Beslut att fatta

Tjohopp bloggen! Nu har jag äntligen fått tummen ur och ansökt om studiemedel, har försökt göra dte tidigare men då har inte kursen gått att hitta på CSN och jag har inte haft pengar på mobilen för att kunna ringa till kundtjänst. Idag fyllde jag dock på mobilen och fick hjälp av en trevlig kvinna i andra änden. Så nu kommer jag ha pengar medans jag pluggar, det är ju bra! :P

Ska åka till Byn ikväll, pappa ska hämta mig. Innan vi åker dit ska vi en sväng på systemet så att jag har någonting att dricka i helgen! Jag är sjukt taggad! :)
Jag har dock lite problem i hur jag ska göra imorgon... Jag jobbar ju under dagen i Byn, har fått erbjudande att stanna på middag hos bror + familj och sedan sova över där och att de sedan kör in mig till stan igen på lördagen. Problemet med det är att jag inte vet hur jag ska få tiden att räcka till på lördag, ifall jag ska hem då och göra mig i ordning här eller om jag ska ta med mig alla sakerna till Byn och göra mig iordning där och sedan åka direkt till Jessi.

Jag får klura lite...

Bokcitat 4

"When I was seventeen, my life changed forever...
I'm fifty-seven years old, but even now I remember everything from that year,
down to the smallest details.
I relive that year often in my mind, bringing it back to life,
and I realize that when I do, I always feel a strange combination of sadness and joy...
This is my story: I promise to leave nothing out.
First you will smile, and then you will cry - don't say you haven't been warned..."


Ur A walk to remember av Nicholas Sparks

Inför Halloween

Idag har jag varit på stan med Maria och shoppat inför helgen! :) Det var dock inte lika kul när jag kollade bankkontot när jag kom hem igen... helvete vad pengar rinner iväg fort alltså... suck! Aja, man lever bara en gång...Här är iallafall det som inhandlades, vet inte om det syns så bra... min blixt är galen och bländar allt och alla. Det är : En hårspray (stoort hår på lördag är tanken), strumpbyxor, vitt puder, en kamm att tuppera håret med, tänder, en puff att sminka ut pudret med, rakhyvlar och gel.

Som sagt, satan vad pengarna rann iväg... Men är taggad som tusan på helgen och jag vill att det ska bli lyckat! Jag hoppas jag får min utstyrsel att bli som jag har tänkt det, brukar väl oftast inte bli så men. :P Jag ska göra mitt bästa!

Mammutjägarna

Nu har jag läst ut Mammutjägarna av Jean M. Auel, herreguud vad lång den var. Gissar att resterande böcker kommer vara ungefär lika långa... om inte längre?

Jag gillar dessa böcker och jag tycker om att följa Ayla och hennes liv, men ibland blir det lite för mycket. Tycker att Auel upprepar sig en hel himla massa rätt ofta och förklarar saker som hon redan har förklarat tidigare. Irriterar mig även på förållandet mellan Ayla och Jondalar... men det är inte riktigt samma sak som att jag irriterar mig på författaren. Eller är det kanske ungefär samma... för det är också en massa upprepningar hit och dit. Ayla och Jondalar velar hit och dit och vågar inte ta steg fram eller tillbaka. Prata med varandra istället så blir det inte missförstånd, hur svårt är det? haha... skämt och sido. Tycker dock att Auel tjatar sönder deras kärlek till varandra en hel del och upprepar saker som man som läsare redan vet och förstår, det är lite irriterande. Böckerna kanske hade kunnar bli liiite kortare om hon skippat massa sånt.

Lästa:Kvar att läsa:

Varmt idag

Hallojsan! Jag tog mig ut idag! :) Gick först in mot stan för jag tänkte köpa lite accessoarer till halloween nu i helgen, men då var tyvär butiken stängd. Jag höll på att stupa av värmeslag (hade tagit en alldeles för varm jacka) så jag estämde mig för att strunta i resten av inköpen (hårspray osv) och ta det någon annan dag. Gick hem, bytte jacka och vandrade vidare och handlade mat.
Så nu för första gången på några veckor finns det faktiskt mat här hemma, inte illa alls! :D

Annars har jag bara slöat idag. Ska nu fortsätta jobba på min julklappsönskelista :D
Puss

Äntligen löning!!!

