Så var det dags att flytta hem igen

Idag har mamma och Pär kommit hem och det är dags för mig att flytta hem till min lägenhet igen. Jag kommer verkligen att sakna att bo så stort som jag har gjort hos mamma denna månad. Nu kommer nog min lägenhet kännas ännu mindre. Men samtidigt känns det på något sätt bra att komma HEM igen, hem till mitt eget!

Ikväll ska jag till John och fixa! Vi har stora planer på gång! :D

Hjälp på jobbet

Lilla Klara är och hjälper sin faster att jobba såhär på eftermiddagen. Undra om hon tycker att jag är slapp? :P


Äntligen lite solljus

Har precis avslutat de sista raderna ur PS. Jag älskar dig och ska nu börja traska hemmåt. Vad som händer ikväll återstår att se, troligtvis blir det en lugn hemmakväll och om jag känner för det ska jag se Arkiv X.

Solen lyser och humöret glittrar!
Haha, humöret glittrar? Hur det nu kan göra det vet jag inte men det jag ville få fram var att jag är på bra humör just nu! :)

Puss

Lilla fåret och jag

Vilket underbart väder vi har fått idag! :) När jag var ute och gick med Burre förbannade jag mig lite över att jag måste sitta inne på kontoret en sådan här fin dag, för vem vet hur många fler av dessa dagar vi kommer få i år!?

Här är jag utanför jobbet
(ja, jag har fixat med ljuset på bilden. Men det var för att rädda er från min OERHÖRT glansiga panna! haha)


Lilla Burre ute på grönbete








Äntligen lite värme! Det tackar vi för!!

Några bilder från Pite

Har lovat Malin i två dagar nu att jag ska lägga upp bilderna från Pite. Det är inte många bilder och bilderna på mig kommer inte hamna här, det lovar jag! haha...

Här kommer de iallafall:

Malin är huuur peppad som helst när vi ska se Eskuefeurat!!


Eskuefeurat


Malin är HET SOM FAN inne i schlagertältet

Morgonpromenaden

Godmorgon! Jag har ganska nyligen anlänt till jobbet... Jag vaknade av mig själv imorse vilket jag tycker var duktigt av mig! :)



Här är jag och Burre när vi var på väg till jobbet imorse. Så här ser det ofta ut: Burre ska stanna för att lukta och kissa överallt och jag står och väntar stressad som fan och lite smått irriterad. Men han är ju en hund, han måste få göra sånt som hundar gör. Han är ju trots allt ganska så söt ibland!

Min kväll

Det blev mys framför Arkiv X samtidigt som jag mumsade i mig chokladpudding ikväll! Hann se två avsnitt sen somnade jag, men sov bara en liten stund så det blir inga som hellst problem att somna inatt.
Jag tvättar för fullt och ska snart ut med hunden. Efter det ska jag läsa fram tills Paradise Hotel börjar och sen ska jag sooova hela natten lång!

God natt

Det är måndag idag, det förklarar allt....

Gick till ICA och handlade käk idag på lunchen. Jag var trött, less och lite smått irriterad (vilket Malin tyvär fick erfara när hon ringde mig senare. Förlåt för det!). Jag vill bara hem nu och göra det jag har planerat att göra ikväll: Titta på de fyra Arkiv X avsnitten som jag har inspelade hemma och äta chokladpudding. Ja, jag tyckte så synd om mig när jag handlade idag att jag tyckte att jag gott och väl kunde unna mig en påse chokladpudding!



Så nu längtar jag hem!

Helgen i Pite

Jag är hemma från Pite och jag lever och mår gott, enda nackdelen är att jag sitter på jobbet just nu. Men jag var utvilad imorse så det var inte så jobbigt att kliva upp, pluss att min käre, söte bror körde mig till jobbet så jag slapp gå, och det var tur för när vi åkte började det regna! :P

Helgen i Pite har varit bra, trots det eviga regnet! Vi hade dock väldiga problem med att hitta vårt boende för helgen där på fredag natt eftersom att vi inte hade fått tag på Petra, tjejen vi skulle bo hos. Det gick inte att ringa! Så vi irrade runt i säkert över en timme, kollade på brevlådor, ringde eniro för över 100 spänn, körde runt och hade oss. Vi trodde att vi skulle bli tvugna att sova i bilen. Tillsut var Malin så smart att hon kom på att hon kunde hela namnet till Petras kompis så vi kunde ringa eniro och få hennes telefonnummer, så hon följde oss (i telefonen) och guidade oss hela vägen - och vi var ganska fel kan jag säga! :P Så vi var väl framme där vid 03.00 - 03.30 någongång... då var vi trötta! Stackars Malin som fått köra i stort sätt hela kvällen! (förutom timmarna då vi var inne på området).

Men summa sumarum så var helgen bra och rolig, och vi kom fram till att Pitebor - de kan festa och de kan festa ordentligt! :D

Piteå!

Snart åker vi till Pite!! Om ca 2 timmar borde vi vara på väg! :D

Ha det bra Umeå!

Nya böcker på väg

Nu har jag beställt nya böcker! :D Har jobbat länge och väl med att försöka bestämma mig om vilka som jag hellst vill ha och vilka som är värda att beställa nu - det tog tid vill jag lova!
Men nu är jag äntligen klar och det blev 7 böcker för en kostnad på 301 kr, inte alls farligt. Jag menar 7 böcker för det priset! :D Jag behöver inte betala någon frakt heller så det är kung!

