Systemet nästa!

Helloj! Dåligt med uppdatering, I know! Började jobba 11.30 idag och skulle gentligen jobba till 17, men det var så lite barn där så jag fick gå 14.30. Så jag har haft en riktigt ba och mysig dag! :)

Snart ska jag och J iväg på systemet och handla lite inför ikväll. Har ingen aning vad jag ska ha på mig, det blev ingen maskeradfest och det känns rätt skönt. Så nu kan jag vara mig själv! :P

Ska nig ringa pappa och berätta att jag troligen äter middag med honom, sen ska jag göra mig några mackor. Är hungrig!

Är du medveten om att du inte har någon som hellst aning om vad som händer i mitt liv just nu?

Jag gillar att slöa

Hade kortdag idag på jobbet, slutade 13.30 så det var ganska skönt! Men det kändes nästan konstigt att gå hem så tidigt, är ju van att jobba till 17.. haha! :)
Så sen dess har jag bara degat framför tv'n, sett Oprah och ätit mackor. Funderar på att krypa ner i soffan igen, men det är dock ingenting bra på tv så jag kanske tar med mig en bok istället.

Kom på att det kommer bli svårt för mig att hinna fixa maskeraddräckt ordentligt... den va ju imorrn (om den inte va nästa fredag? måste kolla upp)  och imorrn jobbar jag till 15.00. Skulle i och för sig kunna åka direkt till stan och sedan göra mig i ordning hos mamma.

Men men, slöa va det jag skulle göra!

Maskerader är svåra!

Min kväll har varit väldigt lugn. Det händer inte så mycket här i byn och det är ganska skönt för jag är så trött när jag kommer hem på eftermiddagarna.
Imorgon börjar jag jobba 7.00 så jag borde gå och lägga mig nu. Slutar 13.30 så det blir inte så sent imorrn, om de förståss inte vill att jag ska jobba längre. Vill de det så tackar jag och bockar, vill gärna jobba så mycket som möjligt för pengarnas skull, men skulle vara skönt och välbehövligt för min del att komma hem lite tidigare och bara ta igen mig lite.
Idag kom rektorn fram och pratade med mig också, ska få jobba lite på fritids nästa vecka! Det är så kul att jag får jobba mer. för det är ju det här jag funderar på att jobba med: förskola eller fritids, eventuellt lågstadielärare. Så jag tackar och bockar för jobbmöjligheterna för jag ser det som bra erfaranheter! :)

Blev väldigt taggad på att tatuera mig igår när jag fick se J's tatuering. Nu vill jag verkligen göra den! Men för det behöver man pengar.. så där går lägenhet och möbler före.

I helgen ska jag på maskeradfest, ska bli väldigt kul. Men jag och klä ut mig.. blääh! Så jag har funderat och funderat på vad jag ska klä ut mig till.. och nu har äntligen idéer börjar bildats i mitt huvud. Tror att jag kanske har bestämt mig till och med!

Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det Gökboet och jag som hoppar i säng med varandra.
Natti

Lek och blöjbyten!

Hej bloggen!
Idag har jag varit på dagiset heela långa dagen och det har varit lika kul och mysigt som vanligt. Även fast det är jobbigt ibland och fast jag var otroligt trött hela dagen har det varit kul! Barnen är ju så fina! Det märks att de har lärt känna mig lite bättre under veckan som gott för de är inte lika blyga för mig längre.
Idag gjorde vi halsband och pärlplattor, det uppskattades (särskillt av vissa tjejer som är riktiga girlie girls som älskar rosa och glitter :P). Sen har vi varit ute en del också, en ganska lång stund på dagen men vi hoppade över att gå ut på eftermiddagen för det va så få barn kvar och pluss att det var så förbannat kallt ute. Det är svårt att få dem att behålla sina vantar på! Men det kan jag i och för sig förstå, dessa vantar är ju såå klumpiga, det går ju knappt att leka med dem på.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa framför tv'n eller med en bok. Blev inte så mycket sömn för min del igår. Så jags ka nog läsa en del, kanske ta och koka mig en kopp kaffe om jag orkar och sedan sätta mig i soffan.


Böld i pannan

Har varit dåligt med inlägg idag, det blir lätt så när jag jobbar på dagarna och då inte är på ett jobb där man sitter framför datorn hela tiden. Nu sitter jag och äter korvmackor och lyssnar på musik och undrar när pappsen kommer hem.
Det var väldigt lugnt och skönt på dagiset idag, många av barnen har säkert storasyskon som har höstlov nu så det är lediga, vissa var även sjuka. Nog för att jag gillar när det händer saker och är mycket barn! :)

På tal om nåt heelt annat så har jag fått världens festaste megafinne i pannan och den gör så jääävla ont!!! Jag dör! Så fort jag rynkar pannan eller lyfter på ögonbrynen eller rör ansiktet det minsta smärtar det så in i helvete. Röd och jävlig är den också pluss att den står ut typ en decimeter från pannan.. roligt! (vilka problem jag har va? ;) ).

Nu ska jag hämta saft sen ska jag byta om! Ha en bra kväll! Puss

Äntligen får jag gå och lägga mig! :)

Jag har nu tvingat mig själv att vara vaken hela kvällen och jag är så trött att jag snart inte vart jag ska ta vägen. Så nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa en stund, sen ska jag äntligen få sova! Börjar jobba 7.30 imorrn så det skulle vara skönt att vara utvilad!

Ikväll har jag verkligen bara slöat och sett på tv, skönt! Imorrn ska jag kanske umgås med J, det ska bli trevligt. Tror att vi skulle se en film. Jag sa att jag skulle försöka få tag på Mirrors för ingen av oss har sett den, men jag tror inte att pappa har den och har inte haft tid att fixa den på nåt annat sätt. Så vi får väl se nåt annat! :)

Nu ska jag borsta tänderna! Pusspuss

Slut i skallen

Kom precis hem efter en heldag på dagis, har varit ute i nästan tre timmar precis. Jävlar vad mörkt det har blivit ute!
Man känner sig väldigt hurtig när man jobbar på dagis, det händer saker nästan hela tiden och man är ute myckett.. jag som aldrig är ute vanligtvis. Idag har vi haft "Nalledagen" på dagiset.. alla barnen hade med sig ett godedjur också fick vi äta Guldbamsar och på en avdelning hade en av fröknarna bakat en nalletårta. Jag hade turen att vara på den avdelningen just när det var dags för mellis så jag fick ju smaka av den rosa nallen! :)

Är hungrig, pappsen lagar middag! :P
Vad som händer ikväll vet jag inte, ska väl bara ta det lugnt och läsa. Var länge sen nu jag hade tid att verkligen läsa ordentligt. Om Supernatural är färdigt ska jag väl se ett avsnitt av det med.

Redo för en till vecka!

Har precis sett ett Supernatural avsnitt, spänning! :) Nu ska jag nog borsta tänderna och lägga mig och läsa. Börjar jobba klockan 10 imorrn, vet dock inte vilken avdelning det är jag ska vara på då? Får fråga när jag kommer dit! :P Jag ser faktist fram emot en till vecka med alla barn, ska bli kul! Jag försöker verkligen ta in allting och lära mig av de andra förskolelärarna i hurvida de lär ut saker och ting.

Jag ver ju och kollade på en lägenhet idag, jag tror inte att jag kommer att få den. Kändes inte som att personkemin med tjejerna klickade sådär direkt.. pluss att de hade typ fem till personer som också skulle komma och se på den. Men men, det är väl bara att leta vidare!

God natt bloggen!


Kära minnen

Nu är jag hemma hos pappa, jag har precis sovit en timme för jag var så jäävla trött. Blev typ arg när jag insåg att klockan inte alls var 18.50 utan 17.50 (eftersom tidsomställningen) och det då var en timme längre kvar tills jag kan gå och lägga mig. För jag vill inte sova för tidigt och riskera att jag vaknar mitt i natten och är jättepigg.

Jag har rensat bort lite bilder här på datorn och när man rensar bilder går man ju igenom en massa gamla minnen. Minnen från gymnasiet gjorde mig så glad. Bilderna när vi var på Fjäderägg, bilderna på Harry Potters hemliga armé osv osv! :)



Nu ska jah se Supernatural tror jag allt! :D

Sliten efter en tvådagars

God dag bloggen! Idag är jag ganska trött, det tar på krafterna att ha en tvådagars. Jag skulle hellst vilja lägga mig under ett täcke och sova, men jag ska hålla mig vaken så att jag kan somna ganska tidigt ikväll. Skulle vara skönt.

Om några timmar ska jag iväg och kolla på en lägenhet, eller ett rum i en lägenhet. Jag hoppas så mycket på denna nu! Den ligger bra till och kostar inte allt för mycket i månaden... jag vill så jävla gärna ha ett boende!!

Nää, om jag borde gå och duscha och göra mig ren och fin så känns det kanske lite bättre sen. :)

Peppar!

Snart kommer jessi hit och sen bär det iväg till förfesten! Det ska bli kul, ska tydligen komma ganska mycket folk. Efter det bär det iväg till Corona! :)
Ska bli kul, är peppad! Och det va länge sedan jag hade en tvådagars också! Tur att man har världens bästa lillasyster som säger att jag får låna vad jag vill ut hennes garderob, annars hade jag haft panik nu! :P

För att peppa upp mig själv lyssnar jag på High school musical låtar, weeey! :D Jag vet, jag är besatt och töntig! Men filmerna och låtarna är ju så bra! (Låtarna främst) och Zac är ju världens babe!

