Mammor är bra ibland! :)

Min mamma är ganska söt ibland! :P Ringde henne tidigare idag för att höra om hon hade några värktabletter som jag kunde få mot min jävla mensvärk. Hon svarade inte, så jag gick på apoteket och köpte alvedon. Sen när jag hade kommit hem ringde hon upp och frågade vad jag hade velat så jag förklarade att det var lugnt nu för jag hade köpt alvedon. Men då tyckte ju mamma att alvedon e ju inte alls bra. Ipren är mycket bättre! Och hon sa att hon kunde åka förbi hemms hos mig och ge det till mig.
Så när hon kom hade hon med sig en jävla massa som kan vara bra när man har ont, haha:
Ipren, muffins, chips, nyponsoppa, riskakor, philadelphia ost, en färdigstekt kotlett (haha) och tonfisk.

Så nu har jag mumsat i mig en middag bestående av kotletten och pasta, till efterrätt blir det en smarrig muffins! :)

Jag ska strax hoppa i duschen. Ska se melodifestivalen med Malin ikväll! :D Jag hoppas att Agnes låt är bra!!

Puss&kram

Skynda på

ojoj brottom, brottom! Ska möta Emma om 15 minuter utanför hennes jobb, sen ska vi springa på apoteket! Hon har bara 45 minuters lunch och ska väl hinna käka också antar jag, så jag borde inte va sen! :P

Ha en toppendag!

Sovit

Jag har sovit i stort sätt sen jag kom hem fram tills nu, mådde inte alls bra när jag kom hem och min värkande mage tog död på mig. Så jag svalde mina sista två alvedon och hoppade i säng.
Har precis ätit upp min sista choklad nu så jag hoppas jag kan sova snart, för imorrn ska jag köpa mer choklad och gå till mamma för att sno fler värktabletter.

Skulle nu i skrivande stund gå och hämta multivitamindryck och när jag öppnar kylen ser jag att paketet har läckt. Tur så har allt runnit ner i ena lådan som står längst ner (salladslådan?) så jag kunde bara hålla ur den och skölja. Inte allt för jobbigt som tur va. Hade det varit värre hade jag typ börjat grina.. haha! :P

Ont ont ont!

Tack och bock!

Dr Phil!

Just nu plågas jag av en hemsk jävla mensvärk! Har legat i soffan och sett på Dr Phil halsovandes. Om tjugo minuter går min buss till stan så jag ska väl se så att jag har med mig allt, vill inte missa bussen! :P

Skriver sen!

Norshörnings sången

Halloj! Nu är jobbdagen över och den har varit toppen, förutom missödet imorse då! :P Det var ganska lite barn där idag så det gjorde inte så mycket att jag kom så sent.
När jag kom dit satt de och hade storsjung i rörelserummet och sedan dess har jag haft samma låt på hjärnan heeela dagen:

En norshörning kom in och gav mig en puss
Jag flög upp i luften som en bumullstuss
En norshörning kom in och gav mig en puss
Oj vilka klumpiga pussar

Klapp, stamp, kram och puss
Klapp, stamp kram och puss
Klapp stamp kram och puss
Oj vilka klumpiga pussar


Haha, den jättesöt! :)

Ska käka middag med pappsen här och sen blir det att åka hem till stan och umgås lite med Malin. Vi hade funderat på att gå ut ikväll men ingen av oss kände peppen direkt så vi ska väl bara vara hemma och umgås istället. :)

Försovit mig

Jävla satans helvete.. jag har försovit mig idag. Jag vaknade samtidigt som bussen jag skulle sitta på åkte. Jag som börjar 9.00 måste vänta på nästa buss som går 10.00 och kommer då komma in en och en halv timme försent. Kul!? Jävla satans skit! Knasiga är att jag skämtade med en igår om hur drygt det skulle va om jag försov mig eftersom att jag måste vänta så länge på nästa buss... ska aldrig mer skämta om sådant!

Nu ska jag kasta mig i duschen iallafall, för fredagssnygg tänker jag vara - försovning eller inte!

Sista för kvällen

Jag vet att jag tjatar på om American Idol HELA tiden, men jag måste bara säga: AMERICAN IDOL!!! :D
Har precis vilka tre första som gick vidare till final, och jag kan bara säga YES! Jag är nöjd! Nu gäller det bara att se vilka tre från nästa grupp som går vidare. Jag har även det avsnittet här hemma på datorn och jag skulle ljuga om jag sa att det inte lockade att se det nu, men jag ska upp och jobba imorrn. Pluss att jag är rätt trött efter mina ynka två timmars sömn inatt.

Har tänkt hinna upp i tid för att göra mig lite fredagsfin imorrn. Kanske inte har nämn det men vi har ju en ruggit snygg förskolelärare som jobbar på förskolan (han är paxad till Jessi), men paxad eller inte kan det kännas bra att han någongång får se att jag inte jämt ser ut som helvetet själv, som jag så fint förklarade det för Emma. ;) Det är inte direkt så att jag klär upp mig när jag ska dit och jobba, har nästan jämt glasögon och uppsatt hår och är allmänt skabbig. Haha, men imorrn är det ju fredag och allt. Jag kan ju anstränga mig nog till att iallafall ta på mig linserna och lägga på lite maskara! :P

Nu blir det till att försöka ta mig in på Bloglovin igen, det strejkade nyss. Sen ska jag borsta tänderna och hoppa i säng!
Nattinatt!

Jag gillar inte räkningar...

Nu är jag hemma och ska nu äntligen sätta mig och slappna av framför American idol innan jag somnar gott. Åkte med bussen som gick 20.20 från byn och efter det gick jag direkt och handlade. Det kostar att leva alltså, fy fan! Hej då flera hundra spänn på Coop. När jag kom hem betalade jag monsterräkningen från telia som jag har haft över mig i över en månad nu, hej då ännu flera hundra.

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av käre bittra Simon Cowel när han dödar unga människors drömmar om att bli kända och rika samtidigt som jag ska njuta av en Marabou Amigo!

Puss

Happily never after

Dagen på förskolan var bra! :D Dagarna går så mycket fortare nu när det är så ljust ute, när de sa att jag kunde gå hem tänkte jag "Va!? är klockan REDAN 16????". Haha, då har man roligt på jobbet! :P

När jag kommer hem ikväll ska jag gå och handla, det är väldigt tomt i kylskåpet nu.. haha! :P Sen ska jag mysa ner mig mer American Idol! Ska köpa choklad också som jag kan smaska på samtidigt - det är faktist PMS vecka nu!! :P

Backstreet Boys - Happily Never After




No, 'happily never after' that just ain't for me.
Because finally I know... I deserve better, after all
I never let another teardrop fall

En trött men glad tjej

Det var stört omöjligt för mig att somna inatt - vilket gjorde det otroligt svårt att kliva upp imorse. Jag låg alltså vaken fram till 05.00 ungefär... Efter klockan 4 slutade jag kolla på klockan, det stressade mig bara ännu mer.
Men jag tog mig upp imorse trots allt och nu sitter jag hemma hos pappa och ska gå till förskolan om en liten stund. Jag jobbar fram till 16.00.

Ikväll kommer jag äntligen att kunna se på American Idol! :D Jag har redan fått hem det ena avsnittet av TVÅ! Jag kommer ha två avsnitt att se på, hur lycklig gör inte det mig på en skala?

Nää, just nu har jag inte så mycket mer spännande att komma med faktiskt, tyvär!
Så jag önskar alla en bra dag så skriver jag när jag slutat jobba igen. :)

Lite update om BSB

Gissa om jag är en lycklig tjej nu eller vad!? :D Jag har nu ikväll upptäckt att Backstreet Boys har kommit med iallafall fem nya låtar som jag inte har hört! Alla är relativt nya och finns inte med på den senaste skivan!!
Jag har kunnat lyssna på tre av dem på youtube: Evergreen, Satellite och Sick as my secrets. Har bara lyssnat på dem en gång var än så länge så jag har ingen större uppfattning om dem än, dock gillade jag Sick as my secrets ganska mycket bara genom att ha hört den en gång! :)
Sitter nu och väntar på att youtube ska ladda upp nästa låt jag vill höra: Close my eyes. Försökte tidigare med Hologram men fick ge upp. Den låten gör de tydligen i sammarbete med Chris Brown, känns väl sådär nu efter hans misshandel av Rihanna...

