla mycket om böcker just nu, och det är väl främst för att jag inte har så mycket att skriva. :P Just nu läser jag monsterboken Shantaram som är på ynka 900 sidor. Jag vet inte om det är för att jag läser långsamt men att läsa ut en bok på niohundra sidor tar en stund för mig. Sen har inte jag ro nog att ligga och läsa flera timmar i sträck, men max läsa en timme. Men så ni vet att jag har inte lagt ner läsandet, absolut inte! Det kommer! :)

Idag har jag dock varit och hämtat boken som jag beställt hem: Vingklippt ängel av Berny Pålsson. Jag älskar tradera, man kan hitta så mycket böcker i så bra skick för så lite pengar! :)
Sen är väl mitt lilla problem att jag älskar att köpa böcker och beställa böcker, men när jag väl har dem hemma hittar jag inte lusten att börja läsa dem. Trots att när jag köper dem vill jag inget hellre än att läsa just DEN boken. Undra om jag är bok-köp-beroende? Jag vill ha ALLT! Min lilla dröm är att en dag ha mitt  eget lilla bibliotek där jag kan sitta i en mysig stor fåtölj och en kopp te, helt omringad av böcker. Om jag ska ge ett exampel på mitt drömbibliotek som jag ska ha hemma: Har ni sett Skönheten och Odjuret? Biblioteket som odjuret har i sitt slott som han visar för Belle... ORGASMVARNING när man ser det. Det är drömmen! Att få gå där och bläddra och fundera och tillslut välja vilken bok man ska läsa. Sen krypa upp framför brasan och bara mysa med en bra bok. Åååh, åååh, åhhhh....!!!

Hittade en bild på det, jag kan verkligen se mig själv gå där inne!! TA MIG TILL SAGORNAS VÄRLD!!!!


Can you feel it? I Can!!!!

Ring, ring... bara du slog en signal!

Ännu en iskall dag!! När jag vaknade imorse trodde jag att det skulle vara ganska varmt, solen sken ju. Men tji fick jag när jag gick ut genom dörren, mina näsborrar frös till is!!!
Gjorde det jag skulle göra så fort som möjligt på stan och nu sitter jag hos mamma, äter karra och väntar på att telefonen ska ringa. Borde gå hem och städa, men det känns onödigt att gå hem ifall jag måste gå in till stan sen igen. Då är det närmare att va hos mamma tills telefonen ringer.RING!!!
Bam bam baaa! ;) Nyfikna?

Ikväll ska jag ut och käka på Balder med lite folk. Nam nam, va gott det ska bli med någon annan mat än mackor och gröt. :P Sen ska jag kanske unna mig en stor godispåse ikväll också, fast kan kanske ta den imorrn.. lär ju vara dödligt mätt efter taccobuffén ikväll.

Ring, ring, ring

En lat dag

Jag har inte varit utanför lägenheten på hela dagen. Jag är lat! Hade tänkt städa, men orkade inte. Men jag har diskat!:-) Har ställt klockan på 9 imorrn så jag borde sova, funderar dock på att se ett L word avsnitt? Imorrn ska jag kanske ut och äta med lite folk, det blir nog jättekul! Godnatt!

Shopping med pappa, och nu med Malin

Nu sitter jg hos Malin och snart ska vi åka och handla. Jag har fått en säng (madrass) av pappa och vi åkte till Jysk ikv'äll för att köpa sängben till den. Det ramlade även ner det ena och det andra i vagnen: Handdukar, galjar, en soptunna. PrimaFINT!!

Jag har inte så mycket mer att berätta för tillfället, men jag kan säga att jag kommer sova gott i min nya säng inatt! :D

Så fruktansvärt kallt det är!!

