Sockerchock

Blääh, boken jag läser nu är inte alls lika intressant och rolig som den förra! Eller, visst är det intressant men den är skriven på ett jobbigare rätt. Den förra boken var mer lättläst.
Höll på att somna när jag läste tidigare så jag gick till OK. Nu har jag suttit och tryckt i mig massa socker! :P Sprite, muffins som min älskade lillasyster bakade till mig och tuttifrutti godisar. Köpte en chokladkaka också, men den e kvar. Ska läsa i en timme nu har jag tänkt och klarar jag det får jag se American Idol, och då ska jag äta chokladen!

Missade sista avsnittet av Den rätte för Rosing ikväll också. Fick ett sms av mamma. Jag hade totalt glömt bort det. Vet dock inte om jag hade haft ork att gå dit och se det heller, skulle bara bli stressad av att veta att jag kunde fördriva tiden mer effektivt.

Välkomna mina nya älsklingar

Nu är jag hemma med mina nya skor!! :D Men det blev inte de skorna som jag hade tänkt köpa, ångrade mig lite när jag provade dem. Tyckte inte att de var fullt lika snygga som tidigare. Sen hittade Malin ett par skor som jag har provar tidigare. De var mycket snyggare, satt bra på mig och var på REA! :D Skorna jag hade tänkt köpa gick på 1199:- och de andra skorna var nedsatta till 479:-, pluss att de va snyggare! :D Så jag är huuuur nöjd som hellst. Här är dom:



Jag köpte även en vit kofta som var riktigt söt! :) Den har jag dock ingen bild på.


Jag har precis ätit middag, blev taccos idag också eftersom det blev över köttfärs och allt annat som man behöver till. Så nu är jag mätt i magen!

Nu blir det till att plugga!

Skor!!

Jag hittade för ganska länge sedan ett par skor som jag absolut vill ha, har tidigare inte haft råd att köpa dom. Nu har jag det och jag vill bara gå och köpa dem.. NU! Men jag vet orkar inte springa dit själv. Känns trist att gå dit ensam enbart för att köpa skorna. Tänkte att min syster kunde följa med mig idag när hon kom in till stan, men det kunde hon inte. Jag är livrädd att de ska försvinna! Men jag kan kanske springa dit imorgon efter skolan istället. Jag borde ägna hela den här dagen åt att läsa.

Är klar med ena boken nu! :D Så nu har jag bara en bok kvar, den är dock tjockare än den förra så jag hoppas att den är lika intressant.

Ska köpa skorna om en timme ungefär! :D Malin ville följa med mig!! Så nu kan jag läsa ytterligare ett tag med motivationen att läser jag en timme så får jag köpa skorna sedan! Aaah!! :D Hoppas så in i helvete att de finns kvar i storleken jag ska ha nu då, annars kommer jag börja gråta!

Enformig

Goddagens! Nu jag har nyss ätit frukost och jag ska snart läsa lite till. Läsa läsa läsa, känns som om det är allt jag skriver om nu. :P Men jag måste ju!

Det är jättefint väder ute idag så får se om jag tar mig ut någonting, skulle vara skönt. Jag borde städa också, det ser ut som helvetet själv här inne. Blä! Och när det är stökigt blir jag lätt distraherad så jag ska läsa litegrann sen städa undan. Skulle behöva dammsuga med, får se om det blir idag eller om jag tar det imorrn.

Bloggen känns VÄLDIGT enformig just nu

Läsning

Nu har jag 12 sidor kvar att läsa, men jag kommer inte orka se American Idol ikväll! Haha, är alldeles för trött plus att jag ska upp tidigt imorrn och fortsätta läsa.
Jag tycker dock inte alls att det är jobbigt att läsa, boken jag läser ju tycker jag är jätteintressant och jag har inte svårt att hänga med. Jag kan verkligen se de olika händelserna och exemplen som beskrivs i boken. Jag kan sätta mig in i sammanhanget och det underlättar jättemycket! Det som dock är drygt med all läsning är ju att det tar sådan tid! Sedan vet jag ju inte heller hur mycket av det jag läser som fastar och hur mycket jag kommer komma ihåg när det är dags att skriva uppgiften :P.

Ska iallafall unna mig att läsa Eclipse ikväll!! Så snart ska jag borsta tänderna och hoppa i säng.

Nu ska jag läsa bloggar en stund och sedan ska jag avsluta det här.
Nattinatt!

Man behöver lockelser

Nu ska jag ge mig själv en deal: Läser jag 39 sidor till (alltså två kapitel) får jag se American Idol sen! Nu ska jag vara duktig!

Skriver sen!

Fullt upp

Inte haft tid att uppdatera alls idag! Var barnvakt till Melvin på förmiddagen och sen stannade jag kvar hos dem för att sitta och plugga. Efter det mötte jag syrran på stan, vi gick och handlade och sedan for vi hem till mig och lagade taccos. När vi hade ätit klart hjälpte jag syster med hennes CV samtidigt som jag satt och pluggade.
Nu har hon åkt hem och jag ska strax fortsätta med plugget, ska bara läsa lite bloggar först.

Gissa vad jag har att se senare om jag orkar / hinner? Juuust det... American idol! :D

Jag är nöjd

Jag är igång! Jag har börjat med skolarbetet, duktiga jag! Var tvungen att pausa lite för att göra kaffe, jag höll på att somna. :P Nu är kaffet klart och jag ska fortsätta läsa.

Vill bara säga att jag är ganska nöjd med Sveriges 0 - 0 resultat mot Portugal igår. Visst att vi mest stod och försvarade oss, men vi lyckades hålla nollan mot ett ganska mycket bättre lag. Det tycker jag vi ska vara nöjda med!

Söndag 29/3 - 2009

Vet någon hur fotbollsmatchen slutade igår? Vi satt och såg 70 minuter av den, men det var inte så spännande så vi gav upp och såg Twilight istället. Edward får gääärna hoppa in genom mitt fönster och ge mig nattliga besök! ;)
När filmen var slut ville jag se den igen! Haha! Men ja, måste ju säga att boken är så himla mycket bättre. Det hade jag dock förväntat mig att jag skulle tycka. Filmen slutade lite sent så jag fick sova hos Jessi, missade sista bussen hem. Hon har en jäävligt skön bäddsoffa!

Nu tvättar jag lite och har även diskat undan. Ska slänga i mig ett paket nudlar snart tror jag och sen ska jag åka till Bror och Jessica. Ska vara barnvakt till Melvin imorgonbitti och då blir det smidigast ifall jag sover där!
Jag måste ta med mig lite skolarbete så jag får nåt plugg gjort, det är dags att sätta igång nu.

Lånade Eclipse och Breaking dawn av Jessi nu också!! Som jag har längtat!! Men jag vet inte om jag vågar börja läsa nu när jag har så mycket att läsa från skolan! :P Känns som om jag börjar läsa dessa böcker nu kommer jag inte kunna sluta! Men jag får göra det som ett belöningssystem, att läser jag si och så mycket i det vi ska läsa från skolan, då får jag läsa en stund i Twilight-böckerna! :P

Nu ska jag läsa lite bloggar, äta nudlar å sen börja plugga!

Robert Patinson VS Cristiano Ronaldo & Olof Mellberg

 
Hittade dessa heta bilder på Robert Patinson hos posh24.com.

Jag har nyss sovit en ganska lång stund, såg på CSI först men blev himla trött. Ska snart göra mig i ordning och åka till Jessi. Vi ska nog kanske se Twilight filmen!! :D Det är fotbolkk ikväll också, Sverige - Portugal och det måste vi ju också se!!

Fick en bokhylla av Pär idag också! Jättesnällt!! Nu kan jag börja få lite orning på mina böcker. Måste bara lyackas skruva ihop den på något sätt... :P Någon som har en stjärnmejsel?

Full dag

Har inte hunnit blogga på hela dagen! Nu har jag nyss kommit hem från NH, borstar tänderna.

Jag har haft jäävligt kul ikväll, dansat som fan! :D Upptäckte (malin upptäkte) att DJ'en går i min klass :P, så jag gick och önskade schlager. Han spelade lite, men dock inte så mycket bra. Bästa va väl Fångad av en stormvind!

Nu blir det sängen för mig! Natti

Det är helg!

Nu drar jag snart till skolan, sitter och dricker kaffe här.

Fredag idag... Vad händer? Jag ska få träffa Jessi en stund idag som nu är hemma efter sin praktik i ske-å! Jättekul att hon är hemma!! :D

Ha en bra dag!

Skallen är helt tom

Nu är jag jättetrött och hoppar i säng, ska upp imorrn. Jag börjar klockan 9.00, tur att vi ska vara i samma sal som idag - då hittar jag dit iallafall. :)

Imorgon får jag även tredje Twilight boken, skulle ha fått den idag men Jessi kom hem senare än tänkt. Jag hade dock ändå inte orkar åka upp och hämta den fast hon kommit hem när hon först trodde att hon skulle va hemma, jag var alldeles för trött.

Men nattinatt!

Recension: Roswell High; Inkräktaren - Melinda Metz

 
"Michael har tagits tillfånga av sheriff Valenti som planerar att utföra vetenskapliga experiment på honom. På den hemliga förläggningen dit Valenti har fört Michael träffar han Adam, en kille i samma ålder. Adam har vuxit upp på förläggningen och vet inte om något annat liv. Vem är han? Kan Adam vara från samma planet som Michael, Max och Isabel?
Allt Michael vet är att det är något mycket speciellt med Adam och att de måste fly tillsammans innan Valenti tvingar Michael att avslöja var Max och Isabel är. För när Valenti väl har fått reda på det har han ingen användning av Michael längre..."




Inkräktaren
är det femte boken i bokserien Roswell High. Max, Michael och Isabel var alla med i den berömda UFO krashen som sägs ha ägt rum i Roswell år 1947. Vissa säger att det bara är en skröna, men andra är fullt säkra på att aliens finns och att det inte alls var en väderballong som kraschade, som regeringen gick ut och sa att det var.

Lite bakgrund om boken:
Fyrtio år efter UFO kraschen öppnas tre kapslar i en grotta utanför Roswell, ut kommer tre barn. De upptäcks när de vandrar omkring nakna i öknen och de omhändertas. Ingen misstänker att det skulle vara någonting konstigt eller ovanligt med barnen, de ser ut som riktiga människor, utom Sheriff Valenti. Valenti är polischef i staden och han är även en agent i en organisation som letar och vill fånga utomjordingar.

Max, Michael och Isabel vet från början att de är annorlunda. De har helande krafter och övernaturliga förmågor. Med lite efterforsking och pusslande lyckas de lista ut att de inte är från platen jorden, men vart de kommer ifrån har de ingen aning om. De är väldigt noga med att hålla sin identitet hemlig. Men en dag, när Liz blir skjuten på cafeét hon jobbar och Max heelar henne sätts allt på spel.
Liz, Maria och deras bästa vän Alex blir snart nära vänner till dessa tre utomjordingar och de gör allt för att hålla deras hemlighet.

Vet inte direkt vad jag ska skriva om den här boken, det är så svårt när det är den femte boken i en bokserie, vill ju inte avslöja allt vad som händer ifall någon skulle vilja läsa dem! :P Jag kan ju säga att jag började titta på TV-serien som gick på tv för några år sedan, Roswell, som är baserad på dessa böcker. Jag föll pladask och var nästan helt bessatt av den. När jag fick veta att den var baserad på en ungdomsbokserie var jag ju tvungen att läsa den. Jag har dock läst de flesta böckerna hittills på svenska, alla utom den första, och jag kan ju säga att de är MYCKET bättre på engelska. Dock svåra att få tag i. De är till och med JÄTTESVÅRA att få tag i på svenska. Jag letar och letar och letar. De finns nästan ingenstans. Jag hade tur som hittade den här boken på bokrean, men hur jag ska få tag i resten är för mig en liten gåta. För jag måste ha resten, jag måste veta hur historien slutar egentligen. Eftersom att TV-serien nerlagd så gjorde de ett ganska hastigt avslut. Jag tror verkligen inte att den rätta historien avslutas på det viset.

Det har blivit som ett litet samlarobjekt för mig! :)

Första dagen

Puuuh, så var första dagen som student på universitetet avklarat... och jag överlevde! Dock har jag en himla huvudvärk just nu. Mycket att tänka på, många intryck, massa folk, kaffe och alldeles för lite vatten.

Efter kursgenomgången såg vi på en film om en kille som blev misshandlad hemma men ingen ingrep trots flertalet polisanmälningar. Den enda han hande på sin sida var en av sina lärare.
Sen efter lunchen så delades vi in i våra grupper och diskuterade lite runt filmen och så.

Det känns bra just nu, får se hur det blir snart när plugget kommer igång på allvar! :P

Skolstart

Idag börjar jag skolan, oj oj! Jag sitter här och är lite nervös, jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig. Är mest orolig att jag inte ska fatta någonting :P!

