Man blir ju förbannad!

Hörde på nyheterna nu att på en förskola, någonstans i sverige har de höljt lunchpriserna för lärarna från 100:- i månaden till 300:-. Visst, det handlar kanske inte om så stora pengar allt som allt, men jag tycker ju att det e absurt!!
Som de tog upp i inslaget så sitter ju inte förskolelärare ner och äter i lugn och ro utan de äter ju med barnen. De jobbar fortfarande, har inte den där pausen som de flesta andra får under sin lunch. Det blir ju, som de sa, att man betalar för att jobba! Som de också tog upp så är ju lunchen kanske en av de viktigaste stunderna under dagen när det gäller lärande och pedagogik för barnen. Det är himla mycket lärande under lunchen! Det är ju så att man blir riktigt jävla flyförbannad! Pluss det att man kanske ofta får äta maten kall eftersom att man inte hinner med att äta när det är så mycket annat runt om.
Jävligt bra av lärarna på den förskolan att vägra äta sin lunch tillsammans med barnen, självklart satt de ju med när barnen åt, men de åt inte själva. Stå på er!

Nu ska jag gå och lägga mig!
En dag mindre tills helgen! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0