You are the music in me

I like what I see

Kom precis hem från bion... Jag vill se den igen! Låtarna var bättre i den här filmen än i tvåan och Zac hade jobbat på bicepsen! ;)
Men det var med ett lite halvtomt hjärta jag gick från bion, nu kommer det inga fler High School filmer... Men när boxen kommer ska jag köpa den så att jag kan se dem om och om och om igeeeen!

Nu ska jag duscha och laga någon mat så jag orkar dricka alkohol ikväll! Ska även bestämma vad jag ska ha på mig, och det brukar ju vara lättare i teorin än i praktiken.

Lite bilder på underverket Zac Efron:

     

Äntligen är HSM 3 - dagen inne!

Hej hej! Jag har precis vaknat och sitter och äter frukost! Är lite sliten, var ute med grabbarna grus på Pipes igår. Det var väldigt trevligt.. men skapade förvirring.
Jag skulle ju kanske vara med M och försökte ringa men hennes dum-mobil vill inte släppa fram mina samtal. Knasigt!

Snart ska jag på bio med Jessi! :D Vi skulle träffas innan och snacka lite skit, ska även träffa Stefan och ge tillbaka Jens visa kort som jag råkade få med mig hem. Haha, märkte det när jag kom hem. Men jag hade det eftersom att jag var tvungen att köpa öl åt honom i baren för han fick inte köpa för bartendern, så jag snodde det inte! :P

Nää, nu ska jag göra mig klar och sen är det biiio för hela slanten! Puss


Fredag!!

Nu har jag kommit hem från jobbet, gud vilken lugn dag det varit idag. När jag kom dit var det nästan helt tyst och stilla och barnen som var där lekte lugnt.
Vi hade fredagsfika idag - först mackor, sen glass och chokladbollar. Myspys! Sen gick jag hem klockan 15.00.

Ska som sagt snart åka till mammsen och käka middag. Idol ikväll också, det får man ju INTE missa! Ska kanske till M sen, får fråga om hon och O vill se Idol med mig :P. Jag måste kolla vad det är för tema denna vecka.
- Oooh, Abba tema! Det kan fan bli spännande.

Nu ska jag packa ihop lite saker och åka till mamma, kanske sover där inatt så slipper jag åka buss tillbaka till täfte.

Äntligen en god natts sömn!

Godmorgon! Jag har precis vaknat och ätit frukost, jag sov länge idag och det var skönt! :) Jag börjar jobba om en timme så jag behöver inte stressa.
Inatt har jag sovit gott, skönt som fan! Jag somnade nästan på en gång och den lilla stund jag låg vaken hade jag inga mörka och jobbiga tankar alls, utan de var snarare glada! Så fruktansvärt skönt!!

Jag kanske till och med hinner läsa lite innan jag måste gå! :)

Ikväll ska jag till mammsen på middag och äta go-mat! Inte illa, inte illa alls!

Nu ska jag stöka undan frukosten och borsta tänderna! Pusspuss

Vad har helgen att erbjuda?

Jag ska se Supernatural snart! Min älskade lillasyster lärde mig hur jag skulle förstå nerladdningsprogrammet så nu e det bara att se avsnittet! Guud vad glad jag blev!!! :)
Jag börjar 13.00 imorrn så jag får lite sovmorgon.. skööönt! Är lite trött efter den tidiga morgonen imorse.. JAG ÄR INTE VAN! :P

Jävligt härligt med fredag imorgon! Ska käka middag med mammsen sen får jag se vad kvällen har att erbjuda! :) På lördag blir det iallafall att gå på bio med Jessi!! :D ÄNTLIGEN!

Nu ska jag se Supernatural! Nattinatt!

Stoj och lek!

Tjohoo! Jag har nu är dagen över, är jävligt trött i huvudet! Mycket stoj, lek och skrik idag vill jag lova.. men roligt har det varit! :D Barnen är ju så söta!
Men som sagt är trött, skulle jobba från 7.30 till 10.30... slutade jobba 16.30. De behövde mer hjälp på en annan avdelning så jag hoppade dit när mitt pass på var över. Men det är skitkul! Pluss, mer pengar till mig! :D

Trollmor!

Imorrn på maskeraden på dagiset ska jag klä ut mig till ett troll har jag kommit fram till nu. Det känns enklast och troll är ju ganska söta! ;)
Ska låna en flanellskjorta av pappa, tupera håret, ge mig själv fräknar och bli lite sotig i ansiktet.. så då har vi ett fulländat troll! :P Ser faktist fram emot morgondagen, ska bli kul och se alla barnen.. de kommer säkert vara jätteivriga och vilda. Sen börjar jag dock 7.30 så jag har hand om frukosten, men jag slutar ganska tidigt - 10.30. Sen ska jag åka iväg i min trollutstyrsel till jobbet i stan. Eller, ska väl försöka få bort sminket så gott det går men håret lär ju stå åt alla håll! Haha!

Nu ska jag bädda och hoppa i säng så jag orkar upp i tid imorrn!
Nattinatt!


Första dagen på vikariatet!

Min första dag på förskolan har gått ganska bra! Barnen är så söta, men det är lite svårt nu i början innan jag kommit in i rutinerna. Imorgon börjar jag 07.30 så jag har hand om frukosten och så för de barn som kommer tidigt. Sen är det maskerad imorrn så det lär vara livat, alla barn är så himla peppade! haha, sötungar! Jag måste väl också klä ut mig.. men eftersom att jag fick veta det idag är jag väl inte mest förberädd och har väl knappt nåt att klä ut mig till.. får va kreativ och hitta på nåt.. kanske ett troll eller nåt? :P

Nu ska jag se om det andra Supernatural avsnittet är av bra kvalitet, i så fall ska jag sätta mig och se på det! :D

John Blund, var fan e du?

Godmorgon! Jag är äntligen vaken och ska strax iväg och jobba. Hade tänkt kliva upp 8 imorse och få en lugnt morgon, men eftersom att jag inte kan sova om nätterna så är jag ju så jävla trött när klockan ringer. Inatt var det nog värsta natten på länge. Jag kunde bara inte slappna av och somna utan tankarna bara snurrade i skallen och ångesten kom smygande. Jag trodde fan att jag skulle bli galen! (Glömde Bäbä i stan så det gjorde det ännu svårare att slappna av).

Nu ska jag äta upp min frukost sen gör mig klar och gå! Ikväll ska jag iväg till stan och träffa en kompis! :)

Hos pappa

Nu har jag flyttat hem till pappa. Fick öppna lite paket när jag kom hit :)! Två böcker, en som jag beställt och en som jag fått av min favorit bokbloggerska! Så det var nästan rena rama julafton här! :)

Vill ännu en gång tacka bror och jessika för att de ställt upp för mig så mycket unnder den här tiden. Jag tror inte alls att jag hade klarat av det lika bra om inte de hade ställt upp och även sparkat mig i rumpan i och med universitet och att söka jobb osv.

Nu blir det till att bädda soffan och hoppa ner och lägga mig och läsa. Måste vara pigg och utvilad på dagis imorrn! :D

Nattinatt!

Moget att lägga på?

Sitter på jobbet igen och det känns mest bara piss att jobba nu. Jag är inte alls med mentalt utan jag har redan förflyttat mig till dagisnivå! :P La till och med på luren mitt i ett samtal för att jag fick så mycket hjärnsläpp. Jag tror dock att det berodde på att jag blev väldigt stressad av att Kungen satt bredvid och skulle lyssna.. kändes konstigt att han satt där och skulle "bedömma" mitt samtal.

M gummsan borde dyka upp här när som hellst och det är väl det som gör mig mest glad just nu! :)

Sen känner jag mig stressad i hur jag ska få ihop tiderna just nu, om jag ska åka till pappa ikväll och sova där inatt eftersom att jag börjar tidigare än planerat på förskolan imorrn, men då måste jag sluta tidigare här, eller om jag ska ta en tidig buss imorgon bitti.. men då finns risken att jag försover mig och det vore ju katastrof. Så jag sitter lite i valet och kvalet i hurvida jag ska lösa det. För åker jag ikväll måste jag via Höjden och hämta lite saker och sedan tillbaka till stan igen för att ta bussen.

Planering, planering!

Fikatime!

Goddag och godmorgon bloggen!

Ska snart iväg till stan och fika med C, va så lä'nge sen ja träffa henne att det ska bli jättekul! :) Sen ska jag iväg till jobbet och slita! Woohooo! :P

Tack, tack för allt kära M! Du är så bra för mig och alltid så snäll! Vad skulle jag göra utan dig gumman!?

Kaffe, kaffe, kaffe! :)

Jävla helvetes....

... KUK! (ursäkta.)

Min ångest höll sig borta länge... NOT! Jävla skit alltså!! Jag orkar inte med den. Nu borde jag gå och sova men det bara värker och gnager i magen av ångesthelvetet och jag vet inte om jag pallar att lägga mig. Det blir alltid värre när jag lägger mig i sängen och jag vet inte om jag klarar av det. Jävla skit. Varför kom det nu!? Jag som va så glad nyss och mådde bra!
Som jag skrev, jag e ju sjuk i huvudet och schizofren eller nåt...

Och klockan är så jävla mycket att jag kan ju fan inte ringa och prata med nån. Men det skulle behövad, inte prata om just min ångest, för det vill jag inte, men prata allmänt så man glömmer en massa. Snacka om allt och ingenting bara. Men men, bit ihop eller bryt ihop... Jag är fan i mig en ihopbitare! Inte mycket som lyckas bryta ner mig inte! :)

Håll tummarna!!