Kan inte skriva mycket mer nu, är lite för stirrig! Berättar när jag kommer hem!

Snart gäller det

Nu borde jag hoppa i säng, kommer inte kunna sova... jag är nervös! Jag börjar ju skolan imorgon!! Frågan är ju hur detta kommer gå!? Tur att Malin är så snäll att hon följer med mig och ser till att jag hittar rätt (alla som känner mig vet ju om min totala avsaknad av lokalsinne).
Jag börjar klockan nio så jag borde försöka få lite sömn, men just nu är jag ganska uppe i varv så vet inte om jag kommer lyckas somna. Läsa brukar ju alltid fungera som avslappningsmetod, det är ett jättebra sätt att få tankarna på annat håll. Men jag har just nu ingenting att läsa eftersom att jag inte vill börja på en ny bok ikväll när jag får den tredje Twilight boken imorgon. Så jag testar väl att sova och fungerar inte det får jag ta en bok iallafall.


Dagens drog, köpt för mina sista pengar! Väl spenderat va? :D

Håll tummarna för mig imorgon

Abstinens!

Sitter och väntar på att Malin ska komma förbi med pengar som hon är skyldig mig så jag kan gå och handla choklad. Abstinens som satan!

Sen måste jag tvätta upp en tröja jag tänkte ha imorgon (första skoldagen!). Tvättstugan är dock upptagen så jag får väl tvätta den för hand. Hoppas bara att den hinner torka.

Barnen på förskolan var skogstokiga, så jag är rätt slut i skallen nu vill jag lova!

Nu är Malin på G så nu ska jag gå!
Puss

Bloggdoktor?

Alltså min blogg är helt störd! Jag fattar inte! För det första så är det om det jag skrev om igår, sen har den inte publicerat mitt sista inlägg från igår?! :( Inte alls kul!

Aja, sitter nu och äter frukost. Har sovit gott inatt, somnade kanske vid 00.00 så jag har väl sovit sju och en halv timme! :) Huur härligt som hellst!
Ska åka ut och jobba idag igen, bussen går 8.20 som igår. Jag ska dock jobba en timme längre idag än igår, men det är inte så farligt. Solen skiner idag också! Jag hoppas att det är varmare än igår för igår var det fan inte så varmt trots att solen lyste.

Nu: Bloggläsning

Nu måste jag sova

Oj, nu är jag trött. Blir till att borsta tänderna och sedan se om jag ska lägga mig och läsa en stund innan jag somnar. Ska bli ritkigt skönt att sova! Sen vakna upp imorgon och ha frukost hemma! :D

Sov gott hörrni så hoppas jag att jag har något roligare  att skriva imorrn!
Natti

En pinsam historia

Måste berätta en pinsam sak som hände mig idag!

När jag åkte in till stan efter jobbet idag kom jag på att jag måste handla så att jag har frukost imorrn. Jag går förbi ett ICA på vägen hem. Jag handlar smör, mjölk, nudlar, bröd och plastpåsar. När jag står och ska betala knappar jag in koden och går för att packa kassen, då säger kassörskan att det blev nåt fel och att jag måste göra om det. Så jag gör det igen, och det funkar inte. Då går det sakta upp för mig att jag kanske inte har några pengar på kortet, jag försöker hoppfullt igen men nej det funkar inte. Så där står jag med sakerna och utan pengar, fanns inte så mycket annat att göra än att gå tillbaka med sakerna.
Tjejen som stod i kassan ropar åt den söta, trevliga killen som jobbar där att han ska hjälpa mig tillbaka med sakerna. Det som gör det extra pinsamt är att det är nästan alltid han som jobbar när jag är och handlar och och jag & Malin brukar gå dit och handla bara för att vi (Malin:P) vill se om han jobbar. Haha! Men han var glad och trevlig och svor lite tillsammans med mig över mitt kort, med ett leénde på läpparna. Jag tror dock att han fattade att jag inte hade några pengar... :P

Men det pinsammaste kom sen, ikväll! Mamma brukar alltid gå med mig en bit när jag varit hos henne på tisdagarna och sett Deb rätte för Rosing. Jag hade berättat om denna incident för henne och hon erbjöd sig att följa med mig till ICA nu ikväll och köpa sakerna åt mig så jag kunde äta. Vi hade Burre med oss så jag tänkte ju att jag skulle stå kvar ute så jag slapp visa mig där inne igen! Men mamma ville att jag skulle följa med in... Det är HELT tomt i butiken förutom denna söta kille som jobbar. Så jag går in och plockar ihop EXAKT samma saker som tidigare idag, enda skillnaden är att nu är det mamma som tar fram kortet och betalar... vilket gjorde dte Sjuuukt pinsamt. "Hej jag har inga pengar och min mamma får betala!" (Fast det sa jag ju självklart inte). Sen sa mamma också till honom: "Hoppas mitt kort funkar nu då, hö hö." Jag sprang ut med sakerna så fort jag packat ihop dom vill jag lova.

Fy fan! :P

"Grupp" i skogen

Nu är jobb-dagen slut för idag. Jag fick följa med en skara barn ut i skogen idag när de hade "Grupp". Då skulle de leta ledtrådar, plastfickor som en av lärarna satt ut i skogen innan. I dessa plastfickor var det olika former, cirklar, rektanglar, fyrkanter osv och med hjälp av dessa skulle de lösa ett pussel. Jättekul! :)

Ska äta middag med pappa när han kommer hem och sedan ska jag ta bussen som går 17.30 tillbaka in till stan. Då måste jag gå och handla bröd och mjök så att jag kan äta frukost imorgon bitti.

Varför kruppar min bloggsida upp!? :( har försökt byta design, men då stavade den fel på mitt namn. Som ni ser står det BOOKOCHOLIC... Jättefel! Och det är INTE jag som skrivit det fel :P, uten det blev så efter jag försökte byta. Skit! Måste försöka få till det på något sätt.


Jag & John
Jag vill ha sommar!

Sömn

Jag lyckades inte hålla mig vaken igår, jag somnade kanske 19.30. Men jag har sovit i stort sätt hela natten, har vaknat tre gånger men har somnat om direkt igen, så jag är ordentligt utvilad!
Nu sitter jag och dricker kaffe och äter en macka, ska ta bussen om 50 minuter och åka ut för att jobba. Solen lyser ute. helt underbart! Då kommer det vara riktigt skönt att vara ute idag, bara den håller sig kvar.

Ha en bra dag!

Inte somna, inte somna

Nu är jag hemma igen, jag är heeelt slut i skallen! Man jag ska inte somna nu, jag får bara inte! För jag ska upp tidigt imorrn och jobba! Håller på att koka potatis nu och sedan ska jag steka upp några biffar som jag ska äta till middag.
Jag vet inte riktigt hur jag ska underhålla mig själv ikväll så jag inte somnar innan läggdags.... Vad jag än gör brukar jag slumra till: Ljudbok kan jag somna till vare sig jag är trött eller inte, vanlig bok då kommer jag absolut somna. Undra om jag kan hålla mig vaken genom en film? Jag har ju Sagan om de två tornen som jag kan titta på ! :)

Nu ska jag läsa bloggar

Jag är på väg!

Jag kunde verkligen inte somna inatt, och jag har ingen aning varför! Jag var verkligen trött, hade fan varit vaken 8.30 igår morse och INTE sovit en blund under resten av dagen, så jag trodde att det skulle vara jättelätt att somna. Men icket!
Jag låg där och kände mig jättestressad!! Hade känslan i kroppen som om jag var på väg att få en massa ångest, utan att få det... Och det var irriterande att bara ligga och vänta. Så jag vred och vände, vred och vände. Tröstade mig med att jag ska ju ändå inte upp till någonting särskillt idag.

Nu, 7.30 ringde dom! :P Kris på en avdelning på förskolan - Jag kommer!
Så jag sitter här med kaffe och mackor, bussen går 8.20. Det är snabba ryck, inget znooz här inte! Får se hur länge jag ska jobba med gissar att det blir hela dagen. Jag är jätteglad, drömde i veckan om barnen på den förskolen så jag tror mitt undermedvetna verkligen vill dit och jobba!

Ryggen känns bra idag faktiskt, tack och lov! Känner nästan inte av någonting! :)

Nu måste jag borsta tänderna!
Puss

Han lär sig av sin faster



Det ska börjas i tid!

Nu hoppar jag i säng, god natt!

Tio skivkontrakt, någon?

Jag vet inte hur jag ska klara av att följa American Idol i år!! Alla är så himla himla duktiga och nu vill jag inte att någon ska åka längre. Ikväll va de elva stycken kvar och jag hade bara EN tjej jag tänkte kunde få åka... tack och lov åkte just hon. Men nästa vecka då? Vem fan ska åka nästa vecka? Vill ha kvar nästan alla nu... Visst, har någon till som inte är superfavoriter, men de gör så pass bra framträdanden att de endå inte skulle behöva åka.

Jag har fyra favoriter som ABSOLUT inte får åka... eller fem favoriter, men vi kan ju inte ha fem vinnare!? Så, det betyder att mitt hjärta kommer krossas någon vecka framöver. Kanske är det nu till veckan... vem vet!

Ett framträdande ikväll, Danny ( jag har pratat om honom tidigare och visat bild på honom ), han var så duktig och gjorde det såå himla bra att jag satt här med full gåshud och tårarna rinnande ner för mina kinder. Så fint, så fint!

Så samtidigt som jag vill fortsätta titta på mitt älskade American Idol vill jag nästan inte. Kan inte alla vinna!? haha... :)

Jävla klant

Ikväll har jag och syrran varit på middag hos pappa, det blev taccos och det var mycket gott! :)
Jag är dock jävligt klantig, när vi skulle åka tillbaka till stan skulle vi åka förbi hos Malins föräldrar och hämta jackor till henne. Så tyckte Jennie att jag skulle springa :P, så jag sprang.. det var JÄTTEHALKIGT! Jag flög och helvete och landande på axeln så det smällde till i ryggen. Det gjorde inte så ont då, blev mest förvånad "Vart försvann marken" liksom.
Sen när jag körde bilen in till stan (jag övningskörde) så började jag få lite känningar i ryggen, när vi släpper av syrran hos mamma har det börjat göra ganska ont. Och nu sitter jag här, har ONT ONT ONT i ryggen och i nacken. Inte alls roligt, vet inte hur jag ska sitta riktigt. Har ingen värmekudde heller.. :( Jag bävar mig inför imorgonbitti när jag ska ta mig upp ur sängen ifall det blivit värre då... och det brukar väl vara så, gör ondast dagen efter. Jag får ta i massa trä och hoppas att det blivit bättre, även fast jag känner att det börjar göra mer och mer ont redan nu. Så jävla klantig jag är!

Lite fläng hit och dit

Nu ska jag gå hem med mina saker, sen ska jag följa med Malin till universitetet när hon ska plugga. Jag ska väl läsa eller nåt! Efter det så ska jag åka till täfte och käka middag med pappa och lillasyrran, det kommer säkert bli rikitgt gott och trevligt! :)

Höres sen när jag är hemma igen!

Recension: Dexters dunkla drömmar - Jeff Lindsay


"r vi presentera Dexter Morgan, en Hannibal Lecter i fårakläder...
En seriemördare som ryser vid åsynen av blod...
Et
t monster vars gyllene regel gör honom mänsklig:
Han dödar bara onda människor

Dexter Morgan är nog inte mannen man tar med sig hem till familjen. Om man förstår vem han är, vill säga. Men det gör ingen. Ytligt sett är Dexter den perfekte gentlemannen, artig, charmerande och prydlig - det bäst klädda monstret i Miami, anser han själv. Han är också omtänksam styvbror till Deborah, polis i Miami, och därutöver bara intresserad av en sak: att ta livet av folk som verkligen förtjänar att dö.

Dexters dragningskraft på det motsatta könet gör honom ständigt lika förvånad - och totalt likgiltig, eftersom käsnlor är någont som Dexter inte har. Han är tömd på all mänsklighet, fast mycket dukig på att hålla masken.
Trots att han inte tål åsynen av blod arbetar han som blodanalytiker för Miamipolisen, ett jobb som ger honom goda möjligheter att hålla koll på de senaste mordfallen och ögonen öppna efter nya personer som förtjänar hans uppmärksamhet.
Dexters välorganiserade liv blir plötsligt stört när en ny seriemördare börjar operera i stan. Det fantastiska med honom är att han verkar ha stil och ett tillvägagångssätt som är nästan identiskt med Dexters sätt att ta livet av sina offer. Men den nye mördaren tar sig inte bara in på hans revir. Han verkar vilja att Dexter ska komma ut och leka tillsammans med honom..."