Jag har bestämt vilken av böckerna som får följa med mig på bussen imorrn... bam bam baa...! Det blir: Dexters dunkla drömmar!!

Nattinatt

Vilken bok ska jag välja?

Jag är så trött, jag sitter verkligen här och tvingar mig själv att inte gå och lägga mig. Somnar jag nu kommer jag bara vakna om några timmar igen. Varför är jag trött nu egentligen? Jag sov ju fan till 14.00 idag, helt galet.

Msn funkar återigen inte, väldigt irriterande.

Det jag ska ta och göra nu strax är att välja en ny bussbok så att jag har någonting att läsa imorrnbitti på väg till jobbet. Det borde vara en pocketbok för de är lättast att släpa på. Sedan får det inte vara en allt för "tungläst" bok, om ni förstår vad jag menar. Inte för jobbig för själen och hjärtat att läsa. Ska se vad jag har att välja på...

- Och när sommaren är slut? - Danielle Steel. I och för sig en inbunden bok men den är inte alls tjock.

- Hollywoodfruar - Jackie Collins. En pocket, dock ganska tjock. Jag tror kanske att den här är för rolig eller för bra att ha som bussbok.

- Lasermannen - Gellert Tamas. Även denna är en pocket, dock ganska tjock. Men den ligger bra till i tävlingen om att få åka med mig på bussen imorrn.

- Bombyx - Anne Rambach. Har egentligen inte så stor koll på om denna bok ska vara bra eller inte. Jag fick den av kvinnan som bokbloggar för Expressen när hon hade någon slags tävling. Tror att den kan vara ganska svårläst, har fått för mig det iallafall.

- Dexters dunkla drömmar - Jeff Lindsay. Boken som tv serien Dexter är baserad på. Tror att detta kommer vara en ganska lättläst bok och eftersom att jag har sett första säsongen av serien behöver jag inte vara jättekoncentrerad för att hänga med. Och det kan ju vara bra när man åker buss tidigt på morgonen.

Nu ska jag överväga mina beslut, återkommer med resultatet! ;)

Onsdag 25/2 - 2009

Goddagens! Jag sov alldeles för länge idag, inte alls bra. Jag hade ställt klockan på 10 men vaknade inte.
Nu sitter jag här, dricker kaffe och äter apelsin. :) Ska snart duscha och sen ska jag försöka hinna mig ut i solen en sväng innan den försvinner.

Annars idag händer det nog inte så mycket vad jag vet. En lugn och skön dag alltså... :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan hoppa i duschen! Pusshejs

Hjärtans fröjd

Jag sitter fortfarande uppe, det är bara jag och min Magdie som är ute och ugglar på msn! :) Jag har försökt bli allmänbildad och har suttit och hoppat runt på Wikipedia! Haha, vet dock inte om jag har lärt mig någonting.
Jag har även kollat upp saker om min framtid, nu börjar stora planer smidas i min hjärna igen! Jag vill, jag vill, jag vill!

Har även läst ut boken som jag lånade av Malin igår, Hjärtans fröjd av Per Nilsson. Först tyckte jag att den var sorglig och fick ont i hjärtat i ett stycke när jag läste den. Eller ja, den är rätt sorglig större delen av den. Det förstår man redan från början. Men sen, hopp! Jag gillar hopp!

Jag vill så gärna se American Idol nu, jag har nästan abstinens!!! Haha, besatt tjej? Måste fixa det någonstan... I och för sig ska jag ju till byn och jobba på torsdag, då kan jag kanske fixa hem det. Jag kanske klarar av att vänta till på torsdag? :P

Nää, nu blir det nog till att hoppa i säng för min del. Jag var ju uppe tidigt imorse så jag e ganska trött för ovanlighetens skull! :)

Nattinatt!

Den rätte för Rosing

Nu har jag och mamma sett på Den rätte för Rosing, så sjukt pinsamt ändå!! :P

Ska gå hemmåt nu, skriver senare!
Puss

Mina fynd

Tänkte visa upp här vad jag fyndade idag på bokrean idag! Jag kan ju säga att jag är extremt jävla nöjd med ett av fynden och det var av en ren slump att jag hittade den, det var Jessi som hittade den åt mig! ;) Tack tack!



- Den femte sanningen - Doris Lessing. Både tror, och fick höra av Jessi, att denna kan vara lite tungläst. Men jag har velat läsa den och just eftersom att den va så galet nedsatt i pris så va jag tvungen att köpa den!

- Nu vill jag sjunga milda sånger - Linda Olsson. Även denna fanns med på min boklista. Jag stod och valde lite mellan denna, Svampkungens son och En sorts kärlek. Den blev denna och jag ångrar inte valet!

- Roswell High, Inkräktaren - Melinda Metz.  Åååh, som jag har letat!! Detta var dagens fynd som jag berättade om! tack Jessi för att du hittade den. Jag har varit på nätet och letat överallt men den finns inte någonstans. Går att beställa från USA men inte inom Sverige, så ni kan ju förstå min lycka! Boken innan denna, den fjärde boken i serien, slutade så himla spännande.. så nu vill jag bara börja läsa!

- Smuts - Katarina Wennstam. Den här var också med och tävlade när jag stod och valde. Finns även den med på boklistan så jag har velat läsa den här ett tag. Jag har läst två böcker av henne tidigare, Flickan och skulden och En riktig våldtäksman.

Snart ska jag gå till mamma och fika rulltårta och se på Den rätte för Rosing. Hoppas ni har en bra kväll! :)

Fyndat har jag gjort

Nu har jag varit på bokrean, hela tre timmar gick jag runt och spanade på böcker. Hör och hämpna, jag var vaken 8.20 och var på Åkerbloms klockan 09.00! Det ni! :P
Jag hittade fyra godbitar som fick följa med mig hem, hade fler som jag ville ha men ekonomin tillät inte det tyvär. Visar bilder på dem och berättar vilka böcker jag fyndat när jag kommer hem, för jag sitter hos mamma nu. Gick hit för att hämta mobilsladden till datorn som syrran hade lånat.

När jag kommer hem ska jag städa och sen laga mig nå mat, börjar bli riktigt hungrig. Tror att det får bli pasta till lunch. Jag har även en film som jag vill se klart som jag började se igår.


Ha en bra dag i solen gott folk! Höres sen!

Imorgon är det dags!

Imorgonbitti är det bokrean som gäller för mig och Jessi! :D Kan knappt vänta, så snart blir det dags för mig att hoppa i säng så att jag tar mig upp!
Jag satt en stund och arbetade på en lista med böcker som jag skulle vilja ha, men insåg efter ett tag att det kanske kommer vara så fullt med folk och massa olika böcker att den där listan kommer vara onödig. Kommer nog ändå inte ha tid att titta på den, så jag kom fram till att hittar jag en bok jag vill ha då köper jag den.. vare sig den finns på listan eller inte! :P
Umeborna som är på bokrean imorrn får passa sig, för här kommer jag!!!
 
Malin hade med sig en bok till mig som hon frågade om jag ville låna, jag började smått läsa ur den nu. Verkar passa bra in på allt vi diskuterat den senaste tiden. Handlar om den första kärleken.

Nä, nu är det verkligen dags att hoppa i säng! Jag ska orka slå mig fram imorrn om det behövs! ;)
Nattinatt

Jävla msn

Jag får inte mitt msn att funka, det totalvägrar och jag vet inte varför!! Jag blir så hilma frustrerad!! Det funkade fint tidigare idag, jag satt och prata med JohnJohn och precis när han erbjuder sig köra hem till mig med senare American Idol avsnittet så att jag kan se det ikväll... då dör det! Jag kan inte svara honom och säga att "det får du gärna göra, jag är hemma!!" Nu har jag testat allt, men det funderar fortfarande inte. Jag loggas in, sen loggas jag direkt ut igen.
Jag har inga pengar på mobilen så jag kan inte heller höra av mig till honom den vägen och säga att jag är hemma. Så nu, tack vara mitt fitt-jävla-internet, får jag inte se American idol ikväll... Gissa på en skala hur förbannad jag är!?