På söndag ska jag åka och kolla på en lägenhet! :D Eller ett rum i en lägenhet, det är en fyra som tre tjejer delar på och en ska flytta. Jag mailade dem och fick svar nu ikväll att de vill träffa mig! :D HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

Gud vad glad jag blev nu, det där gjorde min dag! Det och när Jess ringde och sa vilka tider jag ska vikariera på dagiset! Nu händer det lite roliga saker och det känns så skööönt, saker och ting har stått så stilla för mig senaste tiden. Om jag bara skulle få det där rummet skulle fan saker va så jävla bra!

Jag tror ångesten håller sig borta inatt! Hade lite smått tidigare ikväll men nu är den borta skönt nog! Nu är jag bara så nöjd att jag vill hoppa! :D Men men, som jag lärt mig.. Inte få upp för höga förhoppningar, men det e så svååårt! :P

Jag känner mig så Schizofren, ena stunden känns allt skit och ågesten kväver mig och sen en stund senare kan allt kännas bra och jag känner att livet e så himla enkelt. Eller, enkelt ska jag väl inte säga att det är men det känns som att allt verkligen löser sig. Allt löser sig, eller hur?

Voffla men grädde och sylt!

Sitter nu på jobbet och ringer för fullt, M är här också! :) Vi ska snart käka middag och jag ska äta en voffla! Nam nam!

Jag har fått en vikarie tjänst på ett dagis i två veckor med start på onsdag! Gud vad kul det ska bli! Det är bara 25 % så jag kommer väl jobba två - tre timmar varje dag. Då ska jag bo hos pappa eftersom att dagiset ligger i byn. Känns bra att få in lite säkra pengar för en gångs skull och inte ha den där jävla pressen som det innebär att ha provisionslön. Kommer ju pendla hit de dagar jag hinner så jag kommer ändå vara här, men det är skönt att veta att det kommer in pengar hur det än går för mig med försäljningen.

Nu ska jag fortsätta ringa i tjugo minuter sen är det middag!

I can't get you out of my head!

I never thought that I would lose my mind

Godmorogn bloggen! Sovit läänge idag, vaknade klockan 12. Jag måste hoppa in i duschen och köra mig klar inför jobbet. Det kommer nog gå lite bättre idag än igår med tanke på att jag var helt själv där då och min motivation inte var på topp! :P

Just nu känns saker och ting rätt bra, har ingen ångest just nu och det ska ta till varas på! Ska hoppa i duschen och skynda mig lite så att jag inte kommer försent till jobbet.

Mer spännande än så är det inte just nu! :P

Puss

Monstret är tillbaka

Nu ska jag hoppa i säng bloggen! Är så less, ångesten är tillbaka. Jag HATAR detta.. jävla helvetes kukångest! Jag vill kunna sova, drömma bra drömmar och vakna upp utvilad.

Jag ska lägga mig och läsa nu iallafall så hålls allt borta en liten stund kanske...

God natt

Ännu mer High School!

Jag är verkligen inne i en High School musical period nu!! Många av låtarna talar till mig så fint, sen är ju filmerna så söta!
Låten jag lyssnar på om och om igen för tillfället är Bet on it, braa låt!
"It's no good at all, to see yourself and not recognize... your face"



I know, I'm a geek! But I like it! :D

Sleeet'n

Hej bloggen!
Det har varit dåligt med uppdateringar idag men det beror på att jag varit så seg och att jag flängt fram och tillbaka (bakis!).
Jag kom till jobbet 14.00 först, men då va det låst.. satt och väntade i 45 minuter sen gav jag upp och tog första bästa buss hem. När jag kom hem duschade jag och åt mackor, Sen ringde chefen.. haha, då sa jag att jag hade tänkt jobba idag. Så jag for in efter middagen, var här runt 19.00 och här sitter jag nu!

Nu ska jag försöka jobba litegrann också!

I väntans tider

Snart är det middag sen bär det iväg på fest!
Har börjat drinka upp litegrann så att jag inte ligger efter allt för mycket när jag kommer dit! ;)

Har inte så mycket mer att säga! Partyyyy! Puuuusss

High School musical

Jag har det så mys, sitter med en stor godispåse och ser på High School musical 1 & 2. Har sett etta och nu håller tvåan på, kommer inte hinna se hela tvåan för jag måste göra mig i ordning och så. Men jag har ju ganska nyligen sett den så det gör inte så mycket. Har ju fått en dos av käre Zac Effron! :D

Men nu borde jag hoppa i duschen! Pöss

Jag vill ha en stooor godispåse

Halloj bloggen!
Nu är det lördag och jag har precis städat litegrann. Funderar på att ta en promend till affären och köpa den där stora godispåsen som jag suktat efter hela veckan, för nu är det lördag och nu FÅR jag äta hur mycket godis jag vill! :D

Sen ikväll blir det att åka på partay. det ska bli jättekul! :) Jag är faktist taggad! Det ska bli jättekul att träffa massa folk!

Nää, om jag ska ta tag i mitt liv och klä på mig kanske! :D

Nu blir det natten

Nu har jag sett klart Supernatural! Är ganska trött nu och vill inte sova bort heeela morgondagen så jag ska nog hoppa i säng strax.

Tack för mig och god natt! Pössipöss

Har man världens bästa bror, så har man!

Min storebror är världens bästa!
Jag bestämde mig ikväll för att sy om ett par av mina jeans så att de skulle sitta bättre och jag ville även göra om dem till stuprör. Jag och symaskiner gott folk... det är ingen bra kombinaton. Är det någonting jag är värdelös på så är att sy! Och jag tror att min käre bror märkte det, haha, för helt plötsligt har han tagit över och syr om dem åt mig! Kan ju säga såhär, tur va väl det för när jag tänker efter så hade det nog inte blivit så mycket byxor kvar att ha när jag skulle varit klar. Så nu har jag ett par snygga jeans som sitter bra utan att behövt betala en spänn för dem, PERFEKT! =)

Ska nog snart se på Superntural! Har väntat och längtat så mycket efter att få se första avsnittet på säsong 4 och nu har jag det hemma, bam bam baaa! Så Det blir nog att se det inatt! :)

Mina pojkar!! =)

Nervsammanbrott på jobbet

Jag är så nära att bryta ihop här på jobbet nu att det finns inte. Tur att man har en pedagogisk chef som vet hur han ska hantera mig när jag blir förbannad, sur, galen och ledsen på samma gång. Haha!
Vi får egentligen inte göra privata saker på nätet här på jobbet, som msn, blogga, kolla mail osv. Men nyss sa han: "Janna, sätt dig och kolla mailen, prata med folk på msn.. gör vad du vill nu. Allt för att lugna ner dig så ska jag fixa det här". Haha, jaa.. jag va inte den gladaste människan på jorden och jag höll på att bryta ihop. Men, jag klarade mig från att bryta ihop totalt. Fick en snus av Bossen och sen satte jag mig och bloggade.

Snart ska Bossen köra mig till stan så att jag hinner handla på systemet och sen ska jag hem och äta middag med Jessika och Melvin. Jessika ska sen ut och dansa så jag ska vara barnvakt åt Melvin. Myspys! Vi ska leka och se idol! :D Brorsan jobbar hela kvällen.

Tänk vad bloggen kan göra så mycket gott för mig. Vad allt känns bättre nu, det är verkligen terapi att blogga. Egentligen spelar det ingen roll vad jag ska skriva om.. bara att få skriva nåt skit gör att det genast känns bättre. Jag älskar min blogg!

Pensionshjälp till pensionärer? Njaaa... :)

Är hemma från jobbet nu, det gick inte att jobba för vi hade alldeles för konstiga listor. Så Bossen körde mig hem och sen ska vi få in nya listor imorrn och hoppas att det går bättre.

Jag vill nu ägna en tankte till min kära M som har det jobbigt just nu! Jag finns här gumman! Jag hoppas att allt löser sig på ett sätt som känns rätt och bra för dig!

Är jag en egoist?

Hej bloggen!
Blev inget morgoninlägg när jag vaknade. Nu sitter jag på jobbet och passar på med ett snabbt inlägg.
Vi har börjat jobba på allvar idag, men det verkar som att det har blivit lite fel på listorna vi fått.. de är liiite inaktiva! De vi kontaktar är lite för gamla. :P

Får se när jag slutar jobba ikväll, för är resten av alla dessa listor inaktiva så känns det lite meningslöst att jobba ända till 21. Får se vad Bossen säger när han kommer tillbaka, han och PA for ut på några ärenden.

Sen vill jag säga till kära bigsiz att jag visst på nått sätt kan förstå att hon är upprörd över allt som hänt.. MEN jag har så svårt att sätta mig in i hennes situation. Visst, man ska inte jämföra problem med andra problem... men jag tycker att det hon egentligen är upprörd över känns oväsentligt, iallafall för mig. Det känns som att du gör problemen större än vad de behöver vara gumman. ALLT LÖSER SIG... alltid! Det är ingen idé att gräva ner sig över saker som egentligen är småsaker. Visst, de kanske inte är så små för dig, vad vet jag. Men i mina öron är det småpotatis! Men självklart får du ringa och prata om allt detta, jag försöker sätta mig in i din situation och jag försöker verkligen ha det medlidande jag känner att jag skulle vilja ha. Men som min egen situation ser ut just nu så kan jag bara inte.. hur mycket jag än skulle vilja så kan jag inte ha den förståelse för dina problem som jag kanske normalt skulle ha.
Sorry gumman! (hon la på i örat på mig när vi pratade sist och jag gissar att hon är sur på mig).

Är man nattuggla så sover man inte.. på nätterna

Jag har fortfarande inte tagit mig i säng.. självdiciplin? Näää.. inte alls.
Jag fastnade framför datorn och pratade med bra folk som gör en glad! Det är bra, sådant behöver man. Men snaart blir det sängen för min del! Jag borde verkligen slita mig dit, jag känner ju mig själv.. jag kommer att vilja läsa innan jag somnar.