Nu har jag slutat för dagen och är hemma hos pappa igen. Jag trodde allvarligt att jag skulle frysa ihjäl när vi var ute idag och sen när jag kom hem och kollade i min almenacka (stavning på detta ord!?) såg jag att jag bara skulle jobba till 15.30. Jag trodde att jag skulle sluta 16.00, fick dra över till 16.15. Jag stod ute och frös en halvtimme längre än vad jag hade behövt!!!

Ikväll ska jag kanske åka och handla med Malin, sen ska jag väl bara hem och göra igenting. Jobbar inte imorrn så det blir kanske att se en film inatt eller nåt. :)

Nu är det dags för middag med pappsen!

Blogg på jobbet

Nu är jag på fritids. De flesta barnen sitter och fingervirkar, kommer ihåg att vi alltid gjorde det när jag gick på fritids, saker hänger med länge! :-) Efter mellis ska vi vara ute, jag längtar inte. Kallt!

Jag ska jobba idag! :D

Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att klockan ska gå så jag får börja jobba. Det var inte alls svårt att vakna imorse, vaknade först runt 04.30 och var PIGG!? Men försökte ändå somna om, kändes lite väl tidigt att vakna för dagen. Efter mycket snurrande i sängen, vattendrickande och toalettbesök somnade jag om och drömde om Backstreet Boys. Jag och Jessi var på en konsert med dem och sen träffade jag Nick innan de skulle ut på krogen eller nåt. Fick en autograf som han skrev på mitt bröst!? Haha, jaa, alltså ovanför BH'n, (den behöll jag faktist på, jag var inte naken :P).
Jag tror att jag måste ha drömt om dem för att i ett Roswell-avsnitt jag såg igår nämnde de Backstreet Boys: De snokar upp på en tjej de tror är en alien, Maria går igenom hennes skivsamling, rabblar upp olika artister och säger: 'The Backstreet Boys!? God, she must be an alien after all!', lagom ironiskt. Hahaha, tyckte jag va jättekul! :P (är inte helt hundra på att hon EXAKT säger den meningen, men typ så säger hon.

Jag är helt inne i en Roswell period nu, gör nästan inget annat än att ligga i sängen och glo på det. Såg till och med till att jag hann se ett avsnitt imorse innan jag var tvungen att gå till bussen. Nörd! :)


Nu ska jag se om jag hittar några vantar som jag kan ha på mig idag, gissar att vi kommer vara ute en del.
Pusshej!

Jobba lite

Jag ska jobba på fritids imorrn! :-) Skönt att ha någonting att göra, en anledning att ta mig upp i tid på dagen. Jag har verkligen vänt på dygnet så jag hoppas att jag vaknar. Jag börjar 11.30 så jag måste va 10.05 bussen till byn. Jag ska be mamma ringa och väcka mig så jag inte försover mig. Vad som händer idag vet jag inte, lär ligga hemma och slöa. Måste diska lite och ska även försöka ta mig orken att duscha. Puss

Väntar på mat!

Goddag! Äntligen kommer man in på blggen, den har ju krånglat hela förmiddagen.
Jag är ganska trött och seg idag, sömnen ville inte riktig komma inatt heller, men det vet jag vad det berodde på. Jag är inte peppad på den här dagen. Det positiva är dock att snart får vi kinamat hem hit och det kommer bli smarrigt. Jag beställde friterad kyckling med sötsur sås, smarrigt!!!


Sen ikväll ska jag vara barnvakt åt Mattias! Kanske inte det roligaste sättet och spendera en lördagkväll men jag har redan tackat ja. Det blir nog bra.