Imorgon kommer äntligen lönen! :D

Jag ska inte bara sitta inne här i lägenheten och uggla imorrn, får jag inte jobba ska jag ta mig ut ändå. Måste gå och handla men det går så fort... känner att jag behöver en längre utevistelse. Ta en promenad kanske är en bra idé? Det bästa skulle ju vara ifall de ringde och behövde mig på förskolan. För då tar jag mig upp i tid pluss att jag är tvungen att vara ute. Förstå mig inte fel nu, det är skönt att vara ute när jag väl är ute... men problemet är att ta mig genom dörren. Tanken på att vara ute är inte lika kul, det är som om jag inte kommer ihåg från gång till gång att det egentligen är rätt skönt med lite frisk luft.

Nää, jag ska ta mig ut imorrn!
Nu ska jag krypa ner under täcker och kolla på CSI innan jag ska skörda mina hallon och blåbär på farmen! :)
Puss

Önskelista?

En lugn och skön dag idag, håller just nu på att tvätta. Annars har jag inte gjort mycket... läst, sett på CSI, promenerat till OK och köpt fil. Funderar nu på att lägga mig och läsa igen. Jag har nämligen inte sååå himla mycket kvar av evighetsboken och jag börjar bli ganska sugen på att läsa ut den och få börja på en ny.

Fick en begäran av min bror och Jessika att jag skulle skriva ner en önskelista över julklappar... det kanske jag kan sätta mig och göra. Vad vill jag ha då? Böcker, böcker massa massa böcker. Ska bara komma på vilka böcker jag vill ha! Sen kanske jag kan komma på någonting annat än böcker, för att göra det lite mer spännande än att veta att jag bara kommer få böcker! :P

Jag återkommer!

Recension: När ingen annan ser - Duncan Fairhurst

När ingen annan ser
Orginaltitel: Our little secret
Författare: Duncan Fairhurst
Utgivningsår: 2007
Förlag: Pocketförlaget
Första meningen: "Om han hade varit ensam den dagen hade jag nog dödat honom."


"EN SANN BERÄTTELSE om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin far.

Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen far.

Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlar inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak.
Han anmäler sin far för sexuellt utnyttjande av barn.

Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv."

Nu var det ett tag sedan jag läste ut den här boken, men jag ska göra mitt bästa för att minnas vad jag hade för tankar och känslor runt den.

Det första ord som dyker upp i mitt huvud är: "vidrig", pappan alltså. Hur kan man? Med sitt eget barn? Hur kan man överhuvudtaget göra någonting sådant mot en annan människa? Men just det som gör detta extra vidrigt är just att det är Duncans pappa som utsätter honom för de sexuella övergreppen.

Barn litar till 100% på sina föräldrar, det är föräldrarna som ska lära och visa sina barn vad som är rätt och fel. Därför förstår inte Duncan att det som utspelar sig i badrummet varje kväll tillsammans med sin pappa är fel. Han tror att det är helt normalt och någonting alla barn gör tillsammans med sin pappa, det är ju det pappa säget till honom och får honom att tro. Duncans pappa säger också att det är en sak som alla gör, men som ingen pratar om... på så sätt får han lille Duncan att hålla tyst om övergreppen.

Det är bara så vidrigt, jag blir upprörd och förbannad!

Sämst på uppdateringar

Min uppdatering har varit sämst, jag vet! Det beror främst på att jag inte har någonting att skriva om.

I fredags hade vi en jätterolig hemmafest hos John! Den var inte planerad som en hemmafest utan planen var att vi skulle gå ut, men så blev det inte och det är jag glad för! Kvällen blev jättelyckad och jag hade riktigt roligt! Tyvär tog jag inga roliga bilder som jag kan lägga upp för att göra inlägget lite roligare... jag ska fan börja fota mer!!

Jag har en bokrecension som har legat och väntat på mit jääättelänge som jag borde ta och skriva. Får se om det blir av ikväll!
Puss

Trötter

God morgon!