Hoppas vi kommer igång på jobbet imorgon.. Jag måste tjäna pengar!

God natt!

Inaktivt jobb, lägehetskoll och promenad

Hej bloggen!
Det har varit dåligt med uppdateringar idag men jag har haft fullt upp!
På jobbet kämpade vi för fullt med att få allting att fungera, vilket vi inte fick förrens det var försent. Sen klockan 18 skulle jag iväg och kolla på en lägenhet på åhlidhem. Jaa, vet inte vad jag ska säga om lägenheten.. men får jag den tror jag nog att jag tar den (är bara ett rum i en trea, inte en hel egen lägenhet :P). Jag ska inte ha några förhoppningar alls på att jag får denna, då blir jag inte besviken! Som ettan jag kanske skulle få.. i huvudet hade jag redan flyttat in, och sen får jag den inte... ajaj, slag i magen det vill jag lova!

Sen ikväll har jag och Jessi varit jätte hurtiga och gått på långpromenad, vi gick i en timme! Duktigt av oss! Iallafall av mig som åker buss till och från jobbet varje dag och mellan de så rör jag inte alls på mig!

Jag har märkt en sak.. om man börjar äta godis, guuud va snabbt man blir "beroende". Jag har ätit godis nästan dagligen i två veckor, nu har jag ine fått äta nåt under denna vecka.. vilken abstinens jag har!! Det är helt galet! Jävla gift!! :P Men jag är duktig faktist! Bor jättenära en kiosk och har inte sprungit dit!!



Jag måste fixa min mobil!! Jag blir galen när jag inte kan ta egna bilder och lägga upp i bloggen!
Denna är snodd från http://blog.futurelab.net/b_marketing/neuromarketing/

Onsdag 15/10

Nu har jag gjort mig färdig och är redo för att åka till jobbet. Hade tänkt vara där 12 men jag sov lite länge så jag kommer komma dit vid 13 istället.
Jag hoppas att vi kan börja jobba idag, hoppas telefonerna fungerar. M skulle komma in idag också! :D Vad kul! Sen skulle Bossen ha skrivit mitt arbetsgivarintyg idag så det hoppas jag att han har kommit ihåg (Hans minne är inte bäst jämt).

Jag började aldrig på någon tredje bok igår utan fortsatte läsa Gökboet.

Ikväll är det Bonde söker fru! :D Det ska inte missas! En som min bror känner ska var med, haha! ;)

Nu ska jag hoppa iväg så jag hinner förbi kiosken innan ja går till bussen.

Vatten!

Gick dåligt på jobbet, telefonerna ville inte alls sammarbeta.. de levde verkligen ett helt eget liv. Haha! Men hoppas det blir fixat imorrn så att vi kommer igång!
Men jag kom hem tidigare än vanligt ikväll och det va skönt (började två timmar tidigare). Ska även börja tidigare imorrn så att jag hinner hem till Bonde söker fru klockan 20.00! :) Jag missade förra veckans avsnitt.. men det e ju nu det är kul, när de får träffa dem för första gången!

Som vanligt ska jag snart läga mig och läsa - ni börjar lära er mina rutiner nu va? :P
Men jag har lite svårt att komma in i Gökboet , den är ganska bra och så hittills (inte kommit så långt) men jag har lite svårt att hänga med.
Är även lite sugen på att börja på en till bok, jag har ju så många här som bara ligger och väntar på mig så funderar på att börja på en tredje bok. Jag har alltid haft lite svårt att läsa flera böcker samtidigt så det känns som att en av dem inte kommer bli utläst då. Med två böcker går det ganska bra för jag har en bussbok som jag nästan bara läser på bussen eller när jag väntar på något och jag har boken jag läser när jag är hemma.

Ta bort min hicka!  Ska kanske prova dricka vatten!

GODNATT BLOGGEN!

Nu händer det

Äter middag på jobbet nu, limpa doppat i yougurt! Är hungrig som fan så får väl se om det blir någon limpa kvar tills jag kommer hem (köpte en ny på väg till jobbet) :P.
Bossen ska snart åka hem och laga middag så då kommer jag bli själv här. Han säger att han förväntar sig att jag ska börja ringa idag.. guud va läskigt! Jag vet ju inte vad jag ska säga! Jag kommer dö. Sen förväntar sig han säkert inte att jag kommer sälja så mycket nu första dagen och så.. men han vill att jag ska ha tagit steget att börja ringa och testat på det så det flyter på lättare snart. Det förstår jag, det vill jag också så att det kommer in nå kosingar i kassan, men det är så läskigt när man ska börja sälja. Och eftersom att allt är så nytt vet jag inte rikigt vilken information som är relevant eller vad som är viktigt att ta upp och vad som är onödigt.

Ojoj, nu ska jag samla mod till mig och sedan börja ringa!

Virrhönan hittade inte dit hon skulle

Jävla skit, jag missade studievägledaren idag för att jag först inte hittade huset jag skulle till, det e ju en jävla labyrint på universitetsområdet! Sen när jag tillslut hittade det va det ju inte skyltat någonstans och jag hade ingen som hellst aning om vart jag skulle. Så jag missade skiten.
Men jag ringde dit när jag kom till jobbet och pratade lite med honom i telefonen, så lite svar fick jag iallfall. Men jag glömde fråga honom angående högskoleprovet... bajsskit! Jaja, inte lönt att gråta över spilld mjölk. Sökte in på en till kurs iallafall så nu hoppas jag att jag tar mig in någonstans.

Bossen verkar irriterad å stressad.. kastar papper och har sig, haha! Han e knasig!

Ingen rubrik idag

Godmorgon!
Jag har precis ätit frukost och ska snart iväg till studievägledaren. Ännu en gång vet jag inte vart det är och kommer irra omkring som en galning utan att veta vart jag ska. Ännu en gång: Ser ni en förvirrad tjej på universitet - säg Hej!

Sen ska jag till jobbet, kommer kanske in dit lite tidgare idag och då får jag ju sluta tidigare... SKÖNT!
M kommer inte in till jobbet idag :(, men hon kommer kanske imorrn istället! Vi ska skicka iväg vårt första paket provprodukter idag!! :D (eller skicka å skicka, M skulle gå dit med dem). Så nu håller vi tummarna för att gubben tycket att det är fina saker och hoppar på tåget! :)

Nu måste jag skynda mig och göra mig klar! Puss

Huvudet snurrar

Jag borde verkligen hoppa i säng nu, för jag är hilma sugen på att läsa så det kommer jag att göra hur sent jag än lägger mig och jag ska upp tidigt imorgon för att träffa en annan studievägledare. De har bara  besöktider mellan 8.30 - 11.30 så imorrn kan jag inte sova till 11. Jag måste alltså ta mig upp i tid, det är min framtid det handlar om och imorgon är det sista anmälningsdatum till universitet ifall jag vill söka fler kurser för att vara säker på att jag tar mig in någonstans.

Tänkte även göra en sen anmälan till högskoleprovet idag, studievägledaren visade mig hur jag skulle göra men nu när jag skulle anmäla till det ikväll fattade jag inte hur jag gjorde det. Det gick inte där hon visade att jag skulle gå in. Jag fattade noll av det. Har de tagit bort det från sidan under dagen eller?
Jag är så sugen på att börja plugga!
Men jag vet inte om jag vill göra det här.. men samtidigt tror jag inte att jag är i ett stadium i livet där jag har orken, motivationen eller psyket att flytta härifrån.

Nää, nu blir det sängen för min del! Nattinatt

Jag bara måste

Sitter på jobbet fortfarande.. M är här! :D Vi har pratat mer än vad vi jobbet.. lalallaaaaaa.. ovanligt? Bossen lär komma tillbaka när som hellst så då kan vi få några frågetecken kring vissa saker lösta.

Jag har inte så mycket att skriva nu, men jag fick lite abstinens och ville mest säga hej!

Sökt en lägenhet idag också, man skulle maila in och berätta om sig själv - så nu hoppas jag. Den var dock på Sofiehem, en bit bort.. men vafan, det är ett boende iallafall.

Det va väl allt! Puss

Studievägledning

Nu har jag varit och pratat med studievägledaren och det kändes bra! Ska göra en sen anmälan till högskoleprovet.. haha, hur ska det gå? Jag och prov... ni som känner mig vet ju att det är en dålig kombination! Men, det skadar ju inte att ha gjort det.

Nu sitter jag på jobbet och det är ingen här. Bossen är säkert på nåt möte och PA är nog på övervåningen. M kommer kanske hit idag :D, har för mig att hon sa att hon skulle till jobbet på måndag.. och det e ju måndag idag så jag hoppas hon dyker upp! Va länge sen jag såg tjenen! :( Vill ju höra hur kalaset va i lördags!

Nu ska jag läsa på lite saker! Ha en bra dag! Pöss

Ser ni en förrvirrad tjej på universitetet - säg hej!

Godmorgon! Idag ska jag iväg till sudivägledaren. Problemet är att jag inte har någon aning om var det är, jag vet väl att det är på universitetsområdet någonstans... men vet inte var. Och ni som känner mig vet ju vilket dåligt lokalsinne jag har så vi får väl se hur det går.

Hinner inte skriva mycket mer just nu, ska hoppa i duchen och göra mig i ordning.. sen måste jag springa iväg och börja leta! :P

Puss

Lars and the real girl

Har precis sett klart filmen Lars and the real girl med min favorit Ryan Gosling  i huvudrollen.
Jag tyckte att filmen både var rolig, sorglig och mysig! Jag gillade den, för samtidigt som man skrattade åt Lars så kunde jag inte låta bli att tycka synd om honom.