puss hej


En milstolpe

Vad ska man säga? Jag vill inte ta åt mig, jag orkar inte ta åt mig... men klart fan att jag gör det. Men nu vet jag iallafall, fint. Nu ska jag sluta bry mig totalt och leva mitt liv som jag vill det. Jag ska gå med rak rygg och hög haka för jag behöver inte förklara, speciellt inte för vissa. De har egentligen ingen aning om vad de pratar om, och visst hata mig, nu vet jag det och jag överlever ändå. Jag går vidare med mitt liv, några erfarenheter rikare och möjligtvis lite klokare. Jag är inte perfekt, det är ingen... men jag erkänner iallafall mina misstag och skyller inte ifrån mig. Jag vet att jag handlat fel, jag vet att jag borde gjort annorlunda och nu såhär i efterhand önskar jag ju att jag gjorde det. Men jag kan inte göra saker ogjorda, det går inte. Så jag får ta den här erfarenheten med mig i ryggsäcken och försöka göra mitt liv så bra som möjligt från och med nu. Jag ska leva och umgås med människor jag mår bra med och jag ska bli trygg i mig själv igen. Känna att trots mina fel och brister så är jag en bra människa innest inne. Alla människor kan göra fel, men det som gör att man trots allt fortfarande är en bra människa är att man lär sig handla rätt.

Hur svårt det än känns ska jag lägga de tunga och elaka orden bakom mig nu och se framåt. Mitt liv kommer gå vidare och förr eller senare hoppas jag slippa denna skuld och all jävla ångest.

Myskväll

Nu är jag och Jessika och Melvin och vi sitter redo för att se Let's Dance, verkar som att alla ska se det för att Blondinbella ska medverka.. haha!

Vi har precis avnjutit en god middag och nu sitter jag här med ostkrokar och läsk, inte illa! :)

Nu ska jag va social!
Puss

Äntligen!

Jag hoppade runt på internet till kanske klockan fem imorse och jag lyckades väl somna runt 05.30 - 06.00. Behöver jag säga att jag inte tog mig upp klockan 09.30 när klockan ringde? Tur att jag har min Jessi som hade lovat att ringa och väcka mig 10.30 så nu är jag uppe och vaken trots allt.

Idag är det en stor dag som sagt så jag borde hoppa in i duschen snart. Ska köpa mig en stor och fin kopp kaffe när jag kommer ner till stan, det tycker jag att jag förtjänar. Sen blir det att ta 14.20 bussen in till täfte för att jobba på dagis. Vad kul det ska bli! :D Hoppas bara att jag vaknat lite mer då och att jag fått tillbaka min hjärna då, den kan behövas.

Jag skulle göra mycket för att hoppa tillbaka ner i sängen igen!!

Sen ikväll ska jag och umgås med Jessika och Melvin! :) Ska käka middag där och sen sova över där, så det ska bli kul!

Nej oj, nu är klockan mycket och jag borde hoppa in i duschen!
Pusshej!

Here we go again

Jag kan inte sova, för ovanlighetens skull... suck. Jag blir galen! Nu vill jag verkligen sova så att det blir morgon någon gång, stora planer på gång vet ni! ;) Och inte heller nu är det jobbiga tankar som stör nattsömnen, jag kan helt enkelt inte bara sova. Och eftersom att jag sover hos mamma kan jag inte se ett Roswell avsnitt för att ha någonting att sysselsätta mig med, kan inte läsa heller för boken är ju hemma. Så det jag gör är att jag dricker vatten, försöker somna, dricker mer vatten, försöker somna igen, mer vatten, kissa, försöka sova, vatten, sova.... Galen!!!

Jag vet att min blogg just nu mest handlar om min sömn / ickesömn, kanske inte så jättespännande men det är väl det mesta som händer just nu. :P Haha, kul liv jag har!
Men i helgen mina vänner ska ni få se en överraskning iallafall.. vänta bara! ;)

Ska hoppa runt på internet en stund och se om jag blir nå tröttare. Uppdaterar väl kanske igen. :P

Nostalgi

Haha, måste bara skriva igen bara för att jag blev så lycklig nyss! :P Sitter och halvtittar på tv samtidigt som jag sitter vid datorn. Det är ingenting av värde på någon kanal så jag slår över på MTV trots att jag aldrig tittar på det normalt. Då börjar de spela en av Backstreet Boys gamla godingar : Larger than life! Jag såg den och kunde inte låta bli att småfnittra för mig själv. Videon är ju så dålig!!! Låten gillar jag, hallå det e ju BSB, men videon handlar ju om ingenting. De dansar runt i rymden med konstiga dräkter.
Jag gillar dock dansen alla dansar med en massa folk i ett stort rum, men ett stort minus till AJ's magtröja han har på sig. WHY? :P Skyller på 90-talet. Haha!