Är liite trött just för tillfället. De ringde från förskolan för ett tag sedan och undrade om jag kunde jobba, så nu är jag uppe och är nyduschad och ska snart gå till bussen. Bussen går 07.55. Jag gick ju inte och la mig tidigast inatt heller så det kommer nog bli en lång dag... jag har stängningen också.

Men, jag är glad för det för jag får ju jobba! :D
Hoppas alla får en bra dag!
Puss

Ryan Gosling

Är i Byn och är barnvakt till brorsbarnen, som just nu sover så sött båda två! :) Jag sitter och halvt tittar på en film på 6an, min favorit Ryan Gosling har huvudrollen! :D Jag missade dock nästan en hel timme av filmen, vilket gör att jag inte följer med så mycket i den, får ta och se om den någon annan gång.

Funderar på att titta på Brottskod: Försvunnen försvunnen eller CSI eller nåt! :)

   
 

Så duktig!! Och ett pluss är att han är sjukt het också! ;)


Duktig flicka

Haha, alltså JAG och bussar... gick ju inte alls någon buss från stan 12.20 som jag trodde. Det är tydlgen bara på sommaren den går, jag som tyckte att jag kollat så JÄVLA noga att den visst skulle gå. Bussen gick iställer 12.50, alltså den tid då jag skulle vara hos tandläkaren. Tur att jag har en snäll pappa som körde från Täfte och hämtade mig och körde mig till Sävar.

Det gick över förväntan hos Tandis. Hade inte min ordinarie tandläkare utan en kvinna som var myyycket snällare än min vanliga :P. Jag tyckte genast om henne och hon var glad och hade humor. Hon berömde mig till och med och tyckte att jag hade fina tänder! haha! Beövde inte laga någonting heller, duktig jag är! Hon gav mig också cred för att jag slutat snusa!! :D

Hann inte käka frukost imorse och fick inte äta en timme efter tandläkaren, nu har äntligen denna timme gått och jag ska försöka få i mig nåt käk. Är jäääättehungrig!!

Puss


Tandläkaren

Snart ska jag ta bussen mot Sävar och tandläkaren, jag vill inte!! Jag gillar inte min tandläkare och hon tjatar alltid om mina sväljövningar (som jag aldrig gör och aldrig kommer att göra) och denna jävla tandtråd. Jag kommer säkert ha massa hål i tänderna också som de vill laga och då kommer det bli dyyyrt. Fyfan.

Satan vad tiden runnit iväg, måste gå till bussen!
Puss

Jag kanske fyndar? :)

Just nu är jag ganska glad!! :) Här på jobbet finns det en bokhylla med massa böcker som anställda på avdelningen har ägt och tagit med hit så att man kan låna böcker av varndra. Det är som ett litet bibliotek nästan! Jag brukar fördriva tid ibland med att gå igenom hyllan, jag har nog rätt stor koll på vilka böcker som som finns där nu. MEN... Idag på lunchen gick jag dit igen mest för att fördriva tid (jag gillar ju även att bara stå och titta på böcker. Knäpp? Ja! haha). Hittade då en bok jag verkligen vill ha!! Ficktjuven av Sarah Waters! Det står inte vem som är ägaren av den, men när alla kommer tillbaka från konferensen ska jag forska lite och se ifall jag kan få köpa boken för en liten summa.
Jag menar, har personen tagit HIT boken och låter den ligga här och vem som hellst kan låna den så är han/hon kanske inte så rädd om den?

Så håll tummarna att boken inte har så jättemycket värde för personen i fråga!! :D


Jag vill ha!!

Är det inte typiskt att just nu, när jag inte har några pengar alls så är det världens hörstrea på Adlibris!? Har bara varit inne snabbt och kollat på rean än så länge men har redan hittat flera böcker jag vill ha!! :(

- Visst finns det gudar i Alabama -  Joshilyn Jackson (POCKET) = 19 kr!!

- Harry Potter och dödsrelikerna - J.K Rowling (INBUNDEN) = 25 kr!!
(Vill även ha denna på engelska. Den finns inbunden för endast 59 kr)

- Kärleken är dödens motsats - Roberto Saviano (INBUNDEN) = 49 kr!!