Så vad jag gör ikväll vet jag inte, ska väl se en film eller nåt om jag hittar någon som jag vill se. Har precis läst en stund och det slutade med att jag somnade, för ovanlighetens skull! ;)

Malin var förbi här idag och jag färgande håret på henne, det blev rött! :P Men jag tycker inte det blev så farligt rött, mer rödbrunt... jag gillade ändå färgen, jag skulle vilja ha den! Kan ju säga att Malin var inte fullt lika nöjd...

Jaja, ska se om jag tar mig in på msn via webbmessenger istället! Önska mig lycka till!

Jag har hittat min favorit

Alltså, jag kan inte säga det för mycket: American Idol!!!!! Finns det nåt bättre!? Haha, ja.. kanske melodifestivalen ligger där och tävlar om förstaplatsen men, förutom det finns det fan inte mycket som kan slå mitt American Idol! Det är såå mycket bättre än svenska idol.. så himla stor klass-skillnad!
Jag har redan hittat min favorit, visst det kan fortfarande ändras.. men just nu hejar jag på honom! Han är 28 år, verkar hur gullig och fin som hellst, rätt söt. Sen dog hans fru i cancer nyligen. Fyra veckor innan idoluttagningen dog hon, så American Idol var som hans räddning på nåt sätt. Stackars människa! Sen är han GRYM också, sjukt duktig!!! Ska se om jag hittar en bild på honom.

Här är han, Danny!!


Imorgon kommer kanske Malin hit, då ska jag färga håret på henne.. får se hur det går! ;) Annars händer det inte så mycket, ta det luugnt bara. Ska gå till mamma och se om jag kan ladda hem fler American Idol avsnitt, tror att det har kommit flera som jag inte har!! :D

Nu ska jag läsa en stund, sen ska jag sova! :) Nattinatt!

Massa födelsedagar

Nu är jag äntligen hemma efter en hel dag av fika. Känns som om jag inte gjort annat än ätit idag, fy fan vad jag är mätt!! Men, det var ju gott! :)
Hos Linda såg vi Sex and the city filmen, och trots att jag inte sett serien tyckte jag att den var riktigt bra. Jag har ju dock läst boken så lite insatt är jag väl! ;P

Det jag ska göra härnäst är att jag ska läsa lite bloggar och sen ska jag se det där American Idol avsnittet som jag har velat se sen förra helgen typ. Det har bara inte blivit av att jag har sett det, men ikväll!!! Och jag är så peppad!

Skriver kanske senare om jag hittar på nåt spännande! :P

Melodifestivalen del 3

Kom hem för en liten stund sedan, har varit och fikat hemma hos Malin med tjejerna. Vi såg även melodifestivalen och spelade spel! :)
Melodifestivalen: EMD va KUNG! Deras låt var skön, och den blev bättre andra gången man hörde den också! Jag tror att jag kommer digga den till max när den spelas på Schlagerdansgolvet!
Sen fine, Molly's låt var väl gullig och fin och sådär, men hur leds börjar man inte bli på Plings låtar? Alla låtar hon skriver är ju likadana med olika melodier... Znark. Jag tycke då att BWO skulle gått vidare direkt och Molly till andra chansen istället.

Men jag såg dock inte min käre bror på bild (han satt på parkettplats den lilla tönten :P), men jag såg hans fina skylt! :D

Imorrn ska jag först iväg på dagen med pappsen och kanske syrran på födelsedagsfika hos min farbror, känns lite konstigt eftersom att vi i stort sätt aldrig träffar han och hans sambo. Kan ju säga att vi inte direkt gillar dem heller. Men vi ska dit iallafall, mest för att va snälla.
Sen på kvällen blir det mer födelsedagsfika med tjejerna, nu ska vi fira Linda som fyllt 20! Grattis till henne! :D Hela denna helg kommer bli en stor fika, haha! :)

Jag har även kommit på ikväll, efter att ha spelat När och fjärran spelet, att jag ska bli allmänbildad (vet inte ens om jag stavade rätt nu, haha). Så jag ska börja hänga på Wikipedia och lära mig allt möjligt onödigt vetande! :P

Tänkte lägga upp en bild här, men det tog år och dagar så jag orkade inte

Blod, svett och dreggel

Det var inte alls så tokigt att titta på halvnakna grabbar som slogs idag, men dock hann vi inte se han som vi egentligen var där för att se. Malin var tvungen att gå hem och förbereda tårtan innan hennes familj skulle komma på fika. Men det var roligare än jag trott att det skulle vara. Blod och grejer! Halvnakna, svettiga, unga killar som pucklar på varandra... kan det bli bättre? Haha... :P
Ikväll är det vi tjejers tur att hälsa på och fira Malin, innan dess ska jag och Emma ut och käka någonstans. Jag har egentligen inte råd, men va fan... man lever bara en gång! :P

Jag tror jag ska ta en powernap innan jag ska träffa Emma också, är sjukt trött. Sov inte så mycket inatt... av någon konstig anledning? ;)...
Så, om jag ska vara en snäll flicka ikväll och vara social borde jag vila en stund.

Heja EMD ikväll!

Halvnakna grabbar på shemat!

Nu är jag hemma igen och ska snart hoppa i säng. Morgondagens shema är fullsmockat! Först ska jag och Malin kolla på halvnakna killar som slåss, sen måste jag på stan en sväng och sedan på kvällen är det fika med spel och melodifestivalen hos Malin, för att fira att hon har fyllt år! :)

Aja, nattinatt!
Pöss

Hos Malin

Halloj, nu sitter jag hos Malin och pratar om allt och ingenting. Vi har sett en film ikväll, The Aviator, med Leonardo Dicaprio i huvudrollen. Vi har även bakat muffins som blev riktigt goda! :)

När jag kommer hem ska jag se American Idol avsnittet som väntar på mig, jag missade ju att se det igår eftersom att jag somnade så pass tidigt. Så det ska jag titta på och sen ska jag kanske sova om jag kan.
Imorrn ska jag och Malin iväg och kolla på halvnakna killar som slåss, visst låter det läckert? ;) Sen måste jag springa på stan en sväng.

Jaja, nu ska jag sluta skriva för jag kan inte skriva och prata samtidigt, tyvär. Haha!

Skriver kanske när jag är hemma om jag får igång internet!
Puss

Bakning

Snart ska jag och Malin åka och handla, vi ska baka ikväll! :) Det kommer bli kul, det är mysigt att baka!
Riktigt vad vi ska baka är jag inte riktigt säker på, muffins blir det iallafall... sen om det blir nåt mer vet jag inte, tårta kanske?

Vill lägga in en fin bild på en tårta, men har ingen

Vad hittar ni på ikväll då?

Recension: Vingklippt ängel - Berny Pålsson

Vingklippt ängel
Författare: Berny Pålsson
Utgivningsår: 2005
Förlag: Månpocket

" I en självbiografi som inte liknar någon annan får vi följa en ung flickas liv på olika
behandlingshem och sjukhus med  vaga och varierande diagnoser av psykisk sjukdom.
Vingklippt ängel lämnar ingen oberörd. Med ett vackert och egensinnigt språk berättar Berny Pålsson skoningslöst och naket om främlingsskap, missbruk, blodets makt och om hur det är att leva i en svart saga.
Hennes väg till tillfrisknanade är full av raseri och livskraft."

När jag började läsa Vingklippt ängel var det tänkt att jag skulle ha den som bussbok. Att jag bara skulle läsa den på bussen och när jag är hemma skulle jag läsa Shantaram. Så blev det inte riktigt. Jag läste den även när jag var hemma, så fort jag hade dötid att spendera satt jag med näsan ner i boken. Varken ville eller kunde riktigt sluta läsa.

Berny, eller Bernadette som hon egentligen heter, kommer från en kaotisk familj där pappan är alkoholist och mamman är djupt deprimerad. När hon är tolv år börjar hon höra röster och får självmordstankar.
Det är början på en lång hård kamp mot demonerna.

Det enda som kan lindra hennes ångest och kan få demonerna att tystna för en liten stund är blod. Hon är beroende av att skära sig, utan det så tar ångesten över. Tillslut är både hennes armar och ben täckta av stora, hemska ärr.
Större delen av hennes liv har bestått av självplågeri, till och med sex använder hon som ett sätt att straffa och plåga sig själv.