Ni kanske har sett tv-serien Dexter? Detta är boken som serien bygger på. Hela första säsongen är samma story som boken. Jag som då har sett första säsongen av Dexter visste ju exakt vad som skulle hända, så det var inte jättespännande för mig att läsa. Men samtidigt tyckte jag att det var ganska underhållande.
Mycket av vad som händer i boken och i serien är ganska likt, men det är klart att det skiljer sig åt ibland. Framförallt karaktärerna. Kriminalinspektör LaGuerta till exempel, i boken framställs hon som en riktigt korkad bimbo och den känslan av henne fick jag inte när jag såg serien. Dexter syster Deborah är väl ganska lik sig i serien och boken, förutom att jag tyckte väldigt mycket bättre om hennes karaktär i boken än i tv-serien. Jag tålde verkligen inte henne när jag såg serien, jag tyckte att hon förstörde allt ihop. Men det kan bero på att jag inte gillade skådespeleriet, att jag tyckte tjejen som spelade henne verkade jobbig... jag vet inte riktigt.

Men annars är det ganska likt. Dexters desperata sökande efter denna seriemördare som är så lik honom. Som verkar veta saker om honom som han inte vet själv. Som är inne i hans lägenhet och lämnar små ledtrådar, som en gåta Dexter måste lösa.
Dexter gör det han kan för att hjälpa sin syster att lösa fallet, så att hon kan visa fram fötterna i det tuffa polisyrket. Men hjälper han henne bara för att vara snäll med henne eller finns det någonting annat som ligger bakom? Om han skulle hitta denna mördare, skulle han då vilja att han åkte fast eller vill han hitta honom så att de kan bli bästa vänner och leka tillsammans? De har ju onekligen samma intresse.
Dexter förstår inte rikitgt varför han dras till denna hemska man, men han vet att han skulle vilja möta honom öga mot öga. Att för en gångs skull få träffa någon som är precis som han själv.

Det är lite svårt att bedömma vad jag tycker om boken eftersom att jag inte läser den med helt nya ögon, jag kan historien och jämför den hela tiden med tv-serien. Och det gör att det blir svårt för mig att betygsätta den.

Solen skiner, underbart!

Godmorgon! Titta vad klockan är, och jag är vaken! :) Jag hade i och för sig inget val eftersom jag var tvungen att gå ut med hunden. Så nu har vi precis varit ute och jag sitter här med en god kopp kaffe och två mackor.
Jag måste faktiskt säga att Vad fint väder det är ute!! Hur trött jag än var imorse är jag nu glad att jag inte sov bort en sådan här fin och solig vårdag! Jaa, det könns verkligen som vår i luften nu! Underbart!

Hur ska man fördriva tiden idag nu då när man är uppe så här tidigt? Jag ska väl vänta med att mamma och Pär ska komma hem, efter det duscha och sedan ska jag väl vandra hemmåt. Jag ska även skriva en bokrecension.

Hoppas detta blir en bra söndag! :)

Kunde inte låta bli



Hittade den här bilden på Zac Efron och jag kunde inte låta bli, så sjukt het!! Haha!

Nu går jag och lägger mig! Syrran skulle inte hit och sova, jag missförstod. Hon skulle till en tjejkompis och sova, så jag har väntat uppe i onödan! :P

Natti natt

Vill ha nåt ordentligt

Hej hej! Jag gör fortfarande inte mycket av värde... lyssnar på Backstreet boys i och för sig! Hittade precis en låt jag aldrig hört som tydligen ska va med på Millenium albumet? Den måste vara med på en utökad utgåva av den och inte orginalet!
Lillsyrran kommer snart hem, ska väl vänta på henne och sen tänkte jag hoppa i säng. Börjar faktiskt känna mig lite trött och jag vill hinna läsa litegrann.

Jag hoppas så innerligt att Ylva har hunnit läsa ut tredje Twilight boken på måndag så att jag får den då! :D Vill ha någonting BRA att läsa nu, jag börjar bli rastlös över att inte ha en ordentlig bok i handen.

Jag e så himla rastlööös!! Aja, nu ska jag sluta skriva ovärda saker och hoppas på att morgondagen kanske blir mer spännande. Jag tvivlar dock på det eftersom att det är söndag.. och söndagar är alltid dö-dagar.

Vad göra?

Har precis sett Klart Sagan om ringen, extended versonen. Jag har aldrig sett den utökade versonen av första filmen så det var kul! :) Vet inte om jag orkar med just nu att se den andra filmen, ska ju faktist upp imorgon för att gå ut med hunden.
Men samtidigt vill jag inte gå och lägga mig heller, så vad gör man då?

Jaja, ska uggla vid datorn en stund sen får jag se vad jag gör.

Annars händer det inte mycket spännande här. Jag äter choklad och dricker cola...

Ganska nöjd för tillfället

Nu är jag mätt och belåten, har ätit en smarrig middag bestående av kotletter, kroketter och massa sallad! Inte dumt det!

Jag var och handlade tidigare för att ha någonting till filmerna ikväll, det blev choklad och cola så kvällen är gjord! :D

Nu ska jag städa upp här i köket, det set förjävligt ut, och sedan ska jag lägga mig i soffan!

Slö kväll

Nu är jag hos mamma, pratar med lillasyrran medan hon gör sig i ordning för att fara på fest! Jag ska ut med hunden snart, tänkte ge han lite mat och sen gå och handla litegrann inför kvällen. Jag hade tänkt se Sagan om ringen filmerna ikväll, får se hur många jag orkar se. Jag har varit peppad på dom i flera veckor nu så det ska bli nice! Känner dock att det är lite lamt att bara sitta hemma en lördagkväll men, kan bli skönt också.

Vad gör ni ikväll?

Hundvakt

Goddag! Jag har nyss ätit frukost och ska snart göra mig klar för att gå till mamma. Jag ska vara hundvakt tills imorgon så jag kommer spendera dygnet hos henne.
Jag och syrran ska laga middag tillsammans ikväll och sen tror jag hon ska iväg på någon fest, så jag blir ensam med hunden. Det är inte våran hund jag ska passa, utan mammas Pärs hund.
Jag skulle va dä 14.00 och det är ju nästan nu, men jag ska bara klä på mig å sådär så han kanske klarar sig en stund till!

Jag måste försöka diska innan jag går också!

Home

Nu är jag hemma igen, Melvin sov hela kvällen men vaknade precis när Jessika kom hem! :P Jag hoppas för hennes skull att han somnar om igen och inte blir pigg, för eftersom han sovit heela kvällen kan han ju hålla igång ett tag nu!

Sitter och funderar på vad jag ska göra nu, lägga mig och läsa eller se ett CSI avsnitt? Kanske gör så att jag först ser ett CSI avsnitt och sen läser, går ju det också!

Den sista scouten

Sitter och ser Den siste scouten men min Bruce Willis i huvudrollen! Han är en sliten, ilsken alkis.. ååh, han är så bra! Han är ju helt underbar i arga roller! Då är han faktist jävligt het! Den är från 1992 så han är lite yngre i den här filmen! ;)



Nu ska jag fortsätta titta!

Nu sover han

Nu sover lillen, får se ifall han sover för natten nu eller om han vaknar om en stund. För mig får han gärna vakna så vi kan busa lite! :D

Ska nu se ifall jag kan få hem American Idol och sedan hade jag tänkt sätta igång en film! :)

Vad gör ni ikväll?

Barnvakt

Hej hej bloggen! Jag har inte hunnit skriva någonting än udag, jag har haft fullt upp med att leka med Melvin! :) Nu är jag hemma igen och har precis käkat middag.
Ska dock snart ta en buss tillbaka till Höjden för att passa Melvin under kvällen också, det ska bli myys! :) Lilla busungen är han!

Jag ska passa på att dra hem de två senast American Idol avsnitten när jag är där också! :D

Nu ska jag göra mig klar och försöka hinna med bussen som går 19.32!

Skriver senare!
Puss

Vill ha någonting att läsa

Jag borde verkligen sova nuuu! Borde verkligen det ifall jag ska orka jaga bus-Melvin imorgon! :) Jaa, jag ska vara barnvakt åt honom på eftermiddagen och det ska bli så kul, jag längtar verkligen! Få jaga honom runt i lägenheten, haha! Det kallas: "Motionera faster".

Men jag vill inte sova, borde... men vill inte! Har ingenting att läsa heller. :( Eller, jag har en himla massa... men jag väntar ju på tredje Twilight boken! Så antingen börjar jag på en ny, inte så tjock bok som jag kanske hinner läsa ut innan nästa kommer eller så får jag helt enkelt vänta. Hmm hmm, dilemman! :P
Jag har ju i och för sig en bok till jag håller på med, min bussbok: Dexters dunkla drömmar. Men eftersom jag sett serien vet jag ju vad som händer så det är ju inte överdrivet spännande.

Men men, gå och lägga mig blir det nu iallafall!
God natt

Förnuft och känsla

Tjena!
Ikväll har jaf umgåtts med Malin! Vi gick först och handlade, jag var verkligen tvungen att handla eftersom det ekade tomt i både skafferi och kylskåp. Så vi handlade på Ica Gourmet sen gick jag hem och slängde i mig lite käk, efter det gick jag till Malin. Vi såg Förnuft och känsla, rätt mysig!

Nu är jag hemma igen och har precis ätit apelsin, mumssss! Det är min drog... det är huur gott som hellst!
Funderar nu på att göra mig en smarrig limpmacka och se ett CSI avsnitt innan jag hoppar i säng, joo det ska jag göra!

Skriver nog en gång till innan jag ska sova!

Slöa jag

Jag tog mig inte alls upp när jag hade tänkt, jag var jättetrött. Nu sitter jag dock här med massa ångest över att jag sovit på tok för länge!

Idag måste jag verkligen handla, har ingenting hemma. Till och med havregrynen tog slut nu så jag kan inte ens göra gröt! :P

Nu ska jag göra mig i ordning!

Upp med tuppen imorrn?

Vad ska man hitta på imorgon då? Malin ville att jag skulle följa med henne upp till universitet på förmiddagen, får se om jag tar mig upp till det. Hon skulle ringa och väcka mig, men jag kan ändå inte lova någonting. Måste upp ca 10 då och jag har försökt ta mig upp till 10 varje dag i flera veckor, det går inte alls bra! :P Jag måste verkligen försöka vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar, annars blir det jobbigt. Så det skulle alltså vara superbra ifall jag lyckas ta mig upp imorrn!

Förutom det får jag väl se vad dagen har att erbjuda. Jag hoppas det är soligt och fint imorgon med så att man kan vara ute och njuta.
Jag har inte så mycket mer att tillägga just nu, så jag säger God Natt!

Recension: New moon - Stephenie Meyer







" 'Shoot,' I muttered when the paper sliced my finger;

I pulled it out to examine the damage.
A single drop of blood oozed from the tiny cut.

It all happend very quickly then.

'No!' Edward roared... Dazed and disoriented, I looked up from the bright red blood pulsing out of my arm - into the fevered eyes of the six suddenly ravenous vampires.


For Bella Swan, there is one thing more important than life itself; Edward Cullen. But being in love whit a vampire is even more dangerous than Bella could ever have imagined. Edward has already rescued Bella from the clutches of one evil vampire, but now, as their daring relationship threatens all that is near and dear to them, they realize their troubles may be just beginning..."


Detta är en jättebra uppföljare på den första boken i serien, Twilight, eller som den heter på svenska:
Om jag kunde drömma
.
Jag läste den första boken på svenska, men den här är på engelska och jag måste säga att jag tycker att det är roligare att läsa på engelska. Egentligen spelar det inte så stor roll för mig, för böckerna är så sjukt bra ändå men jag kommer nu välja att läsa resten av böckerna på engelska.
Eftersom att jag inte är van att läsa så mycket engelska längre var jag lite orolig över att det skulle vara svårt för mig att förstå och komma in i boken, men det var inga som helst problem. Det kan kanske bero på att boken inte är skriven med så svårt språk, det är ju trots allt en ungdomsbok.

Jag älskade den första boken, och jag älskade den andra! Det kanske till och med är så att jag gillar bok nummer två bättre. Precis som med den första boken varken kan eller vill man sluta läsa.

Kärleken mellan Bella och Edward är starkare än någonsin. Bella har allt hon kan önska sig, utom en enda sak: hon vill bli en del av Edwards familj, hon vill också bli en vampyr. Men Edward verkar inte dela hennes önskan och det frustrerar henne.
När Edwards familj uppvaktar Bella på hennes födelsedag händer en olycka som absolut inte får händla i ett rum med vampyrer, Bella får ett papercut och börjar blöda. Jasper kan inte kontrollera sig när doften och synen av blod slår honom och han försöker kasta sig över Bella. De andra i familjen kommer till hennes undsättning.
Efter incidenten är inte Edward sig lik, han drar sig undan och hon kan ana en viss kyla i hans blick. Och en dag släpper han bomben som förstör hennes inre.