Lägger in videon här i bloggen. Titta och njut eller titta och skratta! ;)

En klants historia

Jag är fortfarande kvar hos mamma, hon övertalade mig att sova här inatt trots alla mina invändningar och bortförklaringar varför jag skulle sova hemma, sötmamma. :P Jag har ju inte med mig mina lins-grejer hit men påhittig som mammor kan vara ibland öppnade hon flera av sina endagslinser och tog linsvätskan av dem som jag kan lägga linserna i, haha! :) Tror inte att hon ville att jag skulle gå hem i kylan och halkan.
På tal om halkan så igår när jag skulle gå till OK och möta upp taxin försvinner marken under mina fötter och jag faller pladask på höften, satan alltså! Jag vet att jag har halkiga skor men jag har klarat mig såå bra från att halka, men igår va det väl dags. Ont som fan gjorde det och det var mitt under alla lampor som lyser upp hela jävla OK så alla såg det ju, föll ju rakt framför alla bilar också. Kan ju säga att samtidigt som jag ramlade och skrek pratade jag med taxichaffören i telefonen så han måste ju ha undrat. Hehe :P.
Jag föll tydligen på nyårsafton också för jag har världens fulaste blåmärke på det högra låret, och nu efter igår har jag ett på vänsta låret - jag är färgglad! :P Men snyggt e det ju dock inte.

Sen råkade jag göra världens klantigaste grej igår när jag borstade tänderna. Vette fan hur jag lyckades men jag måste ha borstat väldigt snabbt och hårt för plötsligt slår jag i strängen under tungan med tandborsten så jävla hårt att jag får ett jack i den och det börjar BLÖDA. Vilket självklart gjorde fruktansvärt ont. Sen eftersom att jag har min piercing i tungan låg pluppen och skavde precis på såret hela tiden så jag fick försöka ligga och sova med tungen åt sidan vilket inte var lätt.
Idag då har smärtan avtagit lite med tungan är svullen, det både syns på den och det hörs när jag pratar. Jag hade riktigt svårt att prata normalt idag när jag pratade med mamma och Anita och fick anstränga mig för att försöka prata tydligt. Haha, när jag berättade för dom vad som hänt och att det är därför det kanske är svårt att höra vad jag säger ibland så dom ba: "Jahaa, ja vi tyckte du prata lite otydligt." Hehe, inte lätt detta. :P Men nu känns det lite bättre och imorrn har förhoppningsvis svullnaden lagt sig.

Nu fick ni höra lite om hur klantig jag är ibland. Spännande! :P

Hos mammsen

Kan ju säga att jätteaktiv har jag ju inte varit idag trots att jag sa att jag skulle vara det. Hade planerat att ta en timmes promenad ute, men eftersom att det snöade och var ganska kallt ute så blev de bara en en 35 minuters promenad. Bättre än inget dock. Sen när jag kom hem var jag nära att somna igen, men jag tvingade mig att vara vaken, jag låg och läste istället. Sen gick jag för att träffa mamma och Anita för att sedan gå med dom och beställa pizza. Nu sitter jag hemma hos mamma, mätt och belåten med pizza i magen. :)

Glad och positiv ska jag vara..lalalllaaaa, imorrn händer det ju roliga saker! Ska ju även jobba med barnen två timmar på eftermiddagen, det kan vara bra för mig. Lite terapi kan jag behöva så jag kankse kan börja sova igen.
Får se hur länge jag är här hos mamma, hon kommer väl hoppa i säng snart så då går jag väl hem, får se om jag orkar se en film när jag kommer hem eller om jag bara lägger mig och läser igen. Min huvudvärk har börjat komma, vet inte varför jag får ont i huvudet på kvällarna. Har fått det varje kväll nu flera dagar i rad. 