Böckerna som beställdes blev:

- 14 år till salu - Caroline Engvall
- Blonde - Joyce Carol Oates
- När ingen annan ser - Duncan Fairhurst
- Kyssa sammet - Sarah Waters
- The notebook - Nicholas Sparks
- Egalias döttrar - Gerd Brantenberg
- Att älska som en porrstjärna - Jenna Jameson, Neil Strauss

Den efterlängtade lönen

Woohoo, jag har fått lön idag! Inte illa alls! :D Trodde (för att mamma sa det) att jag skulle få den på måndag, men icket! Helgen är såå räddad!

Jag höll på att försova mig i morse också, tur att Malin är så snäll och ringer för att kolla så att jag är vaken så att jag INTE ska lyckas försova mig en gång till denna vecka. Och mycket riktigt, när hon ringde låg jag och kramade på mobilen och alla alarm var helt avstängda, samt att jag sov som ett litet barn :P. Så nu kom jag bara 15 minuter försent till jobbet, och det var helt Burres fel bara för att han måste stanna och kissa överallt!

Nu ska jag ta och ringa pappsen! :)

Grattis Daniel

Grattis, grattis till Daniel Radcliffe (Harry Potter) som fyller 20 år idag - den 23 Juli! :)

Daniel slog igenom i och med det första Harry Potter filmen och han spelar även den kända trollkarlen i de resterande filmerna. Han har medverkar i en teaterpläs, Equus, där han spelar en mentalt störd pojke som har en sexuell facination till hästar.

I och med sin framgång har Daniel nu blivit Storbitanniens rikaste tonåring med sin förmögenhet på 270 miljoner kronor.

Lite bilder på favoriten:

 I rollen som Harry Potter







Ja, tack!

Framtidsdrömmar

Jag försov mig idag också... nu måste jag ju börja skärpa mig! :P Jag var på jobbet en timme försent, tur att min bror är så snäll så att han körde mig hit imorse.

Igårkväll så gick jag, John och Jessi på en kvällspromenad runt på Tomtebo. Vi gick runt på ett ganska nytt område med massor av snygga hus och drömde oss bort. Jag vill också bo sådär!! Jag vill ha ett snyggt hus tillsammans med min man och mina barn. Problemet är ju bara för att kunna få en man och barn måste man ju först hitta någon av det manliga könet och börja dejta... haha, och just nu har jag ju i stort sätt gett upp på det andra könet. Finns det inte några vettiga karlar där ute? Jag börjar fan tvivla.

Nää, nog med allt det negativa.
Vad händer för alla denna dag?

Recension: Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson

"Den 22 september 1966 försvinner sextonåriga Harriet Vanger spårlöst. Nästan fyrtio år senare får journalisten Mikael Blomkvist ett ovanligt uppdrag. Han kontaktas av industriledaren Henrik Vanger som vill att han ska skriva släkten Vangers historia. Släktkrönikan är dock bara en täckmantel för det verkliga uppdraget: att ta reda på vad som egentligen hände med Harriet. Mikael, som nyligen blivit åtalad och fälld för förtal, känner att han behöver en paus från sitt jobb på tidsskriften Millennium och åtar sig jobbet.
Han får hjälp av den unga, struliga datahackern Lisbeth Salander. Tillsammans börjar det omaka paret att gräva i familjen Vangers förflutna och möter en mörkare och blodigare historia än vad de någonsin kunnat föreställa sig..."


Jag hade hört så mycket bra om de här böckerna innan, men av någon anledning kände jag att jag inte ville läsa dom. Jag är inte ett jättestort fan av kriminalare och var lite skeptisk, men eftersom att alla hyllade dessa böcker sa jag åt mig själv att någon gång ska jag ge dem en chans. Sagt och gjort, en dag när jag och Jessi skulle sola behövde jag en bok att läsa och fick då låna Män som hatar kvinnor. Jag måste ju faktiskt erkänna att jag blev tagen med storm. Hade aldrig trott att den här första boken i serien skulle vara så pass bra som den var!

Spänningen och nyfikenheten håller i sig genom hela boken, karaktärerna är intressanta och spännande och jag har väldigt svårt att försöka lista ut vem som är mördaren eller, om hon inte blev mördad, vad som egentligen hände med Harriet.
Samtidigt som historien runt vad som hände henne den där sommardagen är spännande och fängslande så är även personerna i boken det. Man läser både av anledningen av att man vill veta vad som hände och av anledningen att man vill veta hur karaktärerna i boken utvecklas och vad som händer med dem, speciellt Lisbet.
Lisbet är verkligen en karaktär i sig, hon är egendomlig, spännande, och inte en "normal person" i samhällets ögon. Men när man får följa henne och läsa om hennes tankar och liv så börjar man fundera om det verkligen är Lisbet det är något större fel på, eller om det är samhällets syn på henne som problemet ligger i. Alla är vi olika, men det accepteras inte. Vem bestämmer vad som är normalt och inte? Lisbet klarar av att leva själv och ta hand om sig själv, hon kan hantera sin egen ekonomi - men samhället menar att hon inte kan det. Hon är "störd" och behöver stöd och hjälp enligt dem och blir då väldigt utsatt när hon blir satt under förmyndarskap (kan man skriva så? :P).