Jag visste  hela tiden att hon skulle överleva och bli bättre, men när hon är som mest nere i sin deprission kan jag omöjligt se hur hon ska ta sig upp ur det. Vart skulle hon hitta kraften?
Men hon lyckas, det är inte lätt, men sakta börjar det bli lite bättre och ljusglimtarna i hennes annars ständiga mörker blir fler. Hon har sina vänner, sin änglafamilj, som hon kallar dem och det är mycket tack vare dem hon orkar.
Men hon är stark själv också, och hennes styrka imponerar på mig trots att mitt liv är så långt ifrån hennes. Jag kan omöjligt sätta mig in i hennes situation och jag kan omöjligt förstå hur svårt det är, trots det imponerar hon på mig.

Alla psykhem hon åker in och ut ifrån skrämmer mig riktigt. Tänk att bli inlåst sådär? Hur överlever man det?
Fast för Berny är det tvärt om, hur överlever man därute? Hur överlever man där ute bland DenGråMassan som hon kallar "oss vanliga dödliga". Hon har levt insom psykets väggar så pass länge, trots att hon bara är i tonåren, att hon tvivlar på att hon klarar av att leva ett normalt liv. Men hon kämpar för att nå dit en dag.

Jag kunde dock känna ibland att det var rätt mycket upprepningar boken igenom, men förutom det så var det en bra bok! Jag vill genast börja läsa hennes andra bok: Känn pulsen slå

Fredag 20/2 - 2009

Herregud, vad jag har sovit mycket! Jag tror att jag somnade rint 19.00- 19.30 igår med kläderna på när jag låg och läste. Vaknade sedan 01.30 av det var jättevarmt, så jag klev upp, drack vatten och borstade tänderna. La mig sedan igen, trodde ju aldrig att jag skulle lyckas somna om. Men jodå, somnade om och vaknade senda nu imorse runt 07.00. Funderade då på att kliva upp, men valde att ligga kvar en stund. Måste även då ha somnat om för jag vaknade nyss, 11.30. Hur länge har inte jag sovit!? Jag har ju sovit sisådär ca 15 - 16 timmar, sliten tjej? Haha, men skönt var det!

Ikväll ska jag vara med Malin, vi ska baka tårtor. Annars tror jag att det blir ganska lugnt. Blir iallafall en nykter helg, för vi ska ut nästa helg och så dåligt som jag mådde förra helgen kan det vara bra med en vit helg emellan. :P

Nu ska jag gå till OK och köpa en liten förpackning med mjölk så jag kan njuta av mitt kaffe idag!

Ha en bra dag!

Grattis Malin 21 år!

Nu sitter jag hos pappa och väntar på bussen som ska ta mig hem.
Idag på förskolan hade vi skattjakt! :) Vi fick en flaskpost i måndags av piraterna som meddelade att det var skattjakt på torsdag (idag) och alla som vågade fick vara med. Jag skulle egentligen inte jobba idag så jag tyckte det va lite trist att jag skulle missa det. :P Men nu fick jag ju jobba iallafall! :D Barnen var helt lyriska, det var så kul att se! Gissa vad skatten var för någonting? Joo, choklad-guld pengar!

Idag fyller Malin 21 år! Grattis till henne! :D Hoppas hon har haft en bra fördelsedags hittills! Ska ta och ringa henne snart och höra om hon är hemma så jag kan titta förbi hos hennes på hemvägen.

Har alla haft en bra dag?

Platespotting

Ikväll har jag inte gjort någonting särskillt. Låg och läste men var nära på att somna så jag fick ge upp det. Sen såg jag en film som var riktigt bra, Shackles hette den. Jag har lånat den av Malin! :)
Efter det har jag suttit här och bråkat lite med mitt internet. Läst lite bloggar och samtidigt som sidorna till bloggarna jobbade med att ladda upp (det tog år och dagar) läste jag litegrann ur Vingklippt ängel.

Imorgon jobbar jag mellan 9 och 15. Det ska tydligen bli svinkallt imorgon så jag ser ju inte fram emot av att vakna tidigt och gå till bussen i kylan vid 08.00. Förhoppningsvis är det så kallt att vi slipper vara ute med barnen överhuvudtaget. :P

Jag har börjat med Platespotting leken igen och idag tog jag två nummer! Två nummer på samma dag, det ni! 004 och 005! Nog för att jag redan visste att 005 står utanför huset, haha, så den var inte så svår.
Någon som vet var 006 står så säg till! :)

Puss och god natt!

Inget jobb idag!

Jag har sovit jättelänge idag, länge och mycket. Jag har sovit ca 12 timmar och det var skönt! Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart klä på mig för att ta en promenad till OBS. Det verkar ju vara ganska fint vänder ute! :)

Vet inte riktigt vad det är jag behöver handla... Nå bröd iallafall, och mjölk för nu sitter jag och dricker mitt kaffe svart och det föredras inte.

Hoppas alla där ute har en bra dag!
Puss&kram

Ska jag...

Äta choklad, dricka cola och se på film?

Eller ska jag...

Äta choklad, dricka cola och spela CSI?


Tuffa beslut...

Bara att fortsätta frammåt

Allting har ju sitt slut... allting. Men jag mår konstigt nog väldigt bra och just nu känner jag ingen större sorg över det hela. Jag visste det nog innerst inne att det skulle bli så. Kanske var han min "Joel" trots allt.
Han är världsbäst, det är han... men jag tror att för mig är han nog mest världsbäst som min vän. Jag hoppas nu så in i helvete att vi inte tappar det!! Den vänskapen vi har byggt upp under alla dessa år, för tappar vi den.. DÅ dör jag! Att vi inte är pojk och flickvän känns inte allt för jobbigt, jag trodde ändå aldrig att vi skulle gifta oss och skaffa barn en vacker dag... haha! Men tappar vi vänskapen då jävlar! Men jag sa till honom, när han sa att han trodde att det skulle kännas konstigt, att skulle han börja dissa mig ger jag han en käftsmäll så att han ser mig igen! Haha, så lätt blir han inte av med mig! ;)

Kvällen kommer hittills bli lugn, jag har laddat upp med choklad och cola (ifall jag skulle mått sämre än vad jag nu gör) och har även lånat en film av Malin som jag är sugen på att se. Allra bäst hade det varit med American Idol men de avsnitten såg jag ju igår tyvär.
Jag jobbar inte imorrn och det känns ganska skönt! :)

Snabbknappen, var är den?

Hallå där, gissa om jag var pigg & kry när klockan ringde? Näää. Dock blev jag ganska så glad när jag insåg att jag inte alls måste ta bussen 7.55 utan det går ju faktiskt en 8.20 också = jag får mer tid på mig nu på morgonen och jag slipper vänta i 40 minuter innan jag börjar.

Den här dagen ska jag försöka få bortgjord så fort och så smärtfritt som möjligt. Tacka & ta emot och hoppas på en fin solig dag imorrn.

Hoppas ni får en bra dag idag iallafall! :)

Jag tar tillbaka det där

Jag kommer inte alls somna gott inatt, inte alls.

Jävla helvetes skit

American Idol is the shit!!!

Fan fan fan. Hade precis skrivit en hel del också försvann allt, skitdator!!!

Jag har precis suttit bänkad framför två avsnitt American Idol (egentligen 3 eftersom det ena avsnittet var ett dubbelavsnitt). Det är nu allt det bra och den verkliga spänningen börjar! Nu har jurryn tagut ut 36 tävlande och nu är det upp till USA som får vara kvar i tävlingen. På ett sätt är det skönt att jag inte kan vara med att rösta, för då slipper jag ha dåligt samvete ifall en favorit åker ut, men samtidigt är man ju handikappad på ett sätt. Jag kan ju inte påverka!! :P
De flesta av mina favoriter hittills tog sig vidare till live-röstningarna. Dock var den en kille jag verkligen gillade som nu tyvär åkte ut i sista momentet. :( Men men!

