Hoppas på sol

Äntligen kom jag in på bloggen!

Nu är jag hemma igen. Har sett på The L-word sen jag kom hem, galet bra! :D Jag ska upp till skolan imorgon så jag ska nog snart gå och lägga mig. Hoppas det blir soligt och bra väder imorgon, för är vädret bra då är även humöret bra!

Far och flyger

Fullt upp idag! Jag och pappa har hälsat på farmor och sedan kört Jennie till hennes match. Nu sitter vi på umedalen och ska käka innan vi ska se matchen! Skriver när jag är hemma igen!

Kvällen i stort

God morgon! Nu är jag hemma och ska strax stupa i säng och sova som aldrig förr, är heeelt slut. Har precis ätit två gooda mackor och dricker nu vatten för att göra bakfyllan lindrigare.

Kvällen: Vi förfestade hos malin. Det var jag, malin och jessi kom senare. Sen skulle vi dra ut på krogen vid 23.30 men det var så mycket folk överallt och vi insåg att vi aldrig kommer ta oss in någonstans. Så vi mötte upp John och delar av gänget och bestämade oss för att dra till John och ha fest där istället (malin stannade dock i stan med nå folk hon träffa). Så, vi har varit hos john och det var rätt trevligt. John blandade drinkar till alla och dom var vääääldigt starka, jag hade dock med mig egen sprit så jag blandade min egen (tack & lov :P).

Nu ska jag borsta tänderna och stupa i säng. Nattinatt

Utekväll!

Halloj! Nu har jag duschat och ska snart dra till Malin. Har umgåtts med Erik idag, vi var och käkade och umgicks . Han sticker ju typ från stan nu efter helgen så det var kanske sista gången jag såg honom på väääldigt länge. :(

Nu ska jag göra mig i ordning!
Have fun, take care!

30 maj - 2009

Godmorgon! Sitter här och käkar frukost, ska snart göra mig i ordning för att hinna på systemet innan de stänger klockan 15.00.
Det ska ju tydligen vara jättevarmt och skönt idag så jag ska väl ut och njuta i solen också. Ska kanske träffa Erik och käka lunch senare, lär säkert bli att vi köper en macka på subway och sätter oss på kajen.

Vad som händer ikväll vet jag inte!

men nu ska jag göra mig i ordning!
Puss

Ingen alkohol för mig ikväll

Jag har verkligen haft fullt upp idag, knappt varit hemma alls! Som jag skrev igår var jag på skolan 8.15, vi var klara med vår fallbeskrivning vid 10.30 så då käkade jag lunch och sedan gick jag till mariehemsängarna och tittade på lite brännboll. Sedan gick jag till Höjden och hämtade Melvin och lekte med han. Vi träffade Jessi och hennes kompisar, Melvin tyckte att dom var roliga och skrattade åt det mesta! Söta barn!! Vi gick sen till en lekpark och grävde i sanden och gungade.
Efter att jag gått hem med Melvin, myst med Klara lite och pratat med Jessika och bror en stund så satte jag mig på en buss hem. När jag kom hem slängde jag i mig min middag, som bestod av fil och müssli samt en macka, på stående fot och hurtade sedan hem till Malin. Umgicks med henne ett tag och sedan tog jag bussen tillbaka till Höjden för att träffa Jessi.

Vi har haft en lugn och fin kväll hemma hos henne och sett Highschool musical 1 & 2, jag kan verkligen se dom där filmerna huur många gånger som hellst! :D Vi tänkte se trean också men vi var ganska trötta och slita. Så vi får se den en annan dag.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag har som sagt varit vaken från 7.30 imorse.
God natt!

X-files / inte X-files

Den första frågan ikväll är ju hur fan jag ska hålla mig vaken tills Arkiv X börjar? Den andra frågan är, borde jag vara vaken och se Arkiv X inatt? Min grupp ska nämligen träffar 8.15 på skolan imorgon och skriva vår fallbeskrivning, som alla andra grupper tydligen redan gjort bort så de är helt lediga imorrn... suck. Varför vi ska träffas så tidigt är för att alla vill vara på yran och se matcher imorrn samt att en av tjejerna ska spela klockan 10 tror jag det var.

Sååå, sova eller Arkiv X!?
Ska gå in och läsa vad avsnittet handlar om och se om det är nåt av de bra avsnitten.

Fan, det verkar vara ett bra avsnitt... aja, får se om jag orkar!

Snart får jag besök så nu ska jag "pudra näsan". Haha! ;)

Jag är trött idag

Tjenis!

Igår var jag som jag skrev på pop-quiz, jag kunde en fråga! :D Sen kunde jag egentligen en till men jag kom bara inte på vilken artist det var just då när jag blev stressad, när jag fick höra svaret var det ju såå självklart!!

Idag har jag varit i skolan heela långa dagen, är helt slut nu. Jag var verkligen inte motiverad att kliva upp imorse, satt uppe och panik-pluggade till 02.30 inatt ... sen gav jag upp. Var inte såå förberädd på seminariet idag men det gick bra iallafall, vi skulle haft med oss 4 diskussionsfrågor men de hade jag inte orkat göra. Tyckte det var jättesvårt att ta ut frågor ur boken. Men, är man bra på att prata löser sig det mesta! :P

Nu tvättar jag för fullt, ska vänta tills denna maskin är klar sen ska jag slänga in en till tvätt i maskinen för att sedan slänga mig i sängen med middag och titta på The L-word!! Inte dumt alls vill jag lova!

Skriver senare!

Inte lätt

Goddagens blogge! Ska nu sätta mig och plugga, ska plugga hela långa dagen så att jag kan fara på ett pop-quiz ikväll på Pipes. Får se hur det kommer gå, är inte så allmänbildad när det kommer till musik. Jag är ju ganska så insnöad på just "min" musik och kan inte så mycket om massa annat. Men, de sa att det brukar komma lite schlagerfrågor och pojkbandsfrågor och där brukar de vara helt lost så då kanske jag kan hjälpa till litegrann iallafall! :P

Nu ska jag plugga som sagt, men det är inte lätt att hålla motivationen uppe när jag har den här hemma:


Femte säsongen av The L-word!!!!

Bus med mina favoritbarn

Idag har jag bara myst med mina brorsbarn hela dagen! Vi gick ut för att leka och tog med oss Jess och Melvin tyckte att hon var en himla rolig lek-tant!

Lite bilder från sandlådan:

Det var lite svårt att komma igång och komma på vad man kunde göra med sanden


Spexar lite med roliga Jessi


Hon var rolig alltså! :D

Sötungen nr 1!!!
Lilla Klara låg och sov så fint i vagnen hela tiden, lillgumman!

Mina två favoriter

Good morgon!

Jag ska snart åka iväg och vara barnvakt till mina söta, underbara brorsbarn. Sitter och hivar i mig lite frukost och ska försöka hinna läsa lite bloggar i all hast.

Hoppas ni får en bra dag!

Jag är så sugen

Jag är så sugen på att beställa hem en ny bok! Var riktigt, riktigt nära på att göra det nyss, men jag tror jag väntar och ser hur mycket jag får i lön nu den 27'de och sen hur mycket jag har efter att hyran är betald. Då kanske jag kan unna mig en ny bok. Det är ju trots allt inte så dyrt att beställa hem en pocket, jag borde kunna unna mig en. Men bestämmer jag mig för att köpa en ny bok kommer jag då till det svåra med att bestämma vilken bok jag ska köpa, och det är inte så lätt ska ni veta. Det finns ju så himla många jag vill ha!

Just nu står Försoning högst på listan.

Nu: Arkiv X

Ska försöka ta tag i det nu

Fick gjort alla mina ärenden på stan, nu är jag dock X antal hundralappar fattigare...
Skulle plugga när jag kom hem, råkad somna (som vanligt). Ska ta och försöka få lite gjort nu iallafall medan jag väntar på att Arkiv X ska börja om cirka tre timmar. Är dock lite seg i skallen så det kan ta ett tag för mig att komma igång, får se hur det går...

