Äta ute

Angående deltävlingen i Melodifestivalen igår vill jag säga detta:

Sibel var inte alls lika bra live som på inspelningen jag kyssnade på innan, och det är jag glad för! :) Bra att hon inte gick vidare! Jag tycker inte att Pernilla Walgren skulle ha gått vidare till andra chansen, så fruktansvärt töntig låt!

Nu är det bara två veckor kvar till finalen! Spännande!! Jag har dock ingen jättefavorit än. Känner inte att det är något bidrag än som jag verkligen VILL skicka till Oslo, men jag hoppas det ändrar sig och att jag får en favorit lagom till finalen. :)

Ska ta och läsa lite nu och senare diska innan bubben kommer hem. Han åkte in och jobbade imorse. Tror att han jobbar till 15.00 så det är ju inte allt för länge.
Senare ikväll ska jag och syster ut och äta middag med pappa! Vet inte vart vi ska gå än men syster var sugen att prova Allstar och det har jag ingenting emot. Har ätit där en gång tidigare och då var jag riktigt nöjd! :)

Barnvakt och uppladdning inför Melodifestivalen

Är barnvakt till Mattias ikväll. Just nu är han hos sin bästa kompis i grannhuset så jag passar på att slöa litegrann vid datorn. :P
Ikväll är det melodifestivalen igen, sista deltävlingen som ikväll är från Malmö. Ska bli riktigt spännande att se bidragen ikväll. Jag tjuvlyssnade på dem tidigare idag och tyvär måste jag säga att Sibels låt är stark (iallafall av det lilla man kunde höra på nätet). Jag säger tyvär för att jag har lite svårt för Sibel efter hennes tid i Idol, tyckte att hon verkade jättedryg när hon var med där. Vill inte att hon ska vinna därför. :P Fjantigt? Jo!
Men men, hennes låt verkar bra och jag tror hon tar sig vidare.

Jag har två bokrecensioner att komma med också. Blonde och Nu vill jag sjunga dig milda sånger. Ska bara ta mig tid att skriva dem. Tar mig ju aldrig tid att blogga längre så när jag ska skriva dessa har jag ingen aning om, men jag ska försöka göra det till veckan! :)

Puss

Blonde

Har bara cirka 200 sidor kvar av boken jag läser nu, känns bra! Den är så lång att jag börjar känna att jag vill bli klar med den nu. Den är jättebra och jag tycker om att läsa den, men samtidigt vill jag börja läsa någonting nytt! Får göra några jätteryck nu i dagarna så att jag kanske blir klar någon gång!

Väntar på att bubben ska komma hem igen. Han är och hjälper en kompis att flytta, men han borde vara hemma snart som tur är. :)

En helg med bus-barnen

Halloj! Länge sedan jag skrev någonting nu...

Helgen har jag spenderat i Byn tillsammans med svägerskan och brorsbarnen! :) Min bror var i Ö-vik och jobbade med Melodifestivalen. Har verkligen haft det roligt och jag kommer sakna bus-barnen väldigt mycket nu när jag är van att ha dom runt omkring mig hela tiden.

I lördags kom min sötnos ut dit för att leka med oss så vi tog Melvins bobb och gick till pulkabacken, undra vem som hade roligast: Bubben eller Melvin? :P Sen stannade han på middag och såg Melodifestivalen med oss! :) Malin kom också förbi på kvällen så vi hade det trevligt! Malin var snäll och hade bakat en riiktigt god kaka som hon hade med sig.

Just nu väntar jag bara på att bubben ska komma hem från skolan. Tiden går såå långsamt.
Ska läsa en stund tror jag!
Puss

RSS 2.0