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag hemmåt!
Puss puss

Så jävla dålig

Gissa om jag vaknade och tog mig upp ur sängen klockan 10 som planerat? Nej, ligger fortfarande i sängen. Jävla helvete! Nu kommer jag inte kunna sova inatt heller, det här är en ond cirkel. Men idag ska jag se till att aktivera mig lite och inte bara va hemma, då tröttar man ju ut sig lite mer iaf. Nu ska jag äta frukost / lunch och sedan ta tag i mitt liv.

Frågan är VARFÖR?

Varför kan jag inte sova om nätterna? Jag blir galen!! Jag ligger här och jag är trött... Somna då för i helvete! Jag har ställt klockan på 10 och då ska jag fan upp, ska inte sova bort hela dagen. Snälla John Blund kom hit! Har hört att det finns receptfria insomnings tabletter på apoteket, kanske ska testa? Jag är ju iof lite skeptisk åt att ta till piller, men det kommer ju aldrig funka i längden det här om jag inte kan sova. Kanske skulle funka som en tillfällig lösning? Aja, nu ska jag dricka lite vatten sen försöka igen. Natti.

I'm a lucky woman!

Jag fick glass!!! :D Är hos Jon och Jessika för tillfället och jag hittade smarrig choklad & vaniljglass i deras frys, och nej... jag for inte hit enbart för att snylta glass! ;) Nog för att jag säkert hade kunnat fara hit enbart för det.. så sugen var jag faktist! Haha! :P
Jag vet inte vad det är med mig och glass nu förtiden, jag kan få sådanna sjuka cravings efter glass lite nu och då. Förut var det choklad men nu är det glass. Glass glass glass! Och inte isglass, gud förbjude, utan vanlig glass. Hellst ska den va sådär lite smällt också... MmMmmMmmmmmmmmmmm!

 Bilden är snodd av aftonbladet

Dagen har varit väääldigt lugn, JV kom förbi efter jobbet, vi såg en film och käkade middag. När han hade åkt såg jag lite Roswell och efter det satte jag igång en film som verkar ganska mysig. Har inte sett klart den än, får göra det imorn eller nåt! :)
De ringde från förskolan idag och jag ska jobba på fredag! Yeey! Jag får träffa barnen igen!!! :D Jag är överlycklg!!

Puss hej!

Glass

Jag är sjukt sugen på glass!! Vet dock inte om OK är öppet nu. I vilket fall som hellst är jag dock lite för lat för att gå och köpa. Men hade jag kunnat trolla hade jag skaffat mig en burk Ben & Jerry glass. Åh vad gott!!!

Lånar film!

Hello! Är hos Jon och Jessika nu för att lämna tillbaka och låna lite filmer. Det blir att jag set mycket film på kvällarna i lägenheten när det inte finns mycket annat spännande att göra.
Dagen har varit lugn, jag sov mycket längre än jag planerat och sen tvättade jag. Efter det gick jag och handlade, lagade middag och sen hoppade jag på bussen till Höjden. Snart ska jag gå förbi hemma hos Jessi och säga hej och lämna in min jobbrapport så att jag får lite pengar denna månad.