Jag ska som sagt upp och jobba imorrn så jag ska borsta tänderna och hoppa i säng nu! Natti natt gott folk! :D

Jag är huslig

Om två minuter ska jag hämta och hänga andra omgången tvätt och sedan ska jag krypa upp i min säng och se American Idol! Oooh vad jag längtar! Jag är dock väldigt godissugen men borde inte köpa mig nåt. Vet inte om jag ids gå ut i kylan för att skaffa mig nåt ens.
Ska koka mig en kopp te iallafall som jag kan smutta på! :) Kan kanske göra mig en knäckemacka ifall jag skulle bli allt för sugen... haha!

Nu ringde "tvättklockan".

Pöss

Jobbat idag

Halloj! Jag har ganska nyligen kommit hem, har slängt in en tvätt i maskinen och väntar nu på att pastan ska koka upp. Jag har jobbat större delen av dagen på förskolan nr 2. Det var ganska lugnt där idag, var flera som var borta. Ska även få jobba där imorrn så det blir kung! :) Dock är det jävligt kallt ute, idag hade jag tur för jag skulle gå hem precis när de skulle gå ut. Hehe, så jag slapp kylan!

Kvällen kommer bli lugn, har två American Idol avsnitt att se på så det blir nog super!

Det var allt för mig just nu, hoppas mitt internet inte krånglar sönder ikväll så att jag kan blogga fler gånger! :)

Puss

En sängfösare

Alldeles strax, när pappa sett klart på Beck, ska jag hoppa i säng /soffan och läsa en skvätt Vingklippt ängel. Just nu har jag lite svårt att hålla isär när, var och hur i boken men det kan bero på att sist jag läste några sidor var jag inte fullt så koncentrerad. Så jag får gå tillbaka några sidor så ska det nog gå bra igen. :)

Som sagt, jobba tidigt och hela dagen imorrn, Vet inte exakt när jag slutar, de visste inte det när de ringde. Kan vara 15, kan även vara runt 16, 17. Vi får väl se! :)

Nattinatt!

My baby boy!

Precis när jag skulle sätta mig och se Hairspray inser jag ju att min älskade, underbara Zac Efron är med!! Jag hade ingen som hellst aning om det innan, hur kan jag ha missat det!? Haha, så jag blev mer än glatt överraskad!! Han är så söt med sin lill lock!! :D
Om filmen vill jag bara säga: Vilket lyckopiller! Hur mysig film som hellst som jag måste skaffa hem så snart jag har några pengar över! Mys, mys, mys!



Snart kommer syrran hem från sin kvällspromenad med / till Anna och då har jag lovat att hjälpa henne med en läxa hon har. Sen blir det nog till att hoppa i säng, ska upp tiidigt för att jobba Jag börjar redan klockan 07.00. Jag känner peppen!

Film + choklad

Nu har jag precis ätit en god middag tillsammans med pappsen och lillsiz och snart ska jag sätta mig framför TV'n och kolla på Hairspray. Jag har inte sett den än och har förhoppningar på att den ska vara en ganska mysig. :)
Jag och syrran fick alla hjärtans-dag choklad av pappa idag också som jag kommer smaska på till filmen.


Ett fungerande internet!

Nu är jag hemma hos pappa, ska jobba i byn imorrn!
Kan ni förståå hur skönt det känns att sitta vid ett normalt fungerande internet!? Jag kom in på bloggen på första försöket, vilket aldrig brukar hända. Jag har försökt hemma större delen av förmiddagen utan resultat.

Melodifestivalen igår var så sjukt mycket bättre än förra helgen. Måns var mycket bättre än jag trodde han skulle vara och han förtjänade verkligen att gå till final. Jag förstår dock inte hur Lili och Sussie kunde gå vidare istället för Cookies & beans eller va de hette. Deras låt var mycket bättre.

Igår fick jag reda på en nyhet som gjorde mig så himla glad! :D Grattis grattis grattis kan jag bara säga! Gud så roligt!!! :)

Nu ska jag läsa bloggar, även det krånglade för mig hemma så jag får passa på nu. :P
Pöss

Vilken kväll

Satan vilken jävla dag idag... Mår ju inte 100 på långa vägar.

Det blev utgång med Malin och två tjejer från hennes klass igår. Jag var inte alls peppad utan grinade för jag var så jävla less och trött.. haha. Men tillslut fick jag på mig nå kläder och hittade rätt buss som skulle ta mig till åhlidhem. Detta var ju då vid 22 på kvällen och jag var fortfarande nykter.
Men när jag kom dit blev jag bjuden på en "drink" som malin blandade... haha, vi kan ju kalla den Mördardrinken. Satan så stakt. Sen fick jag en till sån innan vår taxi kom.

Väl ute hade jag jättekul trots bristen på folk på NH. Sen vet jag inte riktigt vad som hände men när vi skulle hem mådde jag så sjuuuukt dåligt. Malin kom fram till att jag skulle sova hos henne och det var nog tur det för jag mådde inte bra och kräktes sedan en massa hemma hos henne.

Idag när jag kom hem från Malin kräktes jag lite till och la mig och sov, har nu precis vaknat och fått i mig en liten skål med fil.

Ikväll är det Melodifestivalen! :D

Polisbesök... vilken dag! :)

Idag har jag jobbat på förskolan hela dagen, dagen var ganska lugn. Det kom förbi två poliser, gissa om det blev ståhej då? :P De var här för att hämta en stulen släpvagn som hittats i byn. De var jättegulliga och tog sig tid att komma in på gården för att hälsa och prata med barnen. Sen när de körde därifrån körde de iväg sakta, med blåljusen på och vi fick höra en liten snutt av sirenerna också som avslutning, det tyckte jag va gulligt!

(Stiliga karlar va de också :P)

Nu har jag precis käkat middag och ska väl kasta mig i dushen snart. Malin skulle ringa mig så jag väntar fortfarande på samtal, jag har inga pengar så jag kan inte ringa henne. Jag skulle behöva veta vad som händer ikväll riktigt.

Ha en bra fredagskväll!

Finmiddag med Jessika och busungen

Idag / ikväll har jag umgåtts och käkat middag med Jessika och Melvin! :D Blev bjuden på spagetti och köttfärssås, världigt smarrigt! :)

Imorrn ska jag upp tidigt för att åka in till byn för att jobba på dagis! :) Ska bli roligt och kan säga att det behövs just nu, måste få in lite pengar denna månad. :P

Sen vill jag påpeka för de som undrar att när jag inte kan sova om nätterna beror det inte på att jag inte är trött. Här om natten, när jag tänkte bjuda tidningsbudet på kaffe :P, hade jag legat och vridigt mig i sängen i ca 3 timmar utan att lyckats somna trots att jag var hur trött som hellst. Tillslut blev bara allt för mycket och jag var tvungen att kliva upp för att inte bli galen. Trodde huvudet typ skulle explodera.
Man känner sig ju tillslut galen när man är så trött att ögonlockan bara vill ramla ner hela tiden, men ändå lyckas man inte somna. Så jag lovar, jag går och lägger mig. Fast jag inte jobbar försöker jag kliva upp runt 10 på morgonen för att jag ska vara trött och kunna sova på kvällarna, men det är inte alltid det funkar ändå.

God natt! :)

Promenixat

Nu är jag hemma igen efter promenaden till Emma och tillbaka. Det var riktigt skönt ute, fast jag önskar att jag hade tagit på mig mössan, höll på att frysa öronen av mig!

Ska värma lite nyponsoppa strax och se ett Roswellavsnitt. Tina upp mig litegrann för jag är fortfarande frusen.

Pöss!

Vårväder?

Godmorgon! Solen skiner och det verkar vara en ganska fin dag idag! Jag har precis ätit frukost och ska snart göra mig klar för att gå till Emma i salongen och hämta mina saker. "Emma i salongen", kan bli hennes nya namn. Höhö (!?).

Nu är min kaffekopp slut och jag ska väl börja göra mig i ordning och klä på mig, vill hinna ut innan solen försvinner!

Hoppas alla får en toppendag!
Puss

Välkommen kära tidningsbud

Jag kan bara inte sova... ååh jag pallar fan inte detta!!! Jag kommer bli galen, folk kommer snart hitta mig sittandes här i min lägenhet... gungande fram och tillbaka samtidigt som jag sliter av mig håret.

Ständig huvudvärk har jag haft större delen av dagen, kännt mig illamående och trött... Jag har fortfarande huvudvärk, vad brukar hjälpa när man har huvudvärk? SÖMN! Men sömn, det får jag ju tydligen inte.