Nu vill jag inte klaga, har tyckt om att gå i skolan nu i vår... men vad jag längtar tills det är slut! Jag vill ha sommarlov och bara glassa runt hela juni för att sedan börja jobba i juli! Vill ha alla uppgifter klara och inlämnade och jag vill ha fått beskedet att jag klarade allt och slipper kompletering!

Ska iväg!

Halloj bloggen! Ska inte skriva nåt långt inlägg nu för jag ska iväg till stan och fixa lite saker. Jag måste på apoteket, till optikern, till Bokia och se om jag kan få tag i någon av böckerna vi ska läsa i veckan och sen ska jag till biblan.
Solen skiner och det ser ut att vara en bra dag idag! :D

Lill-kotten



Ikväll när jag skulle gå till Malin såg jag (för mig) årets första igelkott! Den blev lite rädd när jag kom med mobilen i högsta hugg och skulle fota så den kröp ihop till en liten boll.
Jag älskar igelkottar, för mig är igelkottar förknippade med sommaren för vi hade alltid en massa kottar hemma på gården när vi bodde i huset i byn. De är ju bara för söta!

Det såg ut som om den skulle försöka ta sig över vägen, hoppas bara att den klarade sig över hel och levande. Tur så är vägen inte så trafikerad såhär mitt i natten. Men jag skulle nog bli lite ledsen ifall jag ser en mosad kotte där imorgon när jag går förbi.

Recension: En halv gul sol - Chimamanda Ngozi Adichie

"Olanna och Kainene är så olika som två tvillingsystrar kan bli.
Olanna har ärvt sin moders mjuka kvinnliga skönhet och hon gör sig till vän med alla. Kainene är sluten och hård och bestämmer sig tidigt för att gå i sin välbeställda faders fotspår och bli affärskvinna. Hon möter engelsmannen Richard som blir blixtförälskad i henne men hon funderar inte ett ögonblick på att bilda famlij till skillnad från Olanna som flyttar ihop med sin stora kärlek, den politiskt engagerade Odenigbo och får en dotter, Baby.
Hos Odenigbo möter vi också hans unge tjänare Ugwu, en fattig pojke från landet som i tidig ålder visar att han har huvudet på skaft och bahandlas som en i familjen,
Men det är svåra tider i Nigeria även för de privilegierade och när inbördeskriget bryter ut blir de alla offer för fruktansvärda höndelser som sliter sönder deras liv. Hem och familj splittras, Ugwu blir tillfångatagen och tvingad att gå ut i strid, Olanna och Richard söker tröst hos varandra och ideal och lojalitet testas och förskjuts för alltid.


Det jag tyckte var bäst med den här boken var att man verkligen färdades till en helt ny värld och en helt ny kultur. Boken utspelar sig i Nigeria mellan 1960 och 1970 -talet.
Jag tyckte till en början att det var lite svårt att hänga med i det politiska som de diskuterade en hel del, jag hade lite svårt att greppa vilka som ville vad och vilka länder som var onda och goda (historia och religion har aldrig varit min starka sida). Men efter ett tag lärde jag mig att huvudpersonerna var det folk som ville bryta sig loss från Nigeria och starta ett eget land, Biaffra.
Ett stort inbördeskrig bryter ut, man får följa deras kamp mot ett självständigt Biaffra och de möter båder svält, svek och död. Det som dock alltid finns med i boken trots allt som händer är hoppet. Huvudkaraktärerna slutar aldrig någonsin tro på att Biaffra ska vinna kriget och att de tillslut ska bli en självständig stat.

Det är en ganska mysig och läsvärd bok, men ingenting som jag totalt fastnade i direkt.

Film-sugen

Jag vill se på en film!! Men jag har ingen film här hemma som jag inte har sett redan så det känns inge kul. Skulle kunna tänka mig att se på Highschool musical men vi planerar att ha maraton på dom filmerna när Jess kommer hem, och då är det inte så kul om jag nyss sett dom. Det går ingenting bra på tv heller...

Så vad ska jag då fördriva tiden med tycker ni? Jag önskar såå innerligt att jag hade en tv-serie box här som jag bara kunde ligga och streck-titta på. Det hade varit heelt perfekt. Högsta önskan just nu är att jag skulle haft Greys säsong 3!

Nä, nu måste jag försöka hitta nåt att titta på!

Sommar, sommar, sommaaaaar

Tjohoo! Vilket härligt väder det är idag, man blir bara så himla glad! Det blåser litegrann tyvär men solen värmer på bra ändå. Jag har varit och umgåtts med Malin en stund nu och kom precis hem. Ska snart hoppa i duschen, jag har en dejt senare! :P Vi träffades igår också och han är riktigt rolig och sådär, får se hur det går idag. Vi ska gå och käka först och sen får vi väl se vad som händer.
Mitt problem just nu är att försöka välja vad jag ska ha på mig, vill inte vara för uppklädd samtidigt som jag vill känna mig fin. Hmmhmm, det där med att välja kläder är inte riktigt min grej, jag tycker mest att det är jobbigt.

Det känns inte alls som om det är söndag idag och det gör mig så glad! Jag har ingen söndags.ångest alls! Kan bero på att jag inte har någon skola förrens på torsdag samt att solen lyser så det är inte så svårt att bara på bra humör.

Jag vill avsluta med att uppmana alla att gå ut i solen och äta glass!

Kulturnatta

Jag har varit på stan hela långa dagen i regnet. Var och tittade på syrran som sjöng i en talangtävling, jävligt duktiga va hon och tjejen hon sjöng med! -stolt storasyster- Käkade lunch med pappsen, syrran och hennes kompis och efter talangtävlingen gick jag mest runt.

Nu är jag hemma och har diskat undan litegrann, ska ta och börja städa snart. Syrran kommer och ska städa här också för jag har lånat ut lägenheten åt henne och hennes kompisar ikväll. Mina vilkor var att hon skulle städa innan och städa efter, men jag ska nog hjälpa henne att städa nu innan folket kommer. :P
Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, vill ju inte direkt sitta här med småbarnen och titta på när de festar. Haha! Hoppas att det inte regnar ikväll så att man kanske kan dra ner på stan.
Aja, får se vad jag hittar på!

Australia

Har sett på filmen Australia ikväll, andra gången gillt. Den var faktiskt bra, jävligt söt lillkillen är!
Jag tyckte att den var lite hoppig i början men efter ett tag kom jag in i den. Jag vill verkligen åka till Australien!!!



Hugh Jackman är verkligen en stilig man! Riktigt het är han i denna film. Sen han som spelar Boromir i Sagan om ringen spelar ju här "the bad guy", får han alltid spela sådanna roller? Jag menar i Ringen är han ju inte heller så snäll. Eller, han är väl snäll egentligen men ringen förhäxar honom. Men han är fortfarande den som försöker förstöra saker och ta ringen från Frodo, därför blir han ju "the bad guy".
Men för vissa skådisar blir det så, de får alltid spela en viss typ av roller. Undra om han nu har kommit in i en cirkel där han alltid får spela den elake? :P

Lego-Starwars

Hej bloggen!

Idag har jag varit barnvakt till Mattias, va jättekul! :) Gud vad han pratar, och han slutar aldrig! Men nu har jag lärt mig allt om Starwars (Lego-starwars) iallfall, vilka som är onda och goda, vilka som har pistol och vilka som har lasersvärd samt vilka som har basokas! :P
Vi var ute och lekte i den fina vädret en stund och jag gjorde vofflor till lunch. Mattias tyckte att jag gjorde som gooodaste vofflorna! haha! :D När vi var ute träffade vi en förskolelärare som jobbar på hans förskola och då sa han: "Det där är Janna -pekar på mig-, hon är min kompis!" Så jag är inte bara hans barnvakt, jag är faktiskt hans kompis! :D

Nu ska jag möta upp Malin och hennes syrra, vi ska vandra på stan en sväng nu när det är Kulturnatta. Men jag ska inte va där någon lång stund, ska hyra film och skynda mig hem istället! :)

Galet colasugen

Jag och Malin var precis och handlade godis och jag köpte mer cola, galet sugen på cola idag. Så nu sitter jag här och äter pizza-resterna från idag, dricker cola och väntar på att Arkiv X ska börja. Hoppas, hoppas att det är ett bra avsnitt inatt!