Sen skadar det ju inte att han är rätt snygg också! ;) Okey, han är v'l inte så snygg i just den här filmen.. men vanligtvis! Haha :D

Som till exmpel här:
 och här:  och här:

Sen är han ju även med i en av världens bästa filmer Dagboken (aka The Notebook)

Lars and the real girl



Godnatt gott folk!

Ville se Supernatural

Den här dagen har ägnats åt absolut ingenting!
Försökte dra hem Supernatural så att jag kunde kolla på det, men det blev fullt på datorn så det blev svårt. Får se det någon annan dag istället! :) Är spänd på att få se vad som händer!!!

Snart ska jag se på film tror jag! Får se vad det blir för någonting.

Imorgon blir det att dra till jobbet igen, hoppas att Bossen har skrivit ett arbetsintyg åt mig! Innan jobbet ska jag hinna till studievägledningen, de har typ drop in. Problemet är att jag inte vet var det är. Men det borde ju kanske gå att kolla upp...

Imorgon måste jag få kvittot på min mobil utskivet så att jag kan skicka in den!!

Det var allt för mig den här gången! Puss

Recension: Ut ur skuggan - Jessica Kolterjahn

" 'Jag fotograferar. Det är det enda som känns som om det är mitt eget.
       Allt annat är någon annans. Nogon annans val.'

Agnes växter upp i en rik överklassfamilj i Stockholm under 1920- och 30-talen. Hemmet är kyligt och kärlekslöst och Agnes liv präglas av längtan. Hon längtar efter ett eget liv, efter att få göra något meningsfullt, efter att bli älskad.
          Först när hon får en kamera av sin morfar börjar hon känna sig hel. Genom den upptäcker hon världen på ett nytt sätt och får en egen identitet.
     Steg för steg bryter Agnes sin isolering. Hon umgås med spännande människor i ett Stockholm som sjuder av jazz, politiska motsättningar och sexuell frigörelse och får upplev kärleken -  både den förbjudna och den socialt accepterande.
   Agnes väljer att gå sin egen väg, men till slut inser hon att hon aldrig kan glömma sitt livs stora kärlek."

Jag gillar verkligen den här boken!
Jessika Kolterjahns debutroman fångar mig på en mysigt sätt. Man får följa Agnes som växter upp i en kärlekslös överklassfamilj i Stockholm under 1920 - 30 talet.
Hon känner att hon inte riktigt passar in någonstans och hon är väldigt annorlunda än sin äldre bror Carl-Henrik. Agnes bror är social, har rest runt i världen och har en utbildning. Efter att Agnes tagit studenten ligger hon mest hemma och gör ingenting.
Vändningen kommer när hon får en kamera av sin morfar. Han lär henne kamerans alla funktioner och lär henne att fotografera, hon får även jobb hos en fotograf.
I samband med allt det här upptäcker Agnes sin förbjudna sexuallitet - hon dras till kvinnor, vilket inte är så accepterat vid den här tidpunkten. Så trots sina känslor för en annan kvinna som hon lärt känna och umgåtts med gifter hon sig, till sina föräldrars glädje, men Viktor. Agnes plågas av sina känslor för denna kvinna och försöker trots det bilda familj och få ett bra liv med Viktor.

Som jag skrev, jag gillar verkligen den här boken. Den är inte så tungläst utan språket är lätt och läsningen bara flytar på utan att jag behöver anstränga mig det minsta.

Vi kan det där med sega söndagar

En vanlig seg söndag, som alla söndagar! Sitter och skriver en bokrecension som jag ska publicera här i bloggen sen, samtidigt som jag set på Eva & Adam på barnkanalen.. haha, så himla gulligt! :D

Resten av dagen ska jag inte göra något särskillt, ligga och läsa. Sen ikväll blir det väl kanske att se en film.
Igår såg jag en jättekonstig film. Den var inte dålig men väldigt konstig. den hette Monster's Ball. Heath Ledger är med i den, det var därför jag ville se den.. men han var bara med cirka första halvtimmen eller nåt. Jag var inte heller så koncentrerad under filmen så det kan ha berott på det.

Nää, nu ska jag läsa tror jag! Puss

Saknar Älsklingen

Idag har jag saknat min Älskling jättemycket! Vet inte varför jag saknat honom extra mycket just idag, har bara gjort det. Kändes lite tungt att kliva upp imorse men dagen har ändå varit slapp och rätt skön. Jag önskar bara att jag kunde få vakna upp bredvid dig gubben!

Who are you now?
Are you still the same
Or did you change somehow?
What do you do
At this very moment when I think of you?
And when I'm looking back
How we were young and stupid
Do you remember that?

No matter how I fight it
Can't deny it
Just can't let you go

I still need you
I still care about you
Though everything's been said and done
I still feel you
Like I'm right beside you
But still no word from you

Now look at me
Instead of moving on, I refuse to see
That I keep coming back
And I'm stuck in a moment
That wasn't meant to last

I've tried to fight it
Can't deny it
You don't even know

That I still need you
I still care about you
Though everything's been said and done
I still feel you
Like I'm right beside you
But still no word from you

No no
Wish I could find you
Just like you found me
Then I would never let you go

Though everything's been said and done
I still feel you
Like I'm right beside you
But still no word from you


Vi missade fotbollen!

Jag missade fotbollen ikväll! :( Tydligen var Sverige väldigt bra första halvlek? Jag tycker faktist att 0-0 mot Portugal rätt okey!
Istället för att se fotbollen som vi tänkt (M kom på när jag va på väg till henne att matchen va på 8an och att hon inte har den kanalen :P) så såg vi en serie istället. Vi såg de två första avsnitten på serien Nip/Tuck eller va den hette. Den var faktist ganska rolig! =)

Ska nog se en film sen när Jessika och bror har sett klart Mirrors, frågan är ju vad jag ska kolla på. De har ju ett ANTAL filmer så någon hittar jag säkert, problemet kommer vara att bestämma vilken av alla filmerna jag ska se!



Jag saknar min mobiltelefon!! :(
Känner mig handikappad när jag inte kan ta kort ochh publicera här i bloggen!

Ta det lugnt

Goddag!
Det blir inget kalas för mig idag. Har så ont i magen att jag skulle nog inte va ett jättetrevligt sällskap på ett barnkalas!
Känner mig väldigt seg idag så jag ska nog snart lägga mig och läsa. Skönt att bara ta det lugnt och vila... får se vad som händer senare ikväll.

Nej emma, Lars är inte bra!! ;)

Prinsessan ska på bal(kalas)

Nu ska jag nog hoppa i säng!

Ikväll har jag umgåtts med Jessi och sett Idol, köpte en stor påse godis som jag knappt ätit nåt av (jessi hade massa chips så jag blev för ,ätt för att orka godiset :P). Sen for vi förbi på en fest som hennes klasskompisar hade, vi var där ett tag men vi drog ganska snabbt igen. Vi hade tänkt att vi skulle se film men klockan blev så mycket.

Imorgon ska jag på barnkalas! :D M's dotter fyller tre år! Grattis till henne!
Det är Sagotema på kalaset och jag tror att jag ska vara prinsessa! Då kan jag ha mn fina prickiga klänning och om Jessika har någon plattång eller locktång eller nåt kanske jag kan göra fina prinsesslockat i håret! :P
Innan kalaset ska jag på barnens hus och köpa en födelsedagspresent... vad vill en treåring ha? :)



Nu ska jag sova och drömma om min Prins! :D

Åsikter om Idol och en viss person i Idol...

Nu bara måste jag skriva ett inlägg angående Idol...
Alltså VAD är det för FEL på hela jävla svenska folket!? Vart man än går in och läser HYLLAR de Lars... LARS!? Visst, han har väl varit hyffsad förut och visst han är väl kanske underhållande på nåt sätt som jag tydligen inte fattar. MEN IKVÄLL SVERIGE!? Han satte ju inte EN enda ton rätt!? Det kändes verklgen som om jag satt och såg på de första uttagningarna och det kom in en kille som trodde att han kunde sjunga men som alla egentligen bara skrattar åt för att han är så jävla kass. FÖR JA, LARS VAR KASS! Jag fattar inte vad det är med honom som alla gillar!? Joo, han är sådär KONSTIG som alla verkar tycka är "inne". Nää, man behöver inte kunna sjunga, men bara man är konstig och egentligen inte vill vara med  i idol för det är ett sådant dåligt konversiellt program, men oj, jag råkade vara med så jag tog chansen.. men jag vill ju inte vinna för jag vill göra min egna grej! MEN OM DU INTE VILL VINNA HOPPA AV DÅ FÖR FAN! Du kan ju inte sjunga!!!

Sååå, nu vet ni vad jag tycker om Lars. Tack för mig!


Utmanad av Cäm!

* Vilken blogg besöker du allra först när du loggat in ?
Jag använder mig av Bloggkoll.com så den som uppdaterat sin blogg först läser jag först. Men innan jag upptäckte bloggkoll så gick jag alltid först in på stinalee's blogg. Det är den bloggen jag följt längst och jag har alltid följt den slaviskt!

* Vad har du för klädstil?
Det som är rent! Har ingen stil utan köper det som jag tycker är fint. Gillar att gå klädd i sköna och lite slappare kläder (fast byxorna får gärna sitta tajt).