Jag blir så less

Nu kommer tidningsbudet med morgontidningarna, jag hör honom / henne samma tid varje natt... Funderar på om jag ska gå ut och hälsa någon gång. Bjuda på kaffe kanske? Haha...

Sol, sol, sol! :)

Jag vaknade idag av att lillsiz ringde och frågade om jag ville gå på stan med henne. Det var bra att hon ringde och frågade det, annars hade jag missat en fin och solig dag!
På stan fyndade jag! Jag hittade ett gulligt linne för bara 29 kronor, inte illa det! :)

Sen har jag inte gjort mycket, träffade Malin en snabbis... gick sedan hem och lagade mat. Efter maten låg jag och läste en stund och nu sitter jag här.

Blöh, så känns det just nu. Hehe...

Superhjältarna

Nu kommer jag in på bloggen men inte på msn, msn som alltid har funkat!! Gud vad störande, tur att det bara är tre dagar kvar nu!

Jag har precis sett på Superhjältarna, ganska skön film. :P
Tror att jag ska spela CSI nu och sen ska jag se på American Idol! :) Och kanske sista Supernatural om jag orkar, om jag vill vara en sådan nörd! Skulle ju kännas bättre om jag la mig och läste istället.. haha! Att läsa ger en alltid pluss i kanten.

Nää, allt från mig för tillfället!

Sov gott allesammans!

Måndag 9/2 - 2009

God morgon! Sovit ganska länge denna dag på grund av en sömnlös natt. Fick ångest igen, inte haft det på ett tag så det kändes extra jobbigt. Tankar som inte gick att mota bort. Bajsnatt!
Så nu ska jag ta mig ut och få lite frisk luft. Ska ner till stan och kolla runt, sen måste jag köpa hem mer kaffe.

Ikväll kommer syrran förbi med nutella till mig, jättesnällt! :D Annars blir väl den här dagen ganska lugn även den!

Ha en bra dag! Puss

(Är det kallt ute?)

Vill ha tillbaka mitt fungerande internet!

Alltså jag HATAR mitt internet just nu, jag vill ha tillbaka det!! Men nu är det ju inte så många dagar kvar så jag kanske överlever! Jag vet inte hur många gånger jag försökte komma in på bloggen nu innan det lyckades, internet bara dör hela tiden.

Jag har precis sett på American Idol och Supernatural! :) Jag har ett avsnitt kvar av Supernatural, sen tror jag säsongen är slut. :( Tur att American Idol precis har börjat, där finns det mycket kvar! Snart kommer jag till avsnitten från Hollywood, gallringen ("mördarveckan" även kallad!).

Imorgon ska jag ta mig till stan och inhandla JV's födelsedagspresent! Någon som kan komma med några tips om vad jag kan köpa till honom?? Skulle uppskattas innerligt!!

Nu ska jag spela lite CSI tror jag! :)

Recension: Innan jag dör - Jenny Downham

“Sextonåriga Tessa har leukemi och vet att hon ska dö.

Vad ska hon göra under de månader hon har kvar?

Hon har ju så mycket som hon inte har hunnit med.

Så hon gör upp en lista över saker hon vill göra och uppleva innan hon dör.

Högst upp på listan står att vara tillsammans med en kille.”

 

Första saken på listan är att ha sex. Tessas bästa kompis, Zoey, lovar att hjälpa henne ta sig igenom listan innan slutet. De börjar med att gå ut på en nattklubb och spanar in två killar som kommer att bli deras ”offer” för kvällen. Zoey har kondomer i väskan.

 

Bit för bit betar sig Tessa igenom listan, den ena galna saker efter den andra kan man tycka. Men tänker man efter är de inte så galna egentligen. Skulle jag veta att jag oundvikligt skulle dö skulle jag också vilja testa droger till exempel, jag skulle vilja gifta mig, resa... ja allt! Jag skulle göra allt jag möjligen skulle hinna med! Jag skulle leva mitt liv i snabbfart.

 

Även fast berättelsen är sorglig så finns ändå hoppet och humorn med enda till slutet, och det gör det hela ännu bättre. Den blir inte sådär hjälplöst tung som vissa sådanna här böcker kan bli. Att när man har läst ut den sitter man där helt tom innombords och vet inte riktigt hur man ska bete sig eller känna.

Här känner jag mig lite sorgsen, men samtidigt lite glad.

 

Sen ett stort pluss denna bok får är slutet! Gud vad jag älskar det här slutet! Man vet från början det oundvikliga, hon kommer att dö. Men slutet är så fint, beskrivet så bra att jag kan inte annat än älska det trots allt.


Himlans magsjuka

Johannes fick magsjuka och fick stanna hemma idag, typiskt! Jag som gärna ville träffa honom idag, jag ville få spöa honom i brädspel! :P Hoppas han blir frisk snart stackarn, och då inte bara för min skull.. haha! :)

Jag har precis läst ut en av böckerna och ska nu sätta mig och försöka skriva ner några rader om den. Borde kanske låta boken sjunka in litegrann innan jag skriver nåt, den var så sorgligt fin.

Annars är det en ganska vanlig söndag idag.

Melodifestivalen del 1

Jag kom in på bloggen!!! Hoppas det bara går att publicera sen också!!

Vad tyckte ni om melodifestivalen då? Jag tyckte det va ganska kassa låtar ikväll tyvär. Men det var rätt att Alcazar gick vidare, sen undrar jag ju: Vem fan röstar på Caroline Af Ugglas!?? (förutom min kära svägerska!!!)
Gud vad jag inte tål den människan, hon är ju bara så jobbig att titta på! BLÄ!

Det var roligt att träffa Maria ikväll, vi är så bra på att prata vi två.. det tar som aldrig slut! :P

Imorrn ska jag då sova läänge och sen kommer JV hit! :) Jag längtaaar!

Nattinatt!
Puss

Internet-nörd som man e

Jag har överskridit min användargräns för internet denna månad så jag kommer inte kunna blogga som jag vill. Har problem att ta mig in på internet och det enda som fungerar någolunda bra är MSN.
Så om det är ganska tyst från mig här i bloggen fem dagar framöver så är jag inte död, utan kommer bara inte ut på internet. Men den tolfte nollställs det igen och då kommer jag vara tillbaka! :D

Ikväll är det melodifestivalen och jag är peppad till max! :D Äntligen är vi där igen!!
Jag ser dock inte fram emot av att behöva se på Caroline Af Ugglas, vilken jävla dryg människa det verkar vara. Hon är så överdriven på scenen och hon verkar vara så allmänt dryg. Blä!
Men min älskade Shirley Clamp är ju med, och bara hon gör ju hela programmet ikväll!! Hoppas att hon har en bra låt ikväll och går vidare!

Nu ska jag städa undan är i lögenheten så att Maria inte blir livrädd när hon kommer hit.

Pöss

Fy satan vad kallt!

Nu är jag äntligen hemma efter en KALL dag på stan! Höll på att frysa ihjäl när jag skulle gå hem.. mina vantar är fortfarande hos emma och jag gick och bar på kassar. Hade varit och handlat mat och födelsedagspresent. Hittade ingen present till JV dock, men Melvins ettårspresent är nu inhandlad! :)

Var även förbi på mitt gamla jobb och såg deras nya lokaler ovanför Åhlens, ganska fina! :) Kul att träffa gamla chefen igen! :)

Nu lagar jag middag, pasta och pastasås, jag är jättehungrig!! Har ävan handlat grönsaker som jag ska ha till, det är amisiöst av mig. Brukar annars inte orka med grönsaker, blir så mycket mer jobb.. haha! :)

Ska man bara sitta hemma ikväll igen?

Nu jävlar!

Godmorgon! Jag tog mig INTE upp klockan 10, utan snarare 12.30. Jag e kass! Men, jag hade ju inget särskillt att kliva upp till så egentligen får jag ju sova.
Ska på stan strax och köpa födelsedagspresenter...
Jag har ingen aning om vad jag ska köpa!! Jag blir galen, jag hatar att köpa presenter. Vad vill folk haaa?? Borde försöka få bort flertalet presenter idag också så är jag bara klar med det, så slipper det hänga över mig.