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Mattias när hans pappa ska hjälpa mamma och Pär med flytten. Jag fick välja, bära flyttkartonger eller leka med Mattias... tror ni att det var ett svårt val? :D Haha, nää!

Nu ska jag hugga in i pizzan innan den kallnar!

American Idol final!!

Nu har jag sett klart American Idol och nu vet jag vem vinnaren är! :D Kommer inte skriva ut namnet här i bloggen ifall ni ska se det när det sänds i Sverige.

Vad ska jag hitta på nu då?

Dagen efter

Hejsan! Vilken slö och seg dag detta har varit. Klev precis upp ur sängen... ska städa undan litegrann och vika tvätt (nä, gjorde inte det igår), sen ska jag gå och handla mat. Det lutar åt att det blir pizza till middag idag, bakismat!
Hade kul på klassfesten igår, nog för att vi bara var fyra stycken från klassen där, sen var den en jävla massa tyskar och en till svensk kille. Den svenska killen var riktigt söt också! ;)

Känns som om det är söndag idag, men det är bara torsdag! :D Jävligt, jävligt skönt!

Laddar för klassfest

Hej bloggen! Jag vaknade för en halvtimme sen så jag har sovit ut irdenligt, det var riktigt skönt! :) Nu sitter jag bara här i min säng, dricker kaffe och tar det lugnt. Ska på klassfest senare så jag håller på att ladda för fullt! Hoppas bara att det är många som kommer och att det blir roligt.

Nu ska jag läsa bloggar och sen vika tvätt!
Puss

Ett litet bajsmonster

Arkiv X handlar ikväll om ett bajsmonster, myyys! :P

Jag ska stänga ner datorn nu, se klart avsnittet och sedan lägga mig och läsa innan John Blund kommer.
Natti

Slöande och tv-tittande

Vilken slö kväll, vad skönt! Jag har legat och sett på TV (Dr House och nåt program om englands kust som gick på kunskapskanalen). Sen låg jag och läste ett tag och nu sitter jag bara här och väntar på att Arkiv X ska börja om 1 timme och 15 minuter! :)

Jag har ingen skola imorrn så jag ska sova ut ordentligt! Sen ska jag försöka ta mig till stan och kanske köpa någonting nytt att ha på mig imorgonkväll, vi ska nämligen ha klassfest! :D Det är en tjej som har fyllt 24 år och det ska bli kul, jag tyckte vi hade jättekul på förra klassfesten så jag har höga förväntningar! Tyvär så har NH nu sommarstängt så vi kommer inte kunna gå dit sen... :(

Vet inte om jag nämde det, men vi fick tillbaka uppgifterna vi lämnade in om första delen i kursen. Jag klarade det!!! Behöver inte komplettera någonting och jag är så sjukt nöjd!! Hoppas bara att "mapp 2" gick lika bra, för den kämpade jag med och har ingen aning om jag skrev om nåt som var relevant! Haha, får hoppas på det bästa!

Tung föreläsning

God kväll!

Vi hade två tunga föreläsningar idag om barnmisshandel, kvinnomisshandel och övergrepp. Den mest gripande föreläsningen var den när en kvinna berättade om sitt eget liv. Ett liv fyllt med sexuella övergrepp, våld, mobbing och om att bli psykisk nedtryckt större delen hela sin barndom och större delen av sitt liv. Det var riktigt, riktigt tungt. Jag blev så jävla känslomässigt utmattad efter det att jag var som en zombie resten av dagen. Direkt när jag kom hem la jag mig för att se på tv och somnade en liten stund, det behövdes kan jag lova. Att man kan ha det så där? Det är helt jävla sjukt!! Och att ingen ingriper!? Vart var skolan? Varför gjordes det ingenting? Jag menar, det fanns ju så många signaler på att allt inte stod rätt till... varför reagerade ingen!? Helt ofattbart...! Men vilken stark kvinna som vågade ställa sig där framför oss och berätta om det hemska hon har varit med om! Riktigt jävla starkt.

Nu tvättar jag för fullt, är inne på tredje och sista maskinen.

Adam Lambert

Halloj! Jag har inte uppdaterat alls på hela dagen, väldigt ovanligt för att vara jag! Dock har det blivit dåligt med inlägg de senaste dagarna. Jag har sett på American Idol ikväll, fick då veta att snyggingen som är med är bög! Jag blev så jäävla chockad! Det trodde jag inte!! Jag säger bara, stackars USA's kvinnor som går miste om denna vackra, vackra man... Men grattis till männen!!
Adam Lambert


I övrigt har jag klippt mig idag. Det ser nästan likadant ut men de slitna topparna är borta så det är lite kortare. Inte så jättespännande, men är man jävligt feg så är man! Jag är så jävla feg när det kommer till mitt hår!
Nu sitter jag och väntar på att X-files ska börja!! Säsong två avsnitt ett!! :D

God natt

Nää, nu har tiden rusat iväg alldeles för mycket igen. Jag borde verkligen gå och lägga mig nu så att jag vaknar i tid imorrn.

Nattinatt

Finding Neverland

Hejsan!

Jag har nyss sett klart filmen Finding Neverland med Johnny Depp i huvudrollen. När jag hade börjat se filmen insåg jag att jag redan har sett den, men jag såg klart det iallafall. Fin film!

Överväger ifall jag ska se American Idol nu eller inte, men klockan är redan ganska mycket och jag ska upp till skolan imorrn så jag borde strunta i det. Ska surfa runt en stund och sedan ska jag lägga mig och läsa istället, får se A.I imorrn.


Söndag 17/5 - 09

Goddagens! Jag är relativt nyvaken, har väl varit vaken kanske sisådär 45 minuter. Har precis käkat frukost/lunch och sitter nu i min säng och tar det lugnt. Ska ut på en promenad med Malin senare så att vi får lite frisk luft.

Annars händer det inte mycket idag. Jag måste ta och plugga litegrann, har en liten bok att läsa och ta ut 4 citat ur.
Nu ska jag diska iallafall!
Puss

Alexander Rybak!

I'm in loooove with a fairytale!!!! Underbara man!!! Väldigt värdig vinst, han var överlägset bäst och absolut hetast i arenan! (Dima Bilan kom på en tät andraplats i snygghet).
Vad glad man blir av hans låt och vad glad man blir bara av att titta på honom, detta underverk som är född i vitryssland! Det som jag och Malin gick igång ännu mer på var ju att han både pratar flytande ryska (sjukt hett när han pratar det) samt att han pratar flytande norska! Vad tycker vi när heta män pratar norska? joo, det är hett hett hett! Man kan ju inte annat än älska norrmän!!!

Grattis Norge och grattis Alexander!!!

 

Vin, kex & ost

Nu ska jag börja göra mig i ordning och sen ska jag dra till Malin och börja korka upp vinet innan Eurovision börjar! (korka upp och korka upp... har köpt en box men :P ).
Ska bli mys mys mys!

Hoppas ni också får en toppenkväll!!
Puss

Ikväll gäller det

Idag är en dag när jag inte har mycket vettigt att komma med, har ingen större lust att skriva heller!

Så jag nöjer mig med att säga:

Heja Malena!

ZzZzzzz....

Nu är jag riktigt jävla trött så ska gå och lägga mig på en gång.

God natt

Vi spolar tillbaka och ändrar lite

Hej bloggen! Det har varit dåligt, dåligt, dåligt med uppdatering idag jag vet. For som sagt till mammsens jobb och skrev ut uppgiften och sen åkte jag till byn och jobbade. Jag hade stängningen idag, första gången jag har stängt själv.. det var spännande och lite stort! När jag slutat körde pappa mig till stan, jag käkade middag och såg ett Grey's och for jag, Malin och Alex och spelade kubb med hjärngänget.