New moon innehåller mycket mer sorg än den första boken. Jag kan verkligen känna all den där ångesten Bella går omkring och bär på. Men samtidigt som allt känns mörkt och hemskt har jag hoppet kvar, det kan ju kanske bero på att jag vet att det finns fler böcker efter denna och de måste ju handla om någonting, haha!
Det kommer in nya karaktärer som man får lära känna, till exempel Bellas barndomskompis Jacob. De två kommer varandra riktigt nära och blir goda vänner.

Stephenie Meyer håller historien så verklig och levande hela boken igenom. Man kan så lätt leva sig in i det!
Det är bara så bra!

***** / *****
(5/5)

Ljudbok

Nu har jag kommit hem efter min sväng ner på stan. Gick först och köpte linsvätska och sedan gick jag till biblioteket. På biblioteket gick jag mest runt och kollade, försökte hitta någon liten lätt bok att fördriva tiden med här hemma. Men hittade ingen.
Kom då på att jag velat prova lyssna på ljudbok ett tag, bara för att se om jag klarar av det. Jag har en känsla av att det inte är någonting för mig, jag vill läsa böckerna själv. Men jag bestämde mig för att låna en iallafall för att testa.



Det blev Maratonmarschen av Stephen King. Så nu ska jag lägga mig och lyssna och se vad jag tycker om detta.

Give me more!

Ååhåå, jag läste ut New moon igår!! Jag kan knappt vänta på nästa!!  Ylva har lånat boken av Malin och jag hoppas hon läser ut boken snabbt, för när hon är klar ska jag låna den.
Nu är ju bara frågan ifall det är värt det att börja läsa någon annan bok medan jag väntar? Jag menar, hon kommer vara klar med boken inom några få dagar. Och ifall jag har börjat på en bok när jag får Breaking dawn så kommer jag ju helt och hållet dumpa den boken.
Visst, det går ju att läsa flera böcker samtidigt, jag brukar normalt läsa två st, men då läser jag en på bussen och en hemma. Breaking Dawn kommer jag att läsa hemma och en bussbok har jag redan. Jaja, får se vad jag gör. Kanske hittar någon lättläst kort bok.

Nu borde jag återigen försöka ta mig ut i solen! Men även idag har jag ingen aning om vad jag ska ut och göra.
Gå till biblan kanske? Det är mitt favoritställe när jag har lite att göra. Det är lugnt och skönt, och det finns hur mycket böcker som hellst. Jag blir som ett barn i en godisaffär! :D

Hoppas ni får en bra dag i solen!

Bokcitat 2

"Before you, Bella, my life was like a moonless night.
Very dark, but there was stars - points of light and reason
... And then you shot across my sky like a meteor.
Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty.
When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon,
everything went black.
Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light.
I couldn't see the stars anymore.
And there was no more reason for anything."


- Ur New moon av Stephenie Meyer

Rent och fint

Nu är jag hemma igen! Mamma är så gullig, varje vecka när jag kommer dit för att se Den rätte för Rosing har hon bakat! Idag var den en smarrig kaka med något colagrejs ovanpå, mycket gott! Fick med mig en bit hem också! :D

Jag funderar på att mysa ner mig under täcket nu och se på CSI! Jag har varit riktigt duktig idag, vikt tvätt och städat har jag gjort så nu är det riktigt fint här! Jaajust, har diskat också! Man blir på så mycket bättre humör när det är rent hemma, helt underbart ju!!

Nu blir det att läsa bloggar och sedan glo på CSI!
Puss

En pakt

Det blev fika med Malin på bibliotekscaféet idag, mycket trevligt! :) Sedan gick vi på Åkerbloms och där fyndade jag en bok för endast 29:-. Jag är supernöjd!


Jag och Malin gjorde en pakt idag. Jag ska vara sexuellt inaktiv i två månader nu, med start idag. Haha, fråga mig inte varför vi gjorde den pakten, men håll tummarna för mig... eller nåt.

Nu ska jag laga middag, ska till mamma sen och se på Den rätte för Rosing! :D

Jag vill ut i solen

Jag vill ut men jag vet inte vad jag ska ut och göra? Promenera runt kan jag göra, sure, men det känns lite meningslöst. Vill hitta på nåt. Jag funderar på att gå till biblioteket... Men vad ska jag göra där egentligen? Behöver absolut inte låna någon bok - för olästa böcker har jag hemma så det räcker.
Gå till Lollo och hämta legget skulle jag kunna göra, men ifall hon inte är hemma när jag kommer dit kommer även det kännas meningslöst. Jag kan inte ringa henne och kolla heller för jag har inga pengar på mobilen. Guuud vad jag nu vill att skolan ska börja så jag har nåt att göra på dagarna!! :P Inte länge kvar nu dock... NIO dagar bara! Bam bam baaa! :D

Nää, ut ska jag!
Hejsvejs!

Bra start på dagen

God morgon! Vad fint väder det är ute!!! Nu ska jag skynda mig att bli klar så att jag hinner ut innan solen försvinner. Jag är tyvär ganska nyvaken... låg och läste länge igår vilket resulterade i att jag inte tog mig upp när klockan ringde.

Fick ett sms av Lollo imorse, hon har hittat mitt legg! :D Så jag ska försöka få tag på henne och höra när hon är hemma så att jag kan komma och hämta det.
Det hade tydligen ramlat ner i en sko :P. Fan va glad jag är över att det va hos Lollo!! Slipper jag ringa polisen och jag slipper fixa ett nytt ifall det inte hade varit där.

Nu är mitt kaffe klart och jag ska läsa lite bloggar!
Puss

Jag hoppas, jag hoppas

American Idol är slut för ikväll och det var rätt personer som åkte! Det var Michael Jackson tema denna vecka och jag måste väl säga att det inte var alla som imponerade på mig. Men mina tre favoriter va grymma! :D Självklart... höhö!
Kelly Clarkson var där och gästade, hennes nya låt var braa!! Så nu får jag försöka fixa hem hennes nya skiva som släpptes... förra veckan måste det ha varit? :)
De berättade även att VARJE vecka kommer en gammal American Idol artist gästa programmet... Vet ni vad det innebär!? Förhoppningsvis kommer min ÄLSKADE Chris Daughtry va med en vecka! Jag kan knappt vänta!! Om han inte är med kommer jag bli sååå besviken!

 
 

Nu har jag jääätte ont i ryggen efter att ha legat och glott på datorn i flera timmar. Ska borsta tänderna nu och lägga mig för att läsa! Så bra, så bra, så bra!

Nattinatt!

Så efterlängtat

Äntligen är tvätten klar och upphängd och det är nu dags för:



- Chilinötter
- Plockgodis
- Marabou nonstop
- Apelsinjuce
- American idol!!!

Slapp kväll

Jag har nu de två efterlängtade American Idol avsnitten hemma! Så ikväll blir det till att äta choklad och njuta! Men innan det tvättar jag, det måste ju också göras. Har även diskat. Jag hade tänkt städa ikväll, men vafan.. det får bli imorgon istället! :)

Jag har fått tillbaka min mobil idag, tack och lov! Men mitt legg är fortfarande borta! :( Jag har ingen aning om var det kan vara. Taxibolaget vi åkte med sa att de lämnar in allt sådant till polisen så jag får väl ringa dit och höra. Lagom drygt.

Nu i väntan på att tvätten ska bli klar ska jag läsa bloggar och sedan ska jag läsa New moon! :D

Puss

Min lördagkväll

Hej hej! Idag känner jag mig som en ny människa! Sitter här och dricker kaffe samt funderar på hur min dag ska bli.
Jag skulle behöva åka till täfte och hämta American Idol igen eftersom jag tydligen har tappat bort USB-minnet som jag hade två avsnitt på. Borde dock hämta min mobil hos Lollo fört så att jag har någonstans att lägga avsnitten. Men jag vet inte om Lollo är hemma och jag kan inte ringa och kolla om hon är hemma. Så, jag vet inte riktigt hur jag ska göra idag.

Ska väl skriva några rader angående lördagen.
Jag är överlycklig över att Uggla inte vann!!! Men jag röstade bort nästan alla mina pengar på EMD. :P Det var jätteroligt hemma hos Lollo, massor av folk och vissa som man inte träffat på år och dagar. Där syftar jag främst på en kille som jag var dödligt kär i i sjuan. Kan ju säga att han har ju inte blivit fulare med åren, han var jättehet!! :P Jag tror dock att han märkte att jag tyckte det.. haha, jag flörtade nog ganska hej vilt.

När jag väl kom till Rex, efter diverse missöden, hade jag jättekul! Men jag hade tappat mitt legg så jag var tvungen att åka hem med taxin och hämta mitt pass innan jag kunde gå in. Hade ju även tappat / glömt min mobil. Men jag tog mig in tillslut och det var skitkul!

Efter Rex och efter nattmat på Max for jag, Jessi, en finne, en tjej i Jessis klass? och en Rick på efterfest på Liljansberget. Där fick jag sjunga Singstar så jag var supernöjd! Tog sedan taxi hem typ klockan 5 på morgonen.

Jaaa, det där va väl min lördagkväll! :P Nu ska jag fundera ut hur jag ska göra idag!
Puss

Ingen lust

Jag har inte haft någon lust att blogga alls idag, vet inte om det beror på någon slags bakfylle ångest eller vad det e! :P

Har bara varit hemma idag och sett på CSI. Nu ska jag hoppa i säng och läsa, kommer tillbaka till bloggen imorgon förhoppningsvis med nya krafter.

God natt

Utgång!

Åååh, jag e så peppad på kvällen!!! Melodifestivalen först, sen fest hos Lollo och sen utgång på Rex!! Kan det bli bättre!? :D

Måste fundera på vad jag ska ha på mig ikväll, inte lätt alls!

Har inte tid att skriva så mycket!

Ha en kul kväll!

Helt slut

Jag är helt jävla död, helt slutkörd efter en vecka på fritids! Haha, det e ju tur att jag gillar att jobba med barn och tycker det är ruggit intressant och inspirerande, annars skulle jag typ inte orka! :P

Nu ska jag fräscha till mig lite sen ska jag och Malin gå och köpa godis. Det kan behövas så jag vaknar litegrann.

Dagen är slut

Äntligen helg!!! Jag e trött och sliten och fasten jag gillar barnen är det skönt att slippa åka dit imorrn! Haha, är lite slut i skallen! Jag är himla frusen också, det har ju blåst jättemycket idag så man blev kall in till benmärgen.

Ikväll ska jag umgås med Malin och bara ta det lugnt. Ska hem och käka gröt först! :D

vad hittas det på annars ikväll?

Storm

Det är ju näst intill storm ute! var tog min fina, varma och soliga vårdag vägen som jag hade hoppas på?? Kommer ju blåsa bort idag när vi är ute!

Jag kom på när jag kom hit till pappa att jag har ju glömt att ta med mig mitt USB minne, inte heller har jag mobilsladden! Så nu kommer jag ju inte kunna få med mig American Idol som jag hade planerat!! :( Vad ska jag göra nu då!? Gud vad arg jag blev!
Jag försöker nu packa ner filen för att se om det går att skicka den till mig själv på nåt sätt, men det står att det är femton minuter kvar av nerpackningen och jag börjar om tio. Undra om jag ska låta det packas ner medan jag är och jobbar och sen hämtar jag det när jag skatill bussen. Hoppas ingenting blir fel bara! :P

Nä, nu blir det att börja klä på mig!

Fredag 13/3 - 2009

Fredag idag! :D Fredagen den 13 i och för sig men jag hoppas på att det blir en bra dag! Förra månaden den trettonde var också en fredag, skumt.
Men solen skiner fint och jag tror att det kommer bli fin dag. Jag känner dock på mig att jag kommer frysa eftersom att jag inte har några täckbyxor, Jennie for u iväg med dom till hemavan! :P Men jag får försöka hitta nåt annat hos pappa.

Nu måste jag göra mig klar och börja gå!

Ha en toppen dag!

Bara en dag kvar, sen är det helg!

Nu borde jag hoppa i säng så jag hinner läsa litegrann innan jag ska sova. Förhoppningsvis tar jag mig upp så pass bra i tid imorgon så jag hinner läsa då också, har upptäckt att det är en himla bra start på dagen att läsa innan jag går iväg! :) Jag läser ju alltid på bussen på väg till jobbet med, men dagen känns alltig mycket lugnare om jag har tid att sitta ner hemma och läsa innan jag går till bussen.
Sen läser jag ju en sådan mycket bättre bok hemma än vad jag gör på bussen!! Så jag läser ju hellre den.
Jag tycker att det är bra att ha en lite mindre bok på bussen för då tar den inte lika mycket plats i väskan som jag alltid släpar med mig, för jag har även min kallender i väskan och då blir det lite tungt. De tjocka böckerna får jag läsa hemma helt enkelt.

Fredag imorgon, det känns jätteskönt med helg! Jag jobbar ända till 16.30 vilket känns lite smådrygt att göra på en fredag. Jag hoppas morgondagen går lika fort som den här dagen har gjort.
Fan, kom ju på nu att jag ska duscha innan jag hoppar i säng så jag slipper göra det imorgonbitti. Det kändes fan jävligt drygt! :P Men men, bara att ta med mig sakerna och gå ner i den mörka källaren!