Jaja, nu ska jag tvinga mig själv till duschen så jag tar mig ut någongång!

Hjärnan går på högvarv

Jävlar vilken huvudvärk jag har... för mycket tänkande av att spela CSI i två timmar kanske? :P Jag orkade inte lösa hela mordfallet utan fick pausa, jag får fortsätta imorrn.

På tal om imorrn... Vad händer? Jag har inga som hellst planer och det känns inte allt för kul att sitta hemma ensam en fredagkväll. På dagen ska jag försöka ta mig upp i tid och pallra mig in till stan, har ju fortfarande den där födelsedagspresenten att köpa.

Nu ska jag försöka motarbeta den otroligt jobbiga huvudvärken jag har med sömn eller med en bok.

Natti

Man måste vara kreativ!

Jag blev väldigt sugen på te alldeles nyss, men vet inte om jag vågar koka i vattenkokaren ifall strömmen skulle gå. Jag ids bara inte gå ner i källaren och fixa det nu. Men en sak jag VET funkar och som aldrig får strömmen att gå är kaffebryggaren. Kreativ som jag är häller jag ner vatten i den (utan filter och kaffe)... tamdamdaaaa... Jag har varmt vatten!!! Visst är jag smart ibland!? Så snart kan jag njuta av en kopp varmt gott te! Det kanske kommer smaka lite kaffe (vattnet luktade kaffe) men vad gör det, jag gillar ju kaffe! :D

Ska snart sätta mig och lösa ännu ett fall i CSI spelet.. det e som en drog!! Jag kan inte få nog! Så sjukt roligt det e! :)

Vilken jävla dag

Gissa hur jag har fördrivit min kväll? Joo, jag har sovit! Jag låg först och läste ett tag, läste litegrann ur båda böckerna jag håller på med, och sen somnade jag med boken i handen. Trött_tjej_88!
Vad ska jag göra nu då? Se en film? Se American Idol? Spela CSI?

Guud vilken seg dag detta är, men jag får ju skylla mig själv som inte gjort någonting vettigt av den. Jag önskar att jag hade High School Musical filmerna hemma, blev grymt sugen på att se dem. Det hade varit perfekt nu! Bra musik, bra film, snygg karl! (Ja han är en karl!! Han är ett år äldre än mig till och med! :P)

Jag har tagit alla bilderna jag hade på datorn i byn hit, vad mycket minnen det fanns i den datorn vill jag lova! :) Roligt att drömma sig tillbaka några år, men samtidigt lite sorligt. Och ni vet ju jag med min åldersnoja.. Jag blir ju inte yngre!! Haha! Fyy...

Hittade denna söta från stranden i byn, vill lägga upp den som avslutning!


Få tiden att gå

Nu har jag löst ännu ett CSI fall, jag e ju kung! Haha! :)

Vad händer nu då? Hur ska jag fördriva resten av kvällen? Ska börja med att se ett Roswell avsnitt nu, sen läsa en stund. Sen får jag väl se... Ring och prata med mig! :)

Vad gör man?

Blää, vad ska man göra av den här dagen då? Det händer ju oftast inte mycket en torsdag... och det verkar inte hända mycket för mig heller. Vad kan man göra en torsdag i umeå? Skulle kanske kunna gå till stan och köpa den där födelsedagspresenten, men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. Måste försöka ta mig ut iallafall, kommer bli galen om jag bara sitter här inne hela dagen.

Blää blää, har ni tråkigt får ni gärna ringa och prata med mig! :D

Ska man bli kriminalare kanske? ;)

Jag löste mordfallet i CSI tillslut, och jag behövde inte en enda ledtråd, jag e kung! :D Haha! Längtar redan till imorrn så jag kan lösa nästa fall!

Har precis sett på American Idol, det e bäääst! Men nu längtar jag tills de börjar sända från Hollywood så man får se lite talang också! Börja få sig en uppfattning om vilka som är bra och så, det är ju då det bra börjar!

Jag ska nog borsta tänderna nu och lägga mig och läsa en stund, börjar bli riktigt trött. Imorrn ska jag försöka ta mig upp när klockan ringer. Det gick inte så bra imorse ska jag erkänna.

Gonatt!

Nya grannen och muffins

Nu har jag städat undan lite, dammsugit och diskat.. visst är jag duktig ibland? :D
Jag träffade min nya granne i trappuppgången idag, han var riktigt trevligt och har flyttat hit söderifrån för att plugga medicin, inte illa. Han hyr lägenheten av sin kusin som bodde här före honom.

Ska nu försöka installera ett av CSI spelen på datorn och dricka kaffe!
Lägger upp bilderna på mina muffins här nu också!







Marshmallows-muffins

Nu är mina muffins i ungnen och det är snart dags att ta ut dem! :D De är huuur stora som hellst, men de ser riktigt mumsiga ut! Ska ta kort på dem när de är klara som jag kan lägga upp här och läskas lite! ;)
De var jätte enkla att göra så det var ganska kul att baka! :) Men mycket mer än så hann jag inte med idag. Var och käkade med Malin och POFF var klockan typ 15. Så jag hann inte förbi med nyckeln och jag hann inte köpa någon present heller.

NU ÄR DE KLARA!! :D

Nu ska jag bara vänta på att de ska svalna så kan jag ta hem dem, ska ge några till mamma också som tack för lånet av köket. Hon kan få två. :P

Nu ska jag läsa lite bloggar!
Puss

Dagen i stort

Nu ska jag kasta mig i dushen och sen ska jag gå till Malin, vi ska gå och käka frukost / lunch. Sen ska jag gå och hälsa på gamla folket på mitt förra jobb och lämna tillbaka en nykel och bli bjuden på kaffe, tack tack! :) Efter det ska jag försöka hitta en födelsedagspresent och sen ska jag köpa ingredienser och gå till mamma för att baka! Fullt upp! Hoppas bara att jag hinner med allt, kan ju i och för sig baka senare ikväll ifall det skulle behövas så det är nog inga problem.

Sådär ser väl min dag ut i stort hittills iallafall. Nu blir det dusch!

Ha en bra dag! Puss

Bak-planering

Jag är vaken och känner ingen lust att gå och lägga mig heller, trots att jag känner mig lite trött. Ska kanske lägga mig och läsa istället för att sitta framför den här dumburken utan att göra någonting vettigt. Tror att jag ska låna mammas kök imorrn och baka någonting. Har inte bestämt än vad jag ska baka så jag ska nog ta och titta igenom mina fina kokböcker som jag fick i julklapp! Har varit så sugen länge på att testa någonting i någon av dem! :) Varför jag ska bara är för att JV har fyllt år och jag vill fira honom lite när vi ses nästa gång. Ska även en snabbis på stan och se om jag kan hitta någon present till honom, men som några säkert vet så hatar jag att köpa presenter. Jag tycker att det är så svårt att hitta på någonting bra som personen i fråga ska bli glad över. Jag kanske sätter ribban för högt?
Aja, hoppas jag hittar någonting bra på stan imorrn.

Frågan är ju om jag ska göra typ muffins eller en kaka / tårta. Gör jag en kaka måste jag ju som veta när vi ska ses nästa gång så jag kan baka den dagen före... muffins går ju att frysa in ifall det är så. Vill ju inte att det ska bli torrt och jävligt. :P

Marshmallowsmuffins kanske? De verkade goda och ganska enkla.
Födelsedagsmuffins skulle ju dock vara ganska passande? :P
Chokladmuffins med cream cheeseglasyr lät ju inte heller äckligt!!

Paj med chokladmousse lockade en del också.

Nää, nu har jag bestämt mig, det blir marshmallowsmuffinsarna! :D Ur kokboken jag fick av syrran i julklapp! De verkade så jävla goda! Nu borde jag hoppa i säng så jag tar mig upp i tid för att hinna med allt presentköpande och bakande imorrn!