Detta är en bok jag verkligen rekommenderar och jag ser fram emot de två fortsättningarna i serien. Nu ska jag även ta och se den här filmen. Har velat se den ganska länge nu men har alltid sagt att jag vill läsa boken först!

(Det verkar helt omöjligt för mig att ladda upp en bild på boken i det här inlägget, och jag fattar inte varför)


Man lär sig nya saker varje dag

God kväll! Jag sitter i soffan och väntar på att Paradise ska börja, det är en heel timme kvar... Har nyss varit ute med Burre och träffade en kvinna från huset bredvid som också har en liten mopp-hund (inte en Burre-hund dock). Hon kom med tips om kastrering och tydligen finns det nå chip som man kan stoppa in under huden på hunden för att se hur hunden skulle bli och må av att kastreras. Det tycker jag lät som en jättefin idé att testa på Burre. Det kostade bara ca 500 kronor och chipet höll i 6 månader. Det låter nästan som om det är en p-stav för hunder... haha :P

Imorrn blir det jobb som vanligt... Jag hoppas så in i helvete att det inte regnar imorgonbitti när vi ska traska dit. Det är INTE roligt att gå i regnet till jobbet när man är trött och less, och det är ännu drygare när man går med en hund som ska stanna och pissa på varenda grästuva han ser.

Nu ska jag läsa bloggar!
Puss

Ett måste!!

Nu finns Daughtrys nya skiva ute på Spotify! ALLA SOM LÄSER MÅSTE KOLLA IN DEN! Annars... ;)


Detta är inte skivomslaget (bara så ni vet :P)

Alla dagar kan inte börja med solsken

Min morgon började så bra med att jag fick ett leende av Melvin så fort jag öppnade ögonen. Sen fortsatte den rätt bra men en ordentlig frukost, prat med jessika och lite bus med Melvin.
Efter det däremot började det jävliga. Varje gång jag skulle börja gå kom jag på nåt jag hade glömt, lunchen, extra skor och sockar  osv osv (eftersom jag har 2 par skor. Ett par tygskor där hela foten blir genomblöt och ett par gympadojor med hål i sulan. Därför måste jag ha med mig så jag kan byta sockar och skor när jag kommer till jobbet.)
Tillslut kom jag iväg och då skulle jag gå i regnet med Burre hela vägen till jobbet. En promenad på ungefär 30 minuter (som idag tog 40 minuter och eftersom att jag var sen kom jag 40 minuter sent till jobbet..). Många av er vet att Burre HATAR regn och att han allt som oftast vägrar gå när det regnar, tyvär hade han inte så mycket val den här gången. Men mitt tålamod började sina ordentligt när han stannade och vägrade gå där en sväng. Jag hade ett tungt paraply i ena handen, Burres koppel och påsen med skor i andra och en TUNG väska på axeln. Jag trodde jag skulle hinna avlida innan vi var framme. Men... jag lever och jag är framme, tack och lov!

Nu vill jag bara att fikat kan börja så jag får i mig nå kaffe...

Hemmåt ska jag vandra

Nu slutar jag för dagen! :) Ska bara traska hem med hunden och fundera ut vad vi ska käka till middag, sen ska jag krypa ner under täcket och läsa samt se de två X-files avsnitten jag har väntades på mig! :D

Tjosan!

Sällskap på jobbet

Så var det måndag igen... Sitter på jobbet, som jag har gjort varje vardag de senaste två veckorna vid den här tiden (förutom när jag försovit mig då). Idag har jag dock med mig Burre på jobbet! :) Han var så glad över att vi skulle till jobbet idag så ju närmare vi kom desto fortare gick han.

Idag flyttar även bror och hans familj hem till mamma! :) Så nu blir det fullt hus där.

Jag har ätit koooo

Jag är nyligen hemkommen från en god middag hos Terese och Martin (föräldrarna åt Mattias som jag brukar vara barnvakt åt). Mattias hade valt middagen och han ville ha KOOO! haha... :P
Nu sitter jag bara och slöar här i soffan, läser lite bloggar och pratar på msn. Min syster är hos pappa och har filmkväll med honom men hon borde nog vara hemm på ett tag. :)

Imorgon är det dags för en ny jobbvecka, tur så mår jag bra nu så den blir kanske inte lika slitsam som förra. Tror att vi kommer vara ännu mindre folk på jobbet denna vecka eftersom det är vissa som fått semester nu och jag tror inte att det är någon som kommer tillbaka från sin semester. Det kommer vara döööött...

Solen skiner och jag njuter

Tjenare! Vilket underbart väder vi har idag. jättehärligt! :) Jag har sovit som ett barn inatt, vaknade vid 9 och var pigg! Men somnade ändå om och vid 12 kom Burre hit.
Har suttit på balkongen i solen och läst, varit ute på en lång promenad med Burre i skogen och har precis duschat. Potatisen står på spisen och kokar så snart är det dags för middag.

Senare ikväll ska jag iväg till Jessi! :) Det kommer nog bli kul!
Ha en kul kväll! Puss

Det ena efter det andra

Är ensam hemma, syster har dragit till Trästock. Har käkat, sett Arkiv X och sovit en stund hittills och nu tror jag att jag ska se en film. Måste bara bestämma mig om vilken.
Har fått mensvärk nu också, vilken jävla vecka jag har haft alltså... haha, varje dag har jag haft någon del av min kropp som gjort ont. Det är inte lätt att leva alla gånger :P. Hoppas nästa vecka blir bättre!