Dessa tre är böcker jag har vetat rätt länge att jag vill ha hemma i min bokhylla, sedan hittade jag ju även flera nya böcker som jag gärna skulle kunna klicka hem:

- En god människa - Nick Hornby = 19 kr!!

-
Kamelonten - Jules Hardy = 19 kr!!

Detta var några av de böcker jag är sugen på att klicka hem, tyvär går ju inte det... Men jag vill, jag vill, jag vill!! haha...


Försökte igen

På jobber igen. Jag försov mig litegrann imorse så jag var tvungen att cykla hit, och sen i tisdags så vet vi ju vad jag tycker om att cykla. Idag höll jag dock inte på dö utan tog det lite lugnt så jag kan andas för tillfället :P.

Jag är ensam här på avdelningen än men jag gissar att jobb-polaren dyker upp snart.

Hoppas jag och alla andra får en bra dag!

Varför gör vi inte alltid sådär? Vi kan ju!!

Jaa, varför? Jag syftar nu på fotbollen om det är någon som undrar. Vilken bra match vi gjorde idag, jag är riktigt stolt över alla... över alla förutom Zlatan. Jag brukar se mig själv som den som alltid försvarar Zlatan inför massa kritik och jag tror alltid på att han både kan och vill. Kan det vet vi ju i och för sig att han gör, men ofta får han kritik för att han inte gör särskillt mycket på planen och att viljan kanske inte finns där.

Jag kan säga såhär, ikväll kändes det som att han inte ville, han såg så jävla omotiverad ut. Sen, visst, han hade ont i knät, visst var det så? Men inte gjorde han särskillt mycket av värde överhuvudtaget under matchen och nykomlingarna Berg, Safari och Elm spelade grymt mycket bättre enligt mig. Framför allt underbarnet Berg!! Jag tror och hoppas att han kommer utvecklas enormt och lyckas han med det kommer han bli en av landslagets nyckelspelare i framtiden. Sen vill jag att Elm ska få cred också, han sprang, kämpade och hade en vilja av stål! Jag tyckte att han gjorde en riktigt bra insats!

Nu är ju jag ingen expert på fotboll, men det här var några av mina tankar kring och rint matchen.

Jävligt, jävligt kul att kungen av alla OLOF MELLBERG fick göra två mål i sin sista match med landslaget! Vad ska vi göra nu utan vår stora, stadiga viking framför målvakten? Mellberg kommer bli otroligt saknad!


Men om jag inte vill?

Jag fick finbesök idag på jobbet, tyvär for dom för en stund sedan. Kan ni gissa vilka det var? Mina favoriiiter Jessika, Melvin och Klara! Melvin käkade lunch med mig och det var mycket roligare än att äta ensam! :)

Dom ringde från tandläkaren nyss... buuhuu, jag ska dit på LÖRDAG (kul!?) för en undersökning. Hur ska jag ha råd med det? Jag vet att jag kommer behöva laga hål, vilket jag har hört kostar skjortan. Samtidigt är det ju bra att jag gör en koll och lagar tänderna så det inte blir jätteilla och ännu syrare. Fyfan för tandläkaren alltså. Är inte rädd men nu när man är vuxen och ansvarig är det så förbannat dyyyrt!!

Fikarast nu! Ska gå och färga tänderna bruna med hjälp av en god kopp kaffe!
Puss


Pappersarbete

Idag har jag slitit håårt, faktiskt! Fixat med massa papper, sen blev det fel (inte mitt fel att det blev fel) så vi fick börja sortera om alla papper och göra om en hel jävla massa. Men det var rätt produktivt och ganska roligt trots att det blev fel, jag fick känna mig viktig och det är ju alltid kul! :)

Snart är det dags för mig att kliva upp på monstermaskinen och trampa hemmåt. Börjar bli hungrig också, undrar vad vi ska käka till middag... syrran skulle till sångpedagogen så det blir en lite senare middag, måste nog ta en macka när jag kommer hem så jag inte hinner svälta ihjäl innan hon är hemma igen.

Hmmhmm, jag vet inte riktigt när jag slutar.. lite av ett problem! :P Vill ju inte jobba över samtidigt som jag inte vill dra hem för tidigt. Haha, nää men snart börjar jag nog rulla.