Nu har jag precis sett klart säsong två av Grey's... kan ju säga att jag gråter som ett barn. Så där skulle det ju inte alls sluta!! :( Jag vill inte! Det skulle ju sluta braaa, med klockor och allt! Inte skulle det sluta så häääär....

Du ger mig bra vibrationer... ?

De bygger ju utanför min lägenhet för tillfället... och hela lägenheten skakar! Sitter nu i sägen och i stort sätt gungar fram och tillbaka för att det skakar så mycket!
Hoppas de blir klara snabbt....

Just do it

Godmorgon! Nu är jag äntligen klar med denna förbannade jävla skituppgift, och jag svär! Det är det sämsta ever! Kommer säkert få skriva om den, helt garanterat. Men nu är jag iallafall klar med den och har någonting att lämna in idag.
Måste skriva ut uppgiften på mammsens jobb, sen irra runt som en galning för att försöka hitta vart fan jag ska lämna in det för att till sist hinna med bussen som går till byn 12.20 och åka in och jobba. Tagga! NooOoOooo... jag vill bara krypa ner under täcket igen och gömma mig, så känns det. Är trött, trött, trött.

Det enda positiva med att jag måste röra på mig ut är att jag kan köpa en macka att äta till frukost. Har ingenting i frukostväg hemma för tillfället, så när jag kommer till universitet ska jag köpa mig en stor och smarrig macka!

Nu ska jag börja göra mig i ordning!
Hoppas ni får en bra dag!

Jävla skit

Blä blä blä! Nu är jag så sjukt less att jag bara vill gräva ett stort hål i marken och lägga mig där tills saker blir lite mindre dryga! Jag ska jobba imorgon på förskolan i byn, ska bli kul att jobba men just nu önskar jag faktist att jag inte hade tackat ja till det. Jag är så sjukt förbannat gudomligt less pluss att den förbannade huvudvärken jag har VÄGRAR att försvinna! Måste gå och kolla upp ögonen snart om det inte blir bättre.

Den här satans uppgiften håller på att ta livet av mig. Jag orkar bara inte mer nu. Vill ha lämnat in den så jag inte kan göra mer på den och sen vill jag sova i flera dygn. Sova, sova, sova.

God natt

I'm in love

Nu är semifinal 2 över och jag är riktigt, riktigt nöjd! Alla de bra bidragen gick vidare! :) Fattar dock inte hur första låten, Kroatien kunde gå vidare, den låten tyckte jag va sämst ikväll!
Jag har sagt förut (inte i bloggen dock) att jag inte riktigt förstått tjusningen med Norges bidrag, men nu är jag kär! Vilken sweetheart han är! Och vilken härlig låt!! Nu förstår jag vad alla har jublat om!

Här kommer en upprepning: Nu ska jag fortsätta plugga!

Snart, snart, snart

Nu börjar det snart!

Tagga till!!

En timme kvar!

En timme kvar innan Eurovision semifinal 2 börjar!! :D Ska plugga som en galning i en timme nu! Har ingen aning om vad jag svamlar på om i det här arbetet, men nu orkar jag inte bry mig. Bara jag har någonting att lämna in imorrn så är jag nöjd.

Ska fylla på mobilen också så att jag kan rösta ikväll och hjälpa europa att få de bästa bidragen till finalen på lördag! Gör det ni också!!

Nu ska jag göra ett ordentligt ryck

Halloj! Nu ska jag ta tag i saker på allvar här! Jag har 8 timmar på mig innan Eurovision börjar, jag ska klara det!!
Det som är negativt med att sitta här hemma och plugga är att jag har inget bra "pluggställe". Antingen kan jag sitta i sängen, men där blir jag oftast så trött när jag sitter. Eller så sitter jag vid köksbordet men där är det omöjligt att sitta bekvämt och jag får alltid så jäävla ont i ryggen och axlarna efter bara en liten stund... Men men, bara att bita ihop nu. Tre sidor kvar!!

Läsa en stund, sen sova!

Nu är X-files slut och jag ska hoppa i säng! Måste ta mig upp i tid imorrn så att jag hinner plugga som en galning och bli klar innan Eurovision börjar!!

Nattinatt!

Snart är det dags!

Snart börjar Arkiv X, så nu ska jag fixa lite frukt och sen ska jag sätta mig tillrätta och bara njuta! :)

Hoppas det är ett bra avsnitt!

Come on!

Woohoo! Jag har kommit igång men plugget, äntligen!!! Men jag har dock fastnat igen.. :P Men det tar sig väl, huvudsaken är att jag har fått ner lite ord nu iallafall! :D

Inatt ska jag se Arkiv X, 01.30 börjar det!! :D Jag som har sovit hela dagen lär väl inte bli för trött för att se det, hoppas jag iallafall. Det skulle dock inte förvåna mig, så trött som jag har varit idag och så mycket jag har sovit idag skulle man ju kunna tro att jag inte har sovit på en hel vecka.

Back to work!

Jag vill till Götet!

Jag fick världens Göteborgs-längtan idag. Jag vill diit! Var ju aldrig där förra året. :(
Fina, vacka götet!


Jess och jag i Göteborg, 2006

Jag kommer inte bli blind!

Fy fan, fy fan, fy fan! Det går så dåligt med mitt pluggande idag!! :( Både därför att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva, vet inte riktigt vad de vill att jag ska få fram, samt att jag har en förbannad jävla huvudvärk som suttit i sig i tre dagar nu som vägrar försvinna! Den sitter precis bakom/i ögonen och det gör svinont varje gång jag rör på ögonen. Vet inte om det är ögonen som har ont så att det gör att jag får huvudvärk eller om jag har huvudvärk som gör att jag får ont i ögonen. Jag vågar inte använda linserna och jag fick för mig idag att jag skulle bli blind helt plötsligt... Ja, jag vet. Kommer ju inte bli blind, men tanken satte sig och gick inte att få bort. Till slut lyckades jag somna en stund och när jag vaknade så var tanken inte lika panikartad.

Jag har inte varit utanför lägenheten på hela dagen heller... borde kanske ta mig ut en stund och få lite frisk luft. Då kanske jag piggnar till litegrann och blir lite mer motiverad.

Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har!

Har en ganska tråkig dag framför mig

Godmorgon! Har nyss vaknat och käkat frukost och ska snart ta tag i pluggandet... idag måste jag bara!
Upptäckte nackdelen med att äta frukost i sängen nyss, jag råkade spilla kaffe på täcket - och jag som bytte sängkläder igårkväll! :P Typiskt, typiskt.

Annars händer det inte mycket spännande idag, ska bara gå och längta tills imorgon hela långa dagen! (Semifinal 2 i Eurovision!).

Skriver senare!

Bus-Melvin

Nä, nu ska jag sova. Jag är helt slut! Och då har jag bara varit vaken cirka 12 timmar... Jag har nya sängkläder och finns det någonting som är skönare än att sova när man precis har bytt sängkläder!? Heelt underbart!

Jag måste bara berätta om min underbara charmtroll till brorson som nu är 1 år och 3 månader om jag inte har helt fel?
Idag var jag och hälsade på dom innan jag gick och såg eurovision hos Jessi. Så stod han bredvid mig i soffan och slet och klappade lite i mitt hår. :P Så började jag slänga med håret (skakade lite på huvet så håret for fram och tillbaka), och det tyckte han va skiiitkul! Så han började göra likadant... haha. Så han böjde bak huvudet och "kastade med håret", det roliga är ju då att han är snaggad och har inte så mycket hår att slänga med. Så det underhöll vi oss med ett bra tag. Så underbart charmig han är lillkillen alltså!!
(Tror nästan att jag hade roligare än han :P)

Yeees! Sverige, finland, island!!

Jaaaaaaaa!! Vi är i finaaaaal! :D Heja Malena!!