Ska försöka välja en film nu! Skriver sen!

Jag fick besök idag också! :D

Även idag hade jag turen att få finbesök av min svägerska Jessika, brorsbarnen och Jessikas kompis. Vilken tur jag har! :D Klara vaknade lagom tills dom kom hit så jag har suttit och myst med henne. Melvin har promenerat runt här i receptionen, ätit banan och kladdat banan lite här och där. Mys-barn! <3
På söndag eller på måndag flyttar alla dom också hem till mamma eftersom att de är mitt uppe i en flytt just nu, och deras lägenhet är inte helt optimal just nu när man har så pass små barn. Det ska bli kul! :)

Här kommer några bilder från när jag lekte med bus-barnen förra veckan:

Melvin leker i sandlådan


Klara är också i sandlådan, men sitter i fasters knä.
Mat är gott! :D


Äääh, chillar lite... ;)

Vad ska man äta?

Det är fredag idag! :D Så himla skönt det kommer bli att vara ledig i två dagar och slippa kliva upp så tidigt.
Ikväll ska jag nog bara slöa, det var mina planer iallafall. Bara ta det lugnt framför en film och vila upp mig och min hälsa litegrann.
Frågan är dock vad jag ska äta till middag idag? Det är ju ändå fredag så då får man äta lite godare / finare mat... men vad ska jag hitta på för någonting? Måste äta någonting som är snällt mot magen...Min syster-yster åker till Trästock ikväll så jag gissar att jag får äta själv så, vad är jag sugen på? Förslag?


Nästan så att jag vill gråta av glädje

Ni anar inte hur glad jag är just nu!! Har precis lyssnat igenom Daughtrys nya skiva två gånger och jag kan bara säga: Så sjukt jävla underbart bra!!!
Jag tror att den kan komma upp i klass med den första skivan, och det är fan det bästa betyget den kan få... för den första skivan är helt underbar! Den här nya skivan, som heter Leave this town, är lite "hårdare" om man kan säga så och under varje låt jag lyssnar på tänker jag: "Den här låten är helt underbar!!" eller: "Satan vilken skön / bra låt" eller så får jag bara rysningar av välbehag när jag lyssnar. Den slog helt klart mina förväntnigar med stormsteg och jag är så glad och lycklig just nu! Resten av min sommar är räddad! :D


Harry Potter and the half-blood prince

Igår var jag äntligen på premiären för Harry Potter and the half-blood prince, som jag har längtat! :) Jag tycker att den var bra, verkligen! Men då kommer jag inte ihåg så många detaljer om vad som händer i boken eftersom att det var så länge sedan jag läste den. Min kära vän Jessi tyckte inte att filmen var fullt så bra eftersom att hon har läst boken X antal gånger och kommer ihåg saker som händer och märker saker de tagit bort när de gjort filmen osv. Jag tror nog att jag skulle känna samma sak ifall jag kom ihåg mer av boken än vad jag gör.

Jag var iallafall väldigt nöjd efter mitt biobesök, jag hade ju fått sitta och dreggla över Daniel Radcliffe i 2 1/2 timme! :P Nu vill jag bara att nästa film ska komma så fort som möjligt!!


Min lillasyster <3

Min lillasyster e sötast i hela världen! Hon ringde nyss och frågade om jag ville ha skjuts hem, problemet var bara att jag inte hade någon hjälm med mig på jobbet och hon är i stan. Då erbjöd hon sig att åka hem och hämta hjälmen och sedan åka hit och hämta mig! Sötnos!!!

Vi vann en tävling

Just det, igår hände det en jätterolig sak som jag måste berätta för er!!!

Jag och Malin vann två endags-biljetter till Piteå dansar och ler på radiokanalen Rockklassiker!! Vi skickade in två tävlingssbidrag, jag skickade in ett mejl från jobbet och Malin skickade ett från sitt jobb, och det var Malin som vann! :D Man skulle svara på en fråga och frågan var 'vilket år var Måns Selmerlöw med i Idol'. Trodde ju aldrig att vi skulle vinna, men det gjorde vi!! :D Så nästa helg bär det av till Piteå!!

Woohoo! Sånt händer ju aldrig!! :P

Utslagen

Godmorgon bloggen! Jag orkade inte skriva någonting igår på kvällen, jag kände mig helt knockad. Det visade sig att jag hade 39 graders feber senare på kvällen. Idag mår jag dock bättre, lite seg i skallen och så men det beror väl på att jag sovit hur mycket som hellst sen jag kom hem igår.

Vad händer idag?

Fin-besök på jobbet

Jag har genom tiderna den västa halsbrännan jag någonsin haft, och jag har ingen samarin med mig. Jag brukar alltid ha samarin i väskan i fall att, men nu är det slut och jag har inte haft problem med halsbränna på jättelänge så jag har inte brytt mig om att lägga ner fler. Ack jag vad får ångra det nu...

Fick världens finaste besök för en stund sen här på jobbet! :D Jessika, Melvin och Klara kom förbi, och de hade ett paket med sig! Vill ni veta vad som var i?



