Rätt yrke

Jag tycker fortfarande att jag har valt rätt yrke! Hur skönt har det inte varit ute idag? :D Vi har varit ute nu efter mellis och bara njutit av vårsolen. Barnen tyckte ju självklart att det var väldigt roligt att hoppa och rulla i vattenpölarna som ha bildats ute på gården, men vad gör det? Det finns ju galonkläder! :D

Fick helg en dag tidigare denna vecka så nu har jag heeelg! Det skulle tydligen bara vara 5 barn på förskolan imorrn (och det visste dom inte när dom bokade in mig för att jobba) så då skulle det bara vara överflödigt och rätt onödigt att ta in extrapersonal. Lite trist kan tyckas, jag vill ju gärna jobba, men rätt skönt med lång helg också måste jag säga!

Snart vaknas det middag här hemma hos pappsen!

Ute i vårsolen

Hallå hallå! Kom hem från jobbat för en liten stund sedan och snart vankas det middag, det blir tjockpannkaka idag! Vi har varit ute hela eftermiddagen i det underbara vädret och dte var riktigt härligt. Det var så varmt att jag till och med kunde ta av mig jackan! :D Är våren äntligen här för att stanna nu? (Bara för att jag skrev det där så snöar det väl imorrn... :P). Nejmen lyckan är total iallafall när solen skiner! Sådanna här dagar ångrar man verkligen inte att man vill bli förskolelärare! Tänk att alltid få vara ute den här tiden på året och lapa in solen, underbart! :D

Jobb

Hallojsan! Jag är i byn just nu, har jobbat idag! :)
Jag ska snart sätta mig och läsa en stund, känner att jag måsta ta tag i läsandet igen... Har verkligen förslappat mig på det.

Händer inte mycket mer just nu.

Hälsat på svärisarna

Jag och David har varit och hälsat på hans föräldrar idag, det var trevligt! Han föräldrar är så snälla!! :D
Snart ska vi ta och laga middag, det blir så exlusivt som pyttipanna idag. Är riktigt sugen på det så det ska bli gott! Senare blir det nog mys framför en film och sedan ska vi sova. Jag ska upp och jobba imorrn. Ska jobba hela veckan så det blir för mig att bo i byn hos pappa tills på fredag så jag slipper pendla. Börjar jobba tidigt varje dag och då är det skönare att vara så pass nära att man kan promenera.

Nu vill jag bara att det ska sluta snöa, är förbannat less på detta nu!!

Earth hour

Det blev ingen träff med Malin och Tobias ikväll, men en av Davids kompisar kom förbi och vi sitter och haltittar på en film och snackar mest. Trevligt det! :)

Ikväll var det ju earth hour, släckte ni lamporna? Det gjorde vi! Tände lite ljus och hade det mysigt i en timme innan sällskapet kom förbi. Det kändes faktiskt bra att stänga ner all elektronik och bara ha varandra att fokusera på. Vi lekte en gissningslek för att fördriva tiden, jag var dock värdelös på det och förlorade hela tiden! :P Men mysigt var det iallafall!


Nu kör vi igen

Jag har inte bloggat på evigheter, har tappat suget rätt mycket. Men nu har Jessi åkt på praktik utomlands och jag har lovat henne att börja blogga igen så att hon kan hålla sig uppdaterad om vad som händer här. :) Vem vet, jag kanske hittar suget att blogga igen?

Just nu sitter jag ocg David och funderar på vad fan vi ska hitta på ikväll. Båda är sugna på att göra någotnting men vi vet inte vad. Jag har inte allt för mycket pengar så det får inte kosta såå mycket. Jag har tagit smärtstillande så jag kan inte dricka heller, så utgång känns ju inte fullt så roligt.
Vi kanske ska träffa Malin och Tobias senare, de skulle hem till Malins syster nu vid 18.00 och skulle höra av sig senare ifall de var sugna på att göra nåt och om det inte blev allt för sent.

Jag skulle kunna gå på bio dock. Skulle vilja se Remember me med Robert Pattinson.

... Får se vad som händer helt enkelt. Men här hemma kan vi inte sitta och uggla hela kvällen!

Fredagsmys med busbarnen och bubben

Ikväll är jag och bubben barnvakt åt Melvin och Klara! :) Bror och svägerskan är och kollar på Brolle! Melvin sover och bubben byter blöja på Klara och ger henne en ny pyamas, hon verkar väldigt trött så hon ska få lite välling och då somnar hon nog.
Kvällen har varit väldigt bra med fredagsmys framför Let's Dance, goa små barn och världens bästa man bredvid mig. Kan inte be om så mycket mer faktiskt! :)

Imorgon blir det att se Andra chansen i melodifestivalen tillsammans med Malin! Ska bli roligt!! Spännande att se vilka som får åka till finalen.

Puss

Hudvårdsrådgivning

Ikväll har jag varit med syster och två av hennes kompisar på hudvårdsrådgivning. Jag tyckte att det var väldigt roligt och rätt givande faktiskt. Var inte så taggad på det innan vi skulle åka men det blev mycket roligare än vad jag trott. Nu jävlar ska jag börja vårda och ta hand om min hud! :D

Annars händer inte mycket. Jag lagade middag idag (det händer inte ofta). Jag gjorde min första ugnspannkaka, den blev goood! :D

Puss

RSS 2.0