Sov gott allesammans!
Nattinatt!

Jag vill ha glass!

Jag har precis sett American Idol och ätit chilinötter! Har varit grymt sugen på chilinötter hela dagen så när jag var och handlade fick det åka med en påse. Men jag blev så besviken! :( De var inte alls starka!!! Smakade nästan ingenting. Jag ville ha så att de nästan brändes i munnen (vilket iof är konstigt eftersom att jag inte är så förtjust i starka saker), så jag är inte fullt lika nöjd som jag vill vara just nu.

Nu vet jag iallafall vilka som är med i finalera i American idol! Kvällens avsnitt jag såg var "andra chansen". Nu är de 13 stycken och avsnittet jag ska se imorrn när jag hämtat det hos pappa kommer då vara det allra första finalavsnittet! Åååh så roligt! :D

Nu blev jag sjukt sugen på glass!!! Satan va gott

Nu kan jag pusta ut

Nu är jag hemma och har precis käkat middag. Dagen var bra idag med trots att jag jobbade längre än jag skulle från början. Men jag har insett att det är inte lika jobbigt att jobba längre när det är mycket ljusare ute på eftermiddagarna, det är inte heller lika jobbigt att vara ute hela eftermiddagarna. Tycker tvärt om att det kan vara ganska skönt! :)

Till middag blev det lyxiga korv och makaroner, det var fan jävligt gott! Haha, var så länge sen jag käka det. Nu gäller det bara att orka diska undan. Jag är ju en sådan som vill diska undan direkt så det inte ligger på hög och blir mer och mer disk. Och eftersom att mitt köksområde är så litet så ser det jättestökigt ut när det ligger lite saker framme, och när det ser stökigt ut blir jag bara stressad.

Nä, nu blir det disk och senare ikväll har jag ett American Idol avsnitt och titta på! :D

Som jag misstänkte

Jag som tyckte att det var så skönt att jag bara skulle jobba till 15.00 idag. Att jag skulle vara hemma ganska tidigt. När jag kommer hit är de första de frågar att ifall jag kan jobba till 17.00 istället. Ja då, klart jag kan! :-)

Upp och jobba

Japp, det är dags igen för en till dag med jobb! Men den här morgonen kommer inte kunna bli lika lugn som de andra jag haft i veckan. På väg till bussen måste gå en omväg förbi mamma och hämta syrrans solglasögon och täckbyxor som hon har kvar där. Hon åker nämligen till hemavan imorrn.
Vad jag inte riktigt förstår är ju att hon visste ju att hon skulle va hos pappa veckan innan hemavan, hur kan man då inte ta med sig täckbyxorna?? Aja, man glömmer ju! Men att hon inte kom på att hämta dem tidigare i veckan?
Så nu blir min morgon en del stressigare än vanligt, men det gör inte så mycket. Jag tycker om min syster så klart jag gör det, även fast jag kanske inte hoppar och studsar av gläjde! :P

Sen blir det att va på fritids idag! Slipper åka skidor med förskoleklassen! :D

Sjukhuset

Jag trodde rätt, jag somnade! Skulle ju INTE somna.. fan! Men men, vad göra!

Har suttit och sett på Sjukhuset på datorn ikväll, mycket annat har jag inte orkat göra. Det tar på krafterna att jobba på fritids nu känner jag, det är väl för att det var ett tag sen jag jobbade nu. Så är det oftast, innan man kommer in i det tar det på krafterna som fan att vara på en förskola. Det är liv och rörelse heela tiden. Kan vara helt jävla förstörd när jag kommer hem på dagarna! :P Men när man väl kommit in i det och fått lite rutin på saker och ting vänjer man sig ju, det är väl så med det mesta.

Jag borde hoppa i säng nu, klockan kommer återigen ringa klockan 8.00 imorrnbitti och jag vill inte försova mig! Jag har varit duktig den här veckan och klivit upp i tid så jag absolut inte behövt stressa. Jag har ju till och med haft tid att läsa i 45 minuter innan bussen. Dagarna blir så mycket bättre när man slipper stressa!! :)

Sov gott allesammans!

Onsdag 11/3 - 2009

Denna dag har varit bra!! :) De behövde inte åka skidor idag så det slapp jag, gud va underbart! :P Sedan var vi bara ute efter mellis, det var även rätt vamt och skönt ute. Så tro det eller ej så njöt jag faktiskt över att vara ute idag!

Nu sitter jag hemma och äter gröt och mackor, huur gott som hellst! Vad jag ska göra sen vet jag inte... Vill läsa en stund, men jag tror att gör jag det kommer jag att somna. Så jag måste hitta på någonting annat tills jag piggnat till litegrann. Se på tv och dricka kaffe kanske! :)

Aah, får se vad jag hittar på!

Bye

Vi hoppas på lite sol

Hejsan på er! Hoppas ni har sovit gott, det har jag! :)
Det ser nästan ut som att solen har tänkt titta fram idag men jag försöker att inte hoppas allt för mycket. Jag hoppas mest att det inte blåser allt för mycket ute i byn, då blir det kaaallt! Vindstilla och sol skulle ju inte skada, då kan jag nästan känna mig lite glad över att vi (dom) ska åka skidor.

För överigt hoppas jag att dagen går fort! :)

Innan dagen börjar och jag måste gå till bussen om en timme ska jag försöka hinna läsa lite!!
Puss

Fläta på sig själv

Herregud vad tiden rusar iväg, det är ju mitt i natten nu!
Jag har precis duschat och ska nu hoppa i säng och få lite mer läsning gjort, sen ska jag hinna försöka få någon sömn innan klockan ringer 8.00 imorrn.

Jag försökte göra en fläta bak på huvudet på mig själv nyss, eftersom håret är blött och jag inte vill att det ska stå åt ALLA håll och kanter imorrn, men satan va svårt det va! Haha, jag blandade ihop hårtoffsarna med varandra och la de inte i rätt ordning osv. Men nu ligger det där bak iallafall i någon slags kombination, tror dock inte att det är en orginell fläta! :P

God natt!

Presentproblem

Just nu sitter jag här och försöker komma på hur jag ska få ihop veckan. Loll har födelsedagsfika klockan 13.00 på lördag och jag måste hinna hitta en present. Hade tänkt gå på stan imorrn eftersom att jag skulle va ledig imorrn, men nu ska jag jobba. Ska jobba resten av veckan så jag vet inte riktigt nääär jag ska hinna på stan. Sen har jag ingen aning om heller VAD jag ska ge henne. Jag och Jessi ska väl gå ihop och köpa någonting så jag hoppas hon är kreativ! :P

Som sagt, presenter är inte riktigt min grej tyvär! :P

Jätte, jätte trött

Jag skulle ju till mamma ikväll och se Den rätte för Rosing, men jag glömde TOTALT bort det. Mamma ringde nyss och fråga vart jag va, haha. Tur så hade hon främmande av några andra kvinnor så hon satt inte i sin ensamhet och vänta på mig iallafall! :P

Jag är så himla, himla trött. Det tar verkligen på krafterna att vara ute hela dagen känner jag. Hade till och med svårt att koncentrera mig på vad jag läste, så trött var jag, och det säger ganska mycket med tanke på hur bra boken är.

Jag är ingen utemänniska!

Jag fryser ihjäääl! Jag har varit ute i blåsten HELA dagen! Från att jag kom till jobbet 11.30 fram till 15.30. När jag kom idag skulle jag vara med förskoleklassen, de skulle åka skidor! Vad tycker jag om längdskidor!? Det är det värsta jag vet! Jag behövde ju inte åka såklart eftersom att jag inte hade några skidor, men jag hjälpte ju till med att knyta pjexor och få på skidorna. Och det va FAN inte lätt att få en sexårings pjexa att fastna i skidan som de ska! Speciellt eftersom att de inte riktigt förstår hur de ska göra själva och inte kan hjälpa till med foten, så man står som där och försöker styra och trycka fast deras fot. Ska jag erkänna så lyckades jag få fast EN pjexa på en skida... jag va inte såå duktig på det! :P

Kan ju säga såhär, jag ska jobba resten av veckan också... Och barnen ska åka skidor VARJE dag hela veckan! Så jag kommer måsta stå ut med det här hela veckan! haha, fyfaaan! Men jag tjänar ju pengar för första gången på länge så det är bara att le och se glad ut! :P

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat, jag var jättehungrig! Nu ska jag byta om till myskläder och krypa ner med min frusna kropp under täcket. Och då ska jag fortsätta lääääsa!!

Hemskheter

Herregud!! Har suttit och läst New moon nu, skulle inte ha läst precis innan jag skulle gå och jobba! Ursa! Jag har grinat och bussen går snart så jag måste skynda mig att torka tårarna så jag inte ser helt förstörd ut när jag går utanför dörren.

Nu måste jag skynda mig lite!

Migränflimmer

Godmorgon! Här sitter jag med migränflimmer framför ögonen och en kopp kaffe i handen. Jag är lite trött. Men jag är uppe iallafall! :) Jag börjar jobba 11.30 idag och bussen till byn går 10.05.
Ska göra mig klar så fort som möjligt så att jag hinner läsa litegrann innan jag måste gå till bussen! Hoppas bara flimret hinner försvinna tills dess så att jag ser någonting.

Cya!

Jag har lite självkontroll iallafall!

Ikväll har jag börjat läsa den andra boken i Stephenie Meyers bokserie. På ett sätt önskar jag ju att jag inte hade börjat nu innan jag skulle sova! Jag vill verkligen fortsätta läsa, det är så svårt att låta bli! Men min väckarklocka kommer ringa imorgonbitti klockan åtta och då ska jag upp och jobba. Så jag måste försöka få lite sömn så att jag tar mig upp!

Jag läser den andra boken på engelska och jag var lite orolig över att jag inte skulle fatta så mycket! :P Var ju år sedan jag läste någonting på engelska känns det som. Men det gick bra, gick väldigt fort att komma in i boken. Sedan är det en ungdomsbok så jag gissar att språket är ganska lätt.

Nää, nu ska jag gå och lägga mig igen!

Nattinatt!

Recension: Shantaram - Gregory David Roberts

Shantaram
Författare: Gregory David Roberts
Utgivningsår: 2007
Förlag: Brombergs Bokförlag

"I början av 1980-talet begick australiensaren
Gregory David Roberts en rad väpnade rån för att bekosta
sitt
heroinmissbruk. Han åkte fast men lyckades rymma från
ett av Australiens mest välbevakade fängelser.
På falskt pass tog han sig sedan till Indien och anonymiteten i den
myllrande miljonstaden Bombay.

Shantaram är Gragory David Roberts egen berättelse från de
händelserika och omtumlande åren som förrymd fånge i Bambays
undre värld.
I ett av stadens slumområden öppnar han en sjukvårdsmottagning
för att hjälpa de fattiga och nödställda. Han arbetar för maffian

som pengatvättare och förfalskare av pass och han följer med
en expidition till Afghanistan under ledning av maffialedaren
Abdel Khader Khan för att förse mujaheddin med vapen i kampen mot ryssarna.
Han kastas i indiskt fängelse och får utstå svår tortyr  och svält.
I den grönögda mystiska Karla möter han kärleken.


Shantaram
är ett niohundra sidor långt spännande läsäventyr och en varm och innerlig kärleksförklaring till staden Bombay och dess människor. Det är en rå och hård värld Roberts beskriver, men det är en värld där kärleken, lojaloteten och vänskap står i centrum och övervinner allt."

Jag började läsa den här boken på julafton när jag fått den i julklapp. Nu, nästan två och en halv månad senare har jag läst ut den. Det är den längsta boken jag någonsin läst och jag ångrar absolut inte att jag önskade mig den i julklapp eller att jag läste den. Den var bra!
Jag kan tycka att den är lite i det längsta laget och många gånger ville jag bara bli klar med den. Men absolut inte för att jag tyckte att den var dålig, nej nej, utan för att jag har hållt på att läsa den så länge nu.

Boken fascinerar mig otroligt mycket. Jag dras verkligen in i Bombays värld och ibland känns det nästan som om jag är där. Roberts beskrivningar om staden gör den så levande och hans kärlek till staden och till människorna som lever där känns så verklig. Och det är ju verkligt! Av förlaget som ger ut boken går den under kategorin självbiografi. Mycket av det som står är självupplevt, men huvudpersonen Lin eller Linbaba som han kallas är påhittad, liksom karaktärerna i boken. I en intervju med SvD säger han: "Om man vill veta hur det är att vara inlåst i ett indiskt fängelse och stå i människoskit upp till anklarna med hundratals ­andra män, då får man veta det. Om man vill veta hur det är att torteras, kriga i Afghanistan eller rymma från ett fängelse får man veta det också." Så jag gissar att allt det har han upplevt.