Nattinatt!
Puss

Argbiggan

Jag orkade inte ens sätta igång någonting att se på när jag kom hem, jag somnade direkt. Tänkte att jag vaknar ju av larmet som ringer när tvätten är klar.. men jag somnade om. :P Så jag sov i flera timmar, vilket var väldigt skönt men nu kommer jag nog få problem att somna inatt. Tur att jag har massa American Idol avsnitt att se! :)

Jag blir alltid på så kasst humör när jag sover såhär konstiga tider, va ju samma sak igår när jag somnade framför Dr Phil. Jag var huuur sur som hellst. Samma sak nu, orkar inte med nåt och är bara förbannad. Inte på nåt alls, utan jag sitter bara och är arg.. haha, värt? Så sjukt onödigt! Därför ska jag gå till OK nu så jag får lite frisk luft, då kanske jag piggnar till och blir lite snällare. Kan behövas!

Sleeet'n

Jag är hemma! :D Har i och för sig varit hemma ett tag, har suttit och sorterat lite i mapparna på datorn så att det ska gå och hitta någonting över huvudtaget. Jag har även kastat in en omgång tvätt i maskinen och ska hämta den och hänga om en kvart.

Jag är himla seg och trött så jag ska snart stupa i säng och se på någonting tror jag, ska försöka att inte somna. Kan säga att det jag skrev igår, att jag skulle städa så fort jag kom hem.. det kommer jag skita i. Får städa imorgon istället när jag ändå inte har någonting att göra hela dagen.

Allt för nu, är för trött för att komma med nåt av värde.

It's just not home...

Ska strax hoppa i säng under täcket och läsa en stund. Ska upp tidigt imorrn och jobba, jag börjar 7.30. Men jag slutar ganska tidigt imorrn, 13.30 för att vara exakt, så det kommr bli skönt. Då ska jag sätta mig på första bästa buss tillbaka till stan igen! Gud va härligt att komma hem, måste dock städa direkt. Men sen när jag gjort det och det är rent och snyggt då kommer det va huur härligt som hellst. Kunna ha mina rutiner, göra det jag vill göra... bara va! :) Det är självklart inget fel med att vara här, är bara glad att jag kan sova här och så när jag jobbar tidigt (är väldigt tacksam) men det är fortfarande inte hemma. Ni förstår säkert! :)

Höll på att få en ångestnatt igår, och när jag inte kunde blogga blev det ju inte bättre. Men jag hittade en lösning:
Chris Daugtry - Over you. Om och om och om igen, terapi vill jag lova!

Natti

Några minuter senare

Jag hittade glass!

Lycklig kanske!?

Just nu är jag på big time dåligt humör och vill bara hem till ensamheten i min lugna tomma lägenhet! Inte för att det är så livat här med pappa och syster i och för sig. Jag är trött som fan, har precis sovit framför Dr Phil. Jag vaknade och ville se "Familjen Annorlunda" på fyran.. näää då ska pappa se nåt jävla bajsdjurprogram om sköldpaddor.. kuuul!?!?! Skulle se i syrrans rum då istället men då fukade ju inte hennes boxer och bilden var helt blå. Snäll som min fina syster är försökte hon hjälpa mig så gott det gick, dock utan resultat där. Så pappa får väl sitta och se påsina jävla sköldpaddor medan jag går och tröstäter någonting! Men jag är långt ifrån den glada Janna jag vill vara.

Jag hoppas på att hitta glass i frysen, annars kommer jag bli ännu surare!

It's monday!

Inatt när jag desperat behövde och ville blogga så låg ju bloggen nere!! Jag höll på att bli tokig! Efter flera försök gav jag tillslut upp för att sova.

Nu sitter jag och äter frukost, ska ut till byn för att jobba idag. Bussen går om en timme så jag har ganska god tid på mig, vilket är skönt. Jag som oftast behöver stressa på morgonen annars.
Jag ska även sova i byn inatt för jag jobbar tidigt imorrn, jag föredrar att sova hemma hos mig själv men när jag ändå är i byn och ska upp så tidigt är det smidigast att sova där. Annars måste jag ta en buss ungefär samma tid som jag kan stiga upp ifall jag sover där.

Vad glad man blir när man vaknar på morgonen och solen lyser! :D Visst, det är säkert svinkallt ute, men man blir så lycklig och får vårkänslor när solen lyser in genom fönstret. Våren och sommaren kanske kommer till oss tillslut? Detta har varit en evighetsvinter känns det som...

Nu ska jag packa lite saker som jag måste ha med mig till pappsen!
Hoppas alla får en bra dag! :)

Söndag 1/2 - 2009

Har alla en bra söndag? Min har varit bra hittills, men då var det inte så länge sedan jag vakna! Jag har precis ätit frukost och sett på Roswell, snart ska jag klä på mig och gå ut en sväng. Måste handla litegrann.

När jag kommer tillbaka tror jag att jag ska ta och städa, det är ganska rörigt här. För övrigt kommer det nog bli en fortsatt lugn dag och kväll. Ska ta och se lite American Idol ikväll tror jag nog, har några avsnitt som väntar på mig! :)
Jag måste ta och köpa nya hörlurar, som jag kan ha både till mobilen och till datorn. Så att jag kan se på American Idol på kvällen utan att behöva ha för hög musik och störa grannarna.

Nu ska jag ta och klä på mig!

Recension: Villan - Danielle Steel

Villan
Orginaltitel: The Cottage
Författare: Danielle Steel
Utgivningsår: 2005
Förlag: Bonnierförlagen

"Cooper Winslow bor i en storslagen villa i Hollywood - ''The Cottage'.
Den imponerande byggnaden är uppförd som ett slott efter förebild från franskt 1700-tal. En bostad som sedan många år har skänkt Cooper Winslow - den ryktbare, omsusade aktören och playboyen som fortfarande vid fyllda sjuttio är en legend i Hollywood - den rätta glansen.

Nu är det dock länge sedan Coop hade en stor roll, och han är oftast hänvisad till att spela äldre, distignerade gentlemän i biroller eller göra reklamfilm. Något som inte på långa vägar täcker utgifterna för hans stora hushåll och extravaganta vanor.

När han tillslut blir tvungen att hyra ut delar av sitt älskade hem börjar hans välordnade tillvaro rämna. Det bekväma liv som har erbjudit en flykt från verkligheten ersätts av stundtals hårdhänta förändringar. Men det är förändringar som också ger honom en möjlighet att ompröva sitt sätt att leva - och upptäcka att gemenskap och kärlek kan vänta runt hörnet även sent i livet."

Den här boken var en riktig klyschig typisk amerikansk, Danielle Steel bok. Den var pluttinuttig och lätt att förutspå. Jag visste att den skulle sluta som den gjorde. Okey, kanske inte i detalj. Men att allt som hände skulle komma att bli som det blev, det var inte alls svårt att lista ut.
En sak jag störde mig starkt på är att Steel överförklarar saker. Det känns nästan som att bli dumförklarad vissa gånger, man behöver inte förklara allt hundra gånger. Verkligen inte saker som att "han skulle ha svårt att bli kär och gå vidare igen eftersom att kvinnan i hans liv dött för en månad sen." Jamen det FATTAR jag väl, kvinnan i hans liv dog nyss så det är väl självklart att han har svårt att se åt andra kvinnor. (dåligt exempel men jag kom inte på någonting bättre såhär på rak arm :P ) Hon behöver inte förklara det fem gånget inom loppet av två sidor. Det var iallafall jätte irriterande. Hon gör det där överförklarandet ganska ofta så det blir ett ganska stort störningsmoment.

Annars är det en ganska lättläst bok som inte kräver särskillt mycket engagemang alls. Vilket kan vara skönt ibland. Jag använde ju den här boken som min "bussbok" eftersom att den inte är så tjock och, som jag sa, inte kräver djup koncentration.

Men jag gissar, och hoppas, att den här boken är långt ifrån hennes bästa.

Brädspel för smarta?

Nu sitter jag hemma i lägenheten och lyssnar på David Archuleta, han kom tvåa i American Idol förra året. Han är född 90 och sjunger huur fint som hellst. En riktig baladsångare, och vad passar mig bättre än det? :) Fick nyss hem skivan så jag lyssnar med glädje!

Jag och JV har suttit hemma hos mig och spelat brädspel, vi spelade ett spel som var från 8 år.. vi tyckte det var svårt. Haha, men var tvungen att tänka för mycket! Det e inte lätt alltså! ;) Men jag vann flest gånger så jag är nöjd!

Ska läsa ut en av böckerna jag håller på med nu, inte många sidor kvar nu! :)

RSS 2.0