Tänk, hur kunde de veta att deras faster behövde choklad just denna vecka!? :D

Måndag 13 Juli - 2009

Godmorgon!

Gissa hur min dag startade idag? Jo, jag försov mig igen... nu vaknade jag dock inte fullt lika sent. Slog upp ögonen 8.00 (alltså när jag börjar) och jag var på jobbet 8.30 - jag var alltså väldigt snabb. Det var inte kul att  nästan springa till jobbet i regnet och självklart regnade det som mest precis när jag gick. När jag kommit fram till jobbet så lugnade regnat ner sig... det är så typiskt! :P


En kortis

Goddagens! Har nyss ätit frukost / lunch och läst lite bloggar. Nu ska jag göra mig klar och cykla till Höjden för att leka med brorsbarnen samt att lämna tillbaka Jessis cykel som jag fick långa inatt efter att vi hade sett Harry Potter 4.

Ska skynda mig lite nu, skriver sen!
Har även en recension att komma med!

Ännu en gång

Ikväll har jag och Malin bara tagit det lugnt här på Tomtebo oh myst framför High School musial 1 och 2. Jag får aldrig nog av dessa filmer! Trean är ju bäst tycker jag men den orkade vi inte se nu... vi blev trötta.

Jag ska nog krypa ner i sängen och försöka hålla ögonen öppna så pass länge att jag hinner läsa ut Män som hatar kvinnor.Får se hur det går med det...
Har Burre här med mi för tillfället, han ska vara med mig antingen tills imorgon eftermiddag / kväll eller tills på söndag. Pappa ska hjälpa bror att köra och bära flyttlådor så då får jag leka med Burrsurr! :) Syster kommer hem från Stockholm imorgon också, ska bli kul att se vad hon har fyndat för fint i storstan! (jag har inte aaaalls några planer på att låna kläder av henne... :P).

Nää gott folk, nu ger jag upp det här och återkommer imorgon! Natti natt!

Bra recensioner

Harry Potter filmen hade premiär i New York och den får tydligen mycket lovande och positiv kritik!! :D AP skriver såhär:

"Harry Potter and the Half-Blood Prince", the sixth movie in the fantasy franchise based on J.K. Rowling's books, is the franchise's best so far, blending rich drama and easy camaraderie among the actors with the visual spectacle that until now has been the real star of the series."

Jag kan knappt bärga mig!!

Hoppas så in i H*vete

Jag läste precis en kommentar på youtube att Backstreet Boys kommer ut med ett nytt album senare i år eller tidigare nästa år! Jag hoppas sååå innerligt att det är sant! Jag trodde nästan att deras senaste album skulle vara deras sista (hemska tanke!), men nu pratas det om ett nytt album. Blir det så kommer jag vara den lyckligaste människan levande!!

---------------------------------------
Update

Ja!! Jag gick in på deras hemsida och kollade. Det stämmer!! En sjunde skiva är på väg och den kommer heta This is us!

Rolig start på dagen

Godmorgon...

Jag tror att det röda teet jag drack igår (som skulle vara bra att dricka innan man ska sova) fungerade fööör bra. Jag kom nämligen NYSS till jobbet - och vanligtvis börjar jag ju 8.00.
Jag visste redan när jag slog upp ögonen att jag hade försovit mig, varför känner man alltid på sig sånt? Det gör iallafall jag jämt... alltid när jag försover mig (vilket är SÄLLAN nu vill jag bara påpeka) så vet jag innan jag öppnar ögonen att jag har sovit för länge. Precis när jag svär som finast över min tabbe så ringer det på dörren. Jag kastar på mig lite kläder och springer för att öppna. Haha, där står en av IT-snubbarna från mitt jobb. :P Han hade tydligen också försovit sig och vaknat bara 10 minuter tidigare.

Gissa vad jag fick höra det första jag hörde när jag kom hit? Joo, det retades ju liiite om att jag och IT-killen som försov sig försov oss samtidigt. Det kom lite pikar om "Meeen undra vaaaarför ni försov er samtidigt då!?!? hi hi". Ska påpekas att denna kille också e den yngre av IT-snubbarna, så de äldre retas och kommer med kommentarer. Haha. Fick nyss höra: "Ni vet ju att de inte kommer sluta retas, ni kommer ju få höra om detta minst en vecka frammåt".

Inte lätt alla gånger...

Myskväll med mig själv

Tjenis! Jag har inte uppdaterat någonting idag just av den anledningen att det inte finns någonting att uppdatera om. :P Det händer inte så mycket för mig på dagarna och jag vet inte vad jag ska sktiva om.
Den här dagen har även den varit lugn och rätt tråkig. Suttit på jobbet hela dagen och när jag kom hem gjorde jag lite mat snabbt och satte mig för att se Arkiv X. Sen sov jag en timme ungefär och efter det tittade jag på Unga mödrar.

Jag har haft det mysigt och bra ikväll! Jag gjorde lite te och kröp upp i soffan för att läsa en stund, och gissa om jag fastnade!? Har suttit och läst nu i 1 timme och 40 minuter konstant och jag vill bara fortsätta i det oändliga känns det som! Läser ju Män som hatar kvinnor just nu och oj oj vad det är bra. Men vill bara veta hur hela tjottaloo-historien slutar! Jag var nu tyvär tvungen att pausa mitt läsande och laga lite mat så jag har nåt att äta till lunch imorgon, men så fort det är klart ska jag sätta mig och läsa igen.