Och genom att veta att han har varit där, sett det han berättar om och upplevt mycket av det - det gör boken bara ännu bättre. Jag kunde till en början aldrig tro att han kunde ha varit med om allt detta, och överlevt. Det är så lågt ifrån min värld man kan komma och för mig känns det otroligt. Men varför inte?
Att han öppnade en sjukmottagning i ett slumområde, precis som Lin gör i boken, är sant. Och tänk er det! Visst, först flyttar han till slummen för att han inte har något val. Hans visum har gått ut och han kan inte förnya det eftersom att han är efterlyst över hela världen. Så han har inget annat väl än att flytta ut till slummen. Men när han sedan har fått ihop så pass mycket pengar att han kan skaffa sig ett ordentligt boende väljer han ändå att stanna kvar i slummen. Det är imponerande, för det kan fan inte va så lätt att leva så.

Vill ni ha en bra och lång läsupplevelse uppmanar jag er att läsa den! Jag tror garanterat att jag kommer läsa den här en gång till någon dag.

Gregory David Roberts jobbar nu på filmatiseringen av boken där huvudrollen ska spelas av Johnny Depp tydligen! Den ser jag verkligen fram emot! :D

Recension: Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer


"Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington.
Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden
själv. Me
n när hon träffar den gåtfulla och förföriska
Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning.

Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig.
Men nu går ingen säker,  minst av allt Bella som är den
person Edward älskar mer än någon annan.
Edwards och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan
begär och livsfara."



Jag kan bara säga Åååh, åååh, åååh! Ni som läst tidigare inlägg från min blogg vet att jag gillar den här boken! Eller ja, gillar är väl ett svagt ord i sammanhanget. I love it!
Det är så bra, vampyrer och människor. Förbjuden och omöjlig kärlek. Så bra och så fint! Man vill bara inte sluta läsa men inser att man börjar bli tvungen när klockan närmar sig fyra på morgonen. Jag lägger då motvilligt ifrån mig boken och längtar redan till nästa dag när jag kan få fortsätta.

Jag läste en utökad verson av den här boken. I delen, innan kapitell ett börjar, berättar Edward om sitt första möte med Bella och den delen är vad jag förstått inte med i den "vanliga" utgåvan. Vad glad jag är att jag läste den här versonen då. Jag älskade den delen när han berättar om det och man fick se hur han såg på henne. Hur oemotståndlig hon var för honom och hur svårt han hade det att hantera situationen.

Allt man kan önska sig i en bok finns med här: kärlek, spänning, hat.. ja allt! Och det är så bra skrivet!
Ibland tycker jag att Bella är lite för framfusig, ställer frågor som jag aldrig skulle kunna och det gör att jag skäms jag så mycket när jag läser att jag rodnar! Det är så mycket känslor i boken, jag skrattar och jag gråter, jag är rädd och jag är upprymd och glad. Det är bara så bra!

Jag kan ju bara säga att som den vampyrälskande tjej jag har varit i många år att den här boken får mig att älska vampyrer ännu mer! De är så oemotståndliga!
Jag vill bara möta denna Edward, jag vill att det är MIG han ska bli kär i.. hur patetiskt det än låter. Men jag kan bara inte låta bli.

Så många minnen

Fikat med tjejerna ikväll var mycket trevligt! Det var jättekul att höra hur alla har det nu för tiden och vad de gör och sådant. Vi gick laget runt så alla fick uppdatera om vad som händer, Sagiz hade ju förståss den största och roligaste nyheten men ingen av oss hade ju missat det! ;) Men då blev det bebisprat igen, mys mys! :D Tina kände stressen, haha!
Vi åldersnojjade oss också när vi insåg att det är två år sedan vi tog studenten.. huvva! Känns som det va nyss!

Efter det gick jag till Malin för att långa den andra boken i Twilight serien, så nu har jag att göra ikväll! Denna är nu på engelska, ska  bli lite kul och se om jag tycker det är bättre på engelska eller inte. Det brukar ju ofta va så.

Nu ska jag fila lite till på recensionerna!

Framflyttat fika

Fikat blev uppskjutet till klockan 19.00 istället och för att fördriva tiden ytterligare har jag jobbat på recensionerna för både Shantaram och Om jag kunde drömma.

De ringde från fritids ännu en gång, jag ska jobba imorgon också! :) Nu ska jag bara se till att vakna i tid och inte försova mig. Börjar inte förren 11.30 men som jag har vänt på dygnet kan det bli en kamp att ta mig upp till det! Bussen går ju faktiskt så tidigt som 10.05!! Haha, ojoj.. hur ska detta gå?

Fika-dejt med tjejerna!

Jag kom ju på att jag ska fika med tjejerna från min gamla gymnasieklass ikväll klockan 18! Det ska bli jättekul! :D
Jag har precis gjort mig lite i ordning och ska nu bara fördriva tiden på något sätt. Blir nog att läsa lite till - visst är jag full av överraskningar!? :P

Detta va den enda bild jag hitta där alla va med! :P
( I tvåan på gymnasiet tror jag det va? )

De ringde från fritids idag, jag ska jobba på torsdag och på fredag! :D Ska bli jätteroligt! Få göra någonting för en gångs skull nu, det var länge sedan!

Nää, nu ska jag sätta in linserna och göra mig lite söt!

Måndag 9/3 - 2009

Jag drömde tyvär inte om vampyrer men jag sov gott ändå. Vaknade ganska nyss faktist. Jag måste sluta sova såhär länge!
Nu sitter jag och dricker kaffe med tre dagar gammal mjölk i, mums säger jag bara!

Jaha, vad händer idag då? Det är måndag... jaa ni gått folk. Ska till Malin senare när hon slutat skolan. Innan det ska jag duscha.
Nää, ska sätta mig och läsa litegrann!

Puss

I want more!!

Nu har jag läst ut Stephenie Meyer's Om jag kunde drömma!
Jag vill ha meeeer! Tur att det finns mer!! Men jag vill ha mer nuuuu! Kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att Malin har den andra boken hemma hos sig och läste ut den igår, vilket gör att jag kan låna den imorrn!! JA JA JA! Jag vill ha mer av min favoritvampyr och hellst nu, men jag kanske klarar mig tills morgondagen!

Nu blir det för mig att borsta tänderna och hoppa i säng, jag var vaken tidigt idag - redan klockan 11! Det ni, det händer inte ofta! :P

Hoppas jag får drömma om vampyrer...

Kan inte låta bli!

Ååh, nu har jag sett ena avsnittet av American Idol!! Jag har avsnittet efter när man får veta vilka tre som går vidare också och jag mååste se det på en gång! Jag är egentligen en sådan som brukar vilja dra ut på det goda så om jag skulle göra som jag BRUKAR skulle jag ha sparat det avsnittet och sett det imorrn istället. Men nu kan jag inte hålla mig, jag måste kolla på det! :D Spännande ju!

Så, Mer A I!!!

Gó middag

Nu är jag mätt och belåten efter en god indisk middag på Gandhi! Jag åt kyckling i nån sås, mycket smarrigt! :D
Sen åkte vi förbi hos Jon och Jessika för jessika hade varit snäll och fixat hem två American Idol avsnitt så nu kan jag ÄNTLIGEN få titta på det!! :D Så ni kan ju gissa hur min kväll kommer se ut:
American Idol X2, chips, cola, godis och sist men INTE minst vampyrerna i Twilight serien!! Min kväll / natt kommer vara fenomenal!

Jag måste bara passa på att skryta lite över min otroooligt duktiga brorson! :D Han kan gå med sin "lära gå stol" nu! Så duktigt!! Stoltaste fastern ever!

Nu ska jag läsa bloggar å sen blir det American Idol!

Vad ska jag göra med allt!?

Guud vad mycket saker det är överallt! Blir alldels matt bara av att titta runt i lägenheten och jag vet inte hur jag ska göra med allt! Har saker jag inte vill slänga, men som nu ligger i en kortong inne i lägenheten... kartongen vill jag ju få bort men vill inte ta fram sakerna för jag vet inte vart jag ska ha dem!!

Micron står iallafall inte längre på golvet och det är ju bra! :P Även brödrosten och min vattenkokare står upp på byron nu istället för på golvet, mycket bättre!
Mitt största problem nu är väl vart jag ska sätta alla böcker, jag har ingen bokhylla! Jag har ju samlat på mig en hel del böcker och de tar ganska mycket plats... VART SKA DE!? Jag vägrar packa ner dem någonstans, mina böcker ska va med mig!

Puuuh, näää dags att fortsätta! Så här kan det inte se ut när jag kommer hem glad och mätt från middagen ikväll.. då kommer jag dö!

Massa saker

Just nu är det kaaaoooos i min lägenhet! Mamma kom förbi med en massa saker jag behöver / inte behöver! Har äntligen fått byrån nu iallfall så nu kan jag få lite ordning. Färgen på den är HEMSK men jag ska måla om den när det finns tid till det. Fick även ett glasbord i bambu :P, och ett sängbord. Vet ju inte riktigt hur jag ska få alla sakerna här inne att passa ihop med varandra, men har man inga pengar så får man ta det som erbjuds! :)

Ikväll ska jag, jennie och pappa ut och äta på restaurang! :) Inte dåligt alls! Jag är sugen på indisk mat, men vi ha inte bestämt än vart vi ska vara. Får se vart det blir!

Nu ska jag styra å ställa lite här i lägenheten så det blir någon ordning iallafall!

Edwaaaaard

Ååååh vad bra boken ääär!! Jag vill också va kär i en vampyr!!! Varför händer sånt aldrig mig!? Haha! :P Okey, allt är väl kanske inte guld och gröna skogar... meeen, han är ju het!

Nu ska jag göra mig klar! :D
Puss

Andra chansen

Jag och Malin har haft en myskväll framför Melodifestivalen! Till middag köpte vi rullpizza, smaskens! Sen blev det även chips och läsk... nu är jag mätt vill jag lova! Men jag fick med mig nästan halva av min rullpizza hem (de var gigantiska) så jag har lunch till imorgon! :D

Om andra chansen i melodifestivalen vill jag bara säga NEJ! Huur kunde Caroline Af Ugglas gå vidare till final!? Jag fattar inte, jag fattar inte! Jag gillar inte alls låten.. snääälllaaa snääälllaaa snäällaaaa... Snälla sluta!!! Inte alls bra! Får ju be till alla aliens där uppe nu att hon INTE vinner finalen nästa helg! Då byter jag land!! Jag kommer konventera till Finland helt och hållet! (heter det konventera? :P). De skickar ju bra musik nu förtiden, bra rock!

Nu ska jag ta ett stort glas vatten, man blir törstig av pizza, och läsa! Åååh, underbara Edward! :D

Fuck you

Egg just nu:

Lily Allen - Fuck you




Over and out

Vill inte!!

Skit, skit, skit! Nu vill jag inte alls va med längre! Inte roligt det minsta. Jag visste ju att det var oundvikligt, förr eller senare skulle det ju hända i en sådan här liten stad... Men varför idag!?

Bajs!

Shopping

Hallojsan! Kaffedags för min del, sen ska jag göra mig lite iordning och dra ner till stan och träffa syster! :) Ska se om jag hittar någonting fint, som är billigt!!
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, ska kanske ut med Malin.. beror på hur hon mår idag. Annars får jag väl se vad som händer!

Nu ska jag lägga på ett kol och skynda mig, min lillsyster är nog övervänt på mig nu! :P

Alltid gillat vampyrer

Jag hittade en film jag ville se och tänkte då se den på datorn... Men det funkade inte!!! Lite irriterande kanske!? Så jag har helt enkelt inte gjort så mycket de senaste timmarna, slö-surfat framför datorn. Börjar känna mig rätt trött nu så jag tror det är dags att läsa en stund innan jag blir för trött för det, jag har ju sett fram emot att återigen få följa min favoritvampyr hela dagen!

Jag har alltid gillat vampyrer, ända sen jag var liten och såg En vampyrs bekännelse med Brat Pitt och Tom Cruise. Jag blev så facinerad!! De var så kalla och sköna på nåt sätt - och farliga!
Vampyrer för mig är alltid sexiga! Sexiga, svala och mystiska. Sen tycker jag att det är så coolt att de är odödliga! Det finns ju en mängd olika skrönor och berättelser om olika slags vampyrer. En vanlig sak som oftast förknippas med vampyrer är att de sover i kistor, det gör inte "mina" vampyrer. Men det där med silver och vitlök köper jag till 100% :D. Jag är så peppad på vampyrer att jag väldigt länge har funderat på att tatuera in två vampyrbett på halsen!



Så nu ska jag lägga mig och fortsätta min läsning med en av mina favoritvampyrer - Edward!

Ändrade planer

Det blev inget fika för min del, det dök upp lite viktigare saker! Men min kväll var bra ändå och jag fick träffa min underbara syster! :D
Vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt, skulle vilja se en film men jag har ju ingen TV och det känns inte allt för kul att se på datorn. Sen har jag ingen film hemma jag vill titta på heller tror jag. Jag är inte heller på läshumör än... vilka problem va!? :P

Nää, ska kolla igenom filmförrådet och se om det finns någonting av värde!