Puss

Monstermaskin

Godmorgon!

Sitter nu på jobbet och har precis haft fikarast. Det är väldigt tomt här på avdelningen, det är bara jag och en annan kille kvar. Resten är på kurs.

Jag cyklade hit imorse och jag insåg ännu en gång att jag hatar verkligen att cykla!! Det är typ det drygaste som finns, att gå är ju så mycket behagligare! Alltid när man cyklar blir man helt jävla slut, jag har inte kunnat andas ordentligt sen jag kom fram till jobbet och jag har haft en hosta som vägrar försvinna. Nää, jag har ingen kondis, haha, men skit samma. Jag blir alltid så fruktansvärt förbannad varje gång jag måste använda den där tvåhjulade monster"maskinen". Man ska promenera helt enkelt!


Massa jobb i veckan

Imorgon och fram tills torsdag är det jobb på SLU som gäller för min del och jag ser fram emot det! :) För tillfället är jag hos mamma och jag ska fortsätta vara här och bo här undertinden jag jobbar. Skönt med lite större space!

Jag kommer nog att uppdatera lite mer dessa dagar när jag ändå kommer att sitta med en dator framför näsan hela dagarna.
Nu ska jag läsa! Puss

Grey's Anatomy, säsong fyra

Nu har jag sett klart Grey's Anatomy säsong fyra... och jag vill ha meeer!! :) Mer, mer, mer!!! Men jag får hålla mig... ett litet tag iallafall! Jag har åttonde säsongen av CSI här hemma som jag lånat av Jessika som jag kan trösta mig med. Är så sugen på att börja se det, förra säsongen slutade ju så jääävla spännande att jag trodde jag skulle bli galen. :P Serier är så jävla beroendeframkallande...

Tror att det är dags för mig att lägga mig och läsa en stund snart. Om jag vill läsa ut den här boken någongång i år kanske det är dags att jag börjar ta tag i läsningen lite mer. Känns som om jag varit lite lat när det gäller just det på senaste tiden tyvär, varför vet jag inte... jag gillar det ju? Om jag ska gissa så tror jag att det är den förbannade TV'n som har tagit upp mycket av läs-tiden... illa!


Vi vill så jävla gärna!

VM-drömmen är så långt borta... Just nu tvivlar jag starkt på att vi kommer ta oss dit, det känns som om uppförsbacken är allt för stor... Och det är inte ens våra egna ben som ska försöka bära oss dit!

Nu kan vi bara hålla tummarna och hoppas!


Ska till Tomtebo

Goddag! Jag ska snart göra mig klar och ta en buss till Tomtebo, hem till mamma. Jag ska äta middag med syster och hennes kompis och sedan blir det att se fotbollen där. Ska sova över där också så att jag slipper ta en buss hem sent inatt.
Jag är grymt taggad på matchen mot Danmark ikväll!! Vi måste ju bara vinna, jag kommer gå och gräva ner mig någonstans om vi inte gör det. Mina nerver kommer fan inte att klara av detta!

Nu ska jag göra mig i ordning!
Puss

Instängd

Hejsan! Hoppas allt är bra med alla! Med mig är det bara bra, funderar på att gå och lägga mig snart.

Jag har varit hos Jessica ikväll och sett på Idol och sjungit Singstar! :) Helt rätt tjej som åkte ut ur Idol tyckte jag, vad tyckte ni? Jag har aldrig riktigt fastnat för henne och mest tyckt att hon verkar lite uppsnoffsig. Calle var söööt och bra som vanligt trots att han tappade texten. Det är inte första gången han tappar texten heller, vilket gör mig lite orolig. Han kommer nog inte komma undan med det så himla länge om det fortsätter. Funderar lite på vad det beror på... om det är för att han är så nervös och därigenom får hjärnsläpp eller om det är för att han inte övar tillräckligt på låten. Jag tror på det förstnämnda men man vet ju aldrig. Sööööt och smyghet är han iallafall och jag skulle mest bara vilja äta upp honom!! ;)

Haha, måste bara berätta vad jag lyckades med tidigare ikväll... jag blev inlåst i källaren!! Jag var och duschade och en av mina grannar var där nere för att hämta någonting. När han gick upp igen stängde han källardörren. När jag skulle gå upp en stund senare hade låset fastnat och det gick verkligen inte att rubba. Så jag satt där i ca en halvtimme innan jag fick tag på mamma som ringde först till hyresvärden och sedan till min granne. Grannen var som tur var hemma och kunde komma och släppa ut mig! :P Det var lite komiskt tyckte jag, tur att jag har kommit över min klaustrofobi! haha

Nu är det natt!