Såhär mysigt har jag det på Tomtebo just nu:
Rött te som ska vara bra innan man ska sova, en underbart bra bok och en mysig filt! Kan det bli bättre?

Till Jessi

Jag har lunch från 11.30 imrgon och en timme frammåt! Du är aå välkommen! :)

Harry Potter 2 och 3

Nu har jag och Jessi sett Harry Potter 2 och 3. Wunderbart! :D Klockan är mycket så jag ska genast göra mig klar och hoppa i säng.

Natti natt

Ost och kex

Nu ska jag börja gå hemmåt! Ska gå förbi Ålidhems centrum och köpa lite ost och kex som jag kan smaska på ikväll när jag och Jessi tittar på Harry Potter #2! :D

Skriver sen!
Puss

Värme-nalle

Nu sitter jag återigen på jobbet, men dock lyser solen så humöret är på topp iallafall! :) Jag, som hade hört att det skulle regna i stort sätt hela veckan, blev väldigt glad imorse när jag vaknade och insåg att solen var på väg att titta fram mellan molnen.

Slösurfar runt mest för tillfället. Hitta en väldigt fin sak från coolstuff.se som jag gärna skulle vilja krama på:


Nallen Henry

Henry är fylld med vete, han är alltså en värmekudde i nalle-format! Han fungerar likadant - du kan antingen värma honom i micron eller i ugnen. Visst blir man sugen på att kramas!?

Inga bilder idag

Nu ska jag krypa i säng och läsa i 20 minuter innan Paradise hotel börjar, och när det är slut ska jag sova sova sova!

Jag glömde min mobilsladd (som man kopplar in i datorn, USB) på jobbet! :( Jag som ville lägga in bilder idaaag! Aja, får bli imorrn istället.

Natti natt!
Puss

Harry Potter and the half-blood prince premiären

Harry Potter and the half-blood prince hade äntligen sin premiär i London idag. Som jag har längtat och suktat efter denna film, och väntan har varit alldeles för lång. Jag skiter fan i uttrycket "Den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge"... jag har fan väntat för länge nu! Har näst intill abstinens!!

Tur att jag är så lyckligt lottad att jag ska gå på premiären den 15 juli - bara åtta dagar kvar!! :D



Regnet öste ner även i London denna dag!

Jag måste säga att Rupert Grint (Ron) var väldigt stilig i sin svarta kostym. Han vann överlägset över Daniel Radcliffe (Harry) den här gången!

Bilden är tagen från posh24.com

Tråkiga inlägg

Herrejävlar vad det har regnat idag!! Var inte så kul att gå till och från jobbet kan jag ju säga.

Har egentligen inte så mycket att säga just nu. Dagen har varit slapp och det har inte hänt särskillt mycket. Jag käkade middag framför Arkiv X när jag kom hem och sedan tog jag ett bd frö jag var så jävla frusen. Det var inte varmt på jobbet idag... Efter det har jag bara suttit och degat framför TV'n och tittat lite på Gordon Ramsy. I love him!

Aja, skriver senare om jag har nåt roligare att komma med! :P

I wanna feel the water on my skin

Godmorgon alla solstrålar i spöregnet! Vad händer och vad sker?

Jag kom nyss till jobbet och jag känner mig på rätt bra humör. Men dock var det inte så att motivationen flödade imorse när jag vaknade och kollade ut genom fönstret. Sen när det gick upp för mig att jag skulle gå till jobbet i detta regn blev jag inte direkt mer peppad. Men vad gör man? Så jag letade fram ett stort paraply och började vandra. Det tog ungefär 30 minuter att gå, men då vet jag inte om jag tog den bästa vägen. Sitter nu här och dricker kaffe och mår ganska gott. Det enda jag har att gnälla över är att jag är blöt om sockarna! :P

Nu ska jag se om jag kan hitta på någonting vettigt att göra!
Ha det toppen!

Ska jag strunta i Arkiv X? Hemska tanke...

Jag sitter fortfarande i soffan... Sitter och grubblar över om jag ska orka se Arkiv X inatt, jag vill ju egentligen inte missa det!! Pär visade iof mig hur man spelade in på tv'n där uppe så jag kan ju kanske spela in det om jag lyckas komma ihåg hur mNan gjorde. Då kan jag se det imorrn istället!
Paradise Hotel börjar inte heller förren 00.30, vet inte om jag ska orka se det... vill ju absolut inte försova mig imorrn. Börjar även bli lite trött och tanken på att lägga mig i sängen för att läsa istället lockar en del.

En grej som John påminnde mig om idag! haha, jag och Malin tröffade ju Plexus från Gladiatorerna i Sundsvall! :D Liiite nöjd jag var!! Ringde John ENBART flr att berätta det! Haha, fick skaka hand med honom också!! :D

Nää, nu ska jag gå och se om jag fattar hur inspelningen fungerar och sedan ska jag krypa i säng!
Nattinatt

På Tomtebo

Nu har jag flyttat in på Tomtebo, jävligt härligt!! Har nyss käkat middag (rester som mamma hade lämnat åt mig) här framför tv'n. Det är ganska coolt, sitter i soffan med TV'n som dataskärm, det blir ganska så stort vill jag lova. Jag har dock inte riktigt lärt mig hantera tangentbordet än så jag blir lite irriterad. :P

Nu ska jag nog tappa upp bubbelbadkaret och sätta mig där med en god bok och bara njuuuta!
Puss hejsvejs

Från Sundsvall

Halloj!