Fika-time

Snart ska jag börja gå in mot stan, ska träffa Emma och Johanna för en fika på Waynes.
Känner mig väldigt peppad på att festa, så det får kanske bli det imorrn då? :)

Nu ska jag göra mig klar och snart börja gå!

Ha en bra kväll!

Bokcitat

"Man kan inte döda kärleken.
Man kan inte ens döda den med hat.
Man kan döda älskandet, förälskelsen och till och med älskligheten.
Allt detta kan man döda eller ta känslan ur så att den blir till en tät blytung ånger,
men man kan aldrig döda själva kärleken"


- Ur Shantaram av Gregory David Roberts

Mat-Janna

Japp, jag lagar mat just nu! Blir en pastasås men en massa saker i samt pasta! :P Börjar bli riktigt hungrig och det luktar smarrigt här inne nu, dregglar nästan!

Efter min middag ska jag nog hoppa i duschen hade jag tänkt, göra mig lite fredagsfin och sådär! :) Känns alltid extra kul att göra sig fin en fredag, vare sig man ska ut och träffa folk eller inte.
Ska höra av mig till Emma också och höra hur det blir ikväll, om det blir någon fika eller inte. Jag hoppas då det blir av för jag har bara suttit och möglat här inne med en bok hela dagen!

Nu ska jag kolla till maten!

Äntligen fått det gjort

Nu har jag äntligen fått bort gjort min ansökan om studiestöd. Det har legat och besvärat mig ett tag nu, och det har krånglat hit och dit. Men nu äntligen än min ansökan inskickad så jag fick det bortgjort!

Nu ska jag slappna av en liten stund tillsammans med en bok!

Fredag!

Härligt med fredag! :) Inte för att det spelar någon roll för mig egentligen, jag har ju inte jobbat på hela veckan! Så det har ju nästan varit som en lååång helg för mig redag! :P Men, att det är fredag idag betyder det att det är melodifestivalen och andra chansen imorrn!

Men vad hämder idag då? Ikväll blir det typ fika med Emma om hon inte har ångrat sig! :P Vad jag ska göra fram tills dess vet jag inte... Försöka få CSN att funka och eventuellt ringa dit om det fortsätter vägra. Diska litegrann (Denna eeeviga disk!?). Sedan nog bara ta det lugnt, läsa litegrann kanske! :) Vill komma med en recension snart, vill läsa ut monsterboken Shantaram!! :D

Berättar väl mer när jag vet mer av vad som händer denna härliga fredag!
Puss

Dokumentär

Eftersom att jag inte har en fungerande tv så sitter jag ofta och ser programmen som har sänds på datorn istället. Alla kanaler lägger upp programmen som sänds på sin sida. Det är jättebra för då kan jag se dem när jag vill! :P Vissa kanaler har att man kan se programmen i ca nio dagar gratis. Ikväll har jag sett Halv åtta hos mig och en dokumentär som Malin hade sett och berättat om för någon vecka sedan.
Det handlade om en kvinna från England som åkte långt ut i afrikas öken för att bo med ett av de få stamfolk som finns kvar där. Hon skulle bo där en månad och hon skulle bli och leva som kvinnorna i byn. Det var väldigt spännande och roligt att se en sådan annorlunda kultur, samtidigt som att jag tyckte att det var väldigt hemskt.
Kvinnorna gifts bort när det är mellan tolv till fjorton år. Under vistelsen var den en tjej från grannbyn som skulle gifta sig och alla var bjudna.
Men det var så hemskt. Flickan grät och skrek och vägrade bli förd till byn där hennes blivande make väntade. Kvinnorna i byn bara drog med henne skrattandes liksom medans den stackars tjejen var helt utom sig. Hon skulle sedan vara i den andra byn tillsammans med sin make i två - tre dagar och sedan skulle hon återvända hem till sina föräldrar och fortsätta bo där tills de tyckte att hon var redo att bo tillsammans med sin make. Det tyckte jag va riktigt hemskt. Att hon blev intvingad i det där, så ung som hon var också. Men tydligen, om hon senare i livet hittade en annan man hon hellre ville leva med så fick hon skilja sig. Och det kändes ju skönt iallafall, att hon kunde dra sig ur om hon ville sen. Det var tydligen ganska vanligt också.

Sedan hade de en sed som jag tyckte va ganska konstig. När barnen är ca tio år, då slår man ut de nedre framtänderna på dem och de tycker att det är snyggt. Och man gör detta på alla barn, på både killar och tjejer. Tänk satan va ont det ska göra, bara slå ut tänderna sådär utan någon som hellst bedövning. Fy fan!

Godissug som heter duga!

Jag är sugen på gooodis! En stor godispåse vill jag ha, men OK är stängt tror jag... :( Precis klämt i mig en apelsin, mycket nyttigare och väldigt gott. Men istället för att stilla mitt sötsug så blev det bara värre!!
Jag vill ha en påse med massa olika sega saker. Jag vill absolut ha de där sura napparna.. åååh! :P Och vanliga nappar, och jordgubbarna...goooodiiiis! Men nää, på lördag får jag äta godis! :D (kommer säkert äta godis redan imorrn om jag känner mig rätt, hehe).

Jag vill ha gooodis!

Fika med Saga

Hallojsan! Kom nyss hem från fikat med Saga! Det var riktigt kul att se henne! :) Vi skvallrade lite om vad folk gör nu förtiden, det e ju inte alla man träffar längre. Vad som händer med folk från klassen osv osv! Sedan blev det en del bebis-prat också. :) Känns som om det poppar upp bebisar till höger och vänster, och var och varannan är på smällen! Haha, men det är kul! Finns ju inget bättre än små knoddisar!! :D

Just nu sitter jag och läser lite bloggar och ska väl snart börja på med middagen, är dock inte så hungrig än efter fikat. Vad som händer sedan vet jag inte, ska läsa litegrann som vanligt. Ska kanske ta mig ann CSI spelet och försöka lösa fallet jag håller på med, men jag har fastnat litegrann och vet inte hur jag ska ta mig vidare..hmmhmm! Får se om jag orkar det!

Nu är det bloggläsning som gäller!

Torsdag 5 mars - 2009

Gomorron på er! Sitter i vanlig ordning här men en kopp kaffe! :)
Ska som sagt träffa Saga idag för att fika. Vi sa att vi skulle ses runt 14.00 ungefär. Så fram tills dess ska jag blogga klart, läsa dagens blogginlägg som har kommit, dricka upp mitt kaffe och hoppa i duschen!
Funderar på om jag ska åka och hälsa på Jon och Jessika senare i eftermiddag också, för se hur mycket ork jag har! :P

Allt från mig just nu!

Jag, min huvudvärk och vampyrer

Blää, en hemsk huvudvärk har invaderat mig. Sitter och läser Om jag kunde drömma och ska nog ta och borsta tänderna nu. Sen ska jag ta en huvudvärkstablett och hoppa i säng för att sedan fortsätta min spännande läsning! :)

Imorgon ska jag träffa Saga, vi ska väl gå och fika någonstans! Ska bli jättekul att träffa henne igen, det var alldeles för länge sedan nu! :(



Jag och Saga back in the days! :) Gud vad mycket roligt vi har haft!

Nya High School musical?

Kvällen har jag fördrivit genom att sova lite, vilket är dumt jag vet... men jag var så trött! Sen har jag läst Shantaram. Jag har bara 215 sidor kvar nu - av 941, jag e ju nästan klar! Jag börjar nu tycka att den är lite i det längsta laget. Det här är nog den längsta bok jag läst, och jag kan säga att det är ju tur att den är bra. Annars hade jag nog aldrig orkat läsa klart den.

Jag läste på Aftonbladet eller Expressen att det ska komma en fjärde High School musical film, men att de ska byta ut skådisarna? :S Zac, Vanessa och alla andra har tackat nej till att spela in den fjärde filmen. Jag menar, det kommer ju bli JÄTTEDÅLIGT! Funderar på att inte se den i ren protest!

Klar!

Nu har jag städat litegrann, städade till och med toan! Gud så hurtig jag e! Så nu slappnar jag av med en skål med fil med banan i! :D

Hon hade sportlov

Nu är jag hemma igen! Jag och Malin var ute och gick med Bonus, sen åt vi plättar och spelade Guitarr Hero.
Jag gick till arbetsförmedlingen, men de bad mig komma tillbaka nästa vecka för kvinnan jag borde prata med har sportlov tydligen! :P Efter det gick jag och handlade lite.

Nu ska jag ta och städa och sen ska jag väl käka någonting. Tänkte sätta mig och läsa en liten stund också! :)

Tjoo!

Träffa Malin och Bonus

Hallojsan! Jag har lite brottom nu! Ska träffa Malin och Bonus för en promenad. Ska bara hinna kasta i mig kaffet och sen blir det väl att börja gå, jo borde nog kanske borsta tänderna också! :P

Men skriver senare!

John Blund har gått vilse igen...

Jag kan inte sova.

Har haft en fin lässtund i ungefär en och en halv timme. Slutade läsa för att jag var trött, men sömnen uteblev tyvär... Verkar som om John Blund gått vilse inatt igen. Borde köpa honom en karta och en kompass så att han hittar hit... det e ju inte första gången han inte dyker upp.

Så. vad gör man då? När man är för trött för att läsa men ändå inte kan sova?
- Jooo, man bloggar! :)

Har egentligen inte så mycket kul att skriva. Vill att någonting ska hända nu, eller ja inte exakt NU kanske men just nu i mitt liv. Känner mig rastlös på allt. Jag blir ju faster igen om ca två månader och det är så kul att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv!! :D Men vad ska jag hitta på fram till dess då?
Börjar skolan snart, det kommer bli spännande och förhoppningsvis roligt! Jag är spänd och nervös. Det kommer säkert bara vara gamla förskolelärare och jag på kursen, haha! :P Nejmen det kommer säkert bli bra!
Den stora frågan är ju bara om det kommer GÅ bra. Det var länge sedan jag pluggade, och när jag gjorde det var jag inte särskillt bra på det. Kommer jag minnas hur man gör?

Men som sagt, ingenting som händer NU. Jag bara fördriver dagarna på olika sätt för att få dem att gå. Känns ganska meningslöst.
Jag har så mycket jag VILL göra... och saker jag BORDE göra men inte orkar ta tag i. Och just nu känner jag ingen som hellst drivkraft till någonting. Att jag inte känner drivkraften gör mig bara ännu mer frustrerad för då känner jag att jag slösar bort tid och är en lat jävel som borde lyfta på arslet och ta tag i mitt liv.

Ja ni, gott folk. Det är inte lätt att leva alltså. Haha, skämt & sido...

Läsningsdags

Nu är det nog dags för mig att hoppa i säng! Är väldigt sugen på att läsa nu så jag ska borsta tänderna och sen krypa ner under täcket med vampyrerna! :D Inte dumt det inte!

Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte än. Ska gå på promenad med Malin och Bonus efter 12 ifall jag vaknar! :P Hade tänkt ta en sväng till arbetsförmedlingen också för att höra mig för litegrann om vissa saker.

Sov gott allesammans!


Lägger in en bild på lilla Bonus bara för det! :D Söt e han, visst?

Läsa / inte läsa?

Lite American Idol prat igen, som jag skrev fick man nu veta vilka som gick vidare från andra semifinalen. Tre skulle gå vidare och jag hade tre som jag ville skulle gå vidare!

Ni som inte vill veta ifall jag hade rätt eller inte ska sluta läsa nu - ifall ni ska se det som kommer sändas i Sverige som det gjort tidigare senare i vår!


Yeees! Jag borde fan sitta i den där jurryn!!! ALLA tre jag ville skulle gå vidare - gick vidare! kung kung kung! Så nu är det en glad och lycklig tjej som sitter här och skriver! Haha :D
Fick se vilka det är som tävlar i nästa semifinal och det va ingen där som jag redan har fått upp ögonen för så mycket så det är ingen jag tycker MÅSTE gå vidare innan jag har hört dem sjunga. Eller, jag har ju hört dem sjunga litegrann under tävlingens gång, men det är ingen storfavorit som det va idag. Jag hoppades så innerligt att Adam snyggingen skulle gå vidare ikväll både därför att jag visste innan semifinalen att han är GRYM och sedan är han ju så snygg så jag vill gärna titta på honom så länge jag kan. Och nu får jag ju det! Lucky meeee! :P

Kaffe & kaka

Nu är jag hemkommen ifrån mammsen. Mamma bjöd på en smarrig kaka som hon hade bakat och kaffe! Sedan såg vi på Den rätte för Rosing. Så himla fjantigt och pinsamt, men samtidigt så himla roligt! Haha, man måste ju bara titta liksom! :P
Vi har redan bestämt att jag ska dit nästa tisdag också, vi kommer göra tradition av detta! :D Kul att träffa mammsen litegranna, samt att jag har ju inte femman så jag kan inte se programmet hemma!