Jag var så himla kluven inför hur det skulle gå får oss ikväll, jag trodde nog inte att vi skulle klara det måste jag tyvär erkänna. Men tji fick jag!! Men jag tror det är lite som Jessi sa: Antingen kommer det gå jävligt bra för oss, eller så totalfloppar vi. Så eftersom att vi inte totalfloppade ikväll :P, så kommer det då enligt den beräkningen gå JÄVLIGT bra på lördag! Haha, ja... vi får ju alltid hoppas!

Men annars, satan va dåliga bidrag det var med ikväll! PINSaMT!

Island var bäst!
Finland var också bra
Schweiz, bra dom med
Andorra var också helt OK



En ny dag!

Så, till idag... Jag mår mycket bättre idag, ingen feber skulle jag gissa. Är fortfarande lite öm i musklerna men det är långt mycket bättre än igår. Har lite hosta, men inte alls så mycket att det är jobbigt, är lite snuvig och slemmig i halsen (nice!) men inte heller det är så himla farligt. Kan ju säga att allt kunde ju ha varit mycket värre (ta i trä!!).

Solen lyser och jag skulle hellst av allt vilja lägga mig ute i solen och glassa, om det är så pass varmt vet jag dock inte. Men jag måste sitta inne och plugga. Har recensionen att fortsätta skriva på som jag egentligen skulle lagt upp på FC'n igår men inte orkade då jag mådde som jag gjorde. Så det är prio ett idag. Sen måste jag börja på examinationsarbetet som ska vara inne på fredag.

Vad gör resten av folket en dag som denna? :)

Irriterat Arkiv X fan

Det här inlägget skrev jag inatt just innan jag skulle sova. Sen när jag skulle publicera det ville min dator inte. Den hakade upp sig och bråkade osv osv, jag startade om den men då fick jag inte igång internet. Efter måånga försök gav jag upp. Så jag publicerar det nu istället.
___________________________________________________________________________________

Jag är helt slut så nu ska jag gå och lägga mig, orkar inte vänta på Arkiv X som jag hade planerat. Jag blir så jävla sur också!!! Först när de började sända säsongen gick det klockan 01.05, det är ju inte såå jävla sent. Sen av någon konstig jävla anledning så sköt TV4 upp det lite så det sändes 01.25 istället. Jaja, tänkte jag... det funkar väl det med. Men NU! Nu är jag fan förbannad!! Gick in och kollade om det var något kvar på säsong 1 eller ifall säsong två börjat... (de sänder fortfarande säsong 1 - tre avsnitt kvar) vet ni vilken tid det börjar nu!? 01.50!! Fattar ni hur sent det är!? På vardagarna!!! Jag som oftast ska upp till skolan eller nåt annat dagen efter, förstår ni vad det gör med mig!? Och som det stooora Arkiv X fan jag är kan jag ju inte låta bli... Jag måste ju titta. Så när säsong två börjar (om de ens kommer visa den det vet jag inte) då kommer jag att vara så trött och så förstörd varje vardag. Får ju skylla mig själv, jag vet... Men varför va de tvugna att ändra tiden!? Jag hoppas, hoppas att detta bara är ett dumt litet undantag och att de återgår till normaltid sen.

Nu ska jag sova.
God natt.


Fina raka hjärtan va? :P

Sjuk?

Hej bloggen!
Jag tror att jag har feber... har dock inte termometer så kan ju inte veta säkert, men jag känner mig jävligt febrig i kroppen. Jag fryser och svettas samtidigt, har ont i huvudet, är jävligt seg samt att jag har feber-ont i musklerna. Ni vet säkert hur det är!

Kvällen har spenderats i sängen. Såg först på Inför Eurovision och har nyss sett klart på Spårlöst. Gud så sorgligt det var, vilken hemsk barndom de hade haft! Tårar flera gånger kan jag lova!

Jag ska äta frukt nu och vila! Vila, vila, vila! Pluggandet får jag ta imorrn... jag orkar bara inte ikväll!

Nu har jag mat

Malin ringde när jag låg och läste, hon skulle åka och handla på OBS och undrade om jag ville följa med. Det gjorde jag och nu har jag mat hemma. Kommer typ inte behöva handla på hela veckan!

Så jag ska käka och se ett Grey's, sen får jag se om jag tar tag i pluggandet. Jag var även på biblan en sväng och lånade en film som jag kanske ser ikväll om jag får lust! :)

Jag är på rätt bra humör just nu! :)

Skönt, nu är jag hemma igen... och jag behöver inte gå till skolan förren nästa måndag! Aaah! :D Dock har jag MASSA att göra så det blir ingen slapparvecka för mig bara för det. Men skönt att inte behöva röra mig till skolan iallafall!
Jag ska verklugen försöka vara duktig i veckan och sprida ut pluggandet lite så att jag inte sitter där torsdagnatt och panikpluggar (arbetet ska vara inne på fredag).

Nu vet jag väl inte riktigt vad jag ska hitta på. Äta någonting och sen läsa en stund, och då inte plugg-läsa utan fritidsläsa. Behöver en liten paus, sen ska jag plugga ikväll igen. Har litegrann att skriva.

Hej hopp!

Måndag morgon

Halloj! Snart är det dags att åka till skolan, mamma kommer och hämtar mig för jag måste via hennes jobb för att skriva ut bokrecensionen. Vi slutar egentligen 12 idag (vi skulle ha bokredovisningen på fredag egentligen) men vår grupp valde att ta redovisningen idag istället så slipper vi åka till skolan på fredag! Skönt! Jag har ett arbete som jag måste jobba med i veckan och sen jobbar jag på fredag - så jag blir ju inte riktigt ledig på fredag iaf! Men jag tjänar pengar! :D

Nu ska jag göra mig klar!
Ha en bra dag!

Daughtry, Daughtry, Daughtry!!!

Jag kunde se avsnittet tack vare min snälle vän Peter! Tack tack tack!

Chris Daughtry och hans band med samma fina namn, Daughtry, spelade en av sina nya låtar från deras platta som släpps i JULI!!! Ååh, underbaart! Kan knappt vänta!! Jag ÄLSKAR deras första skiva, älskar älskar älskar! Ska bli så underbart med en till och jag kan bara hoppas och önska att den är lika bra!! Hoppas att den till och med är bättre, om det går att göra någonting bättre än deras första platta!?

Helt jävla underbart!


Arg_tjej_88

Jag har suttit och sett på ett avsnitt American idol nu, rocktema va det! Sen sa dom att i utslagningsprogrammet (där det alltid kommer en gäst och uppträder) skulle nu min älskade Chris Daughtry komma! Det har jag väntat på HELA denna säsong! ÄNTLIGEN!! Jag har två sidor jag tittar ifrån, på ena sidan fanns inte avsnittet med... och på den andra laggade det så mycket att det är omöjligt att titta... JAG DÖR! Jag vill se Chris... NU! :( :( :( Vad ska jag göra? Jävla, jävla skit.

Jag vill!

Nu borde jag sätta igång med sammanfattningen av boken... jag orkar inte! Åååh va drygt! Ja, jag är lat. Jag är latast!
Hellst av allt vill jag nu bara krypa ner under täcket och börja läsa någon ny bok... eller så vill jag se American idol. Det vill jag göra, men man får ju inte alltid som man vill.

Jag vill även ha sommar, NU. Jag vill kunna gå lättklädd i kjol eller i klänning. Jag vill ligga ute och sola med en bra bok i handen. Jag vill grilla ute en varm sommarkväll med goa människor och dricka vin. Jag vill, jag vill, jag vill! Tur att vi snart är där.