Tänkte lägga upp lite bilder från i helgen, tyvär tog jag inte så många... :/


Jag i en bil innan vi gick in på området. Vi hittade några roliga Ume-grabbar som hade bilen


Malin i bilen, tyvär en suddig bild :/


Haha, morgonen efter medan vi väntade på bussen tillbaka.
Någon hade haft tråkigt och roat sig med att leka "Välta bil"


Har några fler bilder, men det är annat folk med på dem och jag vet inte om det skulle uppskattas om jag la upp dem här på bloggen. Så jag tar inga risker !

Första dagen på jobbet

Morrn, morrn!
Sitter nu på jobbet (sommarjobbet) SLU och har precis druckit kaffe. Just nu mår jag ganska gott men mitt humör var inte fullt lika bra tidigare denna morgon. Skulle ta bussen som gick utanför mig till universitetet... Den ska gå 7.22 och jag var där i tid innan den skulle gå. Efter ett tag kommer bussen som går åt det motsatta hållet, busschaffören va snäll och stanna för att meddela att den andra chaffören tydligen måste ha kört som en galning för när han körde från Vasaplan så var bussen jag nu stod och väntade på där - alltså mycket tidigare än den skulle vara där!! Jävla bussar.
Så jag hade inget annat val än att börja traska. Det är ju inte såå jävla långt, men det tar ändå ca 30 minuter och gå och jag ville ju inte komma försent första dagen så jag fick pinna på.

Kom iallafall hit precis i tid, dock kommer jag inte in med min inloggning vilket irriterar mig EN DEL. Vi hade problem med det redan när jag var för att lära mig vad jag ska göra i sommar, men eftersom att jag inte var anställd då utan blir anställd från och med idag så antog vi att det borde gå och komma in nu när jag har börjat jobba, Men tydligen inte. Drygt som fan.


Slitna krigare

Hemma nu och ska stupa i säng, inte mycket sömn har det blivit... Var tvungen att gå in och kolla hur mycket pengar jag har kvar så då passar jag på att skriva några rader.

Vi har haft en bra helg, men några upp och nergångar!

Skriver mer imorrn, då börjar jag jobba!
Nattinatt

Snart åker vi!

Nu har jag packat klart, har säkert glönt nåt! Men jag har även en tendens att alltid packa föör mycket, ska jag vara borta två dagar så packar jag så det ser ut som om jag ska vara borta i två månader! Haha

Jag har resfeber som fan... och jag ska till Sundsvall! :P Eller vi ska till Malins stuga i Ullånger och sedan imorrn tar vi bussen till Sundsvall och gatufesten!

Nää. nu ska jag kolla packningen en gång till och sedan ska jag gå till Malin!

Ha en bra helg allihopa så höres vi på söndag igen!
Puss

Hej och hå

Idag har jag en del att stå i så jag hinner inte sitta här hur länge som hellst! Jag ska gå in till stan och hämta ut våra biljetter, hinna en sväng och kolla på kläder (måste se om jag hittar nåt snyggt att ha på mig imorrn) och sedan gå på systemet. När jag är klar med stan måste jag hem och packa allt, städa undan lite och diska. Det är verkligen kaaaaos här inne nu.

Sen i eftermiddag bär det iväg!! :D Så skönt att komma iväg från umeå en sväng!

Nu måste jag skynda mig lite

X-files och Jack Black

Nu är det natt här hemma, ska upp någolunda tidigt imorrn och packa allt och hämta ut våra biljetter till Sundsvalls gatufest!
Arkiv X avsnittet inatt var rätt bra och ganska roligt, Jack Black var med! Haha, han ver ju betydligt yngre vill jag lova men såg typ exakt likadan ut ändå. Lite smalare var han väl och hade längre hår men annars var det inte stor skillnad från nu. :P

Natti natt

På stranden med Stina

Hallå hallå!
Det blev en islatte idag precis som jag ville, men jag fick fan springa runt för att hitta ett ställe som sålde det! Stressad var jag också för Stina skulle komma och hämta mig vid Frasses. Gick till Starz sist och där hade dom det, tack och lov! Så jag fick min efterlängade islatte och ja, de var goda! Efter det åkte vi ut till Täfte och stranden och stekte oss, riktigt riktigt skönt var det. Bror + familj var där också så jag fick träffa och mysa med dem! :)
Vi gjorde årets första dopp i halvet också, vi var modiga som fan! Stina har tydligen inte badat i svenskt hav på tre år och för mig är det väl två år sedan jag badade i svenskt hav sist. Första omgången vi skulle i vattnet klarade vi bara av att doppa oss till knäna sen gick vi upp och stekte igen, haha! Tillslut insåg vi att vi var ju tvugna att doppa oss, alla småbarn simmade ju som galningar! Så vi doppade oss och när man väl var nere i vattnet var det riktigt varmt, så vi simmade runt som små fiskar... (nog för att vi blev trötta efter några få meters simtag men, haha).