Det går lite segt med bokläsandet för tillfället måste jag medge. De senaste dagarna har jag helt och hållet ägnat mig åt att läsa Roswell High böckerna, de som jag har hemma. Nu har jag läst alla som jag har så nu blir det att köpa hem resten när jag har råd. Så nu kan jag kanske ta tag i Boklistan igen. Läser i och för sig en bok från därifrån just nu, - House of evil av John Dean men den är på engelska och handlar mest om hur rättegången för en av Indianas västa mordfall. Så det är många svåra rättsliga termer som man kanske inte helt och fullt förstår. Så när jag mest vill ta det lugnt och läsa någonting lättsamt är det inte boken jag blir sugen på att ta upp! :P

Nu har jag läst ikapp lite bloggar, eftersom att jag inte har internet i lägenheten ligger jag nu, efter att ha läst ikapp en hel del här hos bror, 143 inlägg efter. Jag måste skaffa internet!! :P

Nu ska jag iväg till Jessi en sväng sen ska jag hem och läsa tror jag, blev sugen på det. Eller så ser jag en film, får se !hur det blir!

Tack och hej! Puss

Ännu en sömnlös natt

Nu har jag legat här och försökt sova i 2 timmar utan resultat. Jag blir så leds! Jag var trött och hade huvudvärk så jag gissade att det skulle gå fort att somna, men med mitt huvud verkar det omöjligt. Många tankar som snurrar och jag får ingen ordning på dem. Jag trodde allt detta var över? Jag har provat se ett avsnitt Roswell och sen försökt sova, gick inte. Jag har provat läsa Roswell, det gick inte heller. Jag orkar inte ligga vaken hela natten med alla funderingar! Jag måste somna!

Jessi 21 år!!

Nu har vi haft middag hos pappa, alla syskonen och brors familj och pappa. Nu ska vi snart börja dra oss hem för lill-Melvin börjar bli sömnig. Jag ska hem och se på film tror jag. Ska hämta upp tvätten ur tvättstugan och sen ska jag bara kasta mig framför tv'n.
Innan jag kom hit var jag på födelsedagsfika hos Jessi, hon hade gjort en jättefin tårta! :)

Jag måste skaffa mig internet till lägenheten, jag blir galen annars! Jag kan inte blogga som jag vill, jag vill ju egentligen skriva flera inlägg per dag. Så bloggen är inte så spännande just nu. Visst, kanske inte så spännande i vanliga fall heller men det blir iallfall fler inlägg! :P

I bokväg just nu är det ganska lugnt, håller på att läsa Roswell böckerna just nu.

Nu måste jag dra!
Puss

Lugnt hos Jessi

Hej hej! Sitter hos Jessi nu, jessi bakar till sin födelsedag imorrn och jag läser bloggar, bloggar och ser på en film som går på tv: The life of David Gale.
Dagen idag har varit lugn... har tvättat, sett på Roswell och läst Roswell. Ja, jag är en nörd igen! :) Jag upptäckte att böckerna skiljer sig sjukt mycket från serien, mycket detaljer som är borta och karaktärerna är väldigt annorlunda också. Men det blir kul att läsa hur historien slutar på riktigt, jag skulle gissa att bokslutet är väldigt annorlunda än serieslutet.

Imorrn blir det att hälsa på jessi och gratta henne på födelsedagen och sen åka till pappsen för att käka middag. Ska bli kul att träffa lite familj! :)

Sen ikväll ska jag hem och ha en dejt med Ryan Philippe - har en film med honom som jag tror ska vara ganska bra. Nu måste jag avsluta här för att hinna med bussen!

Puss

Tar det lugnt och läser Roswell

Jag kan blogga från mobilen igen! :-) Just nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt, har precis tvättat. Ska till jessi senare och hälsa på, kommer bli trevligt! Igår träffade jag min magdie, johannes och oskar. Johannes är hemma från lund över jul och det var jättekul att se honom igen. Vi satt bara och snackade och drack vin, det var riktigt trevligt! Busade med lilla Otilia också, söt-tjejen! :-) Ska snart ta och göra mig i ordning, sitter i pyamas fortfarande och sen ska jag diska undan lite. Imorrn blir det att dra till pappa och hälsa på med bror + familj och kanske syrran. Bloggar då! Puss

RSS 2.0