This is us

Hejsan!! Nuuu är jag tillbaka hemma i stan igen och det som gjorde mig mest glad när jag kom hem var att det inte alls var så stökigt i lägenheten som jag trott att det var. Det var ju till och med ganska rent, hur hade jag fått för mig att det var stökigt? Haha, glad blev jag iallafall! :P Blir nog att dammsuga litegrann imorgon iallafall men jag behöver inte plocka upp massa saker som ligger och skräpar.

Nu till det roliga jag ville berätta med den här inlägget egentligen:
Backstreet boys släppte sitt nya album, This is us, i onsdags och nu ligger den uppe på Spotify!! Har hunnit med att lyssna igenom den en gång nu ikväll men har ännu inte fått någon uppfattning om vad jag tycker om den. Måste lyssna igenom den några gånger... sedan återkommer jag väl med lite betyg! :) Jag är iallafall glaaaad att den äntligen är här och snart ska jag ha skivan här hemma har jag bestämt!!


Det officiella skivomslaget!

Imorrn bär det av hemmåt

Jag är fortfarande kvar i Täfte, det blir så att jag stannar tills imorgon! Vi har nyss sett på en Wallander film och ätit korv med bröd, inte illa!

Imorgon blir det dock att åka hem till stan! Åker in med bror någon gång under dagen, borde verkligen städa och dammsuga litegrann när jag kommer hem! Kan inte säga att jag är särskillt taggad...

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa litegrann!
Nattinatt

Onsdag 7/10 - 2009

Tjosan! Är barnvakt till Klara för tillfället och just nu sover hon sött. Ikväll åker jag tillbaka in till stan igen men jag måste säga att det har varit skönt att ha fått vila upp mig här på landet i några dagar. Vill tacka min bror och Jessika för gästvänligheten! :)

Nu ska jag slänga mig framför ett avsnitt av Without a trace (eller Brottskod: Försvunnen som det heter på svenska).

Puuuss

Stackars lilla Klara

Jag är kvar i Byn! Det var tänkt att jag skulle pssa barnen idag på dagen så att bror och Jessika skulle kunna uträtta lite ärenden. Men det blev inte riktigt som vi tänkt...
Lilla Klara mådde inte fullt så bra igår och var lite dålig i magen, men alla andra mådde bra. Sedan när vi skulle se på film under kvällen började jag må jättekonstigt och fick ont i magen. Såå, det slutade med att jag sprang och spydde hela natten och det blev inte många timmars sömn. Lilla Klara och jag åkte på magsjuka...

Idag mår jag dock bättre och har inte spytt någonting. Får inte ner så mycket föda men jag mår inte dåligt eller så. Det är mer synd om prinsessan Klara som fortfarande idag verkar ha de väldgt jobbigt och ont i magen. Stackars lilltjejen!
Jag tänkte på en sak inatt när jag mådde så jäävla illa och inte "vågade" somna. Jag kände mig som om jag blev sådär 15 år yngre och ville mest av allt krypa upp i pappas famn. Och om jag som är 21 år tycker att det är så ångestframkallande och jobbigt (och börjar gråta!) över lite magsjuka... tänk då på Klara!? Då tyckte jag ännu mer synd om henne. Hon kan ju inte berätta för någon vad som är fel, hon kan inte berätta om hon har ont i magen eller mår illa eller om hon bara är allmänt ledsen! Då tyckte jag inte lika synd om mig själv längre.

Nu ska jag gå och se om jag får i mig lite fil! :)
Höres sen!

Som en tupp

Hej! Jag är fortfarande kvar i byn, har haft en riktig mysig helg med Jessika och barnen! Vi har inte gjort mycket, mest myst med barnen och sett på tv. Skööönt, precis som en helg ska vara.