Svinalängorna - Susanna Alakoski

Nu har jag precis läst ut boken, Svinalängorna, skriven av Susanna Alakoski. Senare ska jag sätta mig och skriva en sammanfattning på den, men inte än. Behöver en lite paus. Har läst i stort sätt hela dagen, min hjärna är lite seg.
Jag gillade boken, den var stark och gripande.
Den handlar om Leena som växer upp i Ystad under 60- och 70- talet. Hennes föräldrar kom till sverige från Finland i och med kriget och de lever under ganska svåra förhållanden.
Leenas föräldrar är "periodare", alltså alkoholister som dricker i perioder. De kan vara stupfulla i en vecka för att sedan nyktra till och vara nykter i några veckor, och sedan börjar allting om igen. När man börjar läsa är Leena ganska liten och förstår inte heller allt som händer hemma, jag får även uppfattningen om att föräldrarnas alkoholism inte är lika illa som det blir senare i boken. Men i och med att Leena och hennes syskon blir äldre, blir väl föräldrarnas ångest och självömkan över deras dåliga liv värre, och då blir även supandet värre.
Grannarna samlas ofta hemma hos Leena och då är det en stor fest som varar i flera dagar som står på schemat. Slagsmål mellan Leenas föräldrar hör också till vanligheterna, men även dessa blir värre och värre i och med bokens gång och åren. Flera gånger ringer Leena till polisen och de kommer och hämtar hennes pappa, skolan skickar in flera anmälningar till socialtjänsten men när de sedan kommer på ett "oväntat" besök är Leenas föräldrar inne i en nykter-period. När de är inne i en nykter-period är allt kliniskt rent hemma och de är välvårdade och fina. Så socialtjänsten "ser inget problem" och säger att det bara var ännu ett falsklarm. De blundar för de stora hålen i väggarna och de trasiga golven, hade de velat se så hade de sett.

Stark bok!

Pluggsöndag

Goddag, goddag! Vaknade för ca en timme sedan och har hunnit plugga lite samt ätit frukost! :) Mitt pluggande är ju då inte fullt så jobbigt för tillfället, läser på boken. Men jag ska skriva om den senare idag när jag har läst ut den och det är väl inte fullt lika kul. Dock har vi inte frågeställningar vi ska följa utan vi ska sammanfatta och berätta om boken utifrån barnen det handlar om och utifrån deras situation.

Det är jättefint väder ute idag så jag borde försöka ta mig ut på en liten promenad också så jag inte bara sitter inne och ugglar hela långa dagen.

So long!

Spännande tider

Nu börjar jag bli trött och funderar på att gå och lägga mig. Sett på American Idol!! Gud så braaa! Nu är de bara fyra stycken kvar, det börjar verkligen bli spännande!

Sängen ropar och jag måste plugga imorgon så jag borde krypa ner under täcket!
Nattinatt

Brokeback mountain

Underbara film! Detta är ju en av de finaste men samtidigt en av de sorgligaste kärlekshistorier någonsing! Det som är så sorgligt är ju att det fortfarande är så förbjudet med homosexualitet på många, många ställen och det är fortfarande tabu hos många människor. Det gör mig så frustrerad och så fruktansvärt förbannad!
Därför gör det mig så glad att man har gjort en så här bra och fin film om just homosexualitet, speciellt att det är kärlek mellan killar. För det är nog så att kärlek och sex mellan två killar är mer "förbjudet" för många än vad det är när det gäller två tjejer... även fast det fortfarande finns väldigt mycket fördomar och åsikter när det kommer till tjejer som gillar tjejer också. Så en sådan här film är så bra när det gäller att försöka få bort alla dessa HEMSKA fördomar många har!

Detta är en film alla borde se, både en, två och tre gånger!


Helkväll!

Jag har nu laddat upp för en mysig helkväll här hemma: chips, läsk, godis, American idol och Brokeback mountain! Ska bli skönt att inte göra så mycket utan bara vara hemma ikväll. Ska försöka få mig att läsa en stund också, har den skönlitterära boken som ska vara läst på måndag. Den är dock rätt så bra så det gör mig ingenting att jag måste läsa! :)

Ha en helmysig lördagkväll ni också!

Det tar sig

Jag har haft en rätt seg och lugn dag och jag gissar att kvällen kommer bli ungefär likadan. Ska snart göra mig i ordning litegrann och sedan gå och handla. Sitter och försöker fundera ut vad jag ska käka till middag... svårt svårt. Jag vill ha nåt gott samtidigt som det ska vara lättlagat och enkelt.

Min garderob blev väldigt bra med den nya hyllan, nu kan jag börja hitta saker jag vill ha på mig för en gångs skull utan att behöva slita fram allt jag äger för att hitta det.

Nä, nu ska jag fixa mig lite och sen handla!
Ha det toppen! Puss

Nya saker

Goddag bloggen! Snart kommer pappa hit med en TV till mig! :D Han har även med sig en hylla som kanske kommer passa i "garderoben"

Nu e han här! Bye

Breaking dawn - Stephenie Meyer

"When you loved the one who was killing you, it left you no options."
How could you run, how cuold you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give, how could you not give it? If it was someone you truly loved?


To be irrevocably in love with a vampire is both fantasy
and nightmare woven into a dangerous heighten
ed reality for Bella Swan. Pulled in  one direction by her intense passion for Edward Cullen, and in another by her profound connection to werewolf Jacob Black, she has endured a tumultuous year  of temptation, loss and strife to reach the ultimate turning point. Her imminent  choice to either join the dark but seductive world of immortals or pursue a fully  human life has become the thread from which the fate of two tribes hangs.

Now that Bella has made her decision, a startling chain
of unprecedented events is about to unfold with
potentially devastating and unfathomable consequences.
Just when the frayed strands of Bella's life - first discovered in Twilight, then scattered and torn in New moon and Eclipse - seem ready to heal and knit together,
could they be destoyed ... forever?


Detta är alltså den fjärde och sista delen i Twilight sagan, den underbara historien om Bella och hennes vampyr Edward. Jag måste ju säga att det kändes rätt vemodigt när jag hade läst ut denna sista bok, tanken som slog mig var: "Vad ska jag göra nu då?".

Jag tycker inte att denna sista bok är den bästa i serien, men när jag skulle försöka komma på vilken jag tyckte var bäst kunde jag inte bestämma mig. Jag tycker ju alla är så bra på sitt eget sätt.
Jag tyckte i alla fall att början och mitten av den här boken var väldigt bra och väldigt, väldigt spännande vissa gånger. Det var kul att Edward och Bellas förhållande "expanderade", eller vad man ska säga. Under den första delen får man följa med dem på deras smekmånad. De verkar ha det så fint och mysigt där... jag vill byta med Bella! Samtidigt som jag där tycker att Edward är lite väl mesig och försikig av sig! :P Det är han i och för sig alltid när det kommer till Bella...
Sedan kommer det en tvist som jag tror ingen förväntar sig ska komma och man vet inte vart man ska ta vägen när det händer! Jävligt spännande blir det då!
 Det var väl mer i slutet av boken jag tyckte att tempot trappades ner en del och jag tycke det blev lite segt. Eller, segt vill jag väl inte säga att det blev... vet inte vad jag ska säga att jag tyckte egentligen, men vissa stunder tyckte jag inte att det hände så himla mycket.

Sedan växer Jacob litegrann på mig i denna bok. Jag tycker inte att han är fullt lika jobbig och dryg nu. Han tog sig litegrann här under sista delen. I början av boken är han dock fortfarande jobbig och mest i vägen enligt mig själv, men sen kommer det en del där man får läsa och följa allt från Jacobs perspektiv... han blir alltså berättarpersonen i ett avsnitt. Det gör ju att man lättare kan relatera till honom samt förstå honom bättre. Sen blir han faktist mindre dryg och jobbig i sen senare delen av boken.

Det är även kul att man får se allt från vampyrernas perspktiv mer än tidigare. Vad de kan göra, man fick följa med ner de jagade och hur de fördrev all "överbliven tid" de har eftersom att de inte sover. Man fick se vad de gör mer än tidigare helt enkelt, det var väldigt roligt! :)

Slutet kan jag tycka var lite förutsägbart... men jag tror att hade det hänt någonting annat skulle jag fan ha bränt boken!