* Vilken artist beundrar du mest?
Oj vilken svår fråga! Beundra och beundra... jag kan inte säga att beundrar någon direkt! Men jag lyssnar gärna på Backstreet Boys! ;)

* Vilken resa är den längsta du gjort?
Hmm, det måste väl ha varit i somras när jag och lillasyster var i Turkiet! Underbaar resa!! :D

* Vilken dryck nyttjar du allra mest?
  Det är nog vara kaffe! Fast på senaste tiden har det blivit mycket vatten också!

 

 

Janna utmanar nu: Emma , Malin , Jennie & Maggie

Skicka denna utmaning till 4 st som du tycker gör trevliga bloggar. När du skickat din utmaning, låt dem få veta att du har något till dessa.


Fredag!!

Godmorgon bloggen! Sitter här och har precis ätit frukost och ska snart iväg till jobbet! Bussen går 11.10 så jag känner stressen litegrann!

Skönt med fredag idag! :D Min helg ska då vara väldigt lugn. Idol med Jessi ikväll, tänkte även unna mig en stoor godispåse! Men sen efter helgen ska jag dra ner på godiset, har blivit lite mycke senaste veckorna och jag känner ju fan abstinens! Haha :P

Nejmen nu måste jag skynda mig!
Höres! Puss

Natti!

Skönt med fredag imorgon! Och eftersom att det är fredag betyder det ... IDOL! :D Men jag är lite skeptisk till vissas låtval.. tex Robin B's. Jag undrar ju om det verkligen kommer att funka och bli bra.. jag hoppas ju men just nu tvivlar jag lite.

Min Boss är så himla snäll!! Ikväll sa han att han kände någon som hade en etta som kanske skulle flytta och ville hyra ut i andra hand eller hur det nu var. Han sa att han skulle lägga fram mitt namn och säga att jag är intresserad! :D Så hoppas han flyttar SNART och att jag får hyra lägenheten och framför allt, hoppas hyran inte är allt för hög. Bossen visste inte vad den låg på.

Men nu ska jag hoppa i säng och läsa litegrann!
Nattinatt!


Seg i kolan

Nu sitter jag på jobbet och har precis käkat middag, en panpizza. Känner mig riktigt seg i huvudet just nu, har sovit nästan hela dagen. Efter att jag skrivit inlägget tidigare idag gick jag och la mig igen. Jag hade klätt på mig och allt och hade bara tänkt väcka Älsklingen, men det gick mindre bra.. jag somnade om så fort jag lagt mig ner igen. Haha, dukitgt.

Nu ska jag försöka gå någonting gjort på jobbet sen ska jag åka hem och läsa! Boken jag börjat på gillar jag. Den är lite annorlunda men väldigt underhållande på nåt sätt, Det är skön läsning!

Jag vill ha en lägenheeet!

Spooky Jään

Tjohoo! Allt bra?
Jag är lite trött och är torr i ögonen (har sovit med linserna), börjar jobba om två timmar. Ska försöka väcka älsklingen snart. Haha, det var så kul en sak som hände inatt/imorse. Jag hade som vaknat till litegrann och tydligen så vaknade Älsklingen också av en anledning och slog upp ögonen.. då ligger ju jag där ca en decimeter från hans ansikte och han blev ju livrädd! Haha, han är inte van längre ju att det ska vara någon annan brevid honom så han hoppade till jättehögt och såg verkligen ut som om han sett tt spöke, stackarn! Haha, jag tyckte att det var skitkul!! :D


Jag börjar jobba klockan 14.00, lagom peppad... Nooo!
Måste komma ihåg att be Bossen skriva ett arbetsgivarintyg åt mig!

Ha en bra dag!

Hos Älsklingen

Sitter hos Älsklingen nu, missade sista bussen hem.. upptäckte det fem minuter efter att den gått.
Vi har sett på The Shining ikväll, haha! :) Älsklingen hade inte sett den (galen!) så nu blev det äntligen så att vi tittade på dn, i brist på annat bra. Filmen är ju en klassiker, men dock inte så bra som jag minns att den var från att jag var liten!:P Kommer ihåg att jag alltid såg den när jag var yngra. Jag och min gamla vän S såg den några gånger (inga andra vågade se den, vi var de coola ungarna) sen såg jag den även med pappa någon gång tror jag. På den tiden var den jätteläskig... inte FULLT lika skrämmande idag dock. =)



Imorgon ska jag till studievägledningen. Måste dock lista ut var det är, har inte full koll på det ännu. Men jag ska nog hitta dit, inga problem =)

Nattinatt

Onsdag

Detta inlägg skrev jag idag när jag vaknat, men jag glömde publicera det så jag gör det nu istället!

Goddag!
Vilket fins väder det är ute, vad glad man blir! :D Man kanske till och med ska ta en promenad ner till stan i detta fina väder, jag tänkte ju gå förbi lägenheten och hämta några böcker... då kan man ju spara pengar och promenera istället.

Annars händer det inte mycket idag, behöver som jag skrev igår inte åka till jobbet. Men jag ska skriva klart uppgiften till jobbet nu så kan jag skicka in den. Om jag är riktigt snabb idag kanske jag hinner gå på stan och spana en stund, inte för att jag har råd att köpa någonting för tillfället men det är ju alltid kul att titta.

Ett bibliotek, någon?

Det blev inte så mycket läsning för mig ikväll... än iallafall. Men choklad blev det! :D Men jag pratade med Jessika istället och gosade med brorsonen och det var mycket roligare än att ligga och läsa.

Börjar dock bli ordentligt trött och ska nog hoppa i säng snart, ska försöka läsa en stund nu istället. Oj vad klockan är mycket, trodde inte alls att det var så pass sent, inte konstigt att jag känner mig trött då.
Får se om jag drar till jobbet imorgon, Bossen sa att det kanske inte finns så mycket att göra imorrn och att jag kanske inte behöver komma in. Men just jaa, faaan... hade ju en uppgift jag skulle skriva ikväll som jag ska skicka till Bossen imorrn! Hmm, aja... den var inte allt för svår och jag kan nog skriva den imorrn om jag ändå inte ska in till jobbet.

Nu blir det sängen!

Vill någon bygga ett bibliotek till mig?

Nu jävlar!

Idag har vi tagit ett stort steg frammåt i planeringen på jobbet. Det är mycket som är klart nu och vi kan i stort sätt börja jobba, det vi väntar på nu är kunderna.
Jag ska snart åka hem från jobbet, då ska jag svänga förbi kiosken och köpa choklad och sen ska jag sätta mig och läsa! :D Det riktigt kliar i fingrarna, det gör det nästan alltid när jag ska börja på en ny bok.. det är så spännande!

Nu ska jag börja städa ihop mina saker och ställa in min kaffekopp i diskmaskinen!
Skriver senare ikväll!
Pusspuss

Intervju

Nu sitter jag på jobbet igen efter intervjun. Jag tror då att den gick bra, kvinnan som intervjuade mig var jättetrevlig. Det enda som är problemet är ju att jag inte har någon som hellst erfarenhet av sådanna här jobb. Jag har ju aldrig jobbat inom vården och jag har inte heller någon utbildning inom den.
Jag hoppas iallafall på att få hoppa in som timvikarie och jobba kvällar och helger ibland. Jag ska fan läsa mig supersnabbt hur allt går till!! :) (om jag får jobba där).

Är som jag sa på jobbet nu, Bossen är inte här. Han är hemma med sjukt barn. Han skulle inte heller komma in någonting mer ikväll. Så jag får se hur länge jag jobbar.
Tänkte skriva klart det jag skulle få skrivet och sedan kanske jag ska åka hem. Jag vill hem och LÄSA!. Var ju på biblan idag och lånade Ut ur skuggan med Jessica Kolterjahn. Så just nu vill jag hellst sätta mig under ett täcke med en godispåse och läsa. Dock borde jag skippa godiset, ätit lite väl mycket godis senaste tiden.. :P

Nu ska jag sätta mig och skriva så att jag får åka hem någongång!

Håll tummarna för mig idag klockan 14.00

Godmorgon bloggen!
Nu är jag vaken och har precis ätit frukost. Ska snart börja göra mig klar för att åka på intervju... jag är nervös! Jag skulle verkligen behöva detta extrajobb!! Det skulle inte bara vara bra för min ekonomi utan också bra att få in en fot någonstans.

Sen ska jag till jobbet. Men jag funderar om jag ska försöka hinna till biblioteket först, det dryga då är ju att det blir ett himla flängande fram och tillbaka. Dock är det ju skönt väder så det kan vara härligt att promenera i solen!
Då kommer jag ju dock till den svåra frågan, vad ska jag låna? :P

Nu ska jag försöka lista ut det och sen ska jag göra mig klar!

Ha en bra dag allihopa!

Nu ska jag sova

Nu borde jag verkligen hoppa i säng så jag orkar med morgondagen! HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

Måste upp tidigt så jag hinner med någon bra buss. Borde även börja spåna litegrann på en mall som jag ska skriva imorgon till jobbet.

Nattinatt

Recension: Roms Portar - Conn Iggulden (Första delen i bokserien Kejsaren)

"Rom - ärans och dekadensens, skönhetens och ränkernas stad.

På ett gods strax utanför staden växer två pojkar upp och för alltid väver barndomen deras liv samman. Gajus är senatorson och privilegierad. Marcus en adopterad oäkting. De tränas i stridskonst under en legendarisk gladiator och drömmer om fältslag, berömmelse och om att tjäna det mäktigaste imperium som dittills skådats.
    Ett slavuppror tvingar de unga männen till Rom där deras vägar skils åt. Marcus hamnar som soldat i Grekland och hans skicklighet i strid prövas. Gajus stannar i Rom och blir alltmer indragen i den politiska maktkamp som skakar stadens grundvalar och så småningom leder till ett blodigt inbördeskrig ..."