Gissa vad jag ska göra nu?

Helt rätt!!!!!



AMERICAN IDOL!!!

Utelåst i kylan

Hallojsan!
Hade lite otur idag!!! När jag hade varit och lämnat in tidsrapporterna och skulle gå hem till pappa så upptäkte jag att jag hade glömt min nykel hem till honom i andra jackan! Skiiit, nu var jag utelåst och det va kallt och det blåste som in i helvete. Klockan var då 15.15 ungefär. Ringde pappa och frågade när han skulle vara hemma och fick då svaret att han va hemma vid 16.00 ungefär. Så ja, jag hade 45 minuter att döda i kylan.
Först satt jag ute på bron och läste i kanske tio minuter, sen höll jag på att frysa ihjäl så jag insåg att jag borde ta en promenad. När jag var tillbaka från promenaden var klockan 15.35 och dåå fick jag en snilleblixt! Jag går ju in i hallen och sätter mig!!! (Den finns en liten "utehall" so man går in i innan man går in till pappa och in till de andra som bor i samma hus). Och där va det ganska varmt så där kunde jag överleva min väntan!

Fick sedan åka med Bror och Jessika hem, de hade varit och kollat på ett hus i byn. De verkade ganska nöjda så jag hoppas budgivningen går till deras fördel!

Snart ska jag gå till mamma och bli bjuden på fika! Vi ska även se Den rätte för Rosing! :)

Gissa vad jag fick hem idag!?

Preeecis!

AMERICAN IDOL! :D

In till byn en sväng

Goddagens! Här sitter jag och äter limpmackor med ost och dricker kaffe, inte dumt alls!
Idag ska jag in till byn och lämna in tidsrapporterna och jag ska ÄNTLIGEN få dra hem American Idol! Som jag har längtat!!! Annars kommer dagen vara ganska lugn, måste diska när jag kommer hem men det e ju sådant man måste göra tyvär. :P

Jag tvingade mig själv att sluta läsa inatt bara för att jag var så trött. Så jag antar att även denna dag kommer bestå av lite läsning! Men jag hoppas att jag kan avvara iallafall några sidor av läsning till Shantaram och att jag inte baaara sitter med näsan i Om jag kunde drömma , haha. Grejen är ju den att jag vill ju läsa båda två, båda är ju bra... fast på väldigt olika sätt.

Nu ska jag göra mig i ordning så jag slipper stressa till bussen sen! :)
 Ha en bra dag!

Jag kunde bara inte låta bli

Som ni kan se nedan i Uppdatering av Boklistan kunde jag inte hålla mig från att börja läsa Om jag kunde drömma som jag lånade av Malin ikväll, trots att jag redan håller på med två böcker. Jag har läst 50 sidor och jag är FAST! Nog för att jag trodde att jag skulle gilla boken / böckerna eftersom att de blivit så sjukt populära. Sedan älskar jag ju vampyrer... och  då menar jag verkligen att jag ÄLSKAR, vampyrer... och ja, det är ju om vampyrer! haha! :) Så jag är nöjd hittills!

Så nu ska jag bara borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och fortsätta läsa!

Vill tacka emma för den fina headern hon har gjort till mig, väldigt omtänksamt och gulligt av henne! :D Nu ska jag bara försöka hitta någon som har tid och lust att fixa min otroligt tråkiga blogg och göra den lite finare!

Nattinatt

Det funkar!!

Jag fick e legitimationen att funka!! Tack Camilla för tipset! Huur, bra som hellst! Mitt humör har nu verkligen gjort en helomvändning! Blev på bättre humör av att umgås lite med Malin, det var braa! Sen när Camilla är så smart och kommer med tips som gör att allt funkar som det ska, då blir ju humöret ännu bättre!
Nu när jag gick in på CSN för att ansöka om bidrag fungerade dock inte det, blev nå fel på sidan.. haha, min tur alltså! Men det va inte hela världen. Jag kan testa imorrn igen! :D Eller senare ikväll!

Nu sitter jag och äter popcorn och dricker nyponsoppa, inte dumt alls! :)



Såhär glad blev jag när det funkade
Hahaha

Kalla mig En bitter subba

Idag är jag en bitter subba! Haha, jaa.. det är faktiskt så! Men det får man väl kanske vara ibland?

Snart ska jag gå över till Malin en stund, hon är tydligen också bitter idag. Jag dricker just nu en kopp kaffe för att bli på lite bättre humör så att jag inte drar ner min käre vän allt för mycket när jag kommer dit. :P Kanske blir av med huvudvärken på köpet till och med.

Skriver mer när jag kommer hem, förhoppningsvis kommer det vara en mycket gladare och trevligare tjej som tar till orda då!

Min dröm

Skulle ju berätta om min dröm jag hade inatt, egentligen var den inte så märkvärdig men jag tyckte att det var ganska kul.

Jag gick i skolan, vi satt i klassrummet och hade lektion... Och vem är då våran lärare? Det var det som va så roligt! Joo, Simon Cowell från American Idol! Haha, och han var precis sådär ironisk, elak och bitter som han brukar vara när han sitter i jurryn i Idol. Haha, jag tyckte då att det var jättekul när jag vaknade.
Jag och Malin, tror jag det var, försökte hela tiden komma på olika sätt att ta oss ut ur klassrummet... för att rymma typ. Haha, men han var hela tiden på oss och gav oss olika elaka, jobbiga uppgifter vi var tvugna att göra och satte sig vid vårt bort och var allmänt otrevligt så det blev svårt för oss att smita.

Det var ganska komiskt sen när jag vaknade! :P Är jag kanske lite väl besatt av American Idol när jag till och med har delar av det med i mina drömmar? Men det är ju så braaa!



Jag tror att han tyckte såhär bra om att ha oss som elever! :P

Nära ett psykbryt!

jag blir tokig! Idag satt jag på banken i över en timme, när det var min tur var jag glad för jag fick hjälp av den söta killen och det hade jag suttit och hoppats på hela långa väntetiden.
Han förklarade för mig hur jag skulle fixa e-legitimation själv när jag kommer hem och sen hjälpte han mig med att ändra lösenordet till telefonbanken (eftersom att jag slagit fel tre gånger och det nu var spärrat).
Jag gick hem igen i snövirret ganska glad, men lite smått irriterad på vädret... men övervägande glad iallafall. Kom hem, slänge in tvätt i maskinen och satte mig för att fixa allt detta!
Internetbanken säger att jag måste instalera JAVA, jag har det redan på datorn men antar att det är en gammal verson så jag tar bort det och följer instruktionerna hos swedbank och instalerar en ny verson av JAVA. Försöker fixa ID't igen, swedbank säger att jag INTE har JAVA, klickar på JAVA ikonen på datorn och säger att jag vill instalera det igen. Min dator säger då att det redan är instalerat. Jag provar starta om datorn, swedbank säger fortfarande att jag INTE har JAVA. Så jag instalerar det IGEN. Nää, Swedbank tycker fortfarande inte att jag har JAVA.
Så vad gör jag nu då!? Bryter ihop och börjar gråta, så känns det! JAG HAR JU FÖR I HELVETE NYASTE VERSONEN AV JAVA! Den swedbank vill att man ska ha, men det duger tydligen inte! Jävla helvetes skit-teknik säger jag så!!! Måste jag nu sitta ännu fler timmar på banken och köa, jävla skit!

Pissväder är det ute också! Jag vill inte!!!

Ändringar i shemat

Hmm, jag tror att jag får ta och planera om min dag lite. Jag ska gå till banken idag ja, men det där med att åka ut till byn vette fan om jag hinner eller orkar göra idag. Tog mig upp senare än planerat och nu sitter jag och äter frukost. Känns faktiskt sjukt jobbigt att ta en buss ut till byn. Får se hur det känns efter att jag varit på baken, beror litegrann på vilken tid jag är klar där. Men just nu känns det som om jag skippar bussresan idag och tar det imorrn istllet. Man kan ju se det så att då har jag ju någonting att göra imorgon också! :P En anledning till att ta mig ut!

Jag drömde en jättekonstig dröm inatt, men den får jag berätta om senare!

Ha en bra dag!

Kanske ska försöka hitta John Blund?

Jag borde sooova, nu nu nu! Har mycket jag har tänkt göra imorgon och borde ta mig upp i vettig tid. Hade tänkt hinna till banken och fixa med e-legitimationen, efter det tänkte jag ta en buss in till byn och titta förbi på förskolorna för att lämna in mina tidsrapporter så att jag får nå pengar denna månad.
Men förskolorna stänger väl där vid 17 - 18 någongång så jag borde hinna, om jag tar mig upp så att säga och om det inte är allt för mycket folk på banken en måndag.

Då när jag är i byn ska jag ladda hem nästa American Idol så jag får veta vilka som går vidare, håller tummarna för de tre i inlägget nedanför! :D Så om jag ska hinna och orka med allt det där imorgon borde jag ju sova nu. Problemet är ju att jag vill inte sova, ursa. Får faktiskt obehagskänslor när jag tänker på att sova... Ingen aning varför dock.
Kan lägga mig och läsa en stund tills tröttheten kommer ordentligt, sen precis när jag är på väg att somna med boken i handen släcker jag lampan. Då kanske jag lyckas somna? :)

Hoppas det är bra väder imorgon!

Nu ska jag iallafall borsta tänderna!
God natt

Jannas topp tre, American Idol avsnitt 14

Nu har jag precis sett andra uttagningen till finalenomgångarna i American Idol, det är tre som går vidare härifrån och jag har faktist exakt tre som jag vill ska gå vidare! Så jag hoppas att amerikanska folket tycker precis som jag och att det är just dessa tre som går vidare:

Snyggingen Adam        Allison med rösten      Sötnosen Kris
                

Haha, nu låter det kanske som att jag bara har valt killarna för att en är snygg och den andra är söt (ganska snygg är han dock också). Men så är dock inte fallet! Adam har en GRYM röst, han musikalartist egentligen - och det säger väl en del om att han har en kraftig röst. Sen erkänner jag ju att han blir ju inte sämre för att han ser grymt bra ut! :P
Även Kris var en av dem som sjöng bäst tycker jag. Sen ser han ju så söt och charmig ut att jag gärna vill ha honom som dekoration på en tårta och äta upp honom!

Två timmars läsning

Har legat och läst i nästan två timmar nu, kände att det var dags att kliva upp och göra någonting annat. Så nu har jag ätit en muffin och druckit ett glas mjölk. Spännande va? :P
Känner att jag borde gå ut en sväng innan det blir svart ute, samtidigt som jag känner att jag inte orkar. Vilka dilemman. Känns som onödigt att gå utan att ha någonstans att gå till. Behöver inte handla så jag kan inte gå till affären.
Jag ska nog iallafall gå ner till tvättstugan nu och se om den är ledig, kan passa på att tvätta när jag ändå inte har någonting vettigt att göra.

Hej svejs!

Jag gillar att sova

Gissa vad!? Joo, jag är nyvaken... klockan 14.45. Det är fan så illa det kan bli! Men jag var huuur trött som helst.
Jag som hade tänkt hinna åka till Nydalahöjd idag och krama Jessi hejdå innan hon åker till Skellefteå på praktik, men hon åker typ 15.30 så nu hinner jag inte det! :( Dumma mig!

Det här kommer bli en väldig seg och slö söndag känner jag på mig. Ska nu äta klart min frukost och sen ska jag sätta mig och läsa en stund. Sen får jag se vad som händer. Söndagar ska man ta som de kommer, inte ha så mycket inplanerat. Men en sak är jag då säker på att jag ska göra ikväll: Jag ska se American Idol! :D

Puss&kram

Så besviken på kvällens Melodifestival

Gud vad besviken jag är på kvällens artister i melodifestivalen! Detta var fan det sämsta på länge! Jag hade förhoppningar på Agnes, jag gillar ju faktiskt henne.. men nä, låten vad dålig. Sen de där tre småkillarna som sjöng? Vad var det!? Sen opera-tjejen, visst kul med någonting nytt, men jag förstod ju fan inte ett ord av vad hon sjöng. Tyckte det bara var konstigt. Vad hade vi mer för skit? Joo, Thorleifs!! men halllååååå gammgubbar!! Gå och lägg er!
Det enda jag tyckte var någolunda bra var Sarah Down Finers låt, så hon fick några röster av mig... men ändå gick hon inte vidare till final! Jävla skit!

Är det andra chansen final nästa helg?

Såg som sagt melodifestivalen med Malin, åt en jävla massa choklad så nu är jag mätt. Blä.
Vi såg en ganska slö film också, Rockbrudar eller vad det hette. Slapp film där man inte behöver tänka så mycket och det kan vara skönt ibland.

Nu ska jag hitta på någonting annat!
hejs

RSS 2.0