TP - inte min grej riktigt

I'm home! Kvällen spenderades hos Jessi tillsammans med henne, Johan, Danne och Lollo. Vi såg lite på tv och sedan spelade vi TP. Jessi bjöd på glass  samt hemmagjort chokladsås och jag njöt till 100%. Glass är verkligen bland det bästa jag vet! Det är så gudomligt underbart gott! Underskattat är det också! MmMmmm! :)
Såå, som sagt... nu är jag hemma och jag är sugen på chips. Tyvär har jag ingenting hemma. Har massa godis (choklad) men är verkligen inte sugen på det nu så det hjälper mig icket. Hade det inte regnat ute hade jag haranterat sprungit till Nattöppet, så innerligt vill jag ha chips.

Ska nu börja skriva litegrann om Breaking Dawn. Funderar på att se en film sen, men får se om jag orkar. Beror på hur länge jag fastar här framför datorn! :P

Skriver säkert sen!
Puss

Mys med folket

Nu ska jag åka till Jessi. Vi ska spela spel, sjunga singstar och bara ha det gött med några av våra Täfre-grabbar! Det blir säkert jättemys! :D
Ska förbi biblan på vägen och låna en bok. Har kommit på vilken bok jag ska läsa till skolan. Det blev: Svinalängorna, den verkar bra och jag har fått den rekomenderad. Hoppas den inte är så tjock bara.

Ha en toppenkväll!
Puss

Howie har blivit pappa!

I onsdags fick Howie Dorought från Backstreet boys och hans hustru Leigh sitt första barn, en son som ska heta James Hoke Dorought. Pojken, som föddes en månad förtidigt och som endast vägde 2 kg uppges må bra.

- Källa: aftonbladet.se



Grattis till dom!
Nu hoppas jag snart att det kommer fler Backstreet Boys bebisar!

Min säng är min bästa vän

Man ska passa på och sova när man kan göra det! Satan va trött jag var igår när jag kom hem. For direkt och köpte pizza när jag kom till stan efter jobbet, gick till Malin och käkade den och umgicks lite. Tror dock inte att jag var världens trevligaste sällskap för jag var så jääävla trött.
Jag kom hem vid 20.00, stupade direkt i säng och har sovit fram till 10.00 nu. Fjorton timmars sömn, ja tack! :P Det var jäävligt skönt och välbehövligt vill jag lova.

Jag ska nog inte göra nåt särskillt idag. Ska börja städa strax för det behövs verkligen. Skulle behöva fixa en bok vi ska läsa. Jag hade redan en av böckerna hemma som vi fick välja på och jag hade sagt att jag skulle läsa den. Sen i onsdags säger en av tjejerna i min grupp att hon börjat läsa den (vi ska läsa olika böcker inom gruppen). Jag orkade inte börja diskutera skiten så jag får välja en annan bok helt enkelt.

Läste ut Breaking dawn nyss!!

En lite trött fröken

Sitter hos pappa nu, äter chips och väntar på att få gå till jobbet. Det var inte så svårt att ta sig upp imorse som jag trodde att det skulle bli. Är inte så himla bakis heller, åt och drack massa vatten innan jag somnade igår. Dock har jag huvudvärk och det är inte kul att vara ute i det starka solljuset då... och vi kommer garanterat vara ute heeela dagen idag på fritids! :P

Jag fick mitt studentkårlegg idag också! :) Bra, då slipper jag krångla med papper hit och dit varje gång vi ska ut.

Nu ska jag läsa en stund! Puss

Klassfest

Hejsan! Nu är jag hemma efter klassfesten! Jag hade jättekul!! :D Det var inte så många som kom (vi var kanske 10 pers) och va med, men vi som va där hade jättekul! Eller, jag hoppas och tror iallafall att de andra hade lika kul som jag! Vi var först på förfest på ålidhem och sen for vi på NH. Det var inte så mycket folk på NH men det va kul ändå. Vi höll ihop vår lilla grupp, dansade och hade oss! :)

Nu måste jag verkligen sova, ska upp och jobba imorrn. Börjar 12.00 och min buss går 10.05. Slitet!
Nattinatt

Folktomt

Hallojsan bloggen! Är hemma från skolan nu och har precis ätit lunch. Vi hade en föreläsning om socialtjänsten imorse, tyckte den var bra. Vi var dock bara 10 stycken som var på föreläsningen, den va inte obligatorisk! haha.. så det va lite folktomt.

Jag ska lägga mig och vila en stund, är jävligt trött! Försov mig imorse... tur att jag fick åka med mamma imorse så jag hann dit i tid. Försöker tagga upp mig själv på kvällens klassfest! :)

Arkiv X, Breaking dawn, eller sömn?

Snart börjar Arkiv X som jag har planerat att titta på. Är dock ganska trött och är sugen på att sova... Men jag får se om det är ett bra avsnitt eller inte. Har ju sett denna säsong ganska nyligen så jag lär ju komma ihåg om avsnittet är bra och värt att se igen.

Jag har legat och läst Breaking dawn en stund ikväll. Äntligen kunde jag känna att jag hade tid att läsa och kunde läsa med gott samvete. Nu har jag bara 75 sidor kvar, spännande!! :)

Nu ska jag slå igång tv'n! Nattinatt!

Patrik 1,5

Jag har nyss sett på filmen Patrik 1,5 som jag fick i födelsedagspresent av bror och jessika. Vilken bra och mysig film!! :D Satt med tårar i ögonen tre gånger och var glad samt förfärad om vartannat.
Jag tycker att Gustaf Skarsgård gör en perfekt jobb i sin karaktär som Göran, han är riktigt, riktigt duktig! Han fångar mig direkt och han spelar sin roll så trovärdigt!
Han har ju litegrann att brås på också :P. Finns det någon av männen i Skarsgårds-familjen som inte är sjukt duktig?
Vill också ge en massa cred till Tom Ljungman som spelar Patrik, väldigt duktig! Jag har inte sett honom i någonting annat förut vad jag vet. Är han ett nytt stjärnskott på svenska filmduken? Jag tror absolut det!

Detta är verkligen en feel-good film! Jag brukar normalt inte vara så förtjust i svenska filmer, men denna får en plats i mitt hjärta garanterat!


En ny tunika

Dagen idag var ganska så lugn. Jag hade tagit in betdydligt mer än jag trott att jag hade gjort när jag läste boken. Och läraren gick även igenom hela boken på föreläsningen så det gjorde ju allt ännu lättare! :P

När vi hade slutat får jag och en tjej i min grupp ner på stan för att handla nåt att ha på oss imorrn och för att gå på systemet. Vi har nämligen klassfest imorrn! :) Det blir säkert roligt och jag ser fram emot det! Jag hittade en söt tunika på Gina som jag ska ha! Hoppas bara att det är ganska varmt för vi planerar att grilla, men vi sa att regnar det så får vi beställa pizza. Så som sagt, vi ska först grilla och sen ska vi gå hem till en kille som bor i en fyra så vi ryms allihopa!

Nu ska jag käka någon middag. Mamma kommer snart förbi med en film jag ska se ikväll! Jag är så glad för jag kan verkligen unna mig att se på film ikväll, för jag har ingenting jag MÅSTE plugga ikväll! Det känns så jäävla skönt! Bara slappna av och njuta!

Får fan börja limma fast ögonlocken

Jag hann aldrig se Arkiv X igår, och inte hann jag plugga klart heller. Jag slocknade. Vaknade vid 03.30 liggandes med boken vid näsan samt kläderna och sminket forfarande på. Får se hur det går på seminariumet idag då... blä!
Har heldag i skolan, som vi alltid har. Slutar 15 eller 16 och börjar 9.00. Åååh, så kul...

Nää, nu ska jag snabbt läsa på lite till och göra lite fler anteckningar!
Ha en bra dag!

Fin-besök

Nu måste jag plugga, plugga, plugga! :/

Jag har haft finbesök här ikväll, Jessi kom förbi och jag bjöd på lite av mitt födelsedagsfika. Trevligt att tjattra om allt möjligt, som vi alltid gör! Erik kom också förbi en sväng och lånade internet. Såg på inför eurovision, jag måste bara säga att herreguuud vad dåliga bidrag det är med i år. Det är ju hemskt!