Senare är det dags för mig att åka hem, får se vad som händer då. Malin var sugen på en promenad men får se vilken tid jag är hemma. Får se hur aktiv och kreativ jag orkar vara :P, ha promenarat mycket idag.
Imorse var jag faktiskt vaken klockan 7!! Klev upp och gick med Jessika och Melvin till dagis. Så jag har varit uppe tidigt på morgonen när jag bott här. I lördags var jag vaken vid 9, igår vid 8 och som jag sa idag vid 7. Det ni!! :D

Nu ska jag jobba vidare på farmen sen läsa bloggar! :) Skriver när jag är hemma igen!

En dag i byn

Godmorgon! Jag har varit vaken i en och en halv timme och hunnit med att käka frukost och mysa med brorsbarnen! Snart ska vi gå på promenad runt byn, ska gå och leka i en lekpark! :D

Nu ska jag ta på mig varma kläder!
Puss

En helg i byn

Tjenis! Sitter hos pappa, jag börjar jobba om 45 minuter så jag försöker döda tid. Har varit här sedan 10.30, duschat, ätit mackor och nu gör jag ingenting... läst alla bloggar jag förljer, skördat min farm och sått mer... Det är bara blogga kvar som jag gör just nu.

Ska gå och fixa frillan snart och sedan slänga mig framför tv'n och se om det finns någonting att glo på!

Bor i Täfte i helgen! Blir middag med pappa idag och sedan mys med brorsbarnen heeela helgen! :) Bror är borta så jag ska umgås med Jessika!

Ha en bra dag!
Puss

Jag vill också gå på Nallefest...

Halloj! Jag borde sova, jobba imorrn! Vill bara berätta lite om min dag!

Kom till förskolan vid 8.30, då satt barnen och ritade flaggor - väldigt duktiga om jag får skryta om dom!:) Det visade sig att vi skulle ha månads-kalas idag för barnen som fyllt år i September, och kalas är ju alltid roligt!! Barnen var hur spralliga och ivriga som hellst över kalaset och vi fick glass med varma hallon där runt 9.30 - 10, det tackar man ju inte nej till även fast man är "fröken" :P.!
Vi fick brev från Nallarna där de berättade att vi är inbjudna på en Nallefest! Alla barnen får då ta med sig ett gosedjur var. GISSA OM JAG VILL JOBBA DEN DAGEN!? Det känns taskigt att hoppas att någon blir sjuk, men jag VILL verkligen vara med på Nallefesten. Har redan bestämt vilket gosedjur jag ska ta med mig ifall jag får jobba....

Till lunch var det hamburgare vilket också godtogs med glädje av både barn och personal! Sedan var vi ute en stund, när vi gick in anordnade vissa av barnen en egen Nallefest som jag fick gå på. Det var lite långdraget med den läängsta sagan i världshistorien, men det var roligt! Det är så kul att se barnen i kreativa lekar och studera hur de löser saker och ting och bara hänga med på allt de kommer på! Fantasi så det heter duga! :D

Eftersom att jag jobbar imorrn ska jag försöka komma mig i säng snart!
Natti natt!


Är lite för irriterad för att komma på rubriker just nu

Godmorgon! Sitter och pimplar kaffe... var så sjukt trött imorse när jag vakna. Det gick verkligen inte att somna inatt eftersom att jag var ju inte trött. Har ju mig själv att skylla som sagt :P. Nu känner jag mig dock lite piggare efter lite frukost och kaffe i magen!

Jobbar länge idag, enda fram till 17.15... låång dag!
Nu ska jag börja borsta tänderna och se till att jag ser ut som en människa innan jag går så att jag inte skrämmer livet ur barnen! :P

Ha en bra dag! Puss

New moon affischer

Nu är jag i Täfte, borde försöka sova snart men är inte ett dugg trött. Ska försöka lägga mig och läsa så att jag iallafall vilar kroppen.

Läste på posh24.com att dom affischerna till nya New moon filmen har släppts nu!! :) Tänkte visa er en av dom:

 


Ooh, vad taggad jag blir!! Nu är det inte allt för länge kvar innan filmen kommer på bio, jag väntar med spänning!! :D


RSS 2.0