Första boken. Roms Portar, i Conn Igguldens bokserie Kejsaren.

Jag kan ju börja med att säga såhär: Jag hatar vanligtvis historia! Så jag hade väl inga särskillda förhoppningar när jag läste den här boken utan tänkte mer att jag skulle ge den en chans och att den kanske skulle vara en bra ströläsning. Men oj, efter första kapitlet var jag fast! Första delen av boken drar mig djupt in i historien och jag blir både engagerad och fascinerad.
Man får från början läsa om hur de två vännerna Gajus och Marcus växer upp tillsammans och skapar ett starkt vänskapsband mellan sig. De blir tränade av en gammal gladiator som Gajus far har anlitat för att göra dem till starka krigare.
De växer sedan upp och flyttar till Rom, där deras vägar skils åt. Gajus tar del av det politiska livet i Rom medan Marcus utbildar sig till legionär (en soldet i det romerska imperiet).
Bandet mellan de två vännerna finns dock alltid där även fast de lever två olika liv. Det är hårt och allting handlar om liv eller död. Det är många strider de får utkämpa - träningskamper och allvarliga strider, men nästan jämt handlar det om just det, liv eller död.

Betyg
****/*****
4/5

Skriva en annons

Jag sitter fortfarande på jobbet, ensam. Kungen var förbi en stund tidigare idag och hälsade på.. det var trevligt! :D Bossen kommer dyka upp här snart också, han ringde.
Jag har fått i uppgift att skriva en rekryteringsannons. Hmmhmm, ska spana runt på nätet och se vad som kan vara bra att skriva. Vi behöver verkligen fler folk här, är typ bara jag som jobbar kvar.. haha. :P

Kommer kanske med en recension senare ikväll! Sen ska jag återigen bestämma vad jag ska läsa här näst, alltid lika svårt att komma på vad jag är sugen på att läsa. Jag har ju så mycket att välja på!
Ska åka förbi lägenheten och hämta några böcker där i veckan, kanske imorgon om det går bra för Älsklingen?

Nää, nu måste jag börja skriva innan Bossen kommer hit!

Ni får gärna hjälpa mig i vad jag ska läsa! Gå in på länken "Böcker" och kolla in Boklistan.

Någon som har en lägenhet till övers?

Jag fick inte lägenheten... :( Nu är det bara att fortsätta leta, någon som behöver en roommate?
Ni får hålla tummarna för mig imorgon istället! Detta mååste gå vägen, det bara måste!

Nu är jag på jobbet, Bossen ringde och han skulle iväg på några möten. Han skulle komma tillbaka ikväll.
Just nu är jag här själv, PA är säkert i byggnade någonstans. Undra om M kommer hit idag?

Nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag börja jobba! Puss

Jag vill så förbannat gärna, ni fattar inte!!!

Nu är dokumentären slut och jag ska nog hoppa i säng och läsa litegrann. Borde läsa när jag inte är slö eller trött för då somnar jag bara, skulle egentligen bara läsa när som somnade tidigare ikväll. Men det är ju så sköööönt att sova! :D


Imorgon får jag veta om lägenheten, om jag får den eller inte. Jag vill så gärna ha den, tror inte att jag vill någonting annat mer just nu!! Så håll tummarna för mig imorgon snälla ni! :D Jag vill, jag vill, ja vill!!!

Att flytta in dit, fix och dona där, möblera som jag själv vill ha det.. ååh gud! :D Samtidigt vågar jag inte hoppas för mycket, för får jag den inte kommer jag typ bryta ihop. Jag kommer bli så besviken. Det är nästan så att jag ställt in mig på att få den mot min vilja. Jag ha verkligen försökt tänka att jag inte kommer få den, men tankarna om att jag flyttar in och möblerar tar alltid över :P, så in my mind har jag redan flytatt in.

Håll tummarna!

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng!

Just det, vann en bok på Tradera igår!! :D Kommer nog få den i veckan! Wohooo!


Dokumentär

Jag borde egentligen sova nu, men det gör jag inte. Jag somnade tidigare ikväll, vid kanske 19.30 och vaknade 22.30 så jag kan ju inte påstå att jag känner mig överdrivet trött för tillfället.
Ser en dokumentär på femman om drogmissbruk. Tjejen det handlar om är 24 år och har förlorat allt; Jobb, hus, sin man och sin dotter. Hon bor nu hemma hos sina föräldrar och de ska nu försöka få in henne på behandling.

Ska fortsätta se, svart att titta å skriva samtidigt!
Skriver kanske innan jag lägger mig!

Söndagar är konstiga dagar

Halloj bloggen! Idag har jag sovit ett bra tag. Vaknade först vid 9 av att lillen var ledsen, somnade dock om direkt, sen kändes det som om det bara gått kanske fem minuter när brorsan knackade på dörren och sa att jag kunde tvätta. Jag tänkte "Men tvätta nu? Dom hade ju tvättstugan hela dagen?" (jag trodde alltså fortfarande att klockan var 9). Sen kollade jag på klockan och såg att den var 13.30, hehe, oj då. :P
Nu väntar jag bara på att tvätten ska torka.

Söndagar är konstiga dagar för mig för på ett sätt är de sköna, man behöver inte alls göra nåt om man inte vill, samtidigt som jag ibland kan få lite ångest på söndagar. Kan vara att jag får lite ångest ju på grund av att jag inte gör någonting, haha, jobbigt läge! :P


Nykär <3

Har pratat med Älsklingen i telefonen inatt, han kan vara så sjukt söt ibland! :P

Just nu känner jag mig bara sådär mysigt nykär, en bra känsla är det... Älskar dig gubben!

Har sett på CSI och nu blir det till att hoppa i säng, imorrn ska jag sova hela dagen och sen ska jag tvätta (har inga rena kläder kvar).

Gonatt bloggen!

Så sjukt jävla roligt!

Var på Stand Up ikväll med M2, brorsan och Jessika ikväll.Så jävla roligt!! Jag hade kramp i äppelkinderna när showen var över. Galet kul! :D
Björn Gustavsson är ju bara för jävla söt, jag skulle vilja adoptera honom! :D Sen är det ju inte sämre att han är så jävla rolig också. Han skämtade om när han var 20 år, lät på han som om då var han ju "ung och dum". Hu gammal e killen nu egentligen? Så gammal han kan ju inte vara, M2 kom med en gissning på 86:a.. kan det stämma? Jag har för mig att han är äldre. Jag får googla helt enkelt!

Så nu sitter jag här och är nöjd och tjockar i mig en påse godis!
Ska surfa runt litegrann! Byye


Bjööörn!!!

Snart bär det iväg för att kolla på Björn Gustavsson!! :D

Hinner inte skriva mycket mer! Ska borsta tänderna sen ska vi väl börja gå! Pöööss

Paus i barnvaktandet!

Halloj!
Nu har Mattias åkt iväg på kalas och är borta i två timmar. Jag är så sjuukt trött! Har nog inte varit den pigga glada barnvakten idag som jag skulle kunna varit :P, men han har underhållt sig själv och lekt massor med lego. Det är det som är så bra när de är i hans ålder (4 år), de underhåller ofta sig själva.

Ska nog lägga mig på soffan och vila en stund, får ställa väckarklockan så jag inte sover allt för länge, men kanske powernap i en halvtimme skulle passa bra! :D

Drömtydning

Godmorgon! Jaa jag är upp med tuppen idag också FAST det är lördag! :D Känner mig inte alls särskillt trött heller, skitbra! Troligtvis har det ju med att göra att jag sover så mycket bättre nu!
Snart ska jag cykla iväg och vara barnvakt, ska va det mellan 9.00 - 16.00 ungefär. Mellan 13 - 15 skulle han på kalas, så jag tar med mig en bok så jag har någonting att göra medans han är borta.

Drömde inatt att jag tappade en tand, jätteläskigt. Den bara lossnade!
Så nu när jag vaknade googlade jag lite på drömtydning, för jag hade för mig att jag och någon just pratat om att drömma om att tappa tänderna och vad det menas. Det här fick jag fram på en sida:
"Tänder: Om du har lösa tänder eller om du tappar dem betyder det kommande förändringar."

På en annan sida hittade jag en kommentar:
"Att tappa tänder kan också symbolisera att bli vuxen, att gå vidare till en ny utvecklingsnivå, precis som när mjölktänderna ersätts av permanenta tänder."

Jag tyckte detta var lite kul, båda två stämmer in på mig just nu, det händer saker - förändringar, och senast igår diskutareade jag och Bossen det där med att bli vuxen och dess innebörd. Haha, lite läskigt! :P
Sen hittade ja ju dock en massa andra förklaringar om död och grejer, men jag kör på dessa förklaringar!


Nu ska jag göra mig klar och börja cykla!Bye bye

Händer inte mycket nu

Det var rätt person som åkte ut ur Idol tyckte, vad tyckte ni?

Just nu är jag väldigt trött, ska nog hoppa i säng väldigt snart. Kan lägga mig och läsa en stund. Ska ju upp väldigt tidigt imorrn och cykla iväg för att vara barnvakt, tack Bigsiz för lånet av cykeln! :)

Jag har inte så mycket att berätta för bloggen nu, det händer inte så mycket.
Jag är glad och mår förtilfället väldigt bra!

Imorrn blir det kanske inte så många inlägg, fullt upp! Ska se Björn Gustavsson på kvällen! :D
Nattinatt!


Det är inte sommar längre...