Sedan fortsatte vi steka oss ett bra tag, riktigt riktigt skönt! Nu har jag fan till och med fått färg på benen, och det är inte någonting jag brukar lyckas med sådär jättelätt! Solen i täfte, den är bra! :D

Idag är jag fan uppe med tuppen

Morrn morrn! Gissa vad? Idag var jag vaken ännu tidigare... redan klockan 10! :D

Idag ska jag träffa lilla Stina! :) Får se vad vi hittar på. Kan säga att jag är väldigt sugen på att prova på en is-latte så det kanske blir en sådan idag. Jag måste även börja packa och planera vad jag ska ha med mig och på mig tills på lördag i Sundsvall. Vet inte än om det blir imorgon vi åker eller om vi åker på lördag, det för Malin bestämma... för mig spelar det ingen roll alls.

Varmt och skönt idag också!

Sommaren är räddad

Insåg nu när jag såg nattens Arkiv X att jag visst bara hade sett första avsnittet av säsong 3. Hade inte sett det här avsnittet!! Ååh, kommer jag vara lycklig varje natt resten av sommaren! :D

Nu ska jag krypa i säng, börjar bli trött nu ... Nattinatt

En liten lista

  1. pocket/inbunden - Inbunden, men ska man släpa med sig böckerna är pocket bra
  2. tjock/tunn - Beror på hur bra boken är :P
  3. översatt/originalspråk – Läser oftast överstatta böcker
  4. svenskt/utländskt - Blir mest utländska böcker
  5. Lindgren/Lagerlöf - Lindgren!! Underbara historier! (Har dock knappt läst nåt av Lagerlöf så kan inte uttala mig)
  6. soffan/sängen - Har ingen soffa så, sängen. Sedan läser jag bäst och mest innan jag somnar och då är man ju redan i sängen.
  7. kväll/dag - På kvällen, innan jag somnar
  8. deckare/kärlek - Kärlek, deckare faller mig inte helt rätt på tungan
  9. fakta/fiktion - Fiktion
  10. lära/njuta - Njuta, men jag klagar ju inte om jag får njuta och lära samtidigt!
  11. framsida/baksida - Baksidan, det är inte alltid framsidan alls stämmer med innehållet i boken
  12. låna/köpa - Köpa!! Jag jobbar ju på att skapa mitt egna bibliotek
  13. läsa/lyssna - Läsa, klarar inte av ljudböcker. Ljudböcker är riktiga sömnpiller för mig
  14. manlig/kvinnlig - Jag läser mest av kvinnliga författare
  15. en åt gången/flera på gång - Läser normalt två böcker åt gången.

Ännu en dag på landet

Jag har spenderat ännu en dag i Byn, tredje dagen i rad nu! Det är så skönt att åka ut dit och bara slappa, på landet!! Började med att jag, bror, jessika och brorsbarnen skulle åka på stranden och bada. Precis när vi kommer dit öppnar sig himlen och det börjar ösregna så det var bara att packa ihop igen och gå upp till bilen. (tur så hade vi inte ens hunnit packa upp nåt och satt oss). Då tänkte vi att vi sätter oss på Cafét och fikar tills regnet upphör och sedan skulle vi åka tillbaka till stranden, men då var det STÄNGT så det sket sig även det. Då bestämde de sig för att åka hem igen. Jag som skulle grilla i Byn nu på kvällen stannade hos pappa, satte mig på balkongen och läste en bok.

Mmm, jordgubbar!

Jag, syster och pappa åkte iväg och kollade på en stuga. Den var riktigt mysig men det verkade vara en del jobb på den. Haha, för när pappa kände på bastudörren för att se om den var öppen så LOSSNADE hela jäävla dörren! Vi höll på att dö av skratt! hahaha
Sedan blev det grillning i grillstugan med en del av gänget. Rätt mysigt och trevligt att hitta på någonting med folket utan att alkoholen måste vara inblandad, det har en tendens att vi mest ses i sådanna tillställningar annars! :P Det var en söt bortsprungen hund som ville vara med och grilla. Han var rejält hungrig, skitig och hade sår på knäna... stackarn! Men han ville vara med och var social, hade halsband och så. Hoppas han hittar hem! Ska nog ringa polisen imorgon och meddela om den.

Grillning





Halvårsrapport

Tydligen brukar olika bokbloggar komma med en halvårsrapport om hur många böcker de har läst. Jag har sett två rapporter och både dem hade varit uppe i över 50 böcker. Kan ju säga att riktigt så lång är inte min lista än... haha :P.

Men här får ni rapporten iallafall:

Antal lästa böcker: 17
Kvinnliga författare: 14
Manliga författare: 3
Svenska böcker: 1 bok skriven av en svensk författare
Utländska böcker: 16 böker skrivna av utländska författare

Arkiv X, säsong 3

Haha, jag som var så glad över att säsong 3 av Arkiv X skulle börja sändas inatt för jag trodde att jag inte sett det. Jag och Erik började ju se från säsong ett på serien och jag trodde att vi bara hade hunnit se två säsonger... Men nu när jag sett första avsnittet inser jag ju att jag sett det. Men nu här i skrivande stund kommer jag ihåg att jag och Erik pratade om hur långt vi hade sett på det och kom fram till att vi inte hade sett hela säsong tre, vi hade börjat se den men inte sett hela. Vad bra!! :D

Gud vad det blixtrar och dundrar utanför!! Regnet var välbehövligt iallafall, så varmt som det varit på senaste tiden!

RSS 2.0