Nu ska jag sätta mig och plugga, ska väl plugga fram till 01.05 när Arkiv X börjar. Hoppas jag orkar titta på det bara!

Solen lyser på insidan också

Hemma och mätt i magen, det är jag! :) Jag är på bra humör också! Mitt bra humör ligger nog i att jag hade en bra dag igår, en stor sten försvann från mitt hjärta. Träffade Erik, han kom förbi med en kartong med saker som är mina.
Självklart kommer jag att länge, kanske hela livet, bära på dessa skuldkänslor. Men efter gårdagen känns allt bara så himla mycket bättre! Jag kan kanske gå vidare ordentligt och jag behöver inte vara livrädd varje gång jag går på stan. Vi kommer kunna prata med varandra när vi stöter ihop och vi kommer kanske till och med kunna umgås som vi sa att vi skulle försöka få tid till att göra snart. Ni anar inte hur lycklig det skulle göra mig om vi kunde umgås och ha kul! Enligt mig har han all anledning att avsky mig, så att han ens kom hit och träffade mig och stannade kvar här i två timmar och att vi kunde sitta och prata som gamla goda vänner var så otroligt skönt! Han var ju min familj i två år, det är ingenting man (iallafall inte jag) bara kan glömma bort och kasta iväg. Jag tror inte att någon kan det, man kan inte bara kasta bort två år av sitt liv och låtsas att det inte har existerat.

Så jag är otroligt glad och tacksam att han kom hit och ville stanna för att umgås och prata en stund. Det betydde så sjukt mycket för mig! Nu blir jag sentimental och tårögd här, men... Ni fårstår mig säkert. Han var ju mitt allt så pass länge och jag är så glad över att han överhuvudtaget kan prata med mig idag. För jag tycker fortfarande att jag inte förtjänar det.
Jag bryr mig fortfarande otroligt mycket om honom och det gjorde mig så glad att se honom så välmående! Jag önskar honom allt gott här i livet! För han är en otroligt bra människa.

Måndag 4/5 - 2009

Godmorgon! Satt uppe och pluggade till 01.30 igår och när jag sedan insåg att den andra boken ska vi prata om IMORRN blev jag så jääävla glad! Det betyder att jag även kan läsa på den idag! Boken som vi ska prata om idag hann jag läsa klart, kuung!

Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu, måste göra mig klar innan bussen går. Har en lång jäävla dag i skolan idag... slutar ca 16.00... börjar 9.00. Inte allt för taggad. Vi ska se på film nu på morgonen, hoppas man kan hålla sig vaken.

Ha en bra dag! Puss

Tack för alla fina presenter!

Mina muffins blev så fina! :D Jag glömde dock tyvär att ta kort på dem som jag sa att jag skulle göra, men jag lovar... de blev fina! Jag fick jättebra presenter: av jon, jessika, melvin och klara fick jag filmen Patrik 1,5 och High School musical boxen! Så nu är jag stolt ägare till alla tre filmerna, helt underbart! Jag höll på att börja gråta när jag öppna paketet, haha! :P tack tack tack! Jag fick jättefina örhängen av syster, tack! :D Och av pappsen fick jag pengar!

Nu kokar jag nudlar och ska sätta mig och plugga, har massor att läsa tills imorrn. Ska vara i skolan 9.00. Glatt!

Skriver senare!

Dagens första

Hejsan hoppsan! Solen skiner idag!! Gud så härligt!
Jag ska gå till mamma strax och fixa inför fikat, hade tänkt va där 12.00 men jag var för trött för att vakna tidigare så jag känner mig nu lite smått stressad. Men iof, jag ska bara fixa glasyren till muffinsarna, blanda saft och fixa kaffe... inte så jobbigt. Och kanske vispa grädde.

Nu ska jag börja röra på mig! Ha en bra dag!

Sällskapsspel

Godmorgon! :P Jag och Malin har varit på Ålidhem och spelat sällskapsspel fram till klockan 04.00. Tidigare under kvällen sjöng vi Sing Star, vi var även en sväng och käkade på Max. Där träffade jag söta syster och även Dennis som satt ensam i ett hörn och käkade fyllekäk! :P

Nu ska jag sova, ska upp vid 11 - 12 och gå till mamma för att fixa inför fikat klockan 14.00. Måste även plugga som en idiot imorrn eftersom jag har försummat pluggandet som fan i veckan. Illa illa...

Natti natt

Bagar'n

Nu är jag klar med bakningen! :) Blev riktigt nöjd, hoppas bara att det smakar bra! Muffinsen blev liite brända, men det gör inte så mycket!

Jag och Malin ska snart till Ålidhem och spela kubb typ, och kanske sjunga singstar. Hoppas det blir trevligt! :)

Paj och muffins

Nu har jag kommit på vad jag ska baka! :D Det blir en smarrig paj och muffins! Hoppas bara pajen blir bra, muffins är inte så svårt att göra så det blir nog inga problem. Men jag är inte så van att baka så jag är väl lite nervös gällande pajen. Ska inte säga vad det blir för paj, för det får bli en överraskning till familjen när de kommer på fika imorrn! :)

Ska till mamma och baka 19.00, så vad ska jag göra fram tills dess? Ska ducha och handla ingredienser innan jag far. Tror att jag ska läsa en stund, det är ett bra sätt att fördriva tid! :)

Puss

Baka, baka liten kaka

Goddagens! Sitter här hemma och försöker komma på vad jag ska baka tills imorgon. För då ska jag ha familjen över på fika. Det blir dock att vara hos mamma för vi ryms inte allihopa här! :P
Jag bläddrar igenom mina fina receptböcker som jag fick i julklapp, finns ju så mycket jag vill göra! Har en tårta som just nu ligger bra till, ska se om jag hittar någon fler.

Det ser ut att vara bra väder idag också, skönt! :)

Ska jag lära mig att dansa?

Haha, ni kan aldrig gissa vart jag har varit ikväll! Joo, jag och Malin har varit på logdans inne på Folkets hus! :P Där inne träffade vi Jessika (brors sambo) och jag tror att hon blev måttligt förvånad av att se mig där.. haha. Dansade en dans... med Jessika! :D Men vaddå, jag dansade ju iallafall... och jag var nykter! Ni som känner mig vet ju att jag aldrig dansar nykter! Man får tydligen inte tacka nej ifall man blir uppbjuden (med undantag ifall människan är jättefull), men det kom fram en man och bjöd upp mig... jag tackade självklart nej med förklaringen att jag aldrig har dansat foxstrott (heter det så?) i hela mitt liv. Haha, han blev iallafall inte sur som killen som bjöd upp malin blev när hon tackade nej. Han ba: "Men vad gör du här då!?" haha, sjukt roligt!

Nu ska jag strax lägga mig och läsa! Var några dagar sedan jag hade tid och ork att läsa någon längre stund. Får dock se hur länge jag orkar läsa, är ganska trött trots att jag har sovit hela dagen :).

Nattinatt

Vad fan hände igår?

Det var den stora frågan jag och järngänget ställde oss imorse. Dock har jag haft jävligt kul och det var en fest som aldrig verkade ta slut! :P Det var bra människor där, mina täftegrabbar och såklart Stina! Allt jag kan säga är: Jag gillar Stina! :)
Sen var det lite annat folk där, For3's kompisar... de var riktigt trevligt. Det var först två killar som var med från början och grillade med oss och va med enda från mitt på dagen. Senare kom några av deras kompisar och vissa av dom, ja satan vilka jävla puckon. Haha, där på morgontimmen bråkade jag med två av dom, riktiga jävla puckon alltså!

Jag slocknade på soffan på den inglasade verandan 8.00 imorse och vaknade tre timmar senare, lagom sliten alltså! Har sovit här hemma heeela dagen, från 14.00 när jag kom hem fram till 20.30.

Lite bilder från kvällen:


Glassar i solen, livet kan vara ganska skönt! :D

Det var väldigt svårt att få med Stina på bild


Vi spelade ett spel, bryggan? Hette det så?

RSS 2.0