Fyfaan va kallt det är ute nu alltså!! :(
Har varit på jobbet i en timme nu och jag är fortfarande helt ensam här.. var är alla? :) Iallafall vart är Bossen, han brukar ju vara på jobber 24h! Han dyker säkert upp snart. M hade tydligen magsjuka idag så skulle jag gissa är hon nog hemma idag också, Kungen har fått ett annat jobb så han är säkert där idag också. Men vart PA är vet jag inte heller, han brukar ju vara här den här tiden.

Ikväll vet jag inte vad som händer än. Käka middag sen får jag se om jag orkar hitta på någonting. Ska upp tidigt och vara barnvakt åt lille Mattias hela dagen, från klockan 9, så jag får inte försova mig imorgon heller! Så får inte lägga mig allt för sent ikväll.

Jaa, nää.. kanske ska sätta igång och göra någonting vettigt. (Får väl se hur bra det går :P)

Jag kan visst!

Tro det eller ej gott folk men JAG är uppe i tid!! :D Jag kommer hinna med bussen och vara på jobbet när vi börjar, bra va!? Nog för att det var jäävligt tungt att kliva upp när klockorna ringde.. skulle gjort va som hellst för att få ligga kvar. Men det är ju fredag och helg nu! :D

Äter frukost och ska göra mig klar strax! Bloggar säkert från jobbet senare!
Ha en bra dag allesammans!

Vad händer i helgen då?

Recension: En riktig våldtäktsman - Katarina Wennstam

"Katarina Wennstam, kriminalreporter på SVT,
har intervjuat unga sexualförbrytare för att få reda på hur de tänker; psykologer som diskuterar hur samhället kan bemöta en våldtäktsman; jurister och poliser som beskriver hur de resonerar i våldtäktsmål. Här ifrågasätts också myten om den obetvingliga manliga sexualdriften som så ofta tas upp som en ursäkt eller en förmildrande omständighet.
     Framförallt vänder hon blicken mot männen som begår övergrepp, och hävdar att vi måste börja tala om mäns ansvar för de våldtäkter som begås."

I Katarina Wennstams bok "Flickan och skulden" som jag skrev lite kort om tidigare skriver hon från offrens synvinkel, i denna uppföljare, kan man kanske kalla det, skriver hon från riktar hon nu sin blick mot gärningsmännen.

Hur se de på vad de har gjort? Går det att se på killen att han är en våldtäktsman, eller kan vem som hellst bli det? Vad är det som är den avgörande faktorn i om killen som följer med den alldeles för berusade tjejen hem från krogen väljer att förgripa sig på henne när hon däckat eller att han bäddar ner henne i sängen och lugnt tar en taxi hem istället?

Sen hur det resoneras i rättsalarna runt om i landet. Dessa fördomar om att män, när de väl blivit kåta, inte kan få stopp på sig. Att när de väl blivit lockade till att de ska få nåt och sedan avvisas för att tjejen ångrar sig, då är det synd om honom och han har på något sätt RÄTT att få det hon hintat om.

Ur En riktig våldtäktsman:
"Men många hade nog förstått killen om han hade fortsatt. Han hade ju övertaget och hur svårt hade det varit egentligen? Många våldtäktmän skulle nog kunna intala sig att hon egentligen ville - och få medhåll- Att det inte vore fel att ligga med henne. Att det där sista nejet inte betydde så mycket, om man lägger ihop hela kvällen. Fem ja och ett avslutande nej, vad väger tyngst?"

Jag tror att många tjejer där ute kan känna igen sig i påståendet att ifall man på något sätt invigt till att man är sugen och vill ha sex, men sedan ångrar sig och säger nej, då får man dåligt samvete. Man känner sig taskig och tänker att "varför peppade jag upp honom? Nu får han sitta där med sitt stånd och vara peppad, vad taskig jag är"
Jag tror att många kan känna så, att vill tjejen inte ha sex så är det SYND om killen.

Ofta står det också ord mot ord i en rättsal, och när det handlar om våldtäktfall finns det ofta inga vittnen utan det är offrets ord mot gärningsmannens.
Något som förvånar mig här är hur ofta man har förståelse för att killen "inte förstod att hon inte ville" eller "märkte inte att hon däckat". Jag menar, hur svårt är det att uppfatta att man har sex med en medvetslös person!? Och det sjuka är ju att alla dessa dumma bortförklaringar om att inte ha uppfattat att hennes nej verkligen var menat som ett nej verkligen köps av rätten. De friar killarna eller ger dem längre straff som "sexuellt utnyttjande". Har en tjej druckit för mcyket och däckat så blir det oftast inte våldtäkt utan det blir "sexuellt utnyttjande" eftersom att hon inte var i ett tillstånd där hon kunde säga nej. DETTA ÄR HELT SJUKT!

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg och jag hade kunnat skriva mycket, mycket mer!!! Men jag säger så här:
LÄS DEN!!!!!!!!!!!!


Bli förskolelärare kanske? :D

Ojoj!! Det händer grejer nu alltså!! Har precis sökt in på förskolelärarutbildningen! Jävlar vad jag tar tag i saker!! Haha, fast nu blev jag nervös... Är jag redo!? Jaaa.. det är jag tror jag! Jag vill bli student!!! :D

Ojoj, nu blev jag alldeles sprallig! :P

Men nu ska jag skriva en bokrecension som jag ska publicera sen ska jag hoppa i säng.. Imorrn SKA jag ta mig upp i tid (fått låna en extra väckarklocka av brorsan) :P.

Nattinatt!

Life, here I come!

Åååh, jag ska få komma på intervju på ett servicehem på tisdag!!! FATTAR NI HUR BRA DET ÄR!? Får jag bara några timmar hos dem ibland, typ timmvikarie så kommer jag verkligen ha råd med att ha en egen lägenhet!
Nu är allting så braaa!!! Håll tummarna för mig på tisdag klockan 14!

Nu måste jag skynda mig och göra mig iordning, ska ner till stan och träffa gamla kompisar över en fika!

Pöss!!!

Sovit gott!

Goddag! Jag är inte på jobbet just nu, klockan ringde inte imorse så jag tog mig inte upp.
Men jag har sovit jättebra inatt, inte sovit så bra på tre veckor... Allt kändes så bra igår så jag kunde somna och sov som en stock!

Ikväll ska vi till mamma och gratta min lillasyster som fyller 15 år idag! Grattis till henne! :D

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag läsa litegrann tror jag!
Höres sen! Pöss

Livet kanske kommer tillbaka till mig?

Är tillbaka hos bror + familj nu. Har haft en riktigt bra kväll med Älsklingen också och det bästa av allt är att jag fortfarande kan kalla honom Älsklingen! Han betyder så mycket för mig att jag har så svårt att tänka mig hur allt skulle vara om han skulle försvinna. Oj, hemska tanke. Men jag har fortfarande kvar honom i mitt liv och ingenting gör mig gladare just nu!!
Nu hoppas jag bara på lägenhet och ett till jobb så är allt jättebra!



Nu ska jag hoppa i säng och förhoppningsvis ta mig upp i tid imorrn!
Natti!

Snabb uppdatering!

Tjohoo!
Sitter nu hos Älsklingen! Väntar på resultatet i Idol, undra vem faan som ska åka ut, jag har ingen aning vem jag vill ska åka, det e sjukt svårt!

Lägenheten idag var faktist riktigt fin! Det är en trea och tjejen som bodde där hyrde ut ett rum. Hon hade en jäääättesöt chihuahua och ett litet marsvin, jag smälte ju! :D
Imorgon får jag förhoppningsvis veta om jag får ettan som jag vill ha, får jag inte den och tjejen som också varit och kollat på rummet hos tjejen tackar nej så kommer jag nog ta den. Lite rörigt förklarat men! :P

Men men, nu ska jag mysa och se Heroes och vänta på Idol!

Kolla på lägenhet förhoppningsvis!

Ska snart försöka ringa tjejen med lägenheten igen, ringde för en stund sedan men då svarade hon inte. Men jag tror att hon sa att slutade 16.00.. och jag ringde typ två minuter över 16 så jag väntar en stund till och provar igen.
Sen ska jag till Älsklingen och käka middag. Får se hur allt blir ikväll. Han sa idag att han saknade mig, det e ju alltid något.

Jag är hungrig!! Maaat! Kommer svälta ihjäl innan jag sett lägenheten :P, nåå.. så illa är det väl inte men.

Just det! Nåt kul hände mig igår!! En blogg jag följer, en bokblogg (hon bloggar för Expressen) hade en tävling där man skulle maila in och berätta om sig själv typ och varför man läste hennes blogg och då kunde man vara med på utlottningen av tre böcker. Jag mailade och hon svarade direkt! :) vad glad jag blev!

- instickare
Nu spelas min och Älsklingens låt på radion. Helvete. Varför måste allt vara så j o b b i g t!?

Kunde inte blogga!

Försökte blogga imorse när jag klev upp men blogg måste ha varit nere eller nåt?
Nu sitter jag iallafall på jobbet, skulle egentligen börja 09.00, men jag vaknade 8.35 så jag hann inte riktigt. :P Men ändå.. JAG var vaken 8.35, det va länge sen det hände! Men nu när jag tillslut dök upp på jobbet är det ingen här, joo PA vår datasnubbe.. men ingen annan :P. Så nu vet ja inte vad som händer. Fast det ser ut som om Bossen är i närheten, han bil är här, hans jacka hänger på stolen och nyss ringde hans mobil... så han kanske bara är på övervåningen.
(Svamlar jag om ointressanta saker? :P)

Japp, ska som sagt kolla på en lägenhet idag, eller ett rum i en lägenhet. Ska ringa mamma senare också och kolla när hon tror att vi får svar om ettan vi ansökt på. Hade ju varit underbart om jag skulle få den!

Nu ska jag dricka kaffe